VY_32_INOVACE_10_CHEMICKÉ NÁDOBÍ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Soubor prezentací: CHEMIE PRO I. ROČNÍK GYMNÁZIA
Advertisements

Základy laboratorní techniky
AnotaceMateriál tvoří prezentace. Vyjádření vlastnictví, popsat předmět, určit barvu. AutorMgr. Olga Medunová JazykFrancouzština Očekávaný výstup Naučit.
Anotace Žák uvádí rozdíly mezi jednotlivými státními zřízeními a lokalizuje evropské monarchy VY_32_INOVACE_ICT2.5_ Autor Mgr. Rita Sobková Jazyk.
VY_32_INOVACE_G LABORATORNÍ SKLO
Rychle hádej - co je to? A B CD EFGH IJKL MNO P Q R S T UV W X.
CELÁ ČÍSLA.
Matematika – opakování 4
AnotacePrezentace, která se zabývá kuželem. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci poznají kužel a potřebné vzorce. Speciální vzdělávací.
Speciální vzdělávací potřeby - žádné - Klíčová slova
AnotaceStavba atomu, složení a stroktura atomu AutorMgr. Květuše Horáková Jazykčeština Očekávaný výstup Žák si osvojí dle PSP složení a strukturu atomu,
Laboratorní práce č. 1 Filtrace Mgr. Helena Roubalová
Téma: RACIONÁLNÍ ČÍSLA - ÚVOD
VY_32_INOVACE_11_TŘÍDĚNÍ LÁTEK
AnotacePrezentace, která se zabývá opakováním rotačních těles. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci procvičí rotační tělesa. Speciální.
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
LABORATORNÍ POMŮCKY, CHEMICKÉ SKLO
Laboratorní práce č. 3 Vlastnosti aktivního uhlí Mgr. Helena Roubalová
Úrokový počet Prezentace_13 Mgr. Silva Vaňková OPČ_Úrokový počet
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ5_14 Sada DUMČeský jazyk 5 Předmět Český jazyk Název materiáluPodstatná jména Anotace AutorMgr. Andrea.
VY_32_INOVACE_13_VZDUCH Anotace Rozšíření poznatků o vzduchu Autor
AnotaceMateriál tvoří prezentace. Používání barev v kontextu. AutorMgr. Olga Medunová JazykFrancouzština Očekávaný výstup Naučit se používat barvy ve větách.
Žáci procvičují znalosti o stavbě věty,souhlásek, samohlásek. Autor
Procentový počet Prezentace_12
VY_32_INOVACE_15_IONTY Anotace Vznik iontů Autor Mgr. Květuše Horáková
AnotacePrezentace, která se zabývá porovnáváním zloků se stejným a různým jmenovatelem na číselné ose. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný.
Kalkulace zboží Prezentace_16 Mgr. Silva Vaňková OPČ_Kalkulace zboží
Chemie Čím se zabývá Druhy chemie Chemická laboratoř Konec
Autor výukového materiálu: Petra Majerčáková Datum vytvoření výukového materiálu: září 2012 Ročník, pro který je výukový materiál určen: VIII Vzdělávací.
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
AnotaceZařazení vody do systému látek AutorMgr. Květuše Horáková Jazykčeština Očekávaný výstup Žák se seznámí a utřídí druhy vod, způsoby čištění vod,
Rozdělovací počet Prezentace_14
Aritmetický průměr Prezentace_18
PROGRAMOVATELNÉ AUTOMATY CV OBRAZOVKY 05 Ing. Jana Horáková Elektrotechnika
AnotacePrezentace, která se zabývá násobením a dělením racionálních čísel. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci násobí a dělí zlomky.
Anotace Žáci zvyšují slovní zásobu, učí se naslouchat krátkému textu a dále jej reprodukovat… AutorMgr. Eva Dvořáková Jazyk Čeština Očekávaný výstup Naslouchat.
AnotacePrezentace, která se zabývá násobením zlomků přirozenými čísly. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci násobí zlomky s přirozenými.
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
Otázky osobní, sociální zralost Základní škola praktická a základní škola speciální Heřmanův Městec.
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
Poměr, přímá a nepřímá úměrnost Prezentace_11
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
Jednotky základní Prezentace_19
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
AnotacePrezentace, která se zabývá násobením desetinného čísla číslem přirozeným. AutorPavel Pavlas JazykČeština Očekávaný výstupŽáci vynásobí desetinné.
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
AnotacePrezentace, která se zabývá porovnáváním, sčítáním a odčítáním smíšených čísel. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci porovnávají,
Směšovací počet Prezentace_15
Anotace Prezentace, která se zabývá od čítáním desetinných čísel. AutorPavel Pavlas JazykČeština Očekávaný výstupŽáci odečtou desetinná čísla. Speciální.
česká abeceda obsahuje 42 písmen pořadí písmen nelze měnit
Kalkulace jídla Prezentace_17
AnotacePrezentace, která se zabývá rozšiřováním zlomků. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci rozšiřují zlomky. Speciální vzdělávací.
Anotace Žáci si zvyšují slovní zásobu, učí se soustředěně naslouchat mluvenému textu, reprodukují text, probíhá asociace dle obrázků Autor Mgr. Eva Dvořáková.
Anotace Žáci pomocí návodných hesel hádají název pohádky, relaxační část hodiny sloužící ke změně práce a motivace AutorMgr. Eva Dvořáková JazykČeština.
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Ch_013_Bezpečnost při práci Ch_013_Chemická laboratoř_Bezpečnost při práci Autor: Ing. Mariana Mrázková Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková.
Anotace Prezentace pro žáky k finanční gramotnosti, seznámení se s bezhotovostním platebním stykem AutorHolomková Lenka JazykČeština Očekávaný výstup Vyjasnění.
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
AnotacePrezentace, která se zabývá dělením dvou zlomků. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci dělí zlomky. Speciální vzdělávací potřebyNe.
Zařízení chemické laboratoře Přírodovědný seminář – chemie 9. ročník ZŠ Benešov, Jiráskova 888 Ing. Bc. Jitka Moosová.
Chemie Čím se zabývá Druhy chemie Chemická laboratoř Konec
Chemické nádobí a pomůcky.
Objemové změny těles s teplotou
Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Laboratorní sklo Kádinka – neslouží k odměřování objemů !!!
Fyzikální konstanty – bod tání, bod varu
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Transkript prezentace:

VY_32_INOVACE_10_CHEMICKÉ NÁDOBÍ Anotace Seznámení s laboratorními pomůckami Autor Mgr. Květuše Horáková Jazyk čeština Očekávaný výstup Žák si osvojí pojmy náležející laboratorním pomůckám Speciální vzdělávací potřeby žádná Klíčová slova Zkumavka, baňky, válce, ..základní laboratorní pomůcky Druh učebního materiálu Prezentace Druh interaktivity interaktivita Cílová skupina žák Stupeň a typ vzdělávání Základní vzdělávání – druhý stupeň  Typická věková skupina Žáci 8. ročníku 13- 14 let

CHEMICKÉ NÁDOBÍ

Zkumavka

Kádinka

Kuželová baňka (kónická baňka)

Varná baňka

Destilační baňka

Titrační baňka

Střička

Chladič

Nálevka (filtrační)

Piknometr

Odměrný válec

Křížová svorka

Železný kruh

Pipeta

Byreta

Třecí miska s tloučkem

Dělící nálevka

Lžička (laboratorní)

Síťka

Laboratorní kleště

Stojan (stativ)

Kahan (plynový)

Triangl

Držák (kovový)

Držák na zkumavky

ZDROJE: Obrázky: CO VÍME O CHEMICKÝCH PRVCÍCH A ANORGANICKÝCH SLOUČENINÁCH (PS PRO 7. ROČNÍK) Autor: RNDr. Hana Čtrnáctová, CSc, RNDr. Věra Vaňková Nakladatelství: PROSPEKTRUM s.r.o. Rok vydání: 1994, 2. vydání