LCS International, a.s..

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stránka 1, © Vema, a. s.. Stránka 2, © Vema, a. s. Podnikové aplikace  Integrovaný podnikový systém (Integrated Business System):  komplex aplikací.
Advertisements

a Internetové dispečinky
Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
ERP v praxi cestovního ruchu Radim Jančura, generální ředitel, Student Agency Petr Hampl, obchodní ředitel, Asseco Solutions SiS 2010, , Brno.
Systémová integrace Ing. Roman Danel, Ph.D.
Informace o škole  Zaměření školy na Informační technologie, Elektrotechniku, Automatizační techniku a Strojírenství, studijní a učební obory.  Počet.
Řízení vztahu se zákazníky integrované do ERP systému
Generální ředitelství cel Projekt ECR brána případová studie
Návrh architektury moderních informačních systémů
SAP Ing. Jiří Šilhán.
Granty pro IT a jak jimi podpořit prodej Robert Šedivec.
NET Genium software pro výstavbu a provoz informačního portálu Martin Vonka
IQ PACK dáváme inteligenci obalům Prezentace projektu Ing. Roman Kortus RFID projektový manažer.
Obor informační technologie
Firma, která se umí bavit! COMPUTER HELP. Kolik nás bylo, je a bude? Tento graf dokazuje, že naši kolegové mají dostatek času a příležitostí se věnovat.
Úvod do ESY Edita Marečková. Představení Exact Synergy Enterprise = ESY propojení jednotlivých oblastí podnikových IS „balík chytrých podnikových řešení“
E-Learning Strategie společnosti Microsoft pro podporu vzdělávání
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Informační systémy Tomáš Maděra.
Ekonomika informačních systémů
Zvyšování kvality poskytovaných služeb - efektivní řízení servisní péče Konference SIS2010, Brno Petr Bříza, Versino CZ, s.r.o.
Výuka ekonomických předmětů VOŠ a SPŠ Šumperk. Výuka ekonomických předmětů SPECIFIKUM NAŠÍ ŠKOLY: – řada studijních oborů denního studia na SPŠ rozdílná.
2 Martin Sedlák 3  výukový software  naučí pracovat s aplikacemi Microsoft Office Word, Excel a PowerPoint  rozsah – začátečníci i pokročilí.
MoodleMoot.cz 2011, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o. 1 Moodle a okolní svět Ing. Marek Kocan.
LiveContent Univerzální Formulářové Řešení Michal Petrtýl, Marek Beneš.
Outsourcing ICT systémová a aplikační integrace v pojetí O2 Projekt Integrace sítě Ministerstva zemědělství.
Business Inteligence a její nástroje ve veřejné správě Petr Zeman, Key Account Manager – Public Sector Adastra Corporation.
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Strana: 1 © Vema, a. s. Ucelené řešení pro řízení lidských zdrojů, ekonomiky a logistiky.
CIO priority | Priority IT v bankách a pojišťovnách| Lukáš Klášterský 1.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
ANECT a.s. – představení společnosti
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
Základní principy řešení a využití ERP aplikací
Aktuální speciální nabídky Name: Julie Růžičková Title: Small Business Manager Microsoft s.r.o.
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
Teleworking v Asseco CR Renata Leflerová Ředitel LZ Praha
Operační systém Windows Mobile
Firma připravená ke spolupráci v oblasti nasazování B2C a B2B systémů s napojením na MS Dynamics NAV… Luděk Blanda Obchodní ředitel NetDirect s.r.o.
Zubní víla s. r. o. ERP Money S5.  Robustní  Výkonný  Bezpečný  Pro větší společnosti  Řeší specifické požadavky  Garance nejvyšší kvality  Jazykové.
Jaromír Skorkovský Training manager , Praha PrintVis – Cesta k lepším výsledkům.
STARTEK Profil společnosti Společnost STARTEK spol. s r.o. je výhradně česká soukromá strojírenská společnost, která vznikla roku 1996 jako nástupce původní.
ASP a.s. ASP a.s. ASP a.s. je mezinárodní softwarová společnost zaměřená na komplexní implementaci a maintenance FM systémů společností a institucí. 
VARIANTY ŘEŠENÍ PRO DATOVÉ SCHRÁNKY Petr Janda
Konference CATE 2001 EXPERT & PARTNER engineering.
Koncepce rozvoje IS kraje Petr Pavlinec odbor informatiky Krajský úřad kraje Vysočina
Na cestě k ASP Jiří Voříšek VŠE - KIT publikováno: červen 2002.
AKORD SOFTWARE s.r.o. Ing. Věra Kovářová Softwarové nástroje pro sledování a vyhodnocování kvality řízení Případová studie Parlament České republiky.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_179_IT 8 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
Aplikace IT pro energetiku Divize řídících systémů OSC, a. s. Staňkova 18a Brno.
Ing. Stanislav Sýkora personální ředitel
Helios Orange Dr. Müller Pharma s.r.o. Prezentace pro společnost
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
P R O F I L S K U P I N Y I C Z Sídlo společnosti
KIT digital Czech a.s. Praha, září 2009strana : 1 KIT digital Czech a.s. Představení společnosti 14. září 2009 initiate data media.
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
2009 STUDIJNÍ PROGRAM: Ekonomika a management STUDIJNÍ OBOR: PRŮMYSLOVÉ INŽENÝRSTVÍ Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů doc. Ing. David.
Řízená praxe Asistence oddělení vývoje , Informatické praxe 2011, Jitka Němečková.
MICROSOFT OFFICE teorie. MICROSOFT OFFICE Microsoft Office je kancelářský balík od americké firmy Microsoft. Firma Microsoft je největší softwarovou firmou.
Řešení rozhodovacího problému Volba kancelářského software (Microsoft Office vs. Open Office) v prostředí podniku Autor: Dalibor Kaláb Ročník II: 2006/2007.
Úspěšnou firmu tvoří kvalifikovaní zaměstnanci Hradec Králové EA Hotel Tereziánský dvůr
9 zemí 3 kontinenty 50+ zákazníků uživatelů SAP 90 zaměstnanců
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Představení společnosti AutoCont CZ a.s.
KPV/PIS Websol s.r.o. Jaroslav Plzák Lukáš Choulík Tomáš Kraus.
Transkript prezentace:

LCS International, a.s.

Představení skupiny LCS Současnost LCS IT = LCS International, a.s + LCS Softprofes, a.s. 170 pracovníků, pobočky v Hradci Králové a Brně Obrat 180 mil. Kč (vlastní systémy a služby) Největší tuzemský výrobce informačních systémů Společnost patří do TOP 100 IT firem České Republiky s meziročním nárůstem obratu o 34% Zahraničí Pobočka na Slovensku a Německé spolkové republice Připravujeme pobočky ve Francii a USA

živnostníci, malé firmy středně velké a velké firmy Zaměření živnostníci, malé firmy menší a střední firmy středně velké a velké firmy Společnost vyvíjí a implementuje informační systémy: LCS SIS21 Aktivní počet zákazníků 2 500 LCS Helios IQ LCS Noris Aktivní počet zákazníků 100

Živnostníci, malé firmy Menší a středně velké firmy Zaměření Střední a velké firmy Živnostníci, malé firmy Menší a středně velké firmy Aktivní počet zákazníků 2 500 Aktivní počet zákazníků 100

Zaměření V rámci komplexních služeb nabízíme: Poradenství v IT Vypracování technických studií Dodávku a instalaci hardware, systémového software Správu informačních systémů Správu hardware a software

Projekt LCS Noris Open Účastníci LCS Noris Open V rámci projektu se spojili původně konkurenční firmy v jeden tým ( 35 firem) Řada specializovaných řešení (CRM, řízení staveb, leasing, reklama, servis, zpracování odpadů, automatizace logistiky, výroba- textil, stroje, zbraně, letadla) Účastníci LCS Noris Open implementační firmy (ASV, Koncept, …..) systémoví integrátoři (TE ISS, HP Consulting, ….) Vývojářské firmy s vlastním řešením (Tesco SW, Popron Consulting, GC SW, Aldor, …….)

Reference POPRON MERO ČR (správa ropovodů) Stavby silnic a železnic PSJ Holding EOP, a.s. Ostacolor – organické barvy Šroubárna Žatec OMNIPOL FERRERO ČR (LCS Noris + Mobilní klient + EDI komunikace) … a další

LCS International a Microsoft

IT menších firem v roce 2005 CO UDĚLÁ MICROSOFT? 2003 – MS Office 11 – XML 2004 – MS SQL MS Exchange MS Word MS Excel

IT menších firem v roce 2005 KLÍČOVÉ OVLIVŇUJÍCÍ FAKTORY Integrovaná vývojová infrastruktura .NET Web services - XML Zaručený elektronický podpis Bluetooth Rostoucí cena práce Maximum pro snadnou instalaci Intuitivnost a designe s minimálními nároky na školení

Výsledek Nejde o technologicky revoluční změnu, ale o mnoho menších vlivů Přínos je v bezešvé integraci aplikací Internet x ERP x specializované aplikace Mobily x PDA/MDA x Tablet PC x PC