Bezpečnost na platformě Microsoft & Petr Hartmann Solution Specialist Microsoft.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obrana firemní sítě při komunikaci v internetu
Advertisements

© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Martin Pavlis Microsoft MVP.
Poznejte jak je skvělé Mít to pod Kontrolou a máte svou infrastrukturu pod kontrolou Michal Hroch Produktový manažer Microsoft ČR.
Mobilně a (ne)bezpečně
Stránka 1, © Vema, a. s.. Stránka 2, © Vema, a. s. Podnikové aplikace  Integrovaný podnikový systém (Integrated Business System):  komplex aplikací.
III/2 8.ABC XVII Informatika prevence, bezpečnost, zabezpečení, ochrana, údržba, aktualizace, update, brána firewall, antivir, malware,
| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Markéta Douděrová Microsoft PŘEDSTAVENÍ:
1 Počítačové sítě Úvodní přednáška Cíl předmětu –seznámit se s principy datové komunikace –seznámit se s principy distribučních systémů –seznámit se s.
Výkonná a pohodlná správa zařízení se systémem Windows Mobile® 6.1 v podnikovém prostředí Mezi nabízené funkce patří: Centralizovaná, bezdrátová správa.
OREA Hotel Voroněž 5. – TOP Hotel Praha 7. –
Operační systémy a aplikační servery Tomáš ZACHAT SPŠ Praha 10, STIC.
Bezpečnost na platformě Microsoft a jak ji prodávat &
Správa počítačů z cloudu Tomáš Kantůrek IT Evangelist Microsoft.
Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.
Bezpečnost platformy Microsoft & Petr Hartmann Server product manager Microsoft.
Přínosy virtualizace a privátního cloudu
Vaše jistota na trhu IT Důvěryhodná výpočetní základna Ladislav Šolc Microsoft, s.r.o. Solution.
Softwarové zabezpečení serveru
ESET - Chytré řešení bezpečnosti dat Filip Navrátil, Sales Engineer, ESET Software spol. s r.o.
Ucelené řešení zabezpečení Portfolio produktů Technologie ochraňující infrastrukturu Technologie ochraňující infrastrukturu Integrace do stávajícího.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Praktická realizace bezpečnostních požadavků standardů ISVS při tvorbě.
Petr Šetka, MVP Exchange, MCSE:Messaging, MCT Windows Small Business Server 2003 R2.
1 | Kaspersky Endpoint Security Přehled. 2 | Kaspersky Endpoint Security Kaspersky Endpoint Security for Windows Kaspersky Endpoint Security for Mac Kaspersky.
Firewall Sommer David 3.IT. Druhy FW O Softwarové brány firewall O Hardwarové firewally O “osobní” firewally O Podnikové firewally.
Úloha informačních technologií ve státní správě Robert Hernady Senior Systems Engineer Microsoft.
1 Přehled novinek v serveru Exchange 2007 Marian Henč Technology Specialist – AD & Messaging
E-Learning Strategie společnosti Microsoft pro podporu vzdělávání
Konference SI Praha Ladislav Přívozník is:energy czech a.s.
© 2009 IBM Corporation Lotus SW Přehled produktů Petr Kunc,
Bezpečnost dat v Office 365. | Copyright© 2010 Microsoft Corporation.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Počítačové sítě Architektura.
Jan Bartoš MPC,MCTS. OFFICE 365 ÚVOD Microsoft Office 365 Správa a automatizace prostředí Office 365 pomocí Windows PowerShell Základní přehled a vlastnosti.
CIS Cizinecký informační systém
Název: Zabezpečení PC a ochrana před škodlivými kódy
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
René Klčo Partner Technology Specialist Czech Republic Microsoft Petr Hartmann Solution Sales Specialist Czech Republic Microsoft.
ESET - služby informační bezpečnosti Filip Navrátil, Sales Engineer, ESET software spol. s
NeoSync on-line zálohování pro každého / pro každou firmu
Seznámení se službami Office 365 Microsoft Online Services Přechod ze sady BPOS na služby Office 365 pro stávající uživatele BPOS.
Petr Krčmář Vzdálený přístup k firemní síti (bezpečně)
Windows Intune Tomáš Kantůrek.
Advanced Technologies 05 Rozšířené monitorování infrastruktury pomocí MOM 2005 Ondřej Výšek Systémový Specialista Infinity a.s., member of Synergon Group.
Marian Henč, Jan Dryml Systems Engineers Microsoft Windows Server 2003 R2 – co je nového?
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS Luboš Výrostek Clearingové centrum centrální smlouvy.
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
Marian Henč Technology Solution Professional Microsoft.
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
OCHRANA DAT – JEDNODUŠE A ZCELA BEZPEČNĚ! T-Soft s.r.o. Mgr.Pavel Hejl, CSc.,
ICT – Informační a komunikační technologie Ing. Libor Měsíček, Ph.D. CN460
Information Worker v období 2006/2007 People – ready business Drahoslav Dvořák Solution Specialist Microsoft.
Tomáš Kantůrek 4. dubna 2005 Bezpečnost v praxi – implementace v síti WAN ÚZSVM.
Petr Šetka solutions architect Mainstream Technologies, s.r.o.
Licencování Exchange Server 2007 Petr Bobek, Information Worker Microsoft 16. února 2007.
Miroslav Skokan IT Security Consultant
Sales & Consulting IGS, Czech Republic © 2005 IBM Corporation Optimalizace a sdílení informací ve státní správě Pavel Hrdlička.
Aktuální bezpečnostní výzvy … a jak na ně ….. v praxi Dalibor Lukeš Platform and Security Manager Microsoft Czech and Slovak Michal Pechan Production Stream.
Zabezpečení a správa pracovních stanic, virtualizace Jan Písařík – chief of technical support.
Tomáš Kantůrek IT Evangelist, Microsoft. Správa a zabezpečení PC kdekoliv Jednoduchá webová konzole pro správu Správa mobilních pracovníků.
1 MOBILNÍ ZAŘÍZENÍ V PODNIKOVÝCH SÍTÍCH Petr Janda, ICZ a. s
Bezpečnostní technologie I IPSec Josef Kaderka Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: Vzdělávání pro bezpečnostní systém státu (reg.
LICENČNÍ MODEL PRO PRODUKTY MICROSOFT porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 15. prosince 2012.
Integrační a migrační projekty KIVS. 2 Definice: KIVS v ČR je prostředím pro efektivní, bezpečné, garantované a auditovatelné sdílení dat mezi Informačními.
Účinné zabezpečení IT a stálý dohled
BEZPEČNOSTNÍ RIZIKA INTERNETU
Windows Server 2008 Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Autor:
Software (programy) Vypracoval: Mgr. R. Jančar
Centrální místo služeb 2.0
Transkript prezentace:

Bezpečnost na platformě Microsoft & Petr Hartmann Solution Specialist Microsoft

Cesta Microsoftu k bezpečnosti Strategie a řešení Microsoftu v oblasti bezpečnosti Rodina produktů Forefront

17/2/2000 Windows /2/2002 Trustworthy Computing 23/4/2003 Windows Server /8/2004 Windows XPSP2 31/1/2007 Windows Vista 4/5/2007 Forefront 27/2/2008 Windows Server 2008 core 22/10/2009 Windows 7 & Windows Server 2008 R2

Guidance Developer Tools Systems Management Správa Identit Komplexní bezpečnostní portfolio Microsoft Ochrana Informací Edge Klient a Server OS Server Applications Služby Network Access Protection (NAP) Encrypting File System (EFS) BitLocker™

Remove most prevalent viruses Remove all known viruses Real-time antivirus Remove all known spyware Real-time antispyware Central reporting and alerting Customization Microsoft Forefront Client Security MSRT Windows Defender Windows Live One Care Windows Security Essentials (Morro) IT Infrastructure Integration Pro koncové uživatele Podnikové prostředí Nabídka řešení anti-malware

Hranice sítě Aplikační servery Klient a server OS Kompletní řada produktů pro ochranu a bezpečný přístupKompletní řada produktů pro ochranu a bezpečný přístup Integrace do stávající infrastrukturyIntegrace do stávající infrastruktury Jednoduché nasazení, správa a analýzyJednoduché nasazení, správa a analýzy Dostatek technických informacíDostatek technických informací

Forefront Products DříveH Klient Server Edge H Threat Management Gateway 2009 Stirling GeCAD Giant

Forefront Security for Exchange Server Pokročilá ochrana 8 antivirových modulů Filtrování souborů Filtrování podle klíčových slov Vylepšená dostupnost a výkon Prověřování v paměti, podprocesy Podpora antivirového razítka Přírůstkové prověřování Podpora clusterů Zjednodušená správa Centrální konzole pro správu Integrace s produktem Operations Manager Server Security

Jedno řešení pro ochranu proti virům a spywaru Stejná technologie jako Windows Live OneCare, Windows Defender, Forefront Security for Exchange Server Home use right Jediná konzola pro správu Správa klientů pomocí zásad Integrováno do stávající infrastruktury Jediná stránka s přehledem ohrožení a zranitelností Podrobné přehledy Stav jednotlivých počítačů Ochrana počítačů, notebooků i serverů proti škodlivému softwaru s jednoduchou správou a přehledem integrovaná do existující infrastruktury

Ochrana hranice sítě a bezpečný přístup Bezpečný vzdálený přístup Optimalizovaný přístup pro uživatele do interní sítě takřka odkudkoliv Zabezpečení poboček Vyšší bezpečnost při propojení vzdálených poboček Připojení k internetu Zvýšená bezpečnost a ochrana proti internetovým hrozbám

Jednotná správa klientské části, aplikačních severů i FW v jednom nástroji Rozsáhlé možnosti reakcí na zranitelnosti Podrobný přehled celého prostředí (zabezpečení, zranitelnosti, incidenty) Jednotná správa klientské části, aplikačních severů i FW v jednom nástroji Rozsáhlé možnosti reakcí na zranitelnosti Podrobný přehled celého prostředí (zabezpečení, zranitelnosti, incidenty) Aplikační serveryKlientHranice sítě Jeden produkt který zajistí rozsáhlou, podrobnou, sjednocenou správu zabezpečení z jednoho místa a s podrobným reportingem Nová verze Exchange Forefront for SharePoint Nová verze Exchange Forefront for SharePoint Nová verze Client Security Nová verze Forefront Threat Management Gateway Nová verze Forefront Threat Management Gateway

Petr Hartmann Solution Specialist Microsoft