Barbora Peroutková Erasmus, září – prosinec 2008, Málaga.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PC Výstupní periferie.
Advertisements

ALLPACK s.r.o. Volgogradská 17/ Liberec 9
Černoch Michal Školoudová Lenka
Grafické programy Zoner: využití na ZŠ
Úvodní studie pro Q&X Trading (Technica Solutions)
Váš partner ve světě obalů
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Pavla Chlebounová 3MA381. Webové stránky Internetový obchod Internetová reklama Tištěná propagace.
Prezentace módní značky T-Style
Snímek 1 Efekty podnikové informatiky J. Pour Katedra IT VŠE ČSSI, Praha, 15/12/2006.
SPORTOVNÍ PRODUKT Brigita Stloukalová.
Komenský by se radoval aneb škola hrou
Jan Zmátlík / Petr Pošvic / Martin Rendl
Podpora PR oddělení fakulty moderními ICT
Rychlý přehled nejběžnějších typů tiskáren.  8, 9 nebo 24 jehliček  Jehličky skrz barvící pásku protlačují jednotlivé body, čímž vzniká na papíře obraz.
Talent MK.  založena v roce 1994 jako společný podnik Alsico Belgium a Oděva Třebíč  ALTREVA = ALsico + TŘEbíč + OděVA  více než 180 zaměstnanců 
Grafický design, počítačová grafika
Podnikatelské prostředí: Mikroprostředí
Popis systému DBMAN. Obecná charakteristika Systém DBMAN vychází ze snahy maximálně zobecnit přístup k datům v jednoduchých databázích. Původním záměrem.
Jan Horna HorMart s.r.o. web2-0.cz web2-0.cz Sociální sítě aneb jak je využít pro vaši značku.
Reklamní textil jako marketingový nástroj Reklama účinnější listopad 2007 Pavel Melek, Adoco s.r.o. www. REKLAMNI-TEXTIL.cz.
Projekt Zvýšení kvality vzdělávání na Středním odborném učilišti obchodním Prostějov prohloubením spolupráce s regionálními zaměstnavateli a rozvojem kariérového.
12. OPERATIVNÍ MANAGEMENT
Jak fungují tiskárny?.  Po tisknutí v určitém programu Tisk nebo CTRL + P začne program který je instalován k tiskárně přepisovat vše to, co se má vytisknout.
Fiktivní firma OLYPRINT, spol. s r. o. ...víc než jen tisk.
U3V Počítačová grafika Organizace kurzu doc. Ing. Stanislav Horný, CSc. gml.vse.cz Vysoká škola ekonomická fakulta.
bitmapová (rastrová) grafika, vektorová grafika, výhody a nevýhody
Návrh designu obalů pro značku ETA , PRESTIGE Management pro ETA.
Studijní IS a internetový prodej služeb Dana Koláčková
Vyřizování objednávek (objednávkový cyklus, formy objednávek)
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět : Informační a komunikační.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola Autor: Ing. Soňa Šestáková Název materiálu: Základní účtování nákladů a výnosů Označení.
Reklama a její význam pro podnikání Draženov Blížejov Studánka září 2010.
? SPOTŘEBNÍ CHEMIE ? „materiály“ „životní prostředí“ „potraviny & biotechnologie“ spotřební ch. (netradiční skladba oborů na FCH VUT)
Všechno v mém životě souvisí
Konference „Inovace a technologie v rozvoji regionů“ Inovace a marketingový výzkum Duben 2004 / Příspěvek v diskusi / RNDr. Tomáš Raiter / obchodní ředitel,
NÁSKOK DÍKY INFORMACÍM Creditinfo Czech Republic Poskytujeme informace dříve, než zjistíte, že je potřebujete 8.září 2011.
Uvodni strana. Řešitelský tým Vedoucí pracovník Roman Čapek Řadoví zaměstnanci Petr Kotál Bohumír Baier
Model Obaly v CZ Obrat mil. Kč Zaměstnanci 1 200
Ballet Europe s.r.o. Váš partner ve světě obalů Ballet Europe s.r.o. je moderní a dynamicky rozvíjející se společnost, která se zabývá návrhy, výrobou.
Plotter Je to grafické výstupní zařízení.
Plán a plnění strategie sociální firmy Ergones na roky
Vytvořil Nick Guláš a 9.A. Dne 20. června 2013 jsme navštívili grafické studio RUDI, které se nachází v našem městě. Cílem naší exkurze bylo zjisti, jakým.
VY_32_INOVACE_ZB04_2764TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám Číslo projektuCZ.1.07/ / Číslo projektu:Rozvoj.
Svatební šaty Iva. Jak a kdy naše firma vznikla? Firma Svatební šaty Iva vznikla přibližně v červnu minulého roku. Celá organizace této firmy trvala půl.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
PROFIL AGENTURA XACT s.r.o. Agentura Xact s.r.o., Ruská 8, Praha 10.
Vyřizování objednávek – objednávkový cyklus, formy objednávek
Málaga 7.9. – EKIP EUROPA C/ Reboul 40, 3°- F Málaga SPAIN Tlf: Fax: Móvil:
Popis systému DBMAN (KEVIS). Obecná charakteristika Systém DBMAN vychází ze snahy maximálně zobecnit přístup k datům v jednoduchých databázích. Původním.
Instrukce kinosál Výroba kartiček pro 2.A Výroba vizitek Zakončení prezentací.
STUDENTSKÝ MINIPODNIK MATĚJ MAREK. firma Matěj Marek (Manufaktura Wolkerova) sídlo: Wolkerova 2941, Havlíčkův Brod,
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_619 Ročník: 4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Téma: Souvislý příklad na zaúčtování.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_610 Ročník: 4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Téma: Rozvahové účty – souvislý.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_602 Ročník: 4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Téma: Změny rozvahových položek.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
PODNIKOVÉ ČINNOSTI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
INFORMAČNÍ DEN Řízení skladového hospodářství a prodejny skript v Edičním středisku.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
» 1 Bankovnictví Odborný časopis pro profesionální finance Měsíčník je zaměřen na vyšší a top management odpovědný za řízení a tržní úspěch.
LASER vs. INK JET: úskalí použití technologií na různých materiálech
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav technicko-technologický Obhajoba diplomové práce Téma: Optimalizace skladového hospodářství.
Informační systém pro správu a vyřizování objednávek
ODBORNÁ PRAXE MÁLAGA
Management. Management Management Způsoby a metody řízení podnikatelských i nepodnikatelských celků tak, aby dosahovaly určených cílů Společenská věda.
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Jak obstát na pracovním trhu aneb nalézt zaměstnání
Podniková logistika ve společnosti INOTECH ČR spol. s.r.o.
Výroba dřevěných obalů na trhu od roku 2000
Transkript prezentace:

Barbora Peroutková Erasmus, září – prosinec 2008, Málaga

SÍDLO FIRMY A KONTAKTY PUBLICMAR S.L. PUBLICMAR S.L. C/ Nabucco, 29 P.I. Alameda Málaga (España) C/ Nabucco, 29 P.I. Alameda Málaga (España) Tlf/Fax: Tlf/Fax:

ČÍM SE MOJE FIRMA ZABÝVÁ? návrh log návrh log výroba reklamních předmětů výroba reklamních předmětů potisk pracovních oděvů, dresů a různých jiných předmětů potisk pracovních oděvů, dresů a různých jiných předmětů výroba a tisk kalendářů, diářů a vizitek výroba a tisk kalendářů, diářů a vizitek

JAKÉ SEKTORY MÁ MOJE FIRMA? (14 zaměstnanců) komunikace se zákazníky a prodej komunikace se zákazníky a prodej ekonomický sektor ekonomický sektor management management sklad a rozvoz objednávek sklad a rozvoz objednávek návrhy a vývoj log návrhy a vývoj log dílna = tisk dílna = tisk

KOMUNIKACE SE ZÁKAZNÍKY, PRODEJ A MANAGEMENT vyřizování veškerých objednávek vyřizování veškerých objednávek management management můj šéf Antonio a jeho děti Lourdes a Javi - ten se stará o management firmy můj šéf Antonio a jeho děti Lourdes a Javi - ten se stará o management firmy dále pak Melania a Monica dále pak Melania a Monica

NÁVRHY LOG + EKONOMICKÝ SEKTOR grafikou se zabývá a loga navrhuje Jesus a Marina grafikou se zabývá a loga navrhuje Jesus a Marina o všechny účty a papíry se pak stará šéfova švagrová Remedios o všechny účty a papíry se pak stará šéfova švagrová Remedios

SKLAD A ROZVOZ OBJEDNÁVEK na skladu se kromě běžných věcí dělají kalendáře, našívají loga na a ořezávají vizitky na skladu se kromě běžných věcí dělají kalendáře, našívají loga na a ořezávají vizitky o to se stará Irene, Milagros, Reme a Manolito, který hotové produkty i rozváží služebním tranzitem o to se stará Irene, Milagros, Reme a Manolito, který hotové produkty i rozváží služebním tranzitem

DÍLNA = TISK to je mé hlavní útočiště, převážně pracuji tady, potiskujeme tu všechno možné, buď ručně nebo automaticky to je mé hlavní útočiště, převážně pracuji tady, potiskujeme tu všechno možné, buď ručně nebo automaticky moji kolegové jsou Gema, Laura a odpovědný vedoucí za tisk Juan moji kolegové jsou Gema, Laura a odpovědný vedoucí za tisk Juan

MOJE PRÁCE dělám v podstatě vše, co s tiskem souvisí, kromě samostatného návrhu log dělám v podstatě vše, co s tiskem souvisí, kromě samostatného návrhu log popis pracovního postupu při tisku: obnovení plátna v komoře (pomocí různých chemikálií), nátěr speciální barvou, schnutí při vysoké teplotě, vyměření fotolita na plátno, přilepení, ozáření, na plátně oblepení loga lepenkou, namíchání barvy a tisk, na závěr pak čištění... popis pracovního postupu při tisku: obnovení plátna v komoře (pomocí různých chemikálií), nátěr speciální barvou, schnutí při vysoké teplotě, vyměření fotolita na plátno, přilepení, ozáření, na plátně oblepení loga lepenkou, namíchání barvy a tisk, na závěr pak čištění... kromě toho třeba tisknu loga na diáře na laserové tiskárně, lepím čísla na dresy, dělám kalendáře a obsluhuji různé mašiny kromě toho třeba tisknu loga na diáře na laserové tiskárně, lepím čísla na dresy, dělám kalendáře a obsluhuji různé mašiny

MOJE PRÁCE V OBRAZECH

ADIÓS PUBLICMAR