CO MŮŽE ABSOLVENT LESNÍHO INŽENÝRSTVÍ OČEKÁVAT V PRAXI?

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mgr. Ing. Monika Špičáková
Advertisements

Učebna č patro 26. listopadu 2013 Název projektu: Logistická celoživotní akademie - rozšíření nabídky dalšího vzdělávání v logistické škole (reg.číslo:
Ing. Dan Jiránek primátor Statutárního města Kladna.
Účtování pořízení zásob koupí
Projekt: Učíme se podnikat - rozvoj kompetencí k podnikání u žáků v počátečním vzdělávání, reg.č.: CZ.1.07/1.1.38/ Modul: Účetnictví a daně Téma:
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Odborný lesní hospodář Modul 8 - HÚL 4 Odborný lesní hospodář Hospodaření v lesích je vlastník lesa povinen zajišťovat v součinnosti s odborným lesním.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola Autor: Ing. Petr Benda Název materiálu: Daně – opakování I Označení materiálu: VY_32_INOVACE_EKO.OA
Pracovněprávní vztahy v organizaci
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 26. listopadu 2013.
Úvod do podnikových financí
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola
Zavedení výuky programování hradlových polí FPGA ve VHDL
VY_32_INOVACE_ Daňová soustava.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio – CZ.1.07/2.2.00/ HISTORIE A SOUČASNOST STÁTNÍ LESNICKÉ.
UČÍME SE PODNIKAT Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ZŠ a MŠ Pustiměř Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP.
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
 Projekt CZ.1.07/1.1.38/  Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku  uměleckých řemesel a oborů gastro  TENTO PROJEKT JE.
Příjmy a výdaje v daňové evidenci
OCEŇOVÁNÍ TRVALÝCH POROSTů Ing. David Slavata, Ph.D. Oceňování majetku B.
Účetní doklady Autor: Ing. Martin Svoboda, DiS.
Pilotní ověřování studijních opor Projekt je spolufinancován Evropskou unií a Státním rozpočtem České republiky.
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Ekonomická stránka činnosti podniku Vypracoval : Ing. Marcela Zlatníková Projekt Anglicky v odborných.
Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/
Místní rozpočtové jednotky
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
OP Vzdělání pro konkurenceschopnost Moderní absolvent strojírenství Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Podstata účetnictví Autor: Ing. Martin Svoboda, DiS.
Výukový program: Ekonomické lyceum Název programu: Hospodářská politika státu Vypracoval: Ing. Lenka Gabrielová Projekt Anglicky v odborných předmětech,
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola Autor: Ing. Soňa Šestáková Název materiálu: Základní účtování nákladů a výnosů Označení.
Kariérové poradenství v Tranzitním programu pro neslyšící APPN, o.s. Projekt Tranzitní program pro neslyšící je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Úvod do účetnictví.
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín Registrační čísloCZ.1.07/1.5.00/ Označení DUMVY_32_INOVACE_E30.01 Ročník3. ročník.
MĚŘENÍ VÝSLEDKU HOSPODAŘENÍ
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 1. prosince 2014.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Didaktický rozbor vybraných okruhů učiva Kurz DEP 507.
Zásoby Účtování výrobků
Program – TRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ Zahájení doc. Ing. Pavel Ryant, Ph.D. (proděkan AF MENDELU) Doktorské studium na Agronomické.
Malý hospodářský dvůr Horšov Autor: Ing. Petr Libra
Název prezentace Nařízení vlády ze dne o stanovení závazných pravidel poskytování finančních příspěvků na hospodaření v lesích a na vybrané myslivecké.
Hospodaření, ekonomika. hospodaření ekonomická činnost : výroba spotřeba obchod, směna vlastnosti dobrého hospodaření hospodárnost – promýšlení všech.
Základy účetnictví 1. přednáška.
Zvýšení vědeckovýzkumného potenciálu pracovníků a studentů technických vysokých škol v oblasti dopravy a nových dopravních technologií Registrační číslo:
OCEŇOVÁNÍ TRVALÝCH POROSTů
EduCom Projekt Educom Tento projekt je financován evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR Tento materiál vznikl jako součást.
Finanční a rozpočtové právo
Rozpočetnictví a kalkulace
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_613 Ročník: 4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Téma: Výsledkové účty Jméno autora:
1 Výběr a přijímání zaměstnanců. 2 Výběr a přijímání zaměstnanců : Je realizováno na základě jednotné metodiky přijímacího pohovoru, jehož základem je.
Seminář č. 3 – PŽP II Právní režim ochrany půdy a lesa JUDr. Jana Tkáčiková, PhD.
Základy účetnictví 1. přednáška. Význam a funkce účetnictví Význam: Význam: poskytuje informace pro své uživatele Funkce: Funkce: - zobrazovat ekonomické.
Finanční a rozpočtové právo Přednáška č. 5 Obecná problematika rozpočtového práva Rozpočtové právo hmotné.
DANĚ a jak na ně. daň odvody do veřejných rozpočtů (státu a obce) odvody do veřejných rozpočtů (státu a obce) daň: přímá z příjmů z příjmů z nemovitostí,
Vnitropodnikové účetnictví. Finanční účetnictví Normativně upraveno Sleduje aktiva, pasiva, náklady a výnosy účetní jednotky za celek Poskytuje souhrnné.
Daně a rozpočty (Státní rozpočet, daňová soustava, hospodaření domácnosti, mzda, ZP + SP) Finanční gramotnost pro 9. ročníky 2016 / 2017 Bc. Tomáš Janda.
Ekologie a životní prostředí 2011 Barbora Kněžínková
Vysoké učení technické v Brně
Vysoké učení technické v Brně
Grantový projekt „Moderní absolvent strojírenství“
Rozpočetnictví a kalkulace
Vykazování dat v rámci poskytování sociálních služeb
Státní rozpočet je plán finančního hospodaření státu, obvykle na jeden rok. Má formu zákona, který navrhuje vláda a schvaluje parlament.
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována.
Daně.
ÚLOHA STÁTU V TRŽNÍ EKONOMICE
Transkript prezentace:

CO MŮŽE ABSOLVENT LESNÍHO INŽENÝRSTVÍ OČEKÁVAT V PRAXI? ING. FILIP CHRBJÁT MENDELU, BRNO 27. 3. 2014 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio – CZ.1.07/2.2.00/28.0018

KDO JSEM A PROČ JSEM DNES TADY? CO MŮŽE ABSOLVENT LESNÍHO INŽENÝRSTVÍ OČEKÁVAT V PRAXI? ________________________________________________________ KDO JSEM A PROČ JSEM DNES TADY? Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio – CZ.1.07/2.2.00/28.0018

CO MŮŽE ABSOLVENT LESNÍHO INŽENÝRSTVÍ OČEKÁVAT V PRAXI ING2 A STUDENT Ph.D. 2 SPRÁVCE 800 ha lesů SPRÁCE LESOPARKŮ JEDNATEL společnosti s.r.o. OBCHODNÍK S DŘÍVÍM U RAKOUSKÉ SPOLEČNOSTI MYSLIVECKÝ HOSPODÁŘ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio – CZ.1.07/2.2.00/28.0018

CO MŮŽE ABSOLVENT LESNÍHO INŽENÝRSTVÍ OČEKÁVAT V PRAXI OBDOBÍ NA VYSOKÉ ŠKOLE Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio – CZ.1.07/2.2.00/28.0018

CO MŮŽE ABSOLVENT LESNÍHO INŽENÝRSTVÍ OČEKÁVAT V PRAXI VÝBĚROVÁ ŘÍZENÍ ZÁSADA Č. 1: OSOBNÍ DOJEM Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio – CZ.1.07/2.2.00/28.0018

CO MŮŽE ABSOLVENT LESNÍHO INŽENÝRSTVÍ OČEKÁVAT V PRAXI VÝBĚROVÁ ŘÍZENÍ POZITIVNĚ PŮSOBÍ ZEJMÉNA: UKONČENÁ VŠ ZNALOST JAZYKA AJ/NJ ZKUŠENOSTI OSOBNÍ PŘÍSTUP Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio – CZ.1.07/2.2.00/28.0018

SPRÁVA SOUKROMÝCH A OBECNÍCH LESŮ CO MŮŽE ABSOLVENT LESNÍHO INŽENÝRSTVÍ OČEKÁVAT V PRAXI? ________________________________________________________ SPRÁVA SOUKROMÝCH A OBECNÍCH LESŮ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio – CZ.1.07/2.2.00/28.0018

CO MŮŽE ABSOLVENT LESNÍHO INŽENÝRSTVÍ OČEKÁVAT V PRAXI SPRÁVA LESA ROČNÍ PLÁN, KALKULACE, ROZPOČET NÁKLADY VÝNOSY HOSPODÁŘSKÝ VÝSLEDEK LESNICKÁ EVIDENCE DOTACE NA HOSPODAŘENÍ V LESÍCH ORP, ČIŽP, KÚ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio – CZ.1.07/2.2.00/28.0018

CO MŮŽE ABSOLVENT LESNÍHO INŽENÝRSTVÍ OČEKÁVAT V PRAXI MĚSÍČNÍ VÝKAZY VÝROBNĚ-MZDOVÉ LISTY DODACÍ A VÝKUPNÍ LÍSTKY PŘÍJMOVÉ DOKLADY VÝKAZ SKLADU ZÁSOB (P + VL + OM) Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio – CZ.1.07/2.2.00/28.0018

DOTACE NA HOSPODAŘENÍ V LESÍCH CO MŮŽE ABSOLVENT LESNÍHO INŽENÝRSTVÍ OČEKÁVAT V PRAXI? ________________________________________________________ DOTACE NA HOSPODAŘENÍ V LESÍCH Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio – CZ.1.07/2.2.00/28.0018

CO MŮŽE ABSOLVENT LESNÍHO INŽENÝRSTVÍ OČEKÁVAT V PRAXI LICENCE OLH SŠ + 10 let praxe VŠ + 3 roky praxe Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio – CZ.1.07/2.2.00/28.0018

CO MŮŽE ABSOLVENT LESNÍHO INŽENÝRSTVÍ OČEKÁVAT V PRAXI PRODEJ DŘÍVÍ AUKCE NASTOJATO AUKCE NA OM PRODEJ INDIVIDUÁLNÍ PRODEJ HROMADNÝ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio – CZ.1.07/2.2.00/28.0018

CO MŮŽE ABSOLVENT LESNÍHO INŽENÝRSTVÍ OČEKÁVAT V PRAXI PRODEJ DŘÍVÍ MNOŽSTVÍ A KVALITA DŘÍVÍ AVIZOVANÉ PŘEJÍMKA ODBĚRATELE PLATBA HOTOVĚ NA SPLATNOST Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio – CZ.1.07/2.2.00/28.0018

CO MŮŽE ABSOLVENT LESNÍHO INŽENÝRSTVÍ OČEKÁVAT V PRAXI PRODEJ DŘÍVÍ MNOŽSTVÍ A KVALITA DŘÍVÍ AVIZOVANÉ PŘEJÍMKA ODBĚRATELE PLATBA HOTOVĚ NA SPLATNOST Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio – CZ.1.07/2.2.00/28.0018

CO MŮŽE ABSOLVENT LESNÍHO INŽENÝRSTVÍ OČEKÁVAT V PRAXI EXPORT DŘÍVÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio – CZ.1.07/2.2.00/28.0018

CO MŮŽE ABSOLVENT LESNÍHO INŽENÝRSTVÍ OČEKÁVAT V PRAXI PRODEJ DŘÍVÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio – CZ.1.07/2.2.00/28.0018

CO MŮŽE ABSOLVENT LESNÍHO INŽENÝRSTVÍ OČEKÁVAT V PRAXI PLÁTCE DPH MĚSÍČNÍ PŘIZNÁNÍ NA FÚ NÁKUP - VŠE S DPH PRODEJ – NAVYŠUJE SE O DPH ZAHRANIČÍ SE FAKTURUJE BEZ DPH Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio – CZ.1.07/2.2.00/28.0018

PRÁCE S ČASEM PRÁCE S ČASEM PRAVIDLO 80/20 CO MŮŽE ABSOLVENT LESNÍHO INŽENÝRSTVÍ OČEKÁVAT V PRAXI? ________________________________________________________ PRÁCE S ČASEM PRÁCE S ČASEM PRAVIDLO 80/20 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio – CZ.1.07/2.2.00/28.0018

CO MŮŽE ABSOLVENT LESNÍHO INŽENÝRSTVÍ OČEKÁVAT V PRAXI KORUPCE, ÚPLATKY Jen zabedněnec si kompenzuje chybějící intelekt penězi. Kdo zůstane čistý, dělá to v první řadě sám pro sebe, pro své ego, své sebevědomí, kodex cti a své duševní zdraví. Korupce vždycky něco stojí. Než něco dáte, nebo vezmete, měli byste se nad touhle cenou pokaždé důkladně zamyslet. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio – CZ.1.07/2.2.00/28.0018

CO MŮŽE ABSOLVENT LESNÍHO INŽENÝRSTVÍ OČEKÁVAT V PRAXI DÍKY ZA POZORNOST Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio – CZ.1.07/2.2.00/28.0018