DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PRŮZKUM NA TÉMA: „Dopady finanční krize“ eficia .
Advertisements

Představení společnosti
Trendy finančních produktů ČLFA
Instituce sloužící k obchodování s cennými papíry Téma „Finanční trh“
Prezentace pro studenty a absolventy vysokých škol Prosím o odpověď do pátku na můj . ZEMĚDĚLSKÁ DIVIZE SKUPINY.
Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
CO JE TO SVĚTOVÁ HOSPODÁŘSKÁ KRIZE?
1 Podpora ČEB českým exportérům při vývozu mimo Evropskou unii Seminář Export mimo Evropskou unii, jak na to? Brno, Výstaviště BVV 16. září 2009.
Prezentace pro Forum 2013, SME Union
Auto ESA – pozice na trhu
Trh pracovních příležitostí 2011 Mendelova univerzita v Brně.
ERP v praxi cestovního ruchu Radim Jančura, generální ředitel, Student Agency Petr Hampl, obchodní ředitel, Asseco Solutions SiS 2010, , Brno.
Akcie téma „Finanční produkty“
Projekt Zaměstnání přes Internet Ing. Jan Navrátil Habro Prostějov – Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky (veškeré základní poplatky jdou na vrub RK).  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování.
European Commission Enterprise and Industry Evropské rámcové programy – podpora inovací a rozvoje MSP Ing. Václav Suchý, CSc. Technologické centrum AV.
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
Podpora zaměstnanosti na místní úrovni: sociální podnikání Příklady z Rakouska a Polska Praha
Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
Autoškola STOPKA Svět řidičů. Kdo jsme Autoškola Pánek vznikla v roce 1992, od roku 2008 nový obchodní název Autoškola STOPKA Autoškola Pánek vznikla.
SBĚR A ANALÝZA VZDĚLÁVACÍCH A ROZVOJOVÝCH POTŘEB V ČESKÉ SPOŘITELNĚ, a.s. Mgr. Oldřich RANDULA, ředitel odboru vzdělávání, ČS, a.s. HR ŽIVĚ leden.
Optimalizace nákladů na vybavení firmy v oblasti informačních a komunikačních technologií Petr Očko Seminář Hospodářské komory ČR Hradec Králové, 26. února.
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
AGROTEC a.s. Brněnská 74, Hustopeče u Brna Mendelova Univerzita Brno
1 ČLFA se představuje ČLFA  založena 1991 (ALS ČSFR, ALS ČR, ČLFA)  48 členů  cíle prosazovat prostředí vhodné pro finanční produkty (právní, ekonomické)
Prezentace společnosti Metrostav a.s.
Informační systémy Tomáš Maděra.
 VY_32_INOVACE_16_04  Základní vzdělávání – Člověk a společnost – Výchova k občanství.
Strukturální fondy EU a ICT v polygrafických podnicích Pavel Karásek.
Příprava pracovníků v Tanex,PLASTY a.s. Ing. Dana Spejchalová, Ph.D.
Greater London Enterprise (GLE) MČ Praha 13, , Mgr. Nathalie Guri.
Říjen 2012VY_32_INOVACE_EKO_ Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Dana Gebauerová a Ing. Romana Venclíková. Střední.
Šablona č.: III/2 – VI/2 – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji finanční gramotnosti Vzdělávací oblast: Člověk a společnost Předmět: Občanská.
Dan Higginson zvolil Garyho působivou statui „Synergy“ na základě její síly a tvrdosti, aby tím motivoval a inspiroval svou komunitu. Již vždy byla intence.
Operační programy Praha OP Praha Adaptabilita OP Praha Konkurenceschopnost.
Servisní koncepty Meteor – Trost Řešení pro firemní vozové parky
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
MAJETEK PODNIKU září 2012 VY_32_INOVACE_UCE_070106
UNIV2 Kraje Obchodní akademie, Kostelec nad Orlicí Federal-Mogul Friction Products a.s. Henri Ramczyk.
Motivační program.
Praktické rady ke komunitárním programům Michal Kadera, CEBRE Jihlava, 18. prosince
Retailing v Rakousku od roku 2006 Kateřina Srnská 2012/2013.
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_11_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
Pohodlí nade vše Využívejte všech služeb při investování Ing. Martin Viktora ředitel úseku podpory prodeje Investiční společnost.
Akciová společnost Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Oskarovy Flexibilní Benefity. Čeho chceme dosáhnout? Dlouhodobé plnění firemních cílů Jaké schopnosti k tomu potřebujeme? Schopnost oslovit, zaměstnat.
Finanční gramotnost Hospodaření domácnosti Pořízení automobilu.
Prezentace společnosti Fincentrum
AUTOBAZAR-COUVAL. Firma, kterou jsem vytvořil a kterou vlastním se jmenuje autobazar-couval. Její název vznikl podle příjmení majitele této firmy. Firma.
LIGS University a €PA Praha, Historie LIGS University v České republice od roku 2006 mateřská universita v USA, na Hawaii držitelka akreditací,
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
Červenec ’15 AKTUÁLNÍ VÝVOJ NA FINANČNÍCH TRZÍCH Ing. Jiří Opletal, MBA.
Ing. Stanislav Sýkora personální ředitel
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Kamila Tkáčová Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
Daňové aspekty využívání zaměstnaneckých výhod Autor: Frederik Frey Vedoucí: Ing. et Ing. Pavel Semerád, Ph.D.
SBERBANK CZ VÁŠ SILNÝ A SPOLEHLIVÝ OBCHODNÍ PARTNER ŘÍJEN 2014.
Prezentace produktů KB pro české exportéry do Ruské federace Business den Ruské federace Iveta Ocásková
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy Soukromá střední škola podnikání a managementu, o.p.s. Předmět Ekonomika Tematický.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vzdělávání zaměstnanců v UniCredit Bank, a.s. Autor bakalářské práce:
1 ČLFA  založena 1991 (ALS ČSFR, ALS ČR, ČLFA)  42 členů  cíle:  prosazuje prostředí vhodné pro rozvoj leasingu, úvěrů a factoringu  těžištěm je financování.
Benefity. Výhody poskytování benefitů pro zaměstnavatele:  úspora mzdových nákladů s ohledem na daňové úlevy  účinný nástroj personálního managementu.
Stipendijní program.
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
KARIÉROVÉ PORADENSTVÍ V JIHOMORAVSKÉM KRAJI
Struktura finančního trhu
ŽĎAS PRO STUDENTY.
Benefity.
Souhrnné informace Kontaktní údaje: Jindřišská 889/17, Praha 1
Transkript prezentace:

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009

AAA AUTO, a.s. Již 16 let působí na středoevropském trhu s ojetými vozy Týdně nakoupíme a prodáme až 1000 vozů V současné době je největším prodejcem ojetých vozů v ČR (kde provozujeme 19 autocenter) a na Slovenku (10 autocenter) Hlavními obchodními aktivitami společnosti jsou: nákup, prodej a financování ojetých automobilů; prodej nových vozů; prodej doplňkových produktů a pojištění V září 2007 vstoupila nizozemská mateřská společnost AAA Auto Group N.V. na burzy cenných papírů v Praze a Budapešti Podle studie společnosti Ernst & Young, se skupina AAA AUTO v roce 2007 dostala do první desítky největších distributorů automobilů v Evropě

NAŠE ČÍSLA Roční obrat v roce 2008: 13.5 milliard Kč * Roční prodej v roce 2008: vozů Nejúspěšnější rok 2007: prodaných vozů, 3800 zaměstnanců, 45 poboček Současný počet zaměstnanců: 1100 a poboček: 29 * Jedna se o předběžné hospodářské výsledky vydané společností a jedná se o obrat celé skupiny AAA AUTO včetně svých zahraničních poboček

MAJITEL SPOLEČNOSTI Anthony James Denny Australan, absolvent College of Sydney. Má více než dvacetileté zkušenosti v obchodu s automobily na australském, americkém a evropském trhu. Společnost založil v roce Vlastník 74 % akcí Akcie jsou obchodovány na Burze cenných papírů Praha v jejím nejprestižnějším systému SPAD a na hlavním trhu Budapešťské burze od roku 2007

ZAMĚSTNANECKÉ BENEFITY AUTA Sleva na nákup vozu Komisní prodej vozu Servisní služby Mytí vozu v pražské centrále SERVIS Prodej použitého HW a telefonů Výhodné tarify na volání Bonusová dovolená Zaměstnanecké úvěry Koupě vozu v hotovosti Finanční a daňové poradenství Kurzy a školení Poradenství, Notářské služby Skybox

CO VÁM PŘINESE PRÁCE V AAA AUTO? zajímavou a nestereotypní práci v úspěšné mezinárodní společnosti možnost rychlého profesního růstu uplatnění v oblasti automobilového průmyslu motivující finanční ohodnocení propracovaný systém firemního vzdělávání praktické využití angličtiny vysoká podniková kultura, přátelská atmosféra moderní prostředí, nejnovější technologické zázemí

Děkuji za pozornost !