Reklamní dárkové sady – KANCELÁŘ IV KANCELÁŘSKÁ SADA IV Praktická sada kancelářských produktů Držák propisek Hodiny Držák lepicí pásky Vše vyrobeno z kvalitního.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
IČO: DIČ: CZ  Naše společnost byla založena v roce  Nabízíme komplexní balíčky kancelářských potřeb.  Jsme dynamická firma.
Advertisements

1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz.
TŘÍDĚNÍ ODPADU Nožičková Monika.
Nabídka háčkovaného prádla pro rok 2012 – skladem k Lenka Doležalová
Nabídka autobusové dopravy
Sassí cosmetics ®. Každý začíná v pozici Sassí Beauty Partnerka. Další pozice jsou: 1.Sassí Koordinátorka 2.Sassí Ředitelka Nyní si ukážeme, jak můžete.
DPC GmbH & Co. KG Tenkovrstvé práškové laky Essenbach / Altheim.
Moderní design kol a koloběžek s e-pohonem
MINISTRANTI NAPAJEDLA
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
Hádanky z ochrany přírody IV VY_32_INOVACE_16 Sada 6
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Osram - nabídka sortimentu
Příklad Snad tento výklad byl srozumitelný. Pokud ne tak úplně, tak snad to bude jasnější, až si ukážeme použití metod v konkrétním příkladu. Na skladu.
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
DÁRKOVÉ SADY BAHCO. Obj. kód: P SES2395 OBSAHUJE: Zahradnické nůžky P F Pracovné rukavice SES2395 Dárková sada P SES2395 Dárková sada.
Věda v Olomouci III. Agentura CzechInvest Lenka Gondová Olomouc
Zájezd do Jindřichova Hradce
Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás
NABÍDKA DÁRKOVÝCH BALÍČKŮ ze světa nanotechnologií
Práce s buzolou v terénu VY_32_INOVACE_03 Sada 6
Velikonoční inspirace
Statistika 8. ročník Autorem materiálu je Mgr. Jana Čulíková
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_PEK246.
DĚLENÍ ČÍSLEM 10 ZÁVĚREČNÉ SHRNUTÍ
OBALY FIDJI, BORA, PRAHA, ENERGY, ERTECO, JACINTHE... NA OBJEDNÁVCE NUTNO ZDŮRAZNIT ODKAZ NA TUTO AKCI.
1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz.
Autor: Mgr. Helena Nováková
Člověk a příroda Zeměpis Praktický zeměpis Zeměpisná poloha 2 VY_32_INOVACE_01 Sada 5 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213.
Mezinárodní autopůjčovna - auta na elektřinu nebo CNG -
Den matek s Neděle
Užitkové rostliny mírného pásu
DĚLENÍ ČÍSLEM 5 HLAVOLAM DOPLŇOVAČKA PROCVIČOVÁNÍ Zpracovala: Mgr. Jana Francová, výukový materiál EU-OP VK-III/2 ICT DUM 50.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Březinová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Míchání barev Máme pět základních barev: Bílou Červenou Modrou Žlutou
Colour a picture Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
DEN ZEMĚ TEST.
„Sportem ku zdraví, poradí Všestranný“ Svět sportovní módy Pavel Všestranný CZ.
Produktová prezentace 08/2007 Tork is an SCA brand Produktová prezentace - ubrousky.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k opakování slovní zásoby podle obrázků v.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
PROSTOROVÁ ORIENTACE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Čekalová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
KATALOG VÝROBKŮ MODRÁ ŘASA, S.R.O.
Vzorová prezentace Nadpis : Tučně Styl pozadí 12
Úkoly nejen pro Kačenky.
STOJAN TEREZA NA CD/DVD/mini DV
Ema s. , Adam, JAKUB D. , BOHDAN
 Společnost EuroJaP Slovakia s.r.o. je exkluzivním partnerem belgické výrobní společnosti BOPLAN bvba pro prodej, instalace, návrhy řešení a komplexní.
1 Adresář exportérů. 2 Bezplatná, ale značně omezená prezentace firmy:  základní identifikační a kontaktní údaje  Anotace (max. 250 znaků)  popis činnosti.
Nabídka reklamních předmětů Teleskopický monopod na selfie, max 110cm se spouští Popis Teleskopická selfie tyč s maximální délkou 110 cm. Disponuje tlačítkem.
Doplňte otázky. Complete the questions. 1._____ je to?To je Martin. 2._____ jste?Jsem z Norska. 3._____ je to? To je počítač. 4._____ děláte v Brně?Studuju.
Immunoprecipitace Praktická práce – část I.. Protokol k experimentu Protokol.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Zbečno 23, okres Rakovník AUTOR: Mgr. Veronika Černá NÁZEV: VY_32_INOVACE_20 TEMA: Zmrzlina – dělení desetinných čísel přirozeným.
Barva těles. Barva neprůhledného tělesa je určena tím, jakou složku bílého světla těleso odráží a jakou pohlcuje. Žlutý citrón odráží žluté světlo, ostatní.
Rozklad světla Investice do rozvoje vzdělávání.
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace GEOMETRICKÉ TVARY Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře.
VY_12_INOVACE_22_PROGRAM MALOVÁNÍ_KOŠUTOVÁ
KATALOG PROPAGAČNÍCH PŘEDMĚTŮ
Sortiment JOVI Pro školy a školky
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Milena Brádlová; datum:
Osnova 1 Úvodní snímek 2 Fotogalerie 3 Barvy 4 Délka 5 Kdy vychází
VY_ 32_INOVACE_06_OPAKOVÁNÍ BAREV Mgr. Libuše Stonawská Anglický jazyk
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Zbečno 23, okres Rakovník
EKOLOGICKÝ PŘÍRODOPIS Tématický celek: OBRATLOVCI
TŘÍDÍME ODPAD Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Zbečno 23, okres Rakovník
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Zbečno 23, okres Rakovník
AUTOR: Mgr. Ludmila Faiková
Dárkové předměty FTVS UK
Transkript prezentace:

Reklamní dárkové sady – KANCELÁŘ IV KANCELÁŘSKÁ SADA IV Praktická sada kancelářských produktů Držák propisek Hodiny Držák lepicí pásky Vše vyrobeno z kvalitního měkčeného plastu Dárková sada je balena do černé krabičky Potisk: tampontiskem V nabídce je provedení Žlutá sada Oranžová sada Červená sada Růžová sada Modrá sada Zelená sada Fialová sada Minimální množství: 20 sad

Reklamní dárkové sady – KANCELÁŘ KANCELÁŘSKÁ SADA IV

Reklamní dárkové sady – KANCELÁŘ KANCELÁŘSKÁ SADA IV Uvedené ceny nezahrnují DPH 21% Uvedené ceny nezahrnují dopravu ke klientovi Obchodník pro tento produkt: Gabriela Dončuková Tel.: Počet10ks20 ks50 ks100 ks200 ks300 ks Cena ks660,00520,00505,00455,00435,00409,00