MÓDA ZAČÍNÁ U ZDRAVÝCH VLASŮ VLASY OSLABENÉ A CHEMICKY NAMÁHANÉ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Na zahrádce s chemií.
Advertisements

1.Význam kosmetického účinku šamponu
Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
NEOMEZENÝ SYSTÉM PROMĚNY SYSTÉM VYTVOŘEN PRO ZMĚNU, KTERÁ PŘINÁŠÍ NĚCO ZCELA NOVÉHO. Je navržen tak, aby splnil přání každé ženy, která touží po ulehčení.
Produkty ILLUMINATING
Vyživující řada, vytvořená speciálně pro vlasy suché a bez života. Díky nejnovější technologii, která se zabývá péčí o vlasy suché a bez života, se účinek.
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
ZESVĚTLENÍ AŽ O 7 TÓNŮ - NOVÉ SLOŽENÍ Maximálně přesný pro docílení neuvěřitelně jednotných výsledků Maximální flexibilita v poměru míchání Maximálně.
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
COLOR PROTECTION. Zdroj: Nielsen Research pro UNIPRO 2009 italský trh TRH S VÝROBKY NA OCHRANU BARVY 45% žen si barví vlasy a 24% žen má ve vlasech melírované.
HISTORIE Společnost ALFAPARF MILANO byla první společnost, která si uvědomila, že je zapotřebí zpomalovat proces stárnutí vlasů. INSPIRACE V současné.
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
VY_32_INOVACE_G Otázky na bílkoviny
Tato prezentace byla vytvořena
TÓN V TÓNU Inovace 2007.
Krmná dávka - jen kukuřice Veškerá kukuřice jen GMO Hypotetický příklad: brojler.
Organické a anorganické sloučeniny lidského těla
Výrobek a jeho životní cyklus
Popis Sulk: 1 mm Epiteliální úpon: 1 mm Fibrózní úpon: 1 mm Marginální gingiva Okraj marginální gingivy Svazky vláken Vazivo Kost.
Novinky- péče o vlasy.
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
JD Advantage Stripy.
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
SPIRIT s. r. o. „… každý pokus má svou cestu“ 1/2011.
UGO.
ZÁKON č.17/1992 Sb. o životním prostředí Životním prostředím je vše, co vytváří přirozené podmínky existence organismů včetně člověka a je předpokladem.
Inženýring část 2 Likvidace azbestové zátěže
Aplikační potenciál keratinových vedlejších produktů masného průmyslu
Přírodní látky Bílkoviny = Proteiny –přírodní látky složené ze 100 – 2000 molekul aminokyselin (AK) → makromolekuly –obsah – C, H, N, O, S, P –vazby mezi.
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
Oslavte osmé narozeniny společnosti TianDe 8.narozeniny kosmetiky TianDe.
50 ZAMĚSTNANCŮ VE VÝROBĚ 200 SPOLUPRACUJÍCÍCH SPOLEČNOSTÍ V ITÁLII 70 ZEMÍ CELOSVĚTOVĚ 15 MILIONŮ TUB V ROCE 2013.
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
Eco-Responsible Solutions to Protect the Environment.
KRÉMOVÝ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM VIACOLORE ODSTRANĚNÍ UMĚLÝCH PIGMENTŮ PRODUKTY KOMPAKTNÍ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM.
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.
SPIRIT s. r. o. „… protože vlasy dělají člověka…“ katalog 2010/11.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
Zdravá výživa I Dagmar Šťastná.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
GHESER Síla přírody pro silné na duchu. Gel na holení Ultra comfort PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* 4EN ml T Tento osvěžující gel vytváří bohatou.
ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLUVYS_32_INOVACE_493_OŠETŘENÍ A REGENERACE VLASŮ NÁZEV ŠKOLYVyšší odborná škola, Střední průmyslová škola.
Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Make-up kolekce podzim/zima 2011/2012.
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV50 Název školy.
ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLUVYS_32_INOVACE_499_POŠKOZENÍ VLASŮ NÁZEV ŠKOLYVyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
SOTHYS make-up kolekce jaro/léto Make-up trendy TRENDYTRENDY PODLENELLY RODIPODLENELLY RODI Barvy květin na rtech a nehtech Lehké opálení, velice.
CENÍK KOSMETICKÝCH A RELAXAČNÍCH SLUŽEB. Ceny jednotlivých úkonů jsou závislé na kvalitě, délce a především stavu srsti upravovaného psa. Je tedy možné,
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
Hydrosféra = vodní obal Země, který je tvořen vodou – povrchovou – jezera, bažiny, rašeliniště, slatiniště – rybníky, přehradní nádrže – podpovrchovou.
Sezonní profesionální obličejové ošetření jaro/léto 2012 s pomerančovými a grapefruitovými výtažky.
Sensations orientales. Tělový rituál inspirovaný orientálními rituály.
ODHALTE TAJEMSTVÍ KRÁSNÝCH A SILNÝCH VLASŮ
Drogerie – osobní hygiena I
Ošetření pro lehké nohy 2017
Funkce bílkovin Bílkoviny se vyskytují ve všech živých organizmech, jsou velmi rozmanité, plní mnoho funkcí a mají schopnost vytvářet sloučeniny s dalšími.
HYPRACID Čištění a dezinfekce dojícího zařízení Výhody Hypracidu
Regenerační přípravky II.
HYPROCLOR ED Dezinfekce a čištění dojících zařízení
gelová konzistence zaručuje delší kontaktní čas
Půdy.
Bílkoviny = Proteiny Přírodní látky
Transkript prezentace:

MÓDA ZAČÍNÁ U ZDRAVÝCH VLASŮ VLASY OSLABENÉ A CHEMICKY NAMÁHANÉ potřebují REKONSTRUKCI

obsah PŘÍRODNÍCH SLOŽEK ve výrobcích TREND Nejprestižnější časopisy o kráse prezentují trend: KRÁSA pochází z PŘÍRODY, přesněji z PŘÍRODNÍCH SLOŽEK Nejmodernější a nejprestižnější řady se drží tohoto trendu: obsah PŘÍRODNÍCH SLOŽEK ve výrobcích

TREND Přírodní & organické kosmetické výrobky Podpora ECO Hlavní trendy trhu s kosmetikou jasně ukazují, že nejžádanější produkty jsou ty, které jsou přírodně a ekologicky orientované. Přírodní & organické kosmetické výrobky Současný boom v organických a přírodních produktech určených k péči má tendenci narůstat. Klienti vyhledávají produkty s přírodními složkami a zajímá je složení produktů a jejich bezpečnost a vliv na zdraví. Předpoklad nárůstu: 50% v USA 18% v Evropě Podpora ECO BAMBUS se stal složkou, kterou si oblíbily společnosti usilující o udržení svého dobrého jména a reputace. Využití bambusu neustále narůstá zejména v oblasti kosmetiky a péče o tělo (Garnier – L´Oreal, Sephora, Biolage) Jeden z důvodů preference bambusu je jeho široké využití a také rychlý denní růst – až 61 cm. Jedná se tedy o maximálně ekologický zdroj. * Zdroj: Cosmeticsdesign.com

Bambus je rostlina s nejvyšší pnoucí silou KONCEPT Síla přírody otevírá nové horizonty rekonstrukční péče o poškozené a oslabené vlasy… Bambus je rostlina s nejvyšší pnoucí silou Ohýbá se, ale nezlomí. Bambus je nejodolnější dřevnatá rostlina na Zemi Její síla se skrývá uvnitř. Vnitřní část tvoří důležité substance, které dodávají této rostlině SÍLU, OHEBNOST A NÍZKOU VÁHU MIDOLLO di Bamboo

ŘADA

PRODUKTY RESTRUCTURING SHAMPOO Účinný šampon bohatý na remineralizující složky, které napomáhají procesu obnovy vlasového vlákna. Nanokomplex složený z Oligo-minerálů obnovuje obsah esenciálních minerálních solí. Rostlinné extrakty z dřeně bambusu obnovují sílu, elasticitu a hebkost. Aplikujte do mokrých vlasů, masírujte a dobře opláchněte. Dle potřeby opakujte. Pokračujte v dalších krocích obnovujícího servisu. Balení: 250 ml / 1 000 ml

PRODUKTY RECHARGING MASK Péče určená pro obnovu a posílení křehkých, poškozených a oslabených vlasů. Vlasy vypadají zdravě, jsou lesklé a snadno rozčesatelné. Bio-rekonstrukční schopnost bambusového výhonku je zárukou celkové obnovy vlasové struktury. Složky pro zlepšení vlasové struktury jsou uvolňovány pomocí nosičů do míst, kde je potřeba, a výsledek se zlepšuje s každou další aplikací. Aplikujte rovnoměrně dostatečné množství přípravku do vlhkých vlasů. Nechte působit 5 minut a důkladně opláchněte. Balení: 250 ml / 1 000 ml

PRODUKTY RENEWAL LOTION Bezoplachová kúra v ampulích pro obnovu a posílení extrémně poškozeného, křehkého a oslabeného vlasového vlákna. Koktejl bohatý na oligo-minerály s postupným uvolňováním. Opakované použití umožňuje obnovu až 100% zdraví a krásy přirozených vlasů. Oligo-minerály s postupným uvolňováním, hydrolyzované proteiny a olej z bavlníku napomáhají rekonstrukci lipidových svazků, které udržují přilnavost kutikuly a kortexu. Rostlinné extrakty z bambusové dřeně navracejí sílu a elasticitu a omezují nebezpečí lámavosti vlasů. Naneste rovnoměrně do vlhkých vlasů, neoplachujte a pokračujte s vysoušením. Balení: 12 ampulek po 13 ml

PRODUKTY DAILY REPAIR Bezoplachová kúra pro křehké a extrémně poškozené vlasy. Okamžitá péče určená na závěr procesu rekonstrukce. Uzavírá kutikulu a vytváří ochrannou bariéru. Kosmetické složky umožňují snadné rozčesávání, hydrataci a okamžitý lesk. Nastříkejte rovnoměrně do vlhkých vlasů. Neoplachujte. Pokračujte s vysoušením. Balení: 125 ml

PRODUKTY Exkluzivně pro salony CAUTERIZATION SERUM Profesionální péče pro hloubkovou rekonstrukci extrémně poškozených a oslabených vlasů. Termo-aktivní složení obnovuje i to nejhlubší poškození vlasového vlákna a mění vnitřní části vlasu během procesu kauterizace. Bambusová dřeň ve spolupráci s hydrolyzovanými proteiny tvoří systém pro přestavbu vlasové struktury. Speciální termo-aktivní obnovující činitel zároveň doplňuje ztracené proteiny, navrací řádnou pružnost a odolnost, chrání vlas díky procesu tepelné přilnavosti kutikuly. Ampuli nahřívejte, až se obsah zakalí. Smíchejte s ampulí Thermal Filler Color/Form. Štětcem naneste rovnoměrně na umyté vlasy, zbavené přebytečné vody. Poté použijte žehličku nebo jiný tepelný zdroj. Opláchněte a je-li to nutné, umyjte znovu šamponem Midollo di Bamboo. Balení: 6 ampulek po 13 ml

PRODUKTY Exkluzivně pro salony PRO-CONCENTRATE Koncentrovaná kúra pro hloubkovou rekonstrukci extrémně poškozených a oslabených vlasů. Intenzivní kúra určená výhradně pro salony zaručuje maximální rekonstrukci. Obsahuje rostlinné výtažky z bambusové dřeně, bavlníkový olej a hydrolyzované proteiny ve vysoké koncentraci, obnovuje vnitřní části vlasového vlákna a vrací sílu, vitalitu a pružnost. Aplikujte na umyté vlhké vlasy. Nechte pod zdrojem tepla 5-8 minut. Důkladně opláchněte a pokračujte v další fázi rekonstrukce. Balení: 500 ml

PRODUKTY Exkluzivně pro salony THERMAL FILLER COLOR (pro vlasy barvené a melírované) „Prázdným“ vlasům dodává plnost a objem. Vlasy jsou posílené zevnitř, kutikula je hladká a kompaktní. Základem je čistý esenciální olej ze sladkých mandlí. Obsahuje FYTOKERATIN – rostlinný keratin (ze sóji a kukuřice) s vlastnostmi, díky kterým proniká do hloubky a vyplní tak „mezery“ v keratinové struktuře způsobené barvením. Při procesu kauterizace smíchejte 1 ampuli s předem nahřátým obsahem ampule kauterizačního séra a pokračujte s tepelným zpracováním. Při procesu rekonstrukce smíchejte 1 ampuli s 25 g Pro-Concentrate a pokračujte s tepelným zpracováním. Balení: 6 ampulek po 5 ml

PRODUKTY Exkluzivně pro salony THERMAL FILLER FORM (pro vlasy po chemickém narovnání nebo trvalé ondulaci) Stabilizuje sírové můstky v keratinovém řetězci a zlepšuje stav vlasové struktury tím, že ji dodává elasticitu a zároveň obnovuje sílu vlasu a jeho odolnost. Základem je čistý esenciální olej z levandule. Obsahuje FYTO-AMINOKYSELINY, které pronikají do vlasu mezi spirály alfa-keratinu, čímž se stabilizují můstky a keratinová struktura. Při procesu kauterizace smíchejte 1 ampuli s předem nahřátým obsahem ampule kauterizačního séra a pokračujte s tepelným zpracováním. Při procesu rekonstrukce smíchejte 1 ampuli s 25 g Pro-Concentrate a pokračujte s tepelným zpracováním. Balení: 6 ampulek po 5 ml

SERVISY Prodej kosmetických produktů se neustále zvyšuje. Oblast, která zaznamenala nejnižší nárůst, je profesionální oblast. Pouze salony, které byly schopny nabídnout servisy a ošetřovací kúry, odolávají nepříznivé situaci. Servisy šité na míru – nové rekonstrukční a kauterizační služby Formulované a upravené v závislosti na stupni poškození vlasového vlákna a na potřebách klienta bio-rekonstrukce za studena – pro lehce poškozené vlasy bio-rekonstrukce za tepla – pro poškozené vlasy bio-kauterizace za tepla a za studena – pro velmi poškozené vlasy Vhodné i pro ošetření vlasů před trvalou ondulací nebo chemickým narovnáváním vlasů. Cílený servis vlasům umožní získat okamžité ZDRAVÍ a KRÁSU

ALFAPARF Milano nabízí možnost stát se SPECIALISTOU v tomto oboru. SERVISY ALFAPARF Milano nabízí možnost stát se SPECIALISTOU v tomto oboru. Analýza překrývání se jednotlivých pečujících řad: Návrh zkrášlujících režimů „šitých na míru“ navýšil počet klientů, kteří nakupují produkty 3 různých řad Alfaparf.