Staň se rozhodčím softballu. Pojď se stát rozhodčím softballu Chceš se věnovat softballu jinak než jen jako hráč? Chceš být součástí důležitých zápasů?

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seznámení s BLMF Prezentace je určená pro nové týmy - získají prvotní přehled o BLMF.
Advertisements

Právní aspekty ve sportu aneb nejnovější vývoj českého a mezinárodního práva ovlivňujícího postavení sportu, sportovních klubů, členů klubů a sportovců.
Strategie rozvoje ČSA na léta © Nymburk 2012
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
Řemeslo má zlaté dno a čisté ruce Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Peníze.
Vysoká škola zdravotnická, o.p.s. možnost vystavení mezinárodní studentské karty ISIC přímo ve škole!
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
ROVERING co nabízí a přináší
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
PROJEKT GUTOVKA DOVEDNOSTI - BRUSLENÍ – MINILIGA ZAČÍNÁME :00 KLUZIŠTĚ GUTOVKA PRAHA 10 POPRVÉ NEDĚLE OD 18:00 A PAK JIŽ PRAVIDELNĚ.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Ze života !?!.
Návrh změn v organizaci a řízení soutěží Valná hromada MK Jihlava –
Chci abys přišla na oslavu,která se bude konat příští týden.Jsi zvána ke mne domů,mrkni se na snímky,kde se dozvíš podrobnosti. Už se na Tebe těším –Eva.
CÍLE VE SPORTU Mgr. Eva Tomešová, Ph.D
PhDr. Eva Tomešová, Ph.D CÍLE VE SPORTU PhDr. Eva Tomešová, Ph.D
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Hodnota peněz je relativní ! Tisícovka, o které neví manželka, má podstatně vyšší hodnotu než ta, o které ví.
O FIRMĚ DATALIFE PROFESIONÁLNĚ spolupracujeme s těmi nejlepší finančními společnostmi na trhu jak u nás tak v zahraničí. společnost Datalife nabízí profesionální.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
Jaký smysl má takové setkání? - upevnit vztah s Bohem - nalézt inspiraci pro další dynamiku tohoto vztahu - týdenní program je zaměřen na rozvoj osobnosti.
Čtěte pomalu a tiše!  .
Systém podpory sportu ve městě OTROKOVICE SETKÁNÍ SE ZÁSTUPCI SPORTOVNÍCH ORGANIZACÍ Citius – Altius – Fortius rychle – výše - silněji.
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
VÍTEJTE HERZLICH WILLKOMMEN WELCOME. AVEQA je váš vstup do světa onlinové zábavy. Nabízíme mnoho možností her, jako je akční, sportovní, logické hry,
Mentoring pro začínající vědkyně a vědce Kateřina Cidlinská Národní kontaktní centrum – ženy a věda Sociologický ústav AV ČR, v. v. i.
Cvičení 1 – Úvod, formování trhu
Valuch Honza8.A. Když se ve Spojených státech řekne „MJ“, každé malé dítě ví, co tato zkratka znamená. Michael Jordan je v současnosti největší ikonou.
V í š, k d o j s e m ? Jsem ta, s kterou společně žiješ po celý den.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
HrušCup 2008 – pravidla petanque 1. Pétanque se hraje s ocelovými koulemi a s dřevěnou kuličkou zvanou ”košonek.” Hází se z kruhu o průměru cca 50 cm.
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
Jak vybírat školu a obor?. Víte, že? Víte, že… V Plzeňském kraji je téměř 60 středních škol Všechny důležité informace o oborech SŠ v Plzeňském kraji.
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
OVOV Odznak všestrannosti olympijských vítězů
Okamžik Aus dem portugiesischen übersetzt
Komunitní a otevřená škola
NOVÁ RODINNÁ SOUTĚŽ.  Logo soutěže PODROBNÉ INFORMACE O HERNÍM SYSTÉMU 1) ZÁKLADNÍ ČÁST:  Přihlášení hráči se spravedlivě spolu utkají systémem každý.
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
Židovské Velikonoce neboli Pesach
Prezentace pro borce Trenéři: Kulatka, Kain FK Brandýs-Boleslav roč FK Brandýs-Boleslav roč Březen 2010.
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
SQUASH „uzavřený sport“
ALPSKÁ KOMBINACE.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Nejprestižnější soutěž Liga Mistrů Hrají ji jen nejlepší týmy z celé Evropy.
Plavecká výuka v návaznosti na výkonnostní plavání Mgr. Daniel Jurák 2015.
Tento program je vytvořen nezávislými spolupracovníky projektu OpenEconomy za účelem maximalizace příjmů jednotlivých uživatelů, kteří se rozhodli k účasti.
Markéta Tomanová. Obsah Povinnosti Výhody (kurz)
Nezaměstnanost. nezaměstnanost vzniká, pokud na trhu práce převyšuje nabídka zaměstnanců poptávku firem.
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Analytika 2015 Aneb Jak to bylo s hospodařením krajského výboru.
STAŇ SE ČLENEM! STAŇ SE ČLENEM ODBORŮ To určitě! Mnoho dobrých důvodů proč se stát členem odborů.. Protože Tvoje práva jsou naše práce Přesčas y zadarm.
Psát není tak složité, aneb pojďte s námi tvořit Metodický portál.
Otakar Mestek, Michal Blažej
Ze života !?!.
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
BSE České Budějovice o. s.
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
REORGANIZACE TŘETÍ LIGY
Euroškola Česká Lípa střední odborná škola s.r.o.
JSEM MEZI 7 % Regina Brett, novinářka z clevelandského deníku The Plain Dealer, spisovatelka a držitelka Pulitzerovy ceny za léta 2008 a 2009, napsala.
Nastartuj svou kariéru dřív než ostatní!
Transkript prezentace:

Staň se rozhodčím softballu

Pojď se stát rozhodčím softballu Chceš se věnovat softballu jinak než jen jako hráč? Chceš být součástí důležitých zápasů? Chceš se dostat na zajímavé turnaje nejen doma ale i v zahraničí? Chceš si vydělat zajímavé peníze prací ve sportu? Chceš se dozvědět o hře a pravidlech softballu více než doteď? Pokud sis na výše uvedené otázky odpověděl ANO, pak je tato nabídka určena přesně Tobě. Pojď se stát rozhodčím softballu a můžeš dosáhnout ještě mnohem více!

Jak začít? Nejdůležitějším krokem je tvé rozhodnutí a tvá chuť začít se věnovat rozhodování softballových zápasů. Pokud se takto rozhodneš nic již nestojí v cestě, abys nemohl dosáhnout toho, co chceš. Vše je již pouze na Tobě a tom co a jak daleko chceš dojít. Druhým velice důležitým krokem je přihlásit se na základní školení rozhodčích. Toto školení pro rozhodčí se pořádá každý rok a právě nyní je ten nejvyšší čas se přihlásit. Přihlas se hned teď. Napiš na nebo že máš chuť rozhodovat, kontaktní údaje a vše ostatní už zařídíme.

Co musím znát a umět? Před vstupem na školení je jediná podmínka, a to tvá vlastní chuť a zájem. Samozřejmou výhodou je pokud se již softballu věnuješ. Pokud si hráč nebo trenér je to jistě přínosem, neboť hru již znáš a není to proto nic nového. Ničemu ovšem ale nevadí, pokud softball znáš jen pasivně anebo se mu začínáš teprve věnovat a hledáš si svoji pozici.

Co mi to přinese? Přínosů této činnosti je spousty, kromě vlastního úspěchu a zájmu o sebezlepšování můžeš stejně jako sportovci dosáhnout úspěchů na turnajích a v soutěžích. Začátky jsou vždy náročné, a proto nejprve je nutné se naučit základní dovednosti a poté se pustit do rozhodování zápasů, lze obecně říci, že pouze dostatek praxe a další kurzy a pokročilá školení mohou přinést zlepšení kvality a dosažení lepší úrovně. Bez toho to jednoduše nejde. Proto hned po absolvování základního kurzu je nutné se hlásit na rozhodování různých úrovní soutěží a turnajů, s tím jak budou zkušenosti a kvalita přibývat, postupují rozhodčí výše na kvalitnější soutěže a kvalitnější turnaje.

Čeho mohu dosáhnout? No a kam až to je možné dotáhnout, dokazují naši nejlepší rozhodčí, kteří se běžně účastní vrcholných evropských akcí. − Evropské klubové poháry − Mistrovství Evropy − Mistrovství světa Takže kariéra je otevřená a vše záleží jen na individuálním zájmu.

Kolik si mohu vydělat? Možná pro někoho nejdůležitější otázka. Primárně lze rozdělit rozhodčí na ty, kteří to dělají hlavně pro sport a to je motivuje se zlepšovat, peníze jsou jim dobrou odměnou a oceněním jejich snahy a druhou skupinou jsou ti, které softball baví a mají ho rádi, ale rozhodování se věnují pro peníze a zlepšují se, aby dosáhli vyšší kvality a výších příjmů. Není důležité do jaké skupiny se zařadíš právě ty, neboť obecně lze říci, že ať jsou důvody pro zlepšování ty nebo ty, je to vždy užitečné a výsledek je to nejdůležitější.

Chci pískat turnaje mládežnických lig V celostátních mládežnických soutěžích se odměna pohybuje kolem 150 – 200 Kč za zápas pro jednoho rozhodčího. Zároveň mohu v případě odpískání určitého počtu utkání získat na konci sezóny jednorázový bonus ve výši 5.000,- Kč – viz motivační program „Staň se rozhodčím softballu“. Ve finálových turnajích celostátních mládežnických soutěží se pak odměna může vyšplhat až na 350 Kč za zápas pro jednoho rozhodčího. Není problém pískat více utkání za den! Cestovní náhrady a ubytování hradí ČSA! To je již zajímavé, ne?

Chci pískat ligové soutěže dospělých Budu-li dobrý, mohu pískat celostátní soutěže dospělých. Podle počtu odpískaných zápasů budu zařazen do I. či II. skupiny. V 2. lize se odměna může u rozhodčích ve II. skupině vyšplhat až na 450,- Kč za zápas pro jednoho rozhodčího. V Extralize se odměna může u rozhodčích ve II. skupině vyšplhat až na 550,- Kč za zápas pro jednoho rozhodčího. Rozhodčí zařazení do I. skupiny si mohou bez ohledu na druh soutěže přijít až na 700,- Kč za zápas pro jednoho rozhodčího. Není problém pískat více utkání za den! Cestovní náhrady a ubytování hradí ČSA! To je jistě lepší, ne?

A jaké jsou další přínosy? Dobrá parta kolem Tebe. Jsi mezi mladými lidmi, sportovci. Nová přátelství. Pohybuješ se venku na čerstvém vzduchu. Emoce sportovního prostředí. Podpora ze strany ČSA. A mnoho dalšího…

Neváhej a staň se rozhodčím softballu ještě teď