PAVEL KAFKA UČO 20638 1. ROČNÍK SKUPINA B10KMKKL 7.12.2009 Závěrečná práce – Aplikační software 1.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fakta o vývoji vlastnictví bytů v ČR za posledních 10 let Stanislav Drápal, Český statistický úřad Praha, 18. září 2012.
Advertisements

Změny cen zemního plynu v ČR od 1. dubna 2008 Tomáš Varcop člen představenstva, RWE Transgas, a.s. Pro zákazníky skupiny RWE s kvartálním stanovením ceny.
XIX. seminář energetiků Regulace v energetice z pohledu EU a ČR seminář Energetiky Malenovice, a. s. a TP Otrokovice, a. s. 21. a 22. ledna 2009, Jelenovská.
Konec recese v ČR? David Marek listopad Přehled témat •Krátké ohlédnutí za dvěma recesemi v rychlém sledu •Jak je na tom česká ekonomika dnes •Pohled.
DLOUHODOBÉ KONTRAKTY PRO VELKÉ ZÁKAZNÍKY Společný seminář SVSE a Skupiny ČEZ 15. května 2008 Praha ČEZ Prodej, s.r.o. generální ředitel ČEZ Prodej, s.r.o.
Poslanecká sněmovna 15. listopadu 2012
Souhrnné hodnocení situace v plynárenství z pohledu velkých zákazníků Ing. Vladimír Štěpán ENA s.r.o. Listopad 2012.
SOUČASNÁ OBCHODNÍ NABÍDKA Martin Polák senior specialista prodeje ZP, ČEZ Prodej, s.r.o. Praha, 3. června 2010.
CO JE TO SVĚTOVÁ HOSPODÁŘSKÁ KRIZE?
Solární systémy pro aktivní topení
Investiční produkty pro opatrné nebo začínající investory.
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
Český Internet po (uši v?) krizi Marek Antoš. snímek |datum |dokument | 1. Internetové prostředí 2.
NEJLEPŠÍ KVALITOU PENĚZ JE JEJICH KVANTITA Aktivní správa peněžních prostředků ATLANTIK AM Akciové trhy
Zadlužení, inflace, demografie
Energetická společnost ČEZ, a. s. - - organizační změny Jaroslav Míl Tisková konference K výsledkům hospodaření za I. – III. čtvrtletí říjen 2002.
(DE)REGULACE EVROPSKÝCH ŽELEZNIC A AKTUÁLNÍ VÝVOJOVÉ TRENDY V OSOBNÍ A NÁKLADNÍ DOPRAVĚ Mgr. Daniel Seidenglanz, Ph.D. Mgr. Filip Chvátal Studijní materiál.
Ostrava Česko –polská obchodní komora.
HLAVNÍ TRENDY ROKU 2006 koncentrace trhu nabrala prudce tempo, TOP 10 obchodníků má 63% podíl na trhu rychloobrátkovým zbožím - o 10 pct více než před.
Analýza vlivu cen elektřiny na ekonomiku průmyslových podniků Prezentace EGÚ Brno, a. s. Sekce provozu a rozvoje elektrizační soustavy Květen 2007.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Pohyby na finančních trzích Společnost v potížíchKdo pomohl Bear Stearns JP Morgan(březen 2008) Countrywide FinancialBank of America(červen 2008) Fannie.
Kdy nakoupit a kdy prodat? Časovat či nečasovat investice? Ing. Martin Viktora ředitel úseku podpory prodeje Investiční společnost.
Inmarket Nápad, pro který Práv ě te ď nadešla ta pravá chvíle
Situace na trhu s masem v ČR a EU Miluše Abrahamová Pavel Froněk VÚZE Praha.
ÚSMP / VMKMartin Podešva Benchmarking ANS JEDNÁNÍ LETECKÝCH DOPRAVCŮ A ODBORNÉ LETECKÉ VEŘEJNOSTI SE ZÁSTUPCI ŘLP ČR, s. p. IATCC,
1 Ceny plynu současný stav a další očekávání Jiří GAVOR ENA s.r.o. září 2008
Bloomberg terminál Pavlína Hříbalová MA381 2 Obsah € Co je to € Funkce € Práce s Bloombergem € Zdroje.
Velká hospodářská krize
Hromadná kampaň (např.DUHA, aukce) Kontinuální obchodování
SVĚTOVÁ EKONOMIKA 8 Světová ekonomika SU OPF.
Konsolidace hutnictví ve světě - cesta ke stabilizaci ?
Dan Higginson zvolil Garyho působivou statui „Synergy“ na základě její síly a tvrdosti, aby tím motivoval a inspiroval svou komunitu. Již vždy byla intence.
Rozvoj „Trhu OTE“ Kamil Rudolf Praha „Trh OTE“ = ??? „Trh OTE“ = veškeré registrované nákupy nebo prodeje elektřiny v systému OTE; min. jedna.
Jednoduchá cesta k optimálnímu rozložení investic
Obchodování s elektřinou a povolenkami skleníkových plynů po vstupu do EU Ing. Miroslav Marvan 8. podzimní konference energetických manažerů 14. září 2005.
DE Transformace skupiny E.ON v České republice Jelenovská
Plynárenství v evropském kontextu Situace na trhu s plynem ČR Možnosti odběratelů při výběru dodavatele Ing. Vladimír Štěpán, ENA s.r.o. 8. březen 2007.
Současný vývoj koruny k euru a dolaru Aneta Pospíšilová.
Mikroekonomie I Ekonomický růst Ing. Vojtěch JindraIng. Vojtěch Jindra Katedra ekonomie (KE)Katedra ekonomie (KE)
Názory průmyslových odběratelů na situaci v české energetice Roman Blažíček Lasselsberger a.s. © LASSELSBERGER, a.s.
Investice 2011 – Tsunami na finančních trzích? David Navrátil.
Úlevy pro plátce pojistného na sociální zabezpečení ke zmírnění dopadů hospodářské krize Petr Nečas místopředseda vlády ministr práce a sociálních věcí.
Blanická 3, Olomouc, tel.: fax.: web: portál: Žofínské fórum.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Daniel Braun 1. náměstek ministra Výsledky střednědobého hodnocení, návrh rozvojových cílů.
MYCZECHREPUBLIC.EU Statistika návštěvnosti Říjen
1 Tisková konference ČLFA, 13. února 2014 Trendy factoringového trhu 1.Výsledky v roce Dlouhodobé vývojové trendy 3.Současný vývoj.
Makroekonomie I ( Cvičení 9 – Měnový kurz)
Emise dluhopisů a snížení základního kapitálu DŮVĚRNÉ PRACOVNÍ VERZE 2013/07/22.
Mezinárodní finance 4. Technická analýza. Technická analýza Odvozuje budoucí pohyb kursu od jeho minulého vývoje Fundamentální analýza vytyčuje v prognóze.
Strana 1 RM-SYSTÉM tradice, jistota a spolehlivost Investiční příležitosti pro drobné investory Jan Sochor Předseda představenstva RM-SYSTÉM,
Ceny energií a jejich očekávaný vývoj
Význam sektoru obchodu v české ekonomice
Prof. Ing. Jaroslav Jakš, DrSc.
Letní dovolená Zpracovaly: Sabina Plevová, Barbora Dvořáková.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Kamila Tkáčová Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_12_15 Název materiáluMěna a měnové.
Současný stav užívání tabáku a alkoholu v ČR Seminář PSP ČR 27. května 2014 MUDr. Hana Sovinová, Státní zdravotní ústav PhDr. Ladislav Csémy, Psychiatrické.
Finanční trhy Globální ekonomika Dluhopisy Forex Akcie Komodity Deriváty.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Český průmysl a stavebnictví v první polovině roku 2010 Tisková konference
Raiffeisen investiční společností
Marketingový plán podniku
Good News Success Universe leden 2011
Mezinárodní finance 4. Technická analýza.
Vývoj dluhopisů u Nás a v evropě…
Vývoj trhu s elektřinou v ČR versus působení velkých hráčů
Plán investic pro Evropu
Technologická agentura
Čisté investice do rozhlasové reklamy
Transkript prezentace:

PAVEL KAFKA UČO ROČNÍK SKUPINA B10KMKKL Závěrečná práce – Aplikační software 1

Po odeznění dubajského problému české akcie mírně rostly Aktivita investorů a objemy obchodů zůstávají nadále hluboko pod průměrem. Jednou z ojedinělých výjimek byl v uplynulém týdnu ČEZ, který v týdnu dokázal posílit o 2,3 % na 869 Kč a byl nejlikvidnějším titulem na české burze. Ze střednědobého pohledu akcie českého energetického gigantu mírně oslabují již od začátku srpna. Titulu aktuálně příliš nepomáhá rekordně nízká cena elektřiny na energetických burzách, dále prozatím teplá zima ve střední Evropě a v neposlední řadě investory vylekala razie Evropské komise na centrále společnosti. Jestli růst v posledním týdnu zvrátí střednědobý klesající trend je v tuto chvíli těžké předvídat. Vývoj PX50

UR/USD – Eurodolar se stále pohybuje v silném Uptrendu ale na konci minulého týdne, po překvapivých datech z pracovního trhu v USA, prošel silnou korekcí. Trh se tak dostal až na důležitý support , odkud se v minulém měsíci už šestkrát odrazil zpět k horním hranicím Nastavení na příští týden je tedy sledovat jestli trh dokáže prorazit tuto hranici a zároveň se dostane výrazně skrze trendovou čáru. Po proražení by se mohl dostat až k Další hranice supportu je pak a Obchodní doporučení EUR/USD

K DE SE DÁ VYDĚLAT KontraktDodáníKurzZměnaZměna %MarginZisk % Mini zlatoFEB ,5-48, %1215 USD134 % ZlatoFEB ,5-48, %4500 USD109 % Japonský jenDEC 091,1023-0, %4050 USD97 % US dolar indexDEC 0975,9701, %1596 USD82 % E-mini euroDEC 091,4827-0, %2025 USD82 % EuroDEC 091,4827-0, %4050 USD82 % Švýcarský frankDEC 090,9816-0, %3713 USD67 % StříbroMAR 1018,520-0, %5400 USD57 % Hovězí masoFEB 1083,200-1, %1080 USD51 % 2leté US dluhop.MAR /32-8,5/ %1080 USD50 %