Gelové nehty.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Lidské zdraví a potrava - pokračování
Advertisements

Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213
Anotace Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:Péče o pleť Kód VM:VY_52_INOVACE_08 Vzdělávací předmět:Výchova ke zdraví Tematická oblast:Zdraví.
Pro velmi bystré hlavy ! Námořník vzpomínal, že při poslední plavbě kolem Evropy vyplouval se svou lodí z Petrohradu za krásného slunečného rána první.
Otevírací doba: Pondělí 8:00 - podle štamgastů Úterý 8:00 - dle únavy obsluhy Středa 9:00 - slavíme do rána Čtvrtek 8: :00 Pátek 1:00 - NON STOP.
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:Péče o nehty Kód VM:VY_52_INOVACE_05 Vzdělávací předmět:Výchova ke zdraví Tematická oblast:Zdraví a jeho.
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.
Kde nás najdete: V Kladně v ulici Tomáše Garika Masarika 825 Kontakt: telefonní číslo: Otevírací doba: Po-St : od ,
PRODUKTY FLP NA PODZIMNÍ MĚSÍCE
HEMODIALÝZA.
SPRÁVNÁ VÝŽIVA PROJEKT „ZDRAVĚ JÍST, ZDRAVĚ ŽÍT“.
Věra Boháčová, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
Rozdělení dekorace porcelánu podle nanášení na glazuru a pod glazuru
Ročníková práce 9.třídy Zdravá strava sportovce.
Metabolismus = přeměna látek a energií přijaté živiny – růst organismu
Prodlužování řas Prodloužení řas je ČR rozmáhající se novinkou. Stále více žen doceňuje přirozenost výsledného efektu a také to, že prodloužené řasy nezatěžují.
Kde Nás najdete ? Vanessa Connor Papiererstraße 27, Landshut, Germany Tel. :
Whitte street 156 Pink 5 Tel.č Pondělí 10 – 19 Úterý 10 – 18 Středa 10 – 18 Čtvrtek 9 – 17 Pátek 11 – 15 Péče o pleť Váš.
PAPÍROVÉ VÁNOČNÍ OZDOBY
Autor: Zdeňka Hauserová Datum: 13. dubna 2013
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST – „Spolu to dokážeme“ Registrační číslo CZ.1.07/1.400/ Číslo materiálu:
Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ
Textový procesor Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je MGR. MILOŠ NYGRÝN.
Den matek s Neděle
Otevírací doba: Pondělí -10h-17h Úterý –9h-17h Středa –10h-17h Čtvrtek -9h-17h Pátek -10h-17h Sobota neděle – Zavřeno!! Nabíráme křečky a jiné zvěrstvo.
ŽIVOT JAKO LEPORELO, REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.4.00/ Kůže Autor: Mgr. Kateřina Čermáková Datum: Cílový ročník: 8.
Encaustika pro začátečníky
Příprava stravy v rodině
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
Principy výživy kojenců a malých dětí podle doporučeních WHO (2002)
Vajíčka Malovaná vajíčka Děti hledající vajíčka. Velikonoce v Německu Julie Kölblová, Sabina Bajajová a Dajana Zámečníková.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Technologie Ročník:II.
„Sami“ si vybíráme cestu zdraví nebo nemoci..
Péče o zdraví 3. ročník Autorem materiálu je Miroslava Šafránková
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
STUDIUM PODIVNÝCH ČÁSTIC NA EXPERIMENTU ALICE TV – RAJA, SKÁLA, WOHLGEMUTHOVÁ.
Kožní soustava.
Zdravé stravování KC3.
Slavoj Písek.  2010 – 6,3 milionů USD  2014 – 5,1 miliard USD  2018 ∼ 12,6 miliard USD.
 kadeřnicí  rozhodovala jsem se mezi: kadeřnice prodavačka.
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Roman Havlíček Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova 1.1 Zdravá výživa.
Metodická komise OSÚ-ZL Cvičitel lyžování © 2010.
Velikonoce u nás a v jiných zemích Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Věra Holotová. Dostupné z Metodického portálu.
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Vlasta Fitzová Mgr Název DUM: VY_32_Inovace_ Jaro Název sady: Člověk a jeho svět 2.ročník Číslo projektu:
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Bc. Martina Jeřábková Název materiálu:
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice AUTOR: NÁZEV: VY_32_INOVACE_07_Velikonoce TEMA: ČÍSLO PROJEKTU:
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Pravidelný pitný režim! Pohyb na čerstvém vzduchu!
Drobný přehled o čočkách
Tenisový klub Písečná – závazná přihláška do tenisové školy
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Věra Boháčová, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Lenka.
gelová konzistence zaručuje delší kontaktní čas
Autor: Mgr. Marcela Holubová
BRNO Matěj Pilát
Troufneš si? Uvítání, představení se. Nalákání na kvíz, budou odměny , ale největší odměnou je vlastní poznání. Budeme na to mít 10 minut. O jaké lidi.
VY_32_INOVACE_657_OCHRANA MATERIÁLU NÁTĚREM Název školy
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: Olga.
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
Infokanál obce Vigantice
AUTOR: Blanka Petlánová
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:
ZDRAVÁ VÝŽIVA VLIV VÝŽIVY NA ZDRAVOTNÍ STAV LIDÍ
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Transkript prezentace:

Gelové nehty

Gelové nehty sady

Nehty s potiskem

Druhy nehtů

Svatební nehty

Najdete mě Praha 9 Svobodova 185 Tel: +420 875 925 E-mail: Vesela.l@seznam.cz Otevírací hodiny Pondělí:8:00 18:00  Úterý:8:00 18:00 Středa:8:00 18:00 Čtvrtek:8:00 18:00 Pátek:8:00 18:00 Sobota:8:00 18:00 Neděle:8:00 18:00 Fotogalerie

Naše studio

zajímavosti Každá žena dnes může mít nehty jakékoliv barvy a také nehty gelové s různými ozdobami. Tak proč nevyužít možnosti mít krásné a okouzlující nehty, které zdůrazní Vaši přirozenou krásu? Nehty jsou totiž naší vizitkou již od pradávna

Zdobení nehtů

Gelové versus akrylové Nelze jednoznačně říci, že jsou gelové nebo akrylové lepší. U nás jsou více běžné nehty gelové, kdežto třeba v USA se z 80% dělají nehty akrylové. Akrylové nehty mají oproti gelovým řadu výhod, ale najde se i pár menších nedostatků. Největší výhodou je jejich velká pevnost. Akrylové nehty jsou tvrdší a tedy mnohem odolnější vůči mechanickému poškození. Proto jsou vhodné zejména pro ženy, které vykonávají manuálně namáhavou práci, věnují se práci na zahradě, prostě více ruce namáhají. Výhodou je i to, že pro modeláž akrylu není potřebná UV lampa.

  Ceny akryl gel doplnění 300 200 gelové nehty gelové ne. 500 600 manikura 250

Rady pro začátečníky 1) Pro začátečníky doporučuji volit modelovací gely tužší konzistence ( aby nestékali ), čím tužší gel, tím lepší. 2) V případě že by vám gel zatekl do kůžiček, objeďte kolem dokola kůžičku pomerančovým dřívkem a zateklý gel setřete. 3) Vrstvy gelu nanášejte v tenčích vrstvách, a třeba dvakrát za sebou, gel bude vyrovnanější a nebude tolik stékat 4) Aby při nalepování tipů nevznikaly bubliny, naneste lepidla na tip o trošku více, déle přidržte. 5) Při pálení nehtů při zapékání v Uv lampě, stačí na pár sekund ruku vytáhnout, a poté znovu vložit do UV lampy 6) Pro začátečníky doporučuji tenčí tipy, zlehčíte si tím zpilování, popř. lze použít i přípravek tzv. „tekutý pilník“, který práci usnadní 7) Uv gely bezpečně zavírejte, mají tendenci unikat ze svých kelímků :-) také jim nesvědčí velké teplo, či sluneční záření, gely by nemuseli tak dobře držet. 8) Pro získání více barev či odstínů zkuste vaše barevné gely smíchat spolu, či s bílým gelem, dosáhnete více barevných odstínů, bez problému drží. 9) Při pilování nehtů postupujte velice opatrně, hrozí propilování nehtů (červené skvrnky, které jsou citlivé) skvrnky mohou být vidět i po nanesení gelu. 10) Nepodceňujte hygienu při modeláži gelových nehtů, nezapomínejte dezinfikovat ruce i pilníky, dbejte i na čistotu používaného štětce.

Základní péče o nehty Kroky pro zdravé nehty :Složení vaší stravy se odráží ve vašich nehtech. Jestli nejsou nehty v pořádku, zamyslete se na svým jídelníčkem. Snažte se do stravy zahrnout více ovoce a zeleniny, aby jste si zajistila nutné vitamíny, minerály a enzymy. Snažte se do stravy zahrnou více zinku a vitamínu skupiny B. Dodržujte pitný režim. ·Křehké nehty - ·Bílé flíčky na nehtech - ·Velmi zakulacené a zakřivené konce - ·hnědnutí nehtu - ·Měkké nehty - ·Řezy a praskliny v nehtech - nedostatek vitamínu A a vápníku nedostatek bílkovin, vitamínu C nebo zinku nedostatek vitaminu B12 nedostatek vitaminu B12 nedostatek vápníku začněte dodržovat pitný režim (alespoň 2l vody denně)