Autoškola STOPKA Svět řidičů. Kdo jsme Autoškola Pánek vznikla v roce 1992, od roku 2008 nový obchodní název Autoškola STOPKA Autoškola Pánek vznikla.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Advertisements

Rok 2008; leden až říjen Nehody na pozemních komunikacích a jejich následky; Česká republika Připravil: pplk. ing. Josef Tesařík Besip 20. listopadu 2008.
Kvalita v dalším vzdělávání Hodnocení kvality dalšího vzdělávání v rámci sítě místních center celoživotního vzdělávání.
LAO - průmyslové systémy s.r.o.
POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Představení společnosti
Střední odborná škola automobilní a Střední odborné učiliště automobilní Dukla 313, Ústí nad Orlicí SOŠ a SOU automobilní v Ústí nad Orlicí je státní školou.
Zapojení školy do projektu T.I.M.E
Pplk.ing. Josef Tesařík; tisková konference 15.ledna 2010 Rok 2009 Nehody na pozemních komunikacích a jejich následky; Česká republika Připravil: pplk.
STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ PLZEŇ
Výuka, výcvik a zkoušky motocyklistů. Stručný pohled do historie.
na EDUCE – Střední odborné škole, s.r.o.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Informace o škole  Zaměření školy na Informační technologie, Elektrotechniku, Automatizační techniku a Strojírenství, studijní a učební obory.  Počet.
Úvodní stránka.
ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO. Úvod Společnost D-NET, a.s. působí více než deset let v oblasti telekomunikací a automatizovaného zpracování dat. Během úspěšného rozvoje.
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Silniční doprava z pohledu studentů.
ŽIVOTOPIS Osobní údaje Kontaktní údaje Vzdělání Pracovní zkušenosti
1 Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Přátelské setkání.
Výzva č. 31 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.4 Partnerství a sítě Mgr. Martina Jedličková.
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Benefity efektivní investice do zaměstnanců aneb jak zvýšit jejich motivaci k pracovnímu výkonu © Siemens VDO Automotive AG 2007 | SV HR TRU.
IveHale s.r.o..
Problematika systému přípravy učitelů a stav výuky tělesné výchovy na vysokých školách Materiál pro 21. zasedání předsednictva Rady vysokých škol dne 20.
Novela zákona č. 361/2000 Sb. a zákona č. 247/2000 Sb.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.
Autoškola OnLine Bc. Radim Darebníček Informace pro uchazeče
Stipendijní informační portál - Business Strategie.
Příprava pracovníků v Tanex,PLASTY a.s. Ing. Dana Spejchalová, Ph.D.
Moje volba – moje budoucnost CZ.1.07/1.1.02/ Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Implementace systému flexibilních benefitů
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Blansko, Bezručova 33 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.02/ Název projektu:Inovace a modernizace.
MoodleMoot.cz 2011, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o. 1 Moodle a okolní svět Ing. Marek Kocan.
Gymnázium Děčín. StudentUčitelé Škola Rodiče ŠkolaRodiče Student.
Podpora prodeje v MOB Maloobchod musí předat informace o své : společnosti, nabídce, cenách, cílové skupině zákazníků Podpora prodeje znamená cílenou komunikaci.
Pojištění firemní flotily DEN S FLEETEM
Střední škola a Mateřská škola, Liberec, Na Bojišti 15 Tel.: ,
Škola je držitelem certifikátu kvality řízení ISO 9001:2000.
Oskarovy Flexibilní Benefity. Čeho chceme dosáhnout? Dlouhodobé plnění firemních cílů Jaké schopnosti k tomu potřebujeme? Schopnost oslovit, zaměstnat.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
AUTOBAZAR-COUVAL. Firma, kterou jsem vytvořil a kterou vlastním se jmenuje autobazar-couval. Její název vznikl podle příjmení majitele této firmy. Firma.
Obchodní akademie Neveklov se představuje 2 Obchodní akademie Neveklov.
Trainee new life for waste. VIZE CÍLE VIZE VIZE HODNOTY CÍLE.
1. června Příklad dobré praxe Začlenění rozšířeného vstupního školení řidičů do výuky.
„Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Projekt: „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“
PRÁVNÍ DOKUMENTY OBČANA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Čiháková. Dostupné z Metodického portálu
Mezinárodní spolupráce Informace o změnách v systému sociálních služeb a o zahraniční spolupráci Kraje Vysočina.
ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ Rok 2012 ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ Rok 2012.
Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
FIREMNÍ SPOLEČENSKÁ ODPOVĚDNOST SKUPINY ČEZ 5. prosince 2014 JUDr. Michaela Chaloupková, M B A člen představenstva ČEZ, a. s.
ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ Rok 2011 ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ Rok 2011.
Změna názvu a loga školy od Střední odborná škola automobilní a Střední odborné učiliště automobilní Střední škola automobilní Ústí nad Orlicí.
„Multimediální vybavení ZŠ Dvorského“ Datum zahájení projektu: Datum ukončení projektu: Doba trvání projektu: 21,4 měsíce Celkové.
ČVUT zítra prof. RNDr. Miroslav VLČEK, DrSc.. ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE 2 Postavení univerzity v měnícím se světě  Boloňské deklarace a společný.
Kraslice, – Úvod – několik slov o projektu … – Naladíme se … – Nadané děti – Ing. Petr Čavojský / Mgr.
Odbor dopravy a silničního hospodářství měÚ Valašské Klobouky
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Výbory a pracovní skupiny
Jak na akční plán?.
Nový přístup ŘSD ČR k činnostem pro zajištění údržby
Prezentace školy SOU Lázně Bělohrad.
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
ABC, s.r.o. nabídka 2008 Josef Novák
Krajský akční plán vzdělávání 1 ÚK
Skupiny a podskupiny řidičských oprávnění
ZŠ Zdeny Kaprálové a MŠ Vrbátky , příspěvková organizace
Setkání kariérových poradců oblasti LOUNY, MOST a CHOMUTOV
Transkript prezentace:

Autoškola STOPKA Svět řidičů

Kdo jsme Autoškola Pánek vznikla v roce 1992, od roku 2008 nový obchodní název Autoškola STOPKA Autoškola Pánek vznikla v roce 1992, od roku 2008 nový obchodní název Autoškola STOPKA Majitel – Josef Pánek Majitel – Josef Pánek Výuka a výcvik skupin AM, A1, A s omez., A bez omez.,B, BE Výuka a výcvik skupin AM, A1, A s omez., A bez omez.,B, BE Celkem vyškoleno již přes řidičů Celkem vyškoleno již přes řidičů Výuka dle nejnovějších výukových metod pomocí videoprojekcí a PC techniky Výuka dle nejnovějších výukových metod pomocí videoprojekcí a PC techniky Výcvik na moderních automobilech a motocyklech Výcvik na moderních automobilech a motocyklech

Mise, vize a hodnoty firmy Mise: Vedoucí úloha v roli poskytovatele služeb Autoškoly ve svém regionu (v počtu vyškolených řidičů, dlouhodobém růstu, pověsti společnosti) Vedoucí úloha v roli poskytovatele služeb Autoškoly ve svém regionu (v počtu vyškolených řidičů, dlouhodobém růstu, pověsti společnosti)Vize: Závazek plně uspokojovat potřeby a očekávání žadatelů o řidičské oprávnění Závazek plně uspokojovat potřeby a očekávání žadatelů o řidičské oprávnění Snaha o přátelský, pozitivní a vlídný přístup k žadateli Snaha o přátelský, pozitivní a vlídný přístup k žadateliHodnoty: Úsilí o zavedení, udržení a rozšíření vysoké úrovně vzdělanosti v oboru dopravy a bezpečnosti na pozemní komunikaci Úsilí o zavedení, udržení a rozšíření vysoké úrovně vzdělanosti v oboru dopravy a bezpečnosti na pozemní komunikaci

Počet žáků autoškoly

Co nabízíme – naše služby Řidičské oprávnění na skupiny AM, A1, A do 25 kw, A nad 25 kw, B, BE, Řidičské oprávnění na skupiny AM, A1, A do 25 kw, A nad 25 kw, B, BE, Kondiční jízdy Kondiční jízdy Školení řidičů Školení řidičůPřipravujeme: Výuka a výcvik skupiny C a CE Výuka a výcvik skupiny C a CE Autodoprava Autodoprava Školící středisko Školící středisko Další provozovna Další provozovna

Skupiny a podskupiny AM – od 15 let AM – od 15 let moped s konstrukční rychlostí do 45 km/hod moped s konstrukční rychlostí do 45 km/hod A1 – od 16 let A1 – od 16 let motocykl s objemem válců do 125 cm3 a výkonu do 11 Kw motocykl s objemem válců do 125 cm3 a výkonu do 11 Kw A do 25 kw – 18 let A do 25 kw – 18 let motocykl s objemem válců nad 125 cm3 a výkonu do 25 Kw motocykl s objemem válců nad 125 cm3 a výkonu do 25 Kw A bez omezení – 21 let A bez omezení – 21 let motocykl nad 25 Kw motocykl nad 25 Kw B – 18 let B – 18 let osobní auto do 3,5 t s nejvýše 8 místy k sezení kromě řidiče osobní auto do 3,5 t s nejvýše 8 místy k sezení kromě řidiče

Akční nabídky pro žáky Soutěže o hodnotné ceny (každý účastník kurzu na jakoukoliv skupinu je zařazen do slosování). Soutěže o hodnotné ceny (každý účastník kurzu na jakoukoliv skupinu je zařazen do slosování). Dárek k řidičskému průkazu (při úspěšném absolvování první zkoušky) Dárek k řidičskému průkazu (při úspěšném absolvování první zkoušky)

Distribuční místa, Spolupráce s partnery Přihlášku do naší autoškoly si můžete vyzvednout také na těchto sběrných místech: v sídle Autoškoly – v Újezdu u Černé Hory v sídle Autoškoly – v Újezdu u Černé Hory v provozovně (učebna) autoškoly – areál agrodružstva v Lipůvce v provozovně (učebna) autoškoly – areál agrodružstva v Lipůvce prodejna BLANKYT – parkoviště v Lipůvce prodejna BLANKYT – parkoviště v Lipůvce prodejna květin IRIS – na náměstí v Černé Hoře prodejna květin IRIS – na náměstí v Černé Hoře stáhnout z našeho webu - stáhnout z našeho webu - Spolupráce s partnery: Střední odborná škola a střední odborné učiliště Kuřim, s.r.o. ( Sponzoring školních i mimoškolních aktivit (kultura, sport, zahraniční stáže, finančí příspěvek na vybavení školy) Střední odborná škola a střední odborné učiliště Kuřim, s.r.o. ( Sponzoring školních i mimoškolních aktivit (kultura, sport, zahraniční stáže, finančí příspěvek na vybavení školy)