STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU ROSICE VÁŠ PARTNER PRO VOLNÝ ČAS.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Advertisements

Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
Mgr. David Mánek Josefův Důl
Rodinné centrum Kamarád Nenuda o.s.: Enkaustika pro rozvoj osobnosti Mgr. Ivana Scharfová
KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE Registrační číslo: CZ.1.07/1.2.08/
Dům dětí a mládeže Valašské Klobouky, okres Zlín.
Časová dotace:16 hodin měsíčně. možnost konzultace problémů souvisejících se speciálními vzdělávacími potřebami žáků vytváření podmínek pro integraci.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
ACPD Mazánek a ADSN Lvíček
Klub Pathfinder, oddíl Penguins – prezentace činnosti
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Prezentace PROJEKTU SENIOR POINT
TÝMOVÁ SBOROVNA LEKTOŘI: Mgr. Tomáš Habart, Mgr. Adéla Lábusová
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem.
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
AUTOR: Mgr. Lenka Bečvaříková ANOTACE: Tento modul slouží jako výukový materiál pro žáky 2. ročníku oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika KLÍČOVÁ SLOVA:
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Cíle o.s. ISIS  pomoc náhradním rodičům  zdárný vývoj dětí  přísun informací – vzdělávání  sdílení zkušeností mezi rodiči navzájem  prevence problémů.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
THE GARDEN A PLACE FOR LIFELONG LEARNING Projekt partnerství Grundtvig.
Institut zemědělské ekonomiky a informací Praha 2 – Slezská 7 Postaven jako Dům zemědělské osvěty v roce 1926.
Pobytové středisko Zastávka
Mgr. Iveta Krejčí, ZŠ Olomouc, Zeyerova 28
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Jindřichův Hradec, Školní a veřejné knihovny – spolupráce v regionu Konkurence? Ne! Spolupráce …
Základní škola Lenešice
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
web: tel.: ředitelka školy: Mgr. Milada Němcová KONTAKT:
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
DOBRÝ DEN. Kdo jsme? Občanská inspirace je nezisková organizace, která od roku 1998 podporuje pestrý tvořivý a šťastný život dětí i dospělých zejména.
Základní informace a kontakty
Příspěvek DDM a SVČ k rozvoji mladého člověka DDM = SVČ Domy dětí a mládeže = Střediska volného času Širší smysl zájmového vzdělávání: rozvoj zájmu rozvoj.
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Plán rozvoje Kamarádi Stochov Vize Krátkodobý plán na příští rok 2006 Střednědobý plán do r.2010 Dloouhodobý plán do r.2025.
Zájmové činnosti ve střediscích volného času
ZŠ ZACHAR, Kroměříž Z D R A V Á Š K O L A.  Prostředí školy  Věcné  Sociální  Organizační  Zdravé učení  Smysluplnost  Možnost výběru, přiměřenost.
Příprava schůzky zájmového útvaru Seminární práce z předmětu Metodiky zájmových činností I.
TVOŘIVĚ DO SVĚTA - vzdělávací program, který je alternativou klasickému pojetí vyučovacího procesu - Základní škola a mateřská škola Třinec, Kaštanová.
Centra podpory integrace & Speciálně poradenské centrum aplikovaných pohybových aktivit Čísla projektů: CZ.1.07/1.2.00/ CZ.1.07/1.2.00/ Časový.
Název školy: Základní škola speciální Litvínov, Šafaříkova 991 Autor: Mgr. Jaroslava Stejskalová Název materiálu: VY_32_INOVACE_43_Člověk a společnost.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
Muzeum jako místo setkávání – prožitek jinak. Regionální muzeum v Litomyšli a jeho aktivity směrem k veřejnosti. Renata Kmošková, programová produkční.
Kvalita života Chybí zázemí pro setkávání lidí Chybí setkávání a společně trávený čas lidí, jako prostředek komunikace, posilování sociálních vazeb atd.
Činnost lektora v Severočeské galerie výtvarného umění v Litoměřicích, příspěvkové organizaci Duben 2016 Zpracovala: PhDr. Olga Kubelková lektorka Severočeská.
MAP – jak dál – akční plánování
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Analytická část MAP pro SO ORP Český Brod
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
Rodičovská schůzka září 2017.
Aktuální informace o stavu
Domov sv. Markéty pro matky s dětmi v tísni Oblastní Charita Brno.
Výzva OP VVV 02_17_044 Šablony pro SVČ.
ROBOTTRANSFÉR Mgr. Kateřina Hořejší.
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
Základní škola a Mateřská škola Kozlov, příspěvková organizace
Transkript prezentace:

STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU ROSICE VÁŠ PARTNER PRO VOLNÝ ČAS

Vznik organizace rok 1993

Kdo jsme SVČ Rosice je školskou organizací, která poskytuje zájmové vzdělávání. Při své činnosti se řídí „Školským zákonem“ (zákon 561/2004 Sb.). Od je SVČ Rosice příspěvkovou organizací města Rosice.

Čím se zabýváme Ve své činnosti využíváme různé formy zájmového vzdělávání Svoji činnost realizujeme v celém rosickém regionu

Realizované formy zájmového vzdělávání Kroužky Táborová činnost – příměstské tábory, letní tábory, víkendové pobyty Akce pro veřejnost Výukové programy pro základní školy – Dopravní výchova, Den země Individuální práce s talenty Spontánní činnost v Otevřeném klubu suterén Pobyty s dětmi

V loňském školním roce 2011/2012 jsme měli ve 48 kroužcích zapsáno 506 účastníků jsme se v táborové činnosti věnovali 527 účastníkům v Otevřeném klubu suterén jsme zaznamenali 1142 návštěv zrealizovali pro veřejnost 25 akcí – Karneval, Rosická štika, Domečkyáda,Den dětí, Den pro děti, Den bez úrazu, Drakiáda, tematicky zaměřené výtvarné dílny

V letošním školním roce 2012/2013 Máme otevřeno 43 kroužků s 552 účastníky v Rosicích, Říčanech, Tetčicích a Zbraslavi Dětem i dospělým se věnují 3 interní vysoce odborně zaměření pedagogové volného času spolu s dalšími 49 zaměstnanci, kteří se ve svém oboru neustále vzdělávají

Co můžeme v rámci spolupráce nabídnout Tým vysoce kvalifikovaných pedagogů volného času, pomocníků z Klubu instruktorů a materiální vybavení při realizaci společných akcích pro veřejnost Atraktivní prostory – ubytování, pronájem prostor Otevřený klub suterén se svým vybavením – stolní hry, wii hry, kulečník, ping – pong, šipky Akce na klíč Půjčování kostýmů Hostinskou činnost

V současnosti spolupracujeme s Městem Rosice KIC Rosice Mikroregionem Kahan Základními školami regionu Klubem seniorů

Kontaktní údaje SVČ Rosice, Žerotínovo nám. 1, Rosice sídlíme v severním křídle rosického zámku Tel: Mob: Ředitelka: Mgr. Jitka Mičánková