Myslí rychle, udělá rychleji!. T ECHNICKÉ ÚDAJE Aktivní plocha 166 x 120 cm Hmotnost 18 kg Rám hliníkový s plastovými rohy Povrch: - antireflexní - chráněn.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslo DUM: VY_32_INOVACE_04_01 Autor: Mgr. Ivana Matyášková
Advertisements

MALUJEME ZÁKLADNÍ VZDĚLÁVÁNÍ, INFORMAČNÍ
Zoner Foto Studio Bohumil Bareš.
Zvětšovací a předčítací programy pro slabozraké
PowerPoint Založení nového souboru .pptx Tlačítko Office, Nový
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/16
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání • Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Úvod Formát SVG Aplikace sSVGui Ukázka aplikace Závěr.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_13.
Word 2007 se na rozdíl od předcházejících verzí ovládá pomocí pásu karet, který najdete v horní části obrazovky. Pás je rozdělen na jednotlivé karty,
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
VY_32_INOVACE_E3-13 KRESLÍME RASTROVOU GRAFIKOU I. AUTOR: Mgr. Vladimír Bartoš VYTVOŘENO: ZÁŘÍ 2011 STRUČNÁ ANOTACE: VÝKLAD LÁTKY K TÉMATU KRESBY RASTOVOU.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Microsoft Office PowerPoint
VY_32_INOVACE_56_MS_Word_V. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace v.
OS Windows 7 I. Úprava a nastavení PC Práce se složkami a soubory
Opakování učiva pro 7. ročník
TEXTOVÝ EDITOR.
TVORBA VÝUKOVÉ PREZENTACE II. Mgr. René Szotkowski TENTO MATERIÁL VZNIKL ZA FINANČNÍ PODPORY EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU A STÁTNÍHO ROZPOČTU ČESKÉ REPUBLIKY.
Audacity Filip Mečíř. O co se jedná Zvukový editor a rekordér Multiplatformní software-pro Windows, Mac i Linux.
PowerPoint 2007.
Kreslíme rastrovou grafikou I. v programu MALOVÁNÍ
Microsoft Powerpoint Microsoft Word.
Počítačová grafika a prezentace 1 Radek Pinc
Grafická podoba ŠVP Platí pro: MS WORD OpenOffice.org v jakékoli verzi.
Jak vytvořit prezentaci
Power Point– sestavujeme prezentaci
Excel– Zásady Ing. Bohumil Bareš.
Power Point– popis prostředí
Photo Booth Ing. Irena Ulu ç ay. Photo Booth Aplikace, kterou lze skvěle využít pro zaplnění volného času a zábavu Můžeme zde rychle pořizovat snímky.
Martina Braunerová.  nejdůležitější program v počítači  umožňuje všem ostatním programům fungovat  prostředník mezi počítačem a uživatelem.
Počítačová grafika a prezentace
UŽIVATELSKÉ ROZHRANÍ MS POWERPOINT
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy Navigace.
Referát č.8 Daniela Venusová.
Adobe Flash CS5.5 – seznámení s programem Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Základy práce s PC , SB 104, 9.15 – h doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. kancelář: NB 246.
INFORMATIKA 8 WordArt - aplikace III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Mgr. Karel FischerÚprava prezentace1 Změna použité šablony Ke změně šablony mohu použít jednu ze tří možností: a)Formát \ návrh snímku b)V panelu nástrojů.
OPERAČNÍ SYSTÉMY.
TVORBA VÝUKOVÉ PREZENTACE I.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_10.
WORD Vkládání obrázků. Pokud potřebujete doplnit své dokumenty o obrázky, není to pro Word žádný problém. Tyto obrázky můžete libovolně vkládat do dokumentu.
Ing. Petr Voborník, Ph.D. Obor vzdělání: L/01 Mechanik seřizovač
PREZENTACE.
VYTVÁŘENÍ e-LEARNINGOVÝCH MATERIÁLŮ Přednáší Mgr. Jaromír Kozel
Databáze MS ACCESS 2010.
MS PowerPoint Pokročilé efekty a práce s multimédii.
Informatika Soubory a složky
Martina Braunerová.  obrázek je složen ze základních geometrických tvarů (body, přímky, křivky, mnohoúhelníky)  je možné libovolné zmenšování či zvětšování.
Počítačová grafika Zoner Callisto Import a export – práce se soubory a tisk Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Růžena Hynková.
Corel PHOTO-PAINT Úloha 3 Zpracovala: Mgr. Jitka Hot ařová Střední škola informačních technologií a sociální péče, Brno, Purkyňova 97.
Ovládací panely Šablona 32 VY_32_INOVACE_1_7_Windows-ovládací panely.
TEXTOVÝ EDITOR Karin Tylšerová. Textový editor je software, kterým je možné editovat prostý text. Neobsahuje žádné informace o formátování, jako je použití.
Snímek 1 PowerPoint2OP381 Manažerská informatika 1 2OP381 Manažerská informatika 1 Microsoft PowerPoint 2016 – 1. část
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 32 AnotaceProgramové.
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín VY_32_INOVACE_ICT_20 Open Office Zpracovala: Mgr. Květoslava Štikovcová Číslo projektu:
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
Ovládání a přizpůsobení prostředí AutoCADu uživatelské rozhraní možnosti nastavení profily.
Informační a komunikační technologie 11. WIN - pracovní plocha Autor : RNDr. Zdeněk Bláha.
Textový Editor.
WORDPAD Textový dokument.
Textový editor Lada Juráňová.
Základní nastavení Adobe Photoshop
Zoner Callisto Pracovní prostředí editoru
TVORBA VIDEA Pinnacle Studio Michal Přidálek 3ma
Informatika 9. ročník (volitelný předmět)
Název: VY_32_INOVACE_ICT_7B_11B Škola:
Opakování učiva pro 8. ročník
Transkript prezentace:

Myslí rychle, udělá rychleji!

T ECHNICKÉ ÚDAJE Aktivní plocha 166 x 120 cm Hmotnost 18 kg Rám hliníkový s plastovými rohy Povrch: - antireflexní - chráněn polymerovou vrstvou - popisovatelný fixy na běžné tabule Záruka 2 roky + 3 roky při registraci na WWW výrobce

N EJNOVĚJŠÍ TECHNOLOGIE ELEKROMAGNETICKÉ INDUKCE přesnost +/- 0,05 mm vysoké rozlišení x 8192 bodů rychlost 6 m/s nízká spotřeba elektrické energie- méně než 1 W nízké vyzařování

PŘÍSLUŠENSTVÍ 2 pera: učitelské a žákovské držák pro montáž na stěnu kabeláž VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ pojízdný stojan zvedací systém interaktivní pera v obou velikostech

P ŘIPOJENÍ A SPUŠTĚNÍ Připojení USB kabeláží s PC Spuštění aplikace A – migo 6 bodová kalibrace

P ROGRAMOVÉ VYBAVENÍ A - MIGO plně lokalizovaná verze software je součástí SW je dodáván jako multilicence po odpojení tabule funguje SW v plné verzi po omezený počet spuštění

4 ZÁKLADNÍ REŽIMY PRÁCE SW A - MIGO režim kontroly režim anotace režim okno režim celá obrazovka Aktivní režim je označen rámečkem.

R EŽIM KONTROLY hlavní okno aplikace A - migo je skryto, ovládání pomocí plovoucí lišty umožňuje ovládat PC a zároveň popisovat plochu anotace (bez pozadí) jsou automaticky ukládány na novou stranu aplikace A- migo jako objekty nelze použít všechny nástroje

R EŽIM ANOTACE slouží k anotování plochy (plocha je "zmrazena"), ovládání pomocí plovoucí lišty anotace se ukládají do SW A -migo jako nová strana včetně pozadí; anotace zůstávají objekty k dispozici je plná paleta nástrojů

R EŽIM OKNO umožňuje práci na ploše aplikace A-migo - tvorbu a přípravu prezentací ovládání pomocí hlavní nástrojové lišty (plovoucí lišta je skryta) návrat do režimu kontroly přes ikonu režimu kontroly na hlavní nástrojové liště

R EŽIM CELÁ OBRAZOVKA spustí aktuální stranu SW A - migo v celoobrazovkovém režimu tento režim je dosažitelný i z hlavního menu aplikace A – migo prostřednictvím volby "Prohlížet" ovládání pomocí plovoucí nástrojové lišty

N ÁSTROJE A MOŽNOSTI SW A- MIGO D OSTUPNÉ FORMÁTY Otevření BTX PPT DOC XLS PDF Uložení BTX PPT DOC PDF

V LOŽENÍ Obsah BMP, JPG, PNG, WMF SWF AWI,MPEG, MPG WAV, WMA, MP3, MID, MIDI RESITEM Pozadí BMP, JPG, PNG

E XPORT Obrázek JPG Webová stránka HTML Objekt RESITEM

M OŽNOSTI PSANÍ A KRESLENÍ Různé typy per, zvýrazňovačů a štětců s možností volby barvy, tloušťky, stylu čáry a průhlednosti Geometrické obrazce, čáry Kbelík s barvou pro vybarvování Stěrka, razítka

Rozeznávání geometrických tvarů Rozeznávání znaků Textová pole

D OSTUPNÉ NÁSTROJE Fotoaparát – snímání - zvolené části - zvoleného objektu - nepravidelné části - celé obrazovky Možnost uložení pořízených snímků.

Matematické nástroje Pravítko Úhloměr Kružítko Kalkulátor

Clona, Reflektor Posunutí strany Hodiny – hodiny - časovač - stopky Možnost připojení externích nástrojů

P RÁCE S OBJEKTY Klonovat Uzamknout Přidat do galerie Přehrát Přiřadit zvuk (bez ovládání) - aktivace - ikona - objekt

O DKAZY Možnost vložení k objektům či samostatně na: Soubor WWW stranu Stranu prezentace Přílohu Aktivace ikona objekt

P RÁCE SE STRANOU Menu strany nabízí volby: Vložit, klonovat Vyprázdnit nebo odstranit Přidat do galerie Přejmenovat

Hlavní nabídka poskytuje možnost Formátování strany: Hlavička strany Mřížky, linky Pozadí Menu Prohlížet umožňuje: Přehrát aktuální stránku Přehrát zvolenou/zvolené stránky

G ALERIE Rozčleněna do 4 oddílů: Vzdělání Obecné Pozadí Vlastní Umožňuje hromadný import i export objektů Objekty je možné vkládat ve formátech shodných pro vložení obsahu. Možnost vložení hotové strany nebo objektu z aplikace A- migo.

D EFINICE UŽIVATELSKÉHO ROZHRANÍ Součástí nastavení uživatelského profilu je: Nastavení odesílání ů Barva rozhraní aplikace Nastavení per, štětců, popisovačů apod. Předdefinované možnosti pro psaní textů Konfigurace vlastní galerie a přístup k ní Výchozí nastavení v souvislosti s nastavením v okně Možnosti Externí nástroje Tlačítka na plovoucí nástrojové liště

S POLUPRÁCE Tato volba umožňuje sdílet prezentaci online přes internet. Umožňuje sdílet: Obrazovou část (tj. obsah tabule i mimo SW A- migo) Zvuk Po připojení web kamery umožní sdílet i obraz přednášejícího.

Děkuji za pozornost !!!