CHEMICAL AND PETROCHEMICAL INDUSTRY. Jsme strojírenská firma. Naším hlavním odběratelem jsou zpracovatelé odpadů – živočišných a komunálních a výrobci.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc.
Advertisements

Program mezinárodní spolupráce mezi Českou republikou a Státem Izrael v aplikovaném výzkumu a experimentálním vývoji GESHER/MOST.
Přeshraniční spolupráce při nakládání
Nový koncept odpadového hospodářství moderních producentů odpadu (logistických areálů, průmyslových firem, obchodních center, apod.)
Prezentace společnosti Koramex a.s. (Czech republic)
Průzkum organizovaný pro členské firmy SPS - květen 2012 Podle velikosti firmy – stavební produkce do 20 mil. od 20 do 100 mil. od 100 do 500 mil. od 500.
Představení společnosti
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ • 2 přihlášky • termín odevzdání přihlášek: do • termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna.
Prezentace pro studenty a absolventy vysokých škol Prosím o odpověď do pátku na můj . ZEMĚDĚLSKÁ DIVIZE SKUPINY.
KOMPLEXNÍ POZEMKOVÁ ÚPRAVA v k.ú. URBANICE
Lisovna plastů, spol. s r.o.
PROGRAM SLOVSEFF II. PROSTŘEDKY NA FINANCOVÁNÍ UDRŽITELNÉHO ROZVOJE NA SLOVENSKU Jan PEJTER ENVIROS, s.r.o.
Povinnosti provozovatelů zařízení s F-plyny
• Vliv výběru a kvality tepelné izolace komponentů a potrubí na energetickou náročnost systému předávání tepla Joule 2010 Září Zdeněk HERMAN Předávací.
MAS Mikroregionu Frýdlantsko 349 km obyvatel 18 obcí (3 města, 15 vesnic) Vznikla v roce 2004, s aktivním podílem zemědělců a drobných podnikatelů.
P R E Z E N T A C E Auto Salač s.r.o.
GEPARD FINANCE a.s. – kancelář Písek Drlíčov
EXPERT NA TEPLO.
O společnosti Společnost KABELOVÉ BUBNY A BEDNY, s.r.o. byla založena 1992 Zabývá se převážně výrobou, opravou, výkupem a distribucí.
ERP v praxi cestovního ruchu Radim Jančura, generální ředitel, Student Agency Petr Hampl, obchodní ředitel, Asseco Solutions SiS 2010, , Brno.
Solární systémy pro aktivní topení Ing. Tomáš Kopecký 10:30.
Scia - Nemetschek Postavení SCIA v holdingu Nemetschek
Pohlédněte ke hvězdám! Nastavte programu vysokou laťku
KIPR Šumava první schůzka s ředitelem NSZM Ing. Petrem Švecem se uskutečnila na Modravě PS UR, akce komunitního plánování v šumavských.
J. Tuzar1 PROFIL FIRMY J. Tuzar2 Historie - Tradice r zavedení výroby v POLDI Kladno a.s. –materiálová základna –znalost.
Ekonomika provozu a současné trendy v oblasti využívání sluneční energie A5M13VSO-7.
Výrobce toroidních komponentů značky
Ve školním roce 2010/2011 byly otevřeny dvě přípravné třídy. Přípravné třídy naší školy byly zapojeny do projektu "Společně to dokážeme". Je to program.
Malátova 17, Praha 5 tel.: · Projekt Kvalita II: výsledky vzdělávání, vývoj školství v krajích.
Malátova 17, Praha 5 tel.: · Uplatnění absolventů škol na pracovním trhu Jan Koucký Výsledky projektu.
CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL. Cíle projektu Vytvořit v Uherském Brodě regionální centrum pro další vzdělávání pedagogů - oblast strojírenství.
Nové možnosti v gymnaziálním vzdělávání Martin Mach.
Den otevřených dveří
Násobení a dělení čísel 10, 100 a jejich násobků
Satelit – nadpozemské řešení digitalizace TV příjmu červen 2009.
Inovace procesu kontinuálního zlepšování
Střední průmyslová škola chemická akademika Heyrovského a
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/ Mgr. Ilona Štorová AIVD ČR, o. s.
Tandem Koordinační centrum česko-německých výměn mládeže Koordinierungszentrum Deutsch-Tschechischer Jugendaustausch Tandem Koordinační centrum česko-německých.
First Lego League v ČR 2005 – 2006 pilotní projekt MŠMT Garant projektu AMD ČR.
Přístup k vlastnímu hodnocení ze strany ČŠI
OECD a finanční vzdělávání Stálá mise České republiky při OECD v Paříži Prof. Ing. Karel Dyba, CSc., velvyslanec Třetí mezinárodní konference k finanční.
Ing. Eva Forgáčová * Podání žádosti o udělení autorizace – * Udělení autorizace – na dobu 5 let * Pro 4 profesní.
STATUTÁRNÍ MĚSTO CHOMUTOV Ing. Jarmila Mravcová Cesta časem k Úřadu 21. století Národní konference kvality ve veřejné správě Brno 19. – 21. únor 2013.
40. Výročí naší školy 1974–2014.
Fond Vysočiny Realizované grantové programy v oblasti odpadového hospodářství a připravované pro rok 2008 garantem odbor životního prostředí Krajský úřad.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 8. prosince 2014.
Technologické platformy podpora ve výzkumných programech MZe Ing. Blanka Černá, CSc. Národní agentura pro zemědělský výzkum
Odpadové hospodářství Královéhradecký kraj
Title Sub-title European Commission Enterprise and Industry Lukáš Procházka TC AV ČR Rámcový program pro konkurenceschopnost a inovace – účast českých.
Magistrát města Zlína. CONCERTO inovace technologií integraci vlastních zdrojů obnovitelné zdroje snížení energetické.
Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Tomáš.
TOS VARNSDORF a.s
Koncepce odborného vzdělávání a certifikace dospělých v oboru CHZ a TČ v České republice ( EPEE 2008 ) Ing. Ivan Zahrádka, Svaz CHKT, Praha 9, tel.:
Postavení a význam cestovního ruchu – makroekonomický komentář Ing. Vladimír Pikora, Ph.D. Hlavní ekonom Next Finance.
PŘEDPJATÝ VLÁKNOBETONOVÝ SLOUPEK PROTIHLUKOVÉ STĚNY
Venkov a zemědělství po vstupu do EU Doc. RNDr. Antonín Věžník, CSc.Doc. RNDr. Antonín Věžník, CSc.
Energetický audit, jeho úloha přípravě projektu pro program Eko-Energie – Ostrava Energetický audit, jeho úloha přípravě projektu pro program.
První registrace nových osobních automobilů v zemích EU + EFTA za období 1990 až 2014 (z ) První registrace nových osobních automobilů Kontakt,
© Creditreform-Group Pracovní snídaně: Škola řízení pohledávek Hotel Jalta, Praha 1,
EVVO v Ústeckém kraji Odlřichov v Hájích 29. –
Střední odborná škola a Gymnázium, Liberec, Na Bojišti 15 Tel.: , Fax: www. sosag.cz.
Uplatnění absolventů škol na pracovním trhu Jan Koucký Vývoj vzdělávání a školství v krajích ČR Seminář k projektu ESF Kvalita II Praha a Brno, 15. a 17.
Projekt Pospolu Prezentace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Vladimír Ptáček.
Městské lesy Valašské Klobouky s. r. o.
Autorizovaný servis pro:
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Transkript prezentace:

CHEMICAL AND PETROCHEMICAL INDUSTRY

Jsme strojírenská firma. Naším hlavním odběratelem jsou zpracovatelé odpadů – živočišných a komunálních a výrobci v petrochemii a farmacii. Zákaznický přístup a řešení na míru uplatňujeme ve všech směrech. Lidé pracující v MONTS mají více jak 25 let zkušeností v oboru. Přesto jsou neustále vzdělávání a zkoušeni pro dodržování nejvyšší kvality. Naši spolupráci nabízíme v těchto oblastech  Zpracování živočišných odpadů  Chemie a petrochemie  Skladování sypkých materiálů, krmivárny  Ocelové konstrukce  Farmacie  Další klientská řešení na míru z oblasti strojírenské výroby

ZákazníkZemě dodáníVýrobek 2004Explosia a.s.ČRDrtič celulózy 2006Eurovia SOK TřebestoviceČRNádrže na asfalt, 80m 3 – 3 ks 2007ProtechUkrajinaOdparka E ProtechUkrajinaAdsorbér AD 3050 – 2ks 2007ProtechPBG/PolskoAdsorbér VP ProtechPBG/PolskoAdsorbér VP Eurovia Sok TřebestoviceČRPlášť sušícího bubnu 2008ČVUT PrahaČRFermentor 2008ProtechPákistánReaktor R ProtechPákistánSměšovač Z IntechaPolskoVýměník

2009AxisČRTlaková nádoba 2009ČVUT PrahaČR Expanzní nádoba + temperační okruh 2010PBG S.APolskoSeparátor plynů 2010PBG S.APolskoKolona 2010PBG S.APolskoVýměník plynů 2010MesserČRVýměník plynů 2010PBG S.APolskoReboiler 2011IBBChorvatskoReaktor 2011Glatt - pharmaČRFB 500 – 2ks 2011Glatt - pharmaČRFB 300 – 2ks 2012Praxair NVBelgieZásobník kyslíku 150m ManroFrancieVýměník tepla 2ks

Naše produkty

Adsorbér AD 3050 B

ČVUT – celá linka – Temperační okruh s Fermentorem, expanzní nádobou

Drtič celulózy

Odlučovač syrovátka

Odparka E-401

Výměník plynů

web mail tel