PLAY. 1/ Kdy se zlobí manžel na manželku? - Když si pověsí svůj kožich na cizí hák. 2/ Proč nosí muži pruhované pyžamo? - Protože se v noci dřou jak trestanci.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

PKML.
Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
2 3 Lokalita Pod Javornic kou silnicí 4 směr Solnice směr Javornice směr Vamberk CENTRUM 10min. směr Častolovice.
Téma: SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ CELÝCH ČÍSEL 4 Vytvořila: Mgr. Martina Bašová VY_32_Inovace/1_028.
Sídliště Dukla - Pardubice
Kolja 2 Otázky a film. Konverzace: Máte nějaký nový nábytek.
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Utvořte negaci výroku, a to bez použití záporu.
Spektra zatížení Milan Růžička 1 Dynamická pevnost a životnost
Základní škola a Mateřská škola Vraclav, okres Ústí nad Orlicí Vraclav 52, e:mail: Tel.: www: zsvraclav.cz Č íslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
MINISTRANTI NAPAJEDLA
Diskrétní matematika Opakování - příklady.
Vypátrej obvod Počítání obvodů a obsahů 5 cm 10 cm 30 cm 50 cm 15 cm
Nu 9/15-23 V den, kdy byl Příbytek postaven, přikryl Příbytek při Stanu svědectví oblak. Od večera do rána pak spočíval nad Příbytkem.
Hra je určená pro dvě družstva nebo dva žáky – červené x modré Po kliknutí na tlačítko s číslicí se zobrazí otázka, s otázkou se zároveň zobrazí napovídající.
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Elektrický obvod a jeho části
Kdo chce být milionářem ?
Kolja 5 (první část). Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Správné pády I In the following sentences, put the nouns between slash marks into the correct case. Vzor: Přes naše rozdíly zůstanu /tvůj přítel/. Přes.
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
Dělení se zbytkem 3 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Lineární rovnice Běloun 91/1 a
ARITMETICKÁ POSLOUPNOST II
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
Constructions with by Rewrite the following sentences using by constructions. Do not change the aspect. Vzor: Chci hrát tenis. Chtěl/Chtěla bych hrát tenis.
ARITMETICKÁ POSLOUPNOST I
ZOHO OFFICE Vypracovala: Iva Ptáčková, A11B0605P 1.
Prvočísla a čísla složená
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.

Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Nejmenší společný násobek
Myčka kontejnerů Mo-Ro ve výměnném provedení. Výměnná nástavba.
Posloupnosti, řady Posloupnost je každá funkce daná nějakým předpisem, jejímž definičním oborem je množina všech přirozených čísel n=1,2,3,… Zapisujeme.
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.

Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.

Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Dopravní značky Zde si vyzkoušíte zda si aspoň kapku pamatujete dopravní značky. Zkuste to bez pomoci rodičů, sourozenců či internetu. Zde najdete jen.
Fyzika 2 – ZS_3 OPTIKA.
Název materiálu: OPAKOVÁNÍ 1.POLOLETÍ - OTÁZKY
UPÍNÁNÍ NÁSTROJŮ, ÚDRŽBA A SKLADOVÁNÍ NÁSTROJŮ .
Magnetické vlastnosti látek
Název materiálu: OPAKOVÁNÍ 1.POLOLETÍ - OTÁZKY
Konstrukce střihu dětských sportovních kalhot (M 1:5)
5. Měření a vytyčování úhlů
Abeceda VY_32_INOVACE_122, 7. sada, ČJ2 Český jazyk, 2. ročník ANOTACE
Přednost početních operací
Ovoce a zelenina 4. ročník
Ovoce a zelenina Svět kolem nás
Když vám po zádech přejde mráz, dá se to vydržet.
SAMOSTUDIUM TEST VLK OBECNÝ LIŠKA OBECNÁ FENEK BERBERSKÝ
Rekurze Predikát predek(X,Y). predek(X,Y) :- rodic(X,Y). predek(X,Y) :- rodic(Z,Y),predek(X,Z).
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Test určování a zařazování členovců
Autor: Ondřej Šimeček Verze: 1.1.3
Budoucí a minulý čas Rewrite the following sentences in the past and future. Use the perfective if possible. Vzor: Začíná překládat román. Začal překládat.
Hádanky Otázka…. Odpověď…..
Hádanky Otázka…. Odpověď…..
Transkript prezentace:

PLAY

1/ Kdy se zlobí manžel na manželku? - Když si pověsí svůj kožich na cizí hák. 2/ Proč nosí muži pruhované pyžamo? - Protože se v noci dřou jak trestanci. 3/ Které mléko je nejlepší? - Mateřské, protože je v sympatickém balení. 4/ Kdo vlastní nejmenší chatu na světě? - žena. Vejde do ní turista, ve stoje, a ještě musí nechat batohy venku. 5/ Jaký je rozdíl mezi mužem a žárovkou? - žádný, oboje lze nahradit svíčkou. 6/ Kdo byl prvním karbaníkem na světě? - Adam. Zahodil zeleň, vynesl kule a udělal první štych.

7/ Která žena je nejodvážnější? - Káča, protože čert měl dva rohy, dva ocasy a dlouhý jazyk. 8/ Kdo má nejlepší hnojivo? - žena. Sedne mužovi na klín a hned mu naroste mrkev. 9/ Jakých pět Shaskepearových dramat má mužské přirození? - 5 cm - Marnost nad marnost - 10 cm - Mnoho povyku pro nic - 15 cm - Jak se Vám líbí - 20 cm - Sen noci svatojánské - 25 cm - Zkrocení zlé ženy 10/ Kdy je žena nejukrutnější? - Když se koupe. Trápí dvě kozy a jednu kočku zároveň. 11/ Proč nemá kohout ruce? - Protože slepice nemá prsa ani kalhotky.

12/ Proč má zajíc dlouhé běhy? - Aby si neodřel pytlík, až poběží přes strniště. 13/ Proč je na světě tolik mravenců? - Protože ještě nebyl vynalezen tak malý prezervativ. 14/ Proč nenosí mravenci trenýrky? - Protože nosí vajíčka v zubech. 15/ Jaký je rozdíl mezi veverkou a mužským přirozením? - Veverka se honí a uteče, když se však honí mužské přirození, zůstane stát. 16/ Lze souložit v poledne na náměstí? - Samozřejmě. Je však nutno počítat s tím, že kolemjdoucí budou do toho kecat. 17/ Co má žena mezi nohama? - Polepšovnu. Tam změkne i ta nejtvrdší hlava. 18/ Lze oplodnit ženu v běhu? - Vyloučeno. žena s vyhrnutýma sukněma běží třikrát rychleji než muž se staženýma kalhotama.

19/ Lze oplodnit ženu na vzdálenost 1 metr? - Lze jen za předpokladu, že muž bude mít ptáka dlouhého 120 cm. 20/ Lze oplodnit ženu Hofmanskými kapkami? - Ano, pokud se má Hofman k činu. 21/ O co by přišla žena při umělém oplodnění? - O funění do ucha. 22/ Co je to vrchol opatření? - Když si jeptiška natáhne na svíčku prezervativ. 23/ Proč ženy bojují za mír? - Protože mají raději kulky u zadku než v zadku. 24/ Jaký je rozdíl mezi ženou a třešní? - žádný, obojí načíná pták. 25/ Proč nemůže být mužský úd zaměstnancem? - Do práce se musí honit - Občas mívá tvrdou hlavu

© 2004 Petr Novák pro ftipky.cz Všechna práva vyhrazena. Dotazy a námětyDotazy a náměty