Projekt sbírání tonerů SBIREJTONER.CZ. Organizátor projektu SBIREJTONER.CZ Firma OTTO Office (CZ) s.r.o. Zásilková firma specializující se na prodej kancelářských.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VZNIK A VÝVOJ PROJEKTU Mezinárodní festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět Projekt Vzdělávání o lidských právech s použitím dokumentárních.
Advertisements

Další vzdělávání na VOŠ a SPŠ, Jičín, Pod Koželuhy 100
Konference „Inovace a technologický transfer – výzva a příležitost pro Ústecký kraj“ 20. května května 2014, Ústí nad Labem
Ekologická výchova v Zoo Ostrava
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ U MATKY BOŽÍ JIHLAVA
_ Setkání koordinátorů Počátky Mgr. Jan Martinec.
Koncept veletrhu pro rok VELETRH PRAGOALARM/PRAGOSEC 2012 zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy.
1 PUBLIC RELATIONS 1 Případové studie UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ.
Lando CZ s. r. o. S. K. Neumanna PARDUBICE.
CSR interní kampaň.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
„Veterinární ekokodex“ Minimalizace a třídění odpadů, úspory energie, vody a zlepšení životního prostředí školy. Registrační číslo projektu: PF03-09/031.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
Celostátní síť pro venkov
Webové stránky obcí jako zdroj informací pro občany Mgr. Andrej Kyselica Oddělení statistiky výzkumu, vývoje a informační společnosti Český statistický.
Rámcové představení projektu TRIATLON DĚTI 9. listopadu 2013 Voroněž, Brno.
Paliativní a hospicová péče v Libereckém kraji
Rozvoj kvalifikované pracovní síly v ČR. Obsah prezentace Představení Agentury CzechInvest Regionální kanceláře Aktivity pro podporu rozvoje kvalifikované.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
Téma: ODPAD A RECYKLACE Motto: Recyklace - má to smysl?
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
Exkurze na burze práce, vysoké technické škole a v dobrovolnickém centru.
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
Projekt SROP 3.3 – „Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v Karlovarském kraji“ Pedagogické a vzdělávací.
Pro Zelený kruh - oborové setkání Velké změny začínají od nejmenších… Etické otázky spolupráce s komerčními partnery.
Zapojení ZŠ Krnov, Dvořákův okruh 2 do projektu. Mgr.Ivana Procházková Krnov
ManagerWeb.cz » 1 Finanční Management - jediný časopis pro vrcholové finanční řízení firem Finanční Management je měsíčník zabývající se všemi stránkami.
Realizované aktivity v roce 2013 Komise pro technické vzdělávání Sekce Marketing Ing. Pavel Duchek.
Pojetí nákladů a výnosů v účetnictví. Základní otázky podnikatelského procesu Je výše oběti racionální (odpovídající) získanému prospěchu? Podnikatelský.
Internet – výhoda pro znevýhodněné 29. února 2008 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel: ,
Prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Týká se všech oblastí a v našem případě konkrétně jde.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 17. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
UNIV 2 KRAJE středních škol Karlovarský kraj Střední odborná škola logistická a SOU Karlovy Vary - Dalovice PaedDr. Vladimíra Štrynclová - ředitelka.
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
Návrh opatření ke zlepšení pozice firmy na trhu. Cíl práce stanovit postavení firmy IMPRESS Znojmo, a.s. na trhu zjistit postavení plechovky mezi ostatními.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY I ZLEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH I 21. října 2011.
RE-USE MANAGEMENT V BRNĚ Mgr. Veronika Singrová Odbor životního prostředí Magistrát města Brna.
Tisková konference o pravidelném dárcovství v České republice.
Školní edukativní program pořádaný pod záštitou Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR. vznikl v srpnu roku 2008 s cílem přispět k informovanosti.
Projekty CCRJM v oblasti internetových aplikací Brno Ing. Lukáš Bačík.
Výzkumné komunity / Privátní panely / Výzkum trhu Firemní dárcovství Radek Jiřičný Research Director
XEROX LASEROVÉ TONERY A INKOUSTOVÉ NÁPLNĚ „ALTERNATIVNÍ ŘEŠENÍ”
Praha, 5. prosince 2014 Nestlé podporuje mladé. Nestlé: jednička celosvětově i lokálně Tržby ČR&SR 2013Zaměstnanci ,3 mld CZK ,6 Světové.
Informace o aktualizaci Politiky územního rozvoje ČR Ing. Filip Novosád, OÚP MMR 14. zasedání Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
SPECIFIKA RODINNÉHO PODNIKÁNÍ Květen 2017.
autorizovaná obalová společnost EKO-KOM, a.s.
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
EKOBECEDA - Umíme žít bez odpadů?
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Firemní dárcovství Radek Jiřičný Research Director
CHARITA FUNDRAISING Komunikační platforma ÚSPĚŠNOST Osvěta Komunikace
Výsledky analýzy potřeb VOŠ
Konference příkladů dobré praxe
Transkript prezentace:

Projekt sbírání tonerů SBIREJTONER.CZ

Organizátor projektu SBIREJTONER.CZ Firma OTTO Office (CZ) s.r.o. Zásilková firma specializující se na prodej kancelářských potřeb jiným firmám (2 mil. katalogů ročně) V ČR od roku 2004 Sídlo a sklady v Pardubicích Ve spolupráci s: KMP (firma vyrábějící a renovující tonery) Záštitu nad tímto projektem převzala senátorka Miluše Horská.

Cíl projektu Propojení ekologie a charity Roční prodej tonerových a inkoustových kazet v ČR = 3,1 mil. kusů Jen 35% je renovováno V ČR ročně skončí na skládkách 2 mil. kusů! 1. Přesvědčit co nejvíce firem v ČR, aby místo do koše házely použité tonery do sběrných boxů firmy OTTO Office 2. Posbírané tonery v rámci jednotlivých krajů předat na renovaci a všechny získané peníze darovat vybranému speciálnímu ústavu v daném kraji.

Stručná charakteristika projektu 3. sběrný rok – listopad 2010 až říjen 2011 V každém kraji je předem vybrán jeden „charitativní cíl“ (dětský domov, ústav pro děti, škola pro postižené děti…) Jsou osloveny firmy, instituce, živnostníci v ČR a SR, aby se zapojili do projektu sběru tonerů a přispěli tím na „charitativní cíl“ ve svém kraji. Průběh informační kampaně o projektu SBITEJTONER.CZ:  Stránky o projektu v katalozích firmy OTTO Office  Newsletter  Prostřednictvím speciálních webových stránek projektu SBIREJTONER.CZ  Prostřednictvím partnerů projektu a mediálních partnerů  Samotné charitativní cíle mohou oslovit své „partnery“, sponzory, spřízněné firmy… Sběrači se mohou nahlásit na speciálních bezplatných tel. a fax. linkách a na internetu Každému „sběrači“ bude do 24 hodin od nahlášení se do projektu doručen sběrný box Plné sběrné boxy jsou vyzvedávány, obsah je roztříděn, poškozené a nevhodné tonery jsou ekologicky zlikvidovány, zbytek je renovován Pravidelně jsou zveřejňovány informace ohledně nasbíraných částek Vyhodnocení a předání finančních částek - listopad/prosinec 2011 Částka za tonery vhodné k renovaci, které byly v průběhu roku v daném kraji posbírány budou připsány přímo na konto vybraného „charitativního cíle“ v daném regionu