Celostátní setkání mládeže 2012 14.-19.8.2012 Žďár nad Sázavou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

2. Abrahám uslyšel, jak k němu mluví Hospodin
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
Města ČR – orientace na mapě
Průlet liturgickým rokem
Sezóna 2012 Členské příspěvky na sezónu 2012: - děti do 9 let 500Kč - do18 let 700Kč - ženy 1100Kč - muži 2200Kč - důchodci 65let + 50% -studenti po předloženi.
Vážení milovníci historie motorismu !
Kdy to bylo stvořeno?
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Tréninkový deník Kondiční trénink Jaroslava Chovancová Učo:191699APAK/PR33.semestr.
MINISTRANTI NAPAJEDLA
Ten, ta, to II Fill in the blanks with the appropriate forms of ten. Vzor: Proč potřebuješ ___ knihy? Proč potřebuješ ty knihy? *Taken from Review Lesson.
DUCH SVATÝ Jan 16:7 Říkám vám však pravdu: Prospěje vám, abych odešel. Když neodejdu, Přímluvce k vám nepřijde. Odejdu-li, pošlu ho k vám.
Prezentace právních klinik STREET LAW – PRÁVO PRO KAŽDÝ DEN
Projekt: Integrace na druhou - šk.r. 2010/2011 Plánované projektové aktivity PPP FM v nejbližším období: a)Aktivita č.1 - Společné dílny: pedagog - šk.
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Kdykoliv a kdekoliv jsem…. Silniční kontrola Proč mluvíme o Kristu? (1. Janův 1:1-3) Poušť.
... hojně se syťte Božím slovem (z poselství Benedikta XVI. k SDM)
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo:Marek Halfar.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Nicole.
Týden Vojty Machaly.
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
8.6. – Bratislava Střední škola slaboproudé elektrotechniky Praha 9 Stredná odborná škola elektrotechnická Bratislava.
Dělení se zbytkem 3 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Lineární rovnice Běloun 91/1 a
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Jakub.
Jaký smysl má takové setkání? - upevnit vztah s Bohem - nalézt inspiraci pro další dynamiku tohoto vztahu - týdenní program je zaměřen na rozvoj osobnosti.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Jak se cítím… A –hurá už jsem tady B – já to zvládnu C – proč zrovna já jsem vyvolený.
S RAZ DOROSTU NA OKRESE K OLÍN aneb i dorost má svoji kategorii.
Vítejte v Městské knihovně Čelákovice
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.

Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
XXVI. SVĚTOVÝ DEN MLÁDEŽE Madrid 2011 „V Kristu zapusťte kořeny, na něm postavte základy, pevně se držte víry.“ ( srov. Kol 2,7)
Násobení zlomků – teorie a cvičení VY_32_INOVACE_19
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Řím - Pouť mládeže Neděle Sobota
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
 1 Janův 2:12 Píšu vám, děti, že jsou vám odpuštěny hříchy pro jeho jméno.13 Píšu vám, otcové, že jste poznali toho, který je od počátku. Píšu vám, mládenci,
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Karel.
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci,  Je plné radosti = jásavý chvalozpěv. Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, 2013.
„Máme tady jenom pět chlebů a dvě ryby." Ježíš řekl: „Přineste mi je sem." Společná modlitba Lidé, kterým jsi pomohl, ti možná nebudou vděční. Nevadí pomáhej.
Návštěva Srbska Květen Naše cesta Sloup => Kragujevac 872 km (cca 14hod.) Výjezd – Příjezd –
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
Centrum pro katechezi Olomouc, 2013
BYLO UŽ NĚKDY NĚCO TAKOVÉHO?  1993 Velehrad  1999 Svatá Hora u Příbrami  2002 Žďár nad Sázavou  2007 Tábor – Klokoty.
Slovo života Březen 2014 „Zachováte-li moje přikázání, zůstanete v mé lásce, jako jsem já zachovával přikázání svého Otce a zůstávám v jeho lásce.“ (Jan.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Ovoce a zelenina Svět kolem nás
1 Sociální a zdravotní centrum Letiny, s. r. o. Pohled zvenčí.
NÁVŠTĚVA IRSKA 3. – 9. května 2014.

Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
KRÁLŮ KRÁLI, JÁ TĚ CHVÁLÍM, SRDCE MÉ TI DÁVÁ DÍK, PŘED TEBOU SE VŠECHNO SKLÁNÍ V POKOJI A RADOSTI. MRAČNA SMUTKU V TOBĚ MIZÍ, RADOST TVÁ MĚ NAPLNÍ. KRÁLŮ.
Průlet liturgickým rokem
1. Ó kéž bych tisíc jazyků měl | a tisícerá ústa k nim, | bych lépe než kdo jiný uměl | ze hloubi srdce s plesáním | vždy novou vynést píseň chval o tom,
Rysy Ježíšovy modlitby Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, 2013.
Žalmy Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci 2013.
Od Boha radost 1. Od Boha radost, radost, radost, radost, v srdíčku mám, v srdíčku mám, v srdíčku mám. Od Boha radost, radost, radost, radost, v srdíčku.
Letnice Jóel 3:1 I stane se potom: Vyleji svého ducha na každé tělo. Vaši synové i vaše dcery budou prorokovat, vaši starci budou mít sny, vaši jinoši.
VELIKONOCE, LETNICE, PRVOTNÍ CÍRKEV
MŠE SVATÁ. Doxologie, obřady svatého přijímání
Transkript prezentace:

Celostátní setkání mládeže Žďár nad Sázavou

Základní informace o CSM v duchu světových dní mládeže zhruba jednou za 5 let pro mladé lidi od 14 do 30 let letos proběhlo ve Žďáru nad Sázavou motto setkání: „Ovocem Ducha je láska, radost a pokoj...” (Gal 5,22) součástí byla i Pouť rodin v sobotu 18.8.

Přípravný týden ( )

Vše bylo potřeba důkladně připravit.

Ještě než přijedou účastníci.

Program společné mše svaté katecheze otců biskupů svědectví koncerty a kulturní vystoupení přednášky na různá témata diskusní skupiny brigády pro město sociální skupiny sportovní program... a mnoho dalšího

Úterý 14. srpna Příjezd a ubytování účastníků Mše svatá Zahájení programu

Středa 15. srpna Téma dne: Sestoupí na Tebe Duch Svatý Slovo na den: „Sesíláš-li svého Ducha, jsou stvořeni znovu.“ Ž 104, 30

Čtvrtek 16. srpna Téma dne: Ovoce Ducha – láska Slovo na den: „Bůh je láska; kdo zůstává v lásce, zůstává v Bohu a Bůh zůstává v něm.“ 1 Jan 4,16

Pátek 17. srpna Téma dne: Ovoce Ducha – radost Slovo na den: „Máme proč se veselit a radovat.“ Lk 15, 24

Sobota 18. srpna Téma dne: Ovoce Ducha – pokoj Slovo na den: „Pokoj vám zanechávám, svůj pokoj vám dávám; ne jako dává svět, já vám dávám.“ Jan 14, 27

Neděle 19. srpna Téma dne: Přijměte Ducha Svatého Slovo na den: „Přímluvce, Duch Svatý, kterého Otec pošle ve jménu mém, ten vás naučí všemu.“ Jan 14, 26

V prezentaci byly použity fotografie těchto autorů: Anna Bekárková, Dominik David, Jan Čermák, Dominik Novák, Štěpán Rek, Jakub Kulaviak, Jan Motyčka.