Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta. www.ped.muni.cz  Termín podání e-přihlášky je do 30. 4. 2011 vč. (prostřednictvím IS).  Administrativní poplatek.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

Evropský parlament – Informační kancelář v ČR Natalie Šťastná
Střední zdravotnická škola, Brno, Jaselská 7/9
Přijímací řízení.
Active Citizens - komunitní vzdělávání pro střední školy Úvodní setkání učitelů Praha 18. března 2013.
Edukační portál MEFANET Použití licencí Creative Commons v medicínském vzdělávání.
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Čtyřleté studium.
1 Informace o studiu. 2 Počty přihlášených uchazečů PrF B-PSP MPS kombin. 398 PrF B-PSP OPS kombin. 544 PrF B-PSP VYJU kombin. 366 PrF B-VS TPTSP kombin.
Pro koho je vhodné denní pomaturitní studium angličtiny? Pro ty, kteří chtějí udělat výrazný pokrok v angličtině Pro všechny, kteří se nedostanou na VŠ.
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Seite 1 GOETHE-INSTITUT PRAHA PRAHA, Seite 2 ČÍM JE GOETHE-INSTITUT?  KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ INSTITUCÍ  ZÁKLADEM NAŠÍ PRÁCE JE SPOLUPRÁCE.
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta
Přírodovědecká fakulta UJEP
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
Informace pro studenty
Informační centrum a Ústřední knihovna MENDELU
FAKULTA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ VUT v Brně. Škola bývalý klášter Kartuziánského řádu, založen kolem roku 1375.
UKONČENÍ POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY
Akademické orgány vysokých škol
Prezentace školy.
Ing. Jana Popelková Národní vzdělávací fond Kongres výchovného poradenství, Pardubice, 25.–26. dubna 2006 Informační zdroje v poradenství.
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Osmileté studium.
Způsob přijímacího řízení na SŠ
Program AKTION Česká republika - Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Fond pro podporu bilaterální spolupráce ve vzdělávání a vědě v terciárním sektoru.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 16. Předsednictvo RVŠ, 20. března 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Jan Kozubík, Martin Petrus.
Dlouhodobý projekt podpory rodin. Prezentace služby Ambulance Rokycany adresa: Svazu bojovníků za svobodu 68: pondělí: 7:30 – 18:00 úterý:7:30 – 18:00.
Ústav českého jazyka a teorie komunikace. Stručné představení střediska * základní charakteristika - obor Čeština v komunikaci neslyšících -založen 1998.
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
Právní aspekty genderového rozpočtování v České republice JUDr. Kristýna Outlá Praha.
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
29. – 31. března 2010 Městské kino Jas Tanvald JEDEN SVĚT 2010 FESTIVAL DOKUMENTÁRNÍCH FILMŮ O LIDSKÝCH PRÁVECH JAK ZÍSKÁŠ SVÉ DIVÁKY TY?
Stáže v EP. Druhy stáží Placené stáže Neplacené stáže Stáže s obecným zaměřením Stáže určeny mladým lidem, kteří mají absolvovat stáž v rámci svého vzdělávání.
k přijímacímu řízení pro školní rok
Komise pro strategii a rozvoj - Strategický rámec VŠ politiky / shrnutí Inovační strategie (+analýza) / shrnutí doc. Kebo - Pracovní návrh VZ zákona.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Program celoživotního učení Ústí nad Labem
TEST 17. POLITOLOGIE
AKTION Česká republika – Rakousko, spolupráce ve vědě a vzdělávání Helena Hanžlová.
Farmaceutická fakulta VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO FARMACEUTICKÁ FAKULTA.
Přijímací řízení pro školní rok 2015/16 Čtyřleté studium.
Úvod Proč studovat informatiku?
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.
Akademické centrum poradenství a supervize Nový subjekt mezi vysokoškolskými poradnami Vznik ACPS je součástí projektu „Zkvalitnění vzdělávání a odborné.
Ústav světových dějin Obor Historie – evropská studia.
Den otevřených dveří 2014 Filozofická fakulta MU založena l.p
Ústav pedagogických věd Filozofická fakulta Masarykovy univerzity
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Výuka probíhá od do (5 týdnů výuky)  Předměty se zakončují od 28.
Vítejte na Přírodovědecké fakultě
Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a kariérového poradenství Adresa: Jungmannova.
Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách: posílení profesních kompetencí absolventů Opera č ní program Rozvoj lidských zdroj ů Evropský sociální fond.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ KATEDRA FRANCOUZSKÉHO JAZYKA A LITERATURY DNE 15. LEDNA 2011.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Termín podání e-přihlášky je do vč. (prostřednictvím IS).  Administrativní poplatek.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Termín podání e-přihlášky je do vč. (prostřednictvím IS).  Administrativní poplatek.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Výuka probíhá od do (5 týdnů výuky)  Předměty se zakončují od 28.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Nezapomeňte si do zažádat o ubytovací stipendium!  Při podávání žádosti je nutné.
Vilniuská univerzita Vilniaus universitetas 26. května – 15. června 2015 stáž v projektu Okna vědy dokořán Michaela Uchočová Hinc itur ad astra.
Přijímací řízení Gymnázium Český Krumlov Školní rok 2016/2017.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Česko-německá studia na IMS FSV UK: Den otevřených dveří Tomáš Nigrin.
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Ústav světových dějin Obor Historie – Evropská studia.
václav havlíček uchazeč o volbu kandidáta na rektora čvut v praze
Informační a poradenské centrum ZČU Letní škola pro uchazeče a studenty se speciálními vzdělávacími potřebami Adresa: Univerzitní 20, Plzeň UI.
Přírodovědecká fakulta UJEP
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Zápis do 1. ročníku bakalářský program - Strojírenství
Transkript prezentace:

Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta

 Termín podání e-přihlášky je do vč. (prostřednictvím IS).  Administrativní poplatek za přijímací řízení činí 400,- Kč.  Všichni uchazeči, kteří si podali přihlášku do navazujícího magisterského studijního programu, píší přijímací test podle příslušného studijního oboru. Nevykonávají tedy TSP! Přihlášky do navazujícího Mgr. studia 1/2 2/14

 Přesné informace o podobě testů k přijímacím zkouškám naleznete na stránkách studijního oddělení v sekci přijímacího řízení. Přihlášky do navazujícího Mgr. studia Informace pro uchazeče Přijímací řízeníNavazující Mgr. 2/2 3/14

 Jsme studenti Masarykovy univerzity a od roku 2007 poskytujeme svým kolegům studijně-právní poradenské služby.  Naše činnost se zaměřuje na poskytování studijně-právního poradenství všem studentům MU, bez ohledu na ročník, stupeň či formu studia, obor i fakultu.  Obsahem je objasňování práv a povinností studentů plynoucích z platné legislativy, mediační a intervenční činnost (zastupování studentů a pomoc při vyjednávání s univerzitními orgány či vyučujícími) atd. Studentští poradci MU Poradci.muni.cz 1/3 4/14

 Jak se na nás obrátit: (od ) 1) na u: 2) v kontaktních hodinách: pondělí 14:00 – 16:00 kancelář Poradenského centraPoradenského centra úterý 14:00 – 16:00 knihovna Univerzitního kampusu Univerzitního kampusu středa 14:00 – 16:00 kancelář Poradenského centraPoradenského centra Studentští poradci MU Poradci.muni.cz 2/3 5/14

 Jak se na nás obrátit: (od ) 3) v kontaktních hodinách na telefonu: (Poradenské centrum – pondělí a středa)Poradenské centrum – pondělí a středa (Univerzitní kampus – čtvrtek)Univerzitní kampus – 4) pomocí diskusního fóra v IS: Studentští poradci MU ISDiskusePoradci Poradci.muni.cz 3/3 6/14

 Datum konání: Čas: Místo: Aula Univerzitního kampusu  Na neformálním setkání kandidáti na rektora nejprve představí své programy, poté se bude konat diskuse. Diskuse s kandidáty na rektora Pozvánka na diskusi 1/1 7/14

 Datum konání: Začátek: 16:00 – 19:00 Místo: Aula Fakulty sociálních studií MU, Joštova 10.  Diskuse bude rozdělena do dvou částí oddělených přestávkou. První část uvede příspěvek prof. Sokola, po kterém bude následovat blok otázek moderátorů. Druhá část bude založená na otázkách publika. Diskuze je otevřená nejen akademické obci, ale celé široké veřejnosti Téma: "Akademická svoboda a odpovědnost" Pozvánka na diskusi s prof. Janem Sokolem 1/2 8/14

 Datum konání: Začátek: 16:00 – 19:00 Místo: Aula Fakulty sociálních studií MU, Joštova 10.  Jan Sokol je český filozof, překladatel, vysokoškolský pedagog a publicista. Byl poslancem Federálního shromáždění v letech , ministrem školství v Tošovského vládě r a protikandidátem Václava Klause ve volbách prezidenta ČR v únoru Téma: "Akademická svoboda a odpovědnost" Pozvánka na diskusi s prof. Janem Sokolem 2/2 9/14

 12. ročník mezinárodního festivalu dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět Brno přináší 48 dokumentů s tematikou lidských práv v 66 projekcích. Filmy přiblíží například situaci na Haiti rok po katastrofě, zaměřují se na nesvobodu v Bělorusku, v Barmě, v Číně, či na Kubě.  K hlavním tématům letošního ročníku patří ožehavý fenomén korupce v Rusku a nevšední přiblížení života seniorů. Jeden svět Brno 2011 Pozvánka na festival 1/2 10/14

 Datum konání: 22. – Místa konání: viz web  Pořadatelé: Člověk v tísni, ve spolupráci s střediskem volného času Lužánky, Brněnským kulturním centrem, Kavárnou Trojka, Moravskou galerií, HaDivadlem a Divadlem Husa na provázku JEDEN SVĚT BRNO 2011 Pozvánka na festival 2/2 11/14

 Účastníci: Studenti středních a vysokých škol z Německa, České republiky a Slovenska do 26 let.  Hlavní cena: Třídenní cesta do Bruselu nebo Štrasburku s návštěvou Evropského parlamentu a dalších evropských institucí.  Eseje mohou být přihlášeny v angličtině, češtině, němčině a slovenštině. Mají mít rozsah 1-3 stránky (DIN A4). Evropská soutěž o nejlepší esej /3 Téma: „Sousedé v srdci Evropy – Známe se doopravdy?" 12/14

 Pořadí v soutěži určí porota složená z představitelů českých a německých institucí pod vedením europoslanců Martina Kastlera a Jana Březiny.  Výherci mohou své práce představit v rámci XX. Brněnského sympozia "Dialog v srdci Evropy", který se koná od 15. do Evropská soutěž o nejlepší esej /3 Téma: „Sousedé v srdci Evropy – Známe se doopravdy?" 13/14

 Příspěvky do soutěže zasílejte na  s uvedením následujících údajů: jméno, adresa, věk, škola/ univerzita, studijní obor)  Uzávěrka: Evropská soutěž o nejlepší esej /3 Téma: „Sousedé v srdci Evropy – Známe se doopravdy?" 14/14