Eagles Partners KORYNA TOUR 2009. Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 Sdružení mediálních a reklamních firem by Vám rádo.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
…..přijďte si s námi zahrát
Advertisements

Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Prezentace členství E R B I A G O L F C L U B o.s
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee.
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Nabídka partnerství v rámci projektu „Dobrovolní hasiči roku 2014“ Motivační program s oceněním a finančními dary 1Nabídka partnerství ankety Dobrovolní.
Program činnosti Komise sportu žen ČOV na období
_ Setkání koordinátorů Počátky Mgr. Jan Martinec.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Obchodní politika Základní údaje  Prodejní cílovou skupinou TV Nova v roce 2008 jsou „Dospělí 15-54“ „Dospělí 15-54“ znamená osoby ve věku 15.
Cesta k vyhlášení architektonické soutěže prosinec 2004: NK předložila MK ČR investiční záměr na novou budovu 20. prosince 2004: NK a Rada hl.m. Prahy.
E-AUKCE soutěžení elektrických energií
TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK 2.ROČNÍK MEMORIÁLU L.KOLLERTA o putovní pohár.
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
Zpracovatel: Lucie Semeráková, Jolana Ruščaková
PROJEKT GUTOVKA DOVEDNOSTI - BRUSLENÍ – MINILIGA ZAČÍNÁME :00 KLUZIŠTĚ GUTOVKA PRAHA 10 POPRVÉ NEDĚLE OD 18:00 A PAK JIŽ PRAVIDELNĚ.
1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Partner serveru speciální nabídka. Partnerství – Kč/měsíc Vážení obchodní přátelé, Finanční server pro vás připravil.
Kongres Sdružení praktických lékařů ČR 2005
Dívčí Akademie ragby 2013 Nabídka pro partnery | Praha.
Tour sportovních akcí pro firemní týmy
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ FOR GOLF a přátelé - TOUR 2009 KARLŠTEJN 5.5. úterý KARLOVY VARY neděle MALEVIL sobota golf.
ELTODO CUP První jarní homerun
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
1 PROJEKT UNIV 2 KRAJE Školy jako centra celoživotního učení IPn SETKÁNÍ ŘEDITELŮ STŘEDOČESKÉHO KRAJE
Lobbying Pavel Čech Učo: Úvod Prezentovaný projekt již úspěšně 15 let funguje. Vše se povedlo, ale jak to začalo……. Na počátku byl internet v plenkách.
Seriál sportovních akcí pro firemní týmy
2nd Announcement GOLF MAGAZÍN PRO-AM TOUR 2010 Public Golf Partners, s.r.o., ©2010.
XXXXVI. ročník turnaje O pohár Miroslava Kuneše
21. ROČNÍK ČERVENCE 2012 NEJSTARŠÍ FUTSALOVÝ TURNAJ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ OD ROKU 1992 KONANÝ TRADIČNĚ V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ HÁZENKÁŘSKÉHO AREÁLU.
NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 7. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP června
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
Dotace obcím v oblasti vodního hospodářství z rozpočtu kraje Vysočina : 1.Fond Vysočiny - grantový program „Čistá voda 2008“ 2.Dotace na drobné vodohospodářské.
FIRE DANCE 2013.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období
Mezinárodní závody agility Rožnov pod Radhoštěm
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 28. března ve 13 hod  Disciplíny přípravka: Mazurka, volný tanec  Disciplíny mladší žáci: Polka, mazurka, volný tanec.
IV. ročník Memoriálu Jana Marka
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Nabídka reklamních ploch
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
7.ročník programu Co je nového ve III.fázi Make a Connection v ČR & výběrové řízení 2008.
Krkonošský omezeňák 2012 Soutěž v přesnosti přistání na kluzáku L-13 Blaník Místo konání: LKVR Datum: Začátek: 08:30 hod. SELČ.
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ FOR GOLF a přátelé - TOUR 2009 KARLŠTEJN 5.5. úterý KARLOVY VARY neděle MALEVIL sobota golf.
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
LEDOVÁ PLOCHA od ,- Kč/ plochy kromě kruhu pro vhazování a ploch BPA.
 Tenisové začátky- květen, červen- (17 dětí)  Celosezónní soutěž dětí- květen až srpen- (16 dětí)  Soutěž o tablet  Účast v turnajích- Čuník cup, Dostál.
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
CHAMBER GOLF CUP KARVINÁ 2017.
Soutěž hráč/hráčka roku
Turnaj o pohár Hejtmana kraje Vysočina
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
BSE České Budějovice o. s.
Výstava BETON a 23. listopadu 2017
Vážení sportovní přátelé, zejména pak příznivci sjezdového lyžování
Transkript prezentace:

Eagles Partners KORYNA TOUR 2009

Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 Sdružení mediálních a reklamních firem by Vám rádo touto cestou nabídlo partnerství v příštím ročníku prestižní golfové tour Eagles Partners KORYNA TOUR Tato tour je koncipována jako  série golfových turnajů, které uspokojí Vás i Vaše náročné partnery  místem konání golfových turnajů jsou hřiště v České republice  ideální příležitost pro utužení obchodních vazeb a navázání další obchodní spolupráce  možnost prezentovat Vaši firmu během všech golfových turnajů  pro přátele golfu, začátečníky a držitele HCP 54 – 0  turnaje nejsou určeny pro profesionální hráče. Ti se mohou zúčastnit jen jako hosté.  účast hráčů mladších 18 let není možná  na turnajích budou přítomni zástupci mediálních a reklamních společností, které o Vás dají vědět

  golfová tour obsahuje 5 samostatných turnajů, které se hrají na 1 x 18 jamek s úpravou HCP.   každý turnaj je provázen moderátorem. Partneři túry jsou představováni při zahájení, ukončení a několikrát během celého golfového dne   na jednotlivých turnajích mají partneři a jejich hosté připraveno občerstvení v podobě – snídaně, svačiny do bagu pro hráče, občerstvení na jamkách na hřišti, menu po hře formou rautového stolu / grilování   podle zájmu bude připravena pro doprovod hráčů výuka golfu v golfové akademie s profesionálním trenérem, následně soutěž v patování či miniturnaj pro nehráče na veřejném hřišti.   atraktivní a hodnotné ceny na každém turnaji   láhev Eagles whisky za každý dosažený eagl Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 Eagles Partners KORYNA TOUR 2009

Hráči mohou soutěžit: I. soutěž jednotlivců   do tour se započítávají výsledky jednotlivců ze všech turnajů. Soutěž jednotlivců se hraje na součet brutto a netto stablefordové body.   nejhorší výsledek turnaje se škrtá II. soutěže na jednotlivých turnajích   Muži HCP 0-18   Ženy HCP   Muži HCP 18,1-36   Ženy HCP 18,   Muži-ženy HCP 36,1-54

Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 III. vložené soutěže   nearest to the pin muži   nearest to the pin ženy   longest drive muži   longest drive ženy   trouble shot   první hole-in-one – Kuchyňská linka zn. KORYNA dle vlastního výběru v ceně Kč za první dosažený hole-in-one v rámci celé golfové tour.   tombola Absolutním vítězem Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 a držitelem hlavní ceny se stane hráč, který v celém turnaji zahraje nejvyšší počet eaglů. V případě rovnosti rozhoduje větší počet bodů z turnajů.

Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 termínHřiště březen Belek - Turecko 21. květen Darovanský dvůr 16.červenKořenec 28. červenec Mstětice 18. srpna Hluboká nad Vltavou 8. září Uherské Hradiště VIP TURNAJ PARTNERŮ

Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 NABÍDKA PRO PARTNERY: HLAVNÍ PARTNER TURNAJE – ,- Kč/turnaj HLAVNÍ PARTNER TURNAJE – ,- Kč/turnaj  jméno partnera v názvu turnaje  hypertextové logo na webových stránkách všech ostatních hlavních partnerů  dominantní logo na všech tiskovinách vydávaných v souvislosti s Eagles Partners KORYNA TOUR 2009  na turnaji bude hlavní partner prezentován 2 x reklamní plachtou 2 x 1 m  logo na billboardech propagujících Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 – celorepubliková kampaň  dále dominantní logo při prezentaci Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 v tiskovinách s golfovou tématikou a dalších materiálech  reprezentační fotodokumentaci turnaje  zástupce partnera zahajuje a zakončuje turnaj proslovem  na turnaji má hlavní partner turnaje volných 16 hracích míst  hlavní partner turnaje má právo si pozvat 12 nehrajících hostů

Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 PARTNER TURNAJE – ,- Kč/ turnaj PARTNER TURNAJE – ,- Kč/ turnaj hypertextové logo na webových stránkách hlavních partnertů logo na webových stránkách hlavních partnertů logo na všech tiskovinách vydávaných v souvislosti s Eagles Partners KORYNA TOUR 2009logo na všech tiskovinách vydávaných v souvislosti s Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 na každém turnaji bude partner prezentován reklamní plachtou 2 x 1 mna každém turnaji bude partner prezentován reklamní plachtou 2 x 1 m logo na billboardech propagujících Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 – celorepubliková kampaň logo na billboardech propagujících Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 – celorepubliková kampaň prezentační fotodokumentaci golfového turnajeprezentační fotodokumentaci golfového turnaje na turnaji má partner turnaje volných 8 hracích místna turnaji má partner turnaje volných 8 hracích míst

Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 HOST TURNAJE – Kč/ turnaj  viz mediální partner  na každém turnaji 4 hrací místa MEDIÁLNÍ PARTNER  hypertextové logo na webových stránkách hlavních partnerů  logo na všech tiskovinách vydávaných v souvislosti s Eagles Partners KORYNA TOUR 2009  na každém turnaji bude partner prezentován reklamní plachtou 2 x 1 m (každý partner dodá svou vlastní)  na každém turnaji má mediální partner 1 volné hrací místo SERVISNÍ PARTNER  dle domluvy zástupců obou stran.

Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 Hlavní Partneři 2009:

Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 Pěknou hru na Eagles Partners KORYNA TOUR 2009

Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 Soutěžní výbor:   Lucie Vintrová ředitel   Jaroslav Josef manager senior   Dalimil Remunda produkce + divoké karty produkce + divoké karty