Zoner Callisto.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Olomouc, únor 2012.
Advertisements

Zoner Callisto 4 II. Pracovní prostředí editoru Úpravy objektů Křivky Text Vkládání obrázku Barevná výplň VY_32_INOVACE_60_Zoner_Callisto4_II.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martin Dlouhý. Vytvořeno dne Nový začátek (New start) CZ.1.07/1.4.00/
WINDOWS. Po spuštění se objeví pracovní plocha. Pracovní plocha – má barvu, kterou můžeme měnit. Můžeme na ni dát i obrázek.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání • Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Zoner Callisto.
TEXTOVÝ EDITOR WORD CO SE NAUČÍME : 1. Základy psaní z klávesnice 2. Soubor 3. Velikost písma 4. Barva písma 5. Druh písma.
ZONER CALLISTO Pracovní postup tvorby obrázku
Téma: CorelDRAW - Textové objekty - 7. díl
Počítačová grafika (základy práce ve vektorovém kreslicím programu)
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Vypracoval: Petr Němeček
COREL DRAW - 2 PRÁCE S OBJEKTY
Tvorba - PREZENTACE Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/4.
postup tvorby prezentace
TEXTOVÝ EDITOR.
Zoner Callisto.
Rudolf Pečinka, 4.C.  Obor informatiky používající počítače k:  Vytvoření umělých grafických objektů  Úpravě zobrazitelných a prostorových informací.
Jak postupovat při tvorbě návrhu obálky do časopisu - Pomůcka pro studenty -
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Kreslíme rastrovou grafikou I. v programu MALOVÁNÍ
Formátováním textu se rozumí změna jeho vlastností jako velikost, barva, typ, podtržení atd. Pokud chceme změnit některou z vlastností již napsaného textu,
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
VEKTOROVÁ GRAFIKA ZONER CALLISTO.
Tvorba tabulky ve Writeru (Rozvrh hodin)
Tvorba prezentace Rozložení snímků Vkládání obrázků do snímků
POČÍTAČOVÁ GRAFIKA PROGRAMY A NÁSTROJE PRO PRÁCI S VEKTOROVOU GRAFIKOU 3 ING. BOHUSLAVA VITEKEROVÁ IKT MS Office
Hladiny, obrázky, tabulka, logické operace
Webnode Webové stránky zdarma
Kreslíme vektorovou grafiku (6) Práce s textem Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.
WORD 2010 Karta Domů, skupina Písmo. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, 746.
Označení vzdělávacího materiálu (kód): VY_32_INOVACE_TE_1 Název školy: Základní škola Velké Opatovice, okres Blansko Název programu: Operační program Vzdělávání.
TECHNICKÉ KRESLENÍ Autor: Luboš Šlechta Datum: Třída: 8 - 9
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Zoner Callisto V této prezentaci najdete různé návody a rady jak pracovat s programem Zoner Calisto.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
TEXTOVÉ OBJEKTY Ing. Petr Hanáček MS OFFICE - WORD
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Kreslíme vektorovou grafiku (1) v programu Zoner Callisto
wordart wordart wordart wordart wordart wordart
Grafický editor GIMP (6) Mgr. Jaroslav Zavadil, Gymnázium Šternberk Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 6 Autor: Bc. Pavel Šiktanc MS Word - odrážky Co se všechno naučíme??? Vkládat, upravovat a odsazovat.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Book Creator Co se všechno naučíme??? Jak vytvořit elektronickou.
Corel DRAW Úloha 3 Zpracovala: Mgr. Jitka Hot ařová Střední škola informačních technologií a sociální péče, Brno, Purkyňova 97.
Počítačová grafika Zoner Callisto – tabulky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Růžena Hynková. Dostupné z Metodického portálu.
Zoner Callisto Text Počítačová grafika Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Růžena Hynková. Dostupné z Metodického portálu
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 7 – aplikace informačních technologií Autor: Bc. Pavel Šiktanc Tvorba prezentace na iPadu Co se.
Počítačová grafika Zoner Callisto geometrické tvary I. část Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Růžena Hynková. Dostupné z.
Počítačová grafika Rastrová a vektorová grafika Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Růžena Hynková. Dostupné z Metodického.
Tvorba vlastních motivů v programu
Kreslíme vektorovou grafiku (6)
Co se všechno naučíme??? MS Word - číslování
Název: Word, textový editor DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_03
Digitální učební materiál
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín
Informatika 9. ročník (volitelný předmět)
Vkládání a úprava textů v prezentaci
Počítačová grafika Zoner Callisto Efekty
Zoner Callisto – křivky
Ostatní manipulace s objekty II.
Grafický editor GIMP (6)
Zoner Callisto křivky, nástroje alternativního panelu
EU_12_sada1_16_Inf_Word_WordArt1_Šeb
Počítačová grafika Zoner Callisto geometrické tvary I. část
Zoner Callisto.
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
Zoner Callisto 4 Callisto 3 – text, využití. Zoner Callisto 4 Callisto 3 – text, využití.
Grafický editor GIMP (6)
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Transkript prezentace:

Zoner Callisto

Text v Zoner Callistu V Zoneru Callisto můžeme pro psaní textu použít dva druhy – text odstavcový a umělecký. odstavcový text vybereme ikonou lze měnit velikost, font a barvu písma.

Text v Zoner Callistu Objeví-li se kolem textu červený přerušovaný rámeček, znamená to, že text je delší a do textového rámce nevejde. Rámec je třeba zvětšit nebo zmenšit písmo

Text v Zoner Callistu umělecký text vybereme ikonou Uměleckým textem lze psát na libovolnou křivku Vytvoříme křivku a klikneme na ni nástrojem umělecký text

Editace textu – označení slov, změna velikosti a typu písma Text v Zoner Callistu Tři režimy editace textu Editace textu – označení slov, změna velikosti a typu písma Tvarování základny Tvarování textového rámce, převracení textu, rozbití textu na jednotlivá písmena