NÁVRH PROGRAMU KONTAKTŮ MÉDIÍ S NÁRODNÍM TÝMEM ČR V DOBĚ PŘÍPRAVNÉHO KEMPU A BĚHEM EURO 2008 www.fotbal.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

Stodůlky 1977 a 2007 foto Václav Vančura, 1977 foto Jan Vančura, 2007.
studie regenerace sídliště Na Rozhledně - Chrudim
Benešovská hasičská liga s Ferdinandem Bukovany SDH: Bukovany Zpracováno: SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BUKOVANY STRANA 1/26.
aneb KORFBALOVÉ ŠÍLENSTVÍ
Setkání informačních center Zlínského kraje Napajedla
Dračí lodě 2010 Plzeň řeka Radbuza
PRŮZKUM NA TÉMA: „Dopady finanční krize“ eficia .
Chemie.
Dvoudenní sraz Fanklubu Kabát spojený s p ř ípravným fotbalovým zápasem.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2007.
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Český Internet po (uši v?) krizi Marek Antoš. snímek |datum |dokument | 1. Internetové prostředí 2.
Tréninkový deník Kondiční trénink Jaroslava Chovancová Učo:191699APAK/PR33.semestr.
49. mistrovství světa ve zpracování textu na počítači
MINISTRANTI NAPAJEDLA
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Elektrický obvod a jeho části
Mezinárodní Fotbalový turnaj o pohár náměstka hejtmanky Ústeckého Kraje Arna Fišery Ročník 2003 Pořádající klub FK Ústí nad Labem.
Soutěž v Bowlingu – Podniková liga 2013
Výsledky NetMonitoru a AdMonitoringu za červenec 2008 Sdružení pro internetovou reklamu (SPIR) MEDIARESEARCH, a. s. a GEMIUS, S. A
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
Zřizovatelem školy je statutární město Brno, městská část Brno-střed Dominikánská 2, Brno Tel , www.
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
Dělení se zbytkem 3 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
Středisko náhradní rodinné péče o. s. Projekt Centrum podpory NRP je realizován za podpory Nadace
ARITMETICKÁ POSLOUPNOST I
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Program 1. pracovního semináře Financování internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod.
Dělení se zbytkem 6 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Název materiálu: OPAKOVÁNÍ 1.POLOLETÍ - OTÁZKY
Vlastnosti sčítání a odčítání
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
XXXXVI. ročník turnaje O pohár Miroslava Kuneše

Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Nejmenší společný násobek
52_INOVACE_ZBO2_1364HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti.
Dělení se zbytkem 8 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Zásady pozorování a vyjednávání Soustředění – zaznamenat (podívat se) – udržet (zobrazit) v povědomí – představit si – (opakovat, pokud se nezdaří /doma/)
Rozvojový plán statutárního města České Budějovice v oblasti sociálních služeb na období Ing. Martina Kučerová.
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
Nový trend ve slunolamech Radek Pelz, ALARIS Czech Republic s.r.o.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
MS PowerPoint Příloha - šablony.
Kopaná – průběh hry hry se účastní dva týmy po 11 hráčích na hřišti obdélníkového tvaru na jehož kratších stranách jsou branky hru řídí hlavní rozhodčí,
Název materiálu: OPAKOVÁNÍ 1.POLOLETÍ - OTÁZKY
1 Celostátní konference ředitelů gymnázií ČR AŘG ČR P ř e r o v Mezikrajová komparace ekonomiky gymnázií.
Technické kreslení.
IV. ročník Memoriálu Jana Marka
HOKEJOVÝ KLUB VSK TECHNIKA BRNO
ÚŘEDNÍ HODINY OBECNÍHO ÚŘADU
Aplikace DVB-T Český Telecom, a.s.. 2 Agenda DVB-T MHP Platforma ČTc DVB-T MHP Platforma ČTc – aplikace Shrnutí cílů společnsti Český Telecom, a.s.
Přednost početních operací
DĚLENÍ ČÍSLEM 5 HLAVOLAM DOPLŇOVAČKA PROCVIČOVÁNÍ Zpracovala: Mgr. Jana Francová, výukový materiál EU-OP VK-III/2 ICT DUM 50.
Vážení přítomní. ve dnech až
Zpráva o činnosti SK RVŠ 5. sněm RVŠ, 20. června 2013 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Autor: Ondřej Šimeček Verze: 1.1.3
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Lucián Piller Intranet HR.
NÁVRH PROGRAMU KONTAKTŮ MÉDIÍ S NÁRODNÍM TÝMEM ČR V DOBĚ PŘÍPRAVNÉHO KEMPU A BĚHEM EURO
NÁBOROVÁ KAMPAŇ FAČR PRO NOVÉ ROZHODČÍ PÍSKEJ – MÁVEJ - ROZHODUJ STAŇ SE ROZHODČÍM I TY!
NÁBOROVÁ KAMPAŇ FAČR PRO NOVÉ ROZHODČÍ PÍSKEJ – MÁVEJ - ROZHODUJ STAŇ SE ROZHODČÍM I TY!
VTM 2019/2020 Bedřich Ščerban.
Transkript prezentace:

NÁVRH PROGRAMU KONTAKTŮ MÉDIÍ S NÁRODNÍM TÝMEM ČR V DOBĚ PŘÍPRAVNÉHO KEMPU A BĚHEM EURO

PARTNEŘI ČESKÉ FOTBALOVÉ REPREZENTACE

OBSAH: Pravidla kontaktů médií s týmem4 Logistika týmu7 Detailní plán období přípravného kempu8 Detailní plán období základní skupiny10 Detailní plán závěrečného turnaje v případě postupu z 1. místa12 Detailní plán závěrečného turnaje v případě postupu z 2. místa14 Plán oficiálního tréninkového centra v Seefeldu16 Plán tiskového centra ČMFS v Seefeldu17 Schéma tiskové místnosti18 Kontakt19

Pravidla kontaktů médií s týmem: Média nemohou vstupovat do hotelů reprezentačního celku. Ubytovací prostory jsou plně k dispozici pro potřeby hráčů, realizačního týmu a členů oficiální výpravy. Vedení týmu udělá maximum pro potřeby akreditovaných médií. Novináři, neakreditováni UEFA, nebudou mít přístup do presscentra organizovaného ČMFS s vyjímkou českých novinářů akreditovaných přes ČMFS. Veškeré rozhovory s hráči je nutno uskutečnit v době tomu vyhrazené, tedy v mix zóně na stadionu nebo v presscentru při oficiální tiskové konferenci den před utkáním (viz rozpis). Setkání v presscentru - na úvod budou k dispozici 3 hráči k individuálním kontaktům (do 20 minut) Upozornění pro elektronická média - nutno natáčet trenéra při tiskové konferenci, trenér nebude poskytovat rozhovory jednotlivě. Po skončení zápasu je průběh mediálních aktivit řízen zástupci UEFA.

Některé pojmy: Tréninky: Trénink – otevřený – tzn. prvních 20 minut pro média Trénink – uzavřený – bez přístupu pro média Trénink – veřejný – otevřen po celou dobu pro veřejnost a média Trenér českého týmu může změnit program tréninků i mediálních aktivit. O těchto změnách budou média včas informována prostřednictvím tiskového mluvčího týmu. Trenér může také v některých případech vyhlásit trénink za uzavřený – v tomto případě nebude přístupný veřejnosti ani zástupcům médií. Hřiště a jeho okolí je vyhrazeno pouze pro potřeby mužstva. Místa pro píšící novináře, fotografy a televizní štáby budou vyhrazena. Tiskové centrum Seefeld: Nedaleko areálu tréninkového stadionu české reprezentace bude prostor pro cca 150 lidí, vybavený pracovními místy, pódii a panelem pro tiskové konference. Součástí tiskového centra budou pracovní stoly a placené připojení k i-netu. Tiskové středisko bude otevřeno pouze ve dnech, kdy bude tým v Seefeldu a to od 9,00 hodin do 17,00 hodin. V případě odpoledních tréninků až do 19,00 hodin. Den před zápasem a v den zápasu nebude tiskové středisko otevřeno. Mix zóna: Akreditovaná média budou mít přístup do mix zóny, kde před každým tréninkem budou k dispozici hráči absolvující trénink maximálně na dobu 20 minut.

Hráčský meeting: Předmětem tohoto pojmu je setkání médií a vybraných 3 hráčů, kteří budou 20 minut k dispozici na určených místech v tiskovém centru. Jeden z těchto hráčů bude přítomen na tiskové konferenci. Jména hráčů určuje vedení týmu. Aby nedocházelo k opakování jednotlivých hráčů na briefincích, jeden hráč se účastní jednoho briefingu pouze jedenkrát ve třech za sebou jdoucích dnech. Hráčské odpovědi budou zaznamenány a ve formě zvukových souborů budou novinářům k dispozici na v novinářské sekci. Tisková konference – presscentrum Tiskové konference budou probíhat podle plánu za účasti hráče, trenéra, asistenta trenéra, případně členů vedení výpravy. Oficiální tisková konference: Den před utkáním. Uskuteční se na stadionu, kde bude mužstvo hrát následující den utkání v čase 1 hodinu před začátkem oficiálního tréninku. Účastní se jí hlavní trenér a jeden hráč. POZNÁMKA: návrh programu bude v dostatečném časovém předstihu upřesněn prostřednictvím serveru a tiskového mluvčího týmu pana Lukáše Tučka.

Logistika týmu: Praha – Bad Kleinkirchheim – Praha ČR – Litva Fotbalista roku ČR – Skotsko – VOLNO Odlet na EURO – Seefeld base camp

Přípravný kemp: 19.5.pondělí16,45hráči + médiahráčiStrahov presscentrum 17,30trénink - VEŘEJNÝStrahov 18,45TKtrenérStrahov 20.5.úterý12,00odlet – Klagenfurt média při odletu 18,00trénink - VEŘEJNÝBad Kleinkirchheim 21.5.středa10,10hráčský meeting3 hráčistadion 10,30trénink - OTEVŘENÝBad Kleinkirchheim 17,00trénink - OTEVŘENÝ 22.5.čtvrtek10,10hráčský meeting3 hráčistadion 10,30trénink - OTEVŘENÝBad Kleinkirchheim 17,00trénink - OTEVŘENÝ 23.5.pátek16,30hráčský meeting3 hráčistadion 17,00trénink - UZAVŘENÝBad Kleinkirchheim 24.5.sobota10,30trénink - UZAVŘENÝ ?????přípravné utkáníBad Kleinkirchheim mix zóna, TK trenératrenérstadion 25.5.neděle10,30tréninkBad Kleinkirchheim TK - hodnocení kemputrenérstadion DatumDenČasAkceÚčastMísto akce

26.5.pondělínávrat do PrahyPraha 16,45TK na stadionu Edentrenér + hráčEden 17,30oficiální trénink - OTEVŘENÝEden 27.5.úterý20,15přípravný zápas ČR – LitvaEden mix zóna + TKtým, trenérEden 28.5.středa11,00trénink - OTEVŘENÝStrahov 20,30FOTBALISTA ROKUtýmDiv. Hybernia 29.5.čtvrtek16,45TKtrenér + hráčAxa aréna 17,30oficiální trénink - OTEVŘENÝAxa aréna 30.5.pátek17,30přípravný zápas ČR – SkotskoAxa aréna mix zóna, TKtrenér 31.5.sobotaVOLNO 1.6.neděleVOLNO 2.6.pondělí11,00ODLET na EURO 2008 DatumDenČasAkceÚčastMísto akce

2.6.pondělí12,00přílet – INNSBRUCKInnsbruck 17,10mix zóna 17,30trénink - OTEVŘENÝSeefeld 3.6.úterý10,10mix zóna 10,30trénink - OTEVŘENÝSeefeld cca 12,00hráčský meeting3 hráči cca 13,30OPEN MEDIA DAYmédia + týmhotel 17,00trénink - VEŘEJNÝSeefeld 4.6.středa10,30trénink - UZAVŘENÝSeefeld cca 12,00hráčský meeting3 hráči 5.6.čtvrtek16,30hráčský meeting3 hráčiSeefeld 17,00trénink – UZAVŘENÝ 6.6.pátek15,00oficiální TKtrenér + hráčBasilej 16,00oficiální trénink - OTEVŘENÝ 7.6.sobota18,00utkání ČR – ŠvýcarskoBasilej 8.6.neděle10,40mix zónatrenér + hráčiSeefeld 11,00trénink - OTEVŘENÝ 12,15TK + hráčský meeting3 hráči DatumDenČasAkceÚčastMísto akce

9.6.pondělí16,30hráčský meeting3 hráči 17,00trénink – UZAVŘENÝSeefeld 10.6.úterý17,00oficiální TKtrenér + hráčŽeneva 18,00oficiální trénink - OTEVŘENÝ 11.6.středa18,00utkání ČR – PortugalskoŽeneva 12.6.čtvrtek10,40mix zónatrenér + hráčiSeefeld 11,00trénink – OTEVŘENÝ 12,15hráčský meeting3 hráči - v případě změny programu – volno, jen TK (cca 11,00 h) 13.6.pátek16,40hráčský meeting3 hráčiSeefeld 17,00trénink – UZAVŘENÝ 14.6.sobota17,00oficiální TKtrenér + hráčŽeneva 18,00oficiální trénink - OTEVŘENÝ 15.6.neděle20,45utkání ČR – TureckoŽeneva DatumDenČasAkceÚčastMísto akce

OFICIÁLNÍ TRÉNINKOVÉ HŘIŠTĚ ČESKÉHO TÝMU VSTUP PRO VEŘEJNOST A MÉDIA PARKOVÁNÍ ULICE TELEVIZNÍ STANOVIŠTĚ MOSERER STRASSE 631 VEŘEJNOST A MÉDIA VSTUP PRO MÉDIA POUZE MÉDIA POUZE TISKOVÉ CENTRUM MIX ZÓNA VSTU P PRO HRÁČE PARKOVÁNÍ TÝMOVÉHO AUTOBUSU ULICE SECURITY VSTUP ZAKÁZÁN PŘENOSNÉ ZÁBRANY VYMEZENÁ OBLAST MÍSTNÍ OPLOCENÍ

TISKOVÉ CENTRUM VEŘEJNÝ PROSTOR (tenisové kurty) VEŘEJNÝ PROSTOR (tenisové kurty) RESTAURACE SECURITY KONTROLA TISKOVÉ STŘEDISKO ČESKÉHO TÝMU PARKOVÁNÍ VSTUP PRO VEŘEJNOST VSTUP PRO TISK VSTUP PRO HRÁČE WC BUFET ULICE MOSERER STRASSE 631 OFICIÁLNÍ TRÉNINKOVÉ HŘIŠTĚ

Tiskové centrum – ČMFS - EURO 2008 Rakousko - Seefeld TV pódium 3m 4m 8m 3m 39 m 33m Panely s logy sponzorů Podium + konferenční stůl Pracovní stoly Oblast pro rozhovory Hráčský box Hráčský koutek Hráčská oblast Oblast administrativního příslušenství Hráčská oblast Oblast tiskové konference TV vstup Vstup pro hráče 3 m Pracovní stoly 12 m4 m Vstup pro média Vymezená oblast Pracovní stoly Textilní zábrana Přenosné zábrany Paravány TV pódium Reproduktor světla Pracovní stoly

ČESKOMORAVSKÝ FOTBALOVÝ SVAZ - ČMFS Praha 6 – Strahov Tel.: Fax: kontaktní osoba: LUKÁŠ TUČEK TISKOVÝ MLUVČÍ ČESKÉHO TÝMU Mobil: