První multimediální s. r. o.| Kolbenova 277/1 | 190 00 PRAHA 9 | T: +420 246 035 340 F: +420 246 035 369 mail: strana.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JIP / KAAS / ZR aneb „Co budeme dělat
Advertisements

Černoch Michal Školoudová Lenka
Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
MIGRACE SYSTÉMU ALEPH A IMPLEMENTACE PRIMO V KNIHOVNĚ ANTONÍNA ŠVEHLY Setkání uživatelů Aleph, Brno Veronika Synková (ÚZEI KAŠ), Martin.
Webové služby nad IS/STAG 1 / 21 Seminář IS/STAG Kunžak 2008 Seminář IS/STAG – Kunžak 2008 Webové služby nad IS/STAG Lukáš Valenta.
a Internetové dispečinky
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
1 Zpracování dat o odpadech za rok 2011 Seminář pro ohlašovatele.
CSS a HTML 5. HTML 5 HTML5 je nová verze specifikace značkovacího jazyka HTML, která přináší podstatné změny v technologiích webových stránek. HTML5 umožňuje.
Polycom ® RealPresence ® Mobile Aplikace pro videokonferenční volání na mobilních zařízeních s operačním systémem IOS.
Diagramy případů užití.
Hromadná korespondence
Školení zaměstnanců web + intranet v Praze.
MP Orga, spol. s r.o. MP Orga MP Orga Maestro Informační systém pro správu organizační struktury.
SmartPhone start - Apple iPhone
Co je ENUM? aneb: ENUM v kostce Jiří Peterka E E.
– personální server Dobrý den, dovolujeme si Vám touto cestou představit personální server HledámPráci.cz. HledámPráci.cz.
Registr přechodných pobytů
Praha6.cz Nové trendy v e-publishingu Statické stránky, mapa stránek, menu a fulltextové vyhledávání.
Elektronická pošta Elektronická pošta ( ) je obdobou běžné pošty a umožňuje přijímat a distribuovat dokumenty v textové podobě na jednu nebo více.
Emitent 2005 Michal Panáček vývoj software. 2 3 Úvod Emitent 2005 je software na správu akcionářské agendy akciové společnosti. Je určen pro evidenci.
14. Textový editor ( VKLÁDÁNÍ dalších objektů do textu…)
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Vedení správních řízení ve spisové službě a statistika vyřizování dokumentů.
NET Genium software pro výstavbu a provoz informačního portálu Martin Vonka
, Elektronické služby knihoven prakticky, Praha Portál STM Lucie Hejná Státní technická knihovna
Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
NaviTerier Navigační systém pro zrakově postižené.
Gymnázium, Broumov, Hradební 218 Tematická oblast: Informační a komunikační technologie Číslo materiálu: EU Název: Elektronická pošta Autor: Mgr.
Ukládání dat, a spam INTERNET Ukládání dat, a spam.
2005 Šablona eVŠKP - titulní list ÚVOD  Definice doporučené šablony  Soubor s přednastavenými styly, strukturou, designem  NEREÁLNÉ problémy.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Webová aplikace: Publikační systém. Členové týmu Jan Suchan Štěpán Hašek Jakub Hušek Petr Horský Bc. Petr Salač (SI2)
Hromadná korespondence
Sociální sítě II Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Typy elektronické komunikace
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
TEXTOVÝ EDITOR (vkládání dalších objektů do textu a jejich vlastnosti, textové tabulky, šablony,) Lol.
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
Textový editor Vkládání obrázků ze souboru a použití schránky  Pomocí menu vložení a klepnutím na obrázek se nám otevře adresář, ze kterého vybereme.
Macromedia Dreamweaver Software pro editaci kódu Bohuslav Čech3MA381.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Lucián Piller Intranet HR.
HTML editory HTML editory se dělí na dva základní typy:
ASEP-ARL Jana Doleželová Seminář Knihovna AV ČR, Praha.
O službě Webmium WEBMIUM je jednoduchý nástroj umožňující drobným a středním podnikatelům vytvoření a správu profesionálně vypadajících webových stránek.
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
2OP381 Manažerská informatika 1
MS Word Hromadná korespondence v MS Word 2007.
David Klíma- 1 - Elektronická pošta Slouží k přenosu zpráv po internetu Každý uživatel má - zavináč Klimad – uživatelské.
Podnikání na Internetu internet - zdroj informací Letní semestr 2005 Jana Holá III.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Moderní zdroj statistických informací.
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
T-Mobile Moje Info Možnosti využití SMS v komunikaci s občany.
Ivana Topolová VŠE v Praze
Online nástroje pro sběr a administraci dotazníků Ladislava Suchá , Brno Zdroj obrázku: bredmaker, Sxc.hu.
Verze 22 systému Aleph školení klienta 1. Struktura systému Typy bází: Bibliografická – obsahuje bibliografické záznamy – KNA01 ostrá báze Administrativní.
Důležité aplikace v IS MU semestr 2008/2009. Struktura a design IS MU Jedinečný Informační systém v ČR Jedinečný Informační systém v ČR Desetitisíce uživatelů.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
T EXTOVÝ EDITOR ( VKLÁDÁNÍ DALŠÍCH OBJEKTŮ DO TEXTU A JEJICH VLASTNOSTI, TEXTOVÉ TABULKY, ŠABLONY, JEJICH VYUŽITÍ A TVORBA )
Zahradnická fakulta v Lednici S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 23. – 25. dubna 2008 S 4 U – Seminář o Univerzitním informačním systému.
Microsoft FRONT PAGE Šablona 32 VY_32_INOVACE_19_10_Front Page.
Legislativní helpdesk Projekt: Úprava Informačního systému ODok Reg. č.: CZ.1.06/1.1.00/
Důležité aplikace v IS MU
Inf Elektronická komunikace
Informační systém univerzity
ORCID - Open Research and Contributor ID
iMUNIS Portálové řešení pro obce
Web Application Scanning
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Základní informace - Ovládání systému
Transkript prezentace:

První multimediální s. r. o.| Kolbenova 277/1 | PRAHA 9 | T: F: mail: strana 1 Mail.One řešení pro masové rozesílání newsletterů, informačních ů a One-2-One marketing © 2006, První multimediální s. r. o.

První multimediální s. r. o.| Kolbenova 277/1 | PRAHA 9 | T: F: mail: strana 2 Co je Mail.One? Řešení pro hromadné zasílání velkého množství personalizovaných ových zpráv Podporuje všechny druhy ů (txt, HTML) Sledování zobrazení, prokliků, přihlášení … Umožňuje generovat oslovení Odpovídá české legislativě Jednoduché přihlašování a odhlašování Statistické a reportingové funkce Funguje přes webové rozhraní Otevřená platforma pro další rozvoj Žádné prvotní investice – ASP služba

První multimediální s. r. o.| Kolbenova 277/1 | PRAHA 9 | T: F: mail: strana 3 Kdy vám Mail.One pomůže? Vytváříte si databázi klientů a nevíte, jak jim efektivně informace rozesílat em? Rozesíláte pravidelně desetitisíce ů a zahlcuje se vám linka nebo to dlouho trvá? Nemáte dostatečné informace o úspěšnosti zaslaných zpráv? Máte velké náklady na správu kontaktů? Máte problémy při tvorbě HTML ů? Chcete tuto práci předat profesionálům?

První multimediální s. r. o.| Kolbenova 277/1 | PRAHA 9 | T: F: mail: strana 4 Mail.One titulní strana

První multimediální s. r. o.| Kolbenova 277/1 | PRAHA 9 | T: F: mail: strana 5 Vlastnosti a funkce Mail.One Neomezený počet uživatelů pro firmu Neomezený počet distribučních listů Neomezený počet odeslaných ů do každého distribučního listu (maillistu) Možnosti omezení počtu uživatelů, maillistů… Bounce management (správa chybných adres) Statistické informace ke každému maillistu: Počet a výpis aktuálně přihlášených lidí Počet a struktura přihlašování/odhlašování Grafy vývoje počtu příjemců Grafy vývoje počtu otevření

První multimediální s. r. o.| Kolbenova 277/1 | PRAHA 9 | T: F: mail: strana 6 Statistické informace o maillistu Počet a výpis aktuálně přihlášených lidí Počet a struktura přihlašování/odhlašování Grafy vývoje počtu příjemců Grafy vývoje počtu otevření u celkem Grafy vývoje počtu unikátních otevření Grafy vývoje počtu prokliků

První multimediální s. r. o.| Kolbenova 277/1 | PRAHA 9 | T: F: mail: strana 7 Ukázka – statistiky maillistu

První multimediální s. r. o.| Kolbenova 277/1 | PRAHA 9 | T: F: mail: strana 8 Správa příjemců - maillisty Každý maillist je tvořen neomezeným počtem příjemců V každém maillistu je možné definovat skupiny Příjemce je možné vkládat manuálně Příjemce je možné uploadovat z Excelu Je možné vytvořit „přihlašovací box“ – část HTML kódu, který automaticky řeší přihlašování do maillistu Je možné automaticky dávkově přihlašovat a odhlašovat příjemce (například z CRM aplikace nebo webové stránky)

První multimediální s. r. o.| Kolbenova 277/1 | PRAHA 9 | T: F: mail: strana 9 Řešení legislativního omezení Každý příjemce obchodního sdělení musí deklarovat svůj souhlas Proto je možné pro přihlášení do maillistu přes přihlašovací box nastavit „nutnost potvrzení klientem“ Po vyplnění formuláře je mu zaslán potvrzující s potvrzujícím odkazem Do maillistu je zařazen teprve poté, co klikne na potvrzovací odkaz Možnost potvrzení odpovědním em se subjektem „Potvrzuji“ nebo „Confirm“ Všechna data o souhlasu jsou uschována v databázi pro další doložení

První multimediální s. r. o.| Kolbenova 277/1 | PRAHA 9 | T: F: mail: strana 10 Správa příjemců Samozřejmostí je hledání podle u, jména, příjmení Ke každému příjemci je možné mít až 5 speciálních položek pro vkládání do mailu Systém sám umí generovat oslovení (5. pád) Stavy příjemců: Aktivní – je v systému a dostává y Neaktivní – y nedostává Přihlášen, nepotvrzen Odhlášen – chybný Odhlášen – speciální stav – viz dále

První multimediální s. r. o.| Kolbenova 277/1 | PRAHA 9 | T: F: mail: strana 11 Správa odhlášených příjemců V případě, že se příjemce odhlásí, systém si tento stav pamatuje Pokud se jednou odhlášený příjemce chce přihlásit znovu, je mu automaticky poslán ověřující Teprve pro prokliknutí ověřovacího URL je uživatel změněn z odhlášeného na aktivní Tento systém ošetří problém při možném duplicitním vložení příjemce při dávkovém vkládání

První multimediální s. r. o.| Kolbenova 277/1 | PRAHA 9 | T: F: mail: strana 12 Bounce management Systém je schopen spravovat nedoručitelné y Tyto y se schraňují do speciální schránky pro daný maillist Pokud danému uživateli není několikrát za sebou doručen, je z u odhlášen Chybové hlášky o nedoručitelných mailech je možné konfigurovat (administrátorem)

První multimediální s. r. o.| Kolbenova 277/1 | PRAHA 9 | T: F: mail: strana 13 Typy možných ů Systém podporuje jak čistě textové y, tak i rich media HTML maily obsahující obrázky V případě zasílání HTML mailu je možné definovat i alternativní textový obsah zobrazený vhodný například pro PDA nebo mobilní telefony Sledování otevření a prokliků je principielně možné jen u HTML ů Čistě textové y jsou vhodné pro rychlé rozeslání statisíců zpráv (jsou menší)

První multimediální s. r. o.| Kolbenova 277/1 | PRAHA 9 | T: F: mail: strana 14 Vytváření ů 1.Vložení pomocí jednoduché textového editoru– vhodné pro jednoduché maily 2.Vložení a editace pomocí WYSIWYG editoru -možnost vytváření jakéhokoli HTML u 3.Stažení hotové stránky z www serveru – systém si stránku stáhne včetně obrázků, CSS a upraví do formy vhodné pro rozeslání

První multimediální s. r. o.| Kolbenova 277/1 | PRAHA 9 | T: F: mail: strana 15 Další vlastnosti u Ke každému u je možné vložit neomezené množství příloh Tyto přílohy se automaticky ukládají i na serveru (pro případ problémů s jejich ukládáním z u) Samotný se také ukládá na serveru a je možné jej přímo nalinkovat (pro případ špatného zobrazení u)

První multimediální s. r. o.| Kolbenova 277/1 | PRAHA 9 | T: F: mail: strana 16 Seznam ů

První multimediální s. r. o.| Kolbenova 277/1 | PRAHA 9 | T: F: mail: strana 17 Ukázka - Editace HTML u Editace textové podoby u Editace HTML podoby u

První multimediální s. r. o.| Kolbenova 277/1 | PRAHA 9 | T: F: mail: strana 18 Rozeslání ů Jednoduše se přiřadí, který se má rozeslat kterým příjemcům Možnost plánovaného odeslání (datum a čas) Při odeslání lze nastavit: generování oslovení v 5. pádu (Pane Nováku) sledování počtu otevření u sledování prokliků na URL možnost přímého odhlášení z u

První multimediální s. r. o.| Kolbenova 277/1 | PRAHA 9 | T: F: mail: strana 19 Co se děje při odeslání? Systém začne připravovat personalizované y - každý příjemce dostává unikátní Tyto y se řadí do fronty k odesílání Z fronty se průběžně odesílají Odesílání je možné kdykoli pozastavit nebo zrušit Je možnost sledovat průběh odesílání (počet e- mailů celkem, již odeslaných, čekajících na odeslání, již otevřených, již prokliknutých)

První multimediální s. r. o.| Kolbenova 277/1 | PRAHA 9 | T: F: mail: strana 20 Archív ů Odeslané y jsou uschovány v archívu Kdykoli je možné se podívat na detaily odeslání Sledují se počty otevření u, počty prokliků (i po jednotlivých příjemcích) Po určité době je vhodné odeslaný smazat – data se přesunou do celkových statistik maillistu a dané odeslání se smaže

První multimediální s. r. o.| Kolbenova 277/1 | PRAHA 9 | T: F: mail: strana 21 Ukázka - Detail odeslání u

První multimediální s. r. o.| Kolbenova 277/1 | PRAHA 9 | T: F: mail: strana 22 Další vlastnosti systému Funguje jako ASP služba – žádné náklady na SW, HW, pouze poplatek za používání Systém využívá šablon pro každého klienta (vlastní design administrace) Není problém vytvořit grafickou podobu, která bude svým vzhledem ladit s vašimi existujícími stránkami nebo intranetem Schopen efektivně rozeslat statisíce ů (je používán například pro maillist Auto Roku se příjemci)

První multimediální s. r. o.| Kolbenova 277/1 | PRAHA 9 | T: F: mail: strana 23 Nabízené služby agentury 1.M Nastavení a konfigurace systému Kreativní řešení ů: Grafický návrh Naplnění daty Otestování (běžné ové programy a webmaily) Hromadné rozesílání ů Správu databáze příjemců Reporting – sledování úspěšnosti kampaní On-line přístupné statistiky

První multimediální s. r. o.| Kolbenova 277/1 | PRAHA 9 | T: F: mail: strana 24 Chcete si Mail.One zdarma vyzkoušet? Stačí navštívit adresu Požádejte o zřízení testovacího přístupu Vyzkoušejte si práci se systémem sami Na vaše dotazy a objednávky čekáme na ové adrese