Dohled analýza optimalizace dohled analýza optimalizace Advanced Farming Systems.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
GX SOLUTIONS BOHEMIA, s.r.o.
Advertisements

© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Stránka 1, © Vema, a. s.. Stránka 2, © Vema, a. s. Podnikové aplikace  Integrovaný podnikový systém (Integrated Business System):  komplex aplikací.
a Internetové dispečinky
EDC úloha k řešení č. 9 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Dušan Nenička Dostupné z Metodického portálu ISSN.
Monitorovací systém Asistent
Základy databázových systémů
poskytujeme služby v oblasti ochrany majetku a osob (EZS, EPS, CCTV …) od roku 2004 poskytujeme služby v oblasti logistiky a zabezpečení vozidel (systém.
Výkonná a pohodlná správa zařízení se systémem Windows Mobile® 6.1 v podnikovém prostředí Mezi nabízené funkce patří: Centralizovaná, bezdrátová správa.
OECD iLibrary Mgr. Alena Doláková Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.
Zvířata na cestách ohlídáte i na dálku Oborové řešení O2 Car Control.
SOX Zabezpečení serverovny. Zdroje elektrické energie  Co může nastat ?  Jak tomu zabránit ?
Oborové řešení O2 Car Control Zvířata na cestách ohlídáte i na dálku.
Obsah Úvod Novinky v oblasti služby CarNet
Počítačové technologie ve službách dopravy Sledování vozidel off a on-line.
Definování prostředí pro provozování aplikace dosud jsme řešili projekt v obecné rovině aplikace bude ovšem provozována v konkrétním technickém a programovém.
POČÍTAČOVÉ SÍTĚ PŘÍSTUPOVÁ PRÁVA
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
Výhody užití architektury ITS ve veřejné osobní dopravě
1 Encontrol s.r.o. POHODLÍ | ÚSPORY | BEZPEČNOST.
© 2009 ET NETERA a.s. URCHIN – SERVEROVÁ VARIANTA GOOGLE ANALYTICS.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Microsoft System Center Operations Manager
© Emotron AB Účinný a spolehlivý provoz Ventilátory Kompresory Dmychadla.
Databázové systémy. Práce s daty Ukládání dat Aktualizace dat Vyhledávání dat Třídění dat Výpočty a agregace.
Přehled
Internet.
Internetové služby Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.

Outsourcing ICT systémová a aplikační integrace v pojetí O2 Projekt Integrace sítě Ministerstva zemědělství.
S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control.
Komerční využití systému ISDS
Lokální počítačové sítě Novell Netware Ing. Zdeněk Votruba Technická fakulta ČZU Laboratoř výpočetních aplikací.
CleverTech Výzkum, vývoj a aplikace mobilních dohledových a asistenčních systémů. moderní spojení medicíny a techniky Spin-off firma (transfer a aplikace.
STRUKTURA POČÍTAČOVÝCH SÍTÍ. Co to je PC síť  PC síť - propojení dvou a více PC za účelem sdílení dat nebo komunikace.
Tiskové služby v sítích Microsoft
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
Vstup Vstup do internetového bankovnictví je zabezpečen Klientským číslem a kódem PIN. Tyto údaje obdržíte v aktivačním balíčku k internetovému bankovnictví.
Imobilizér s palubním počítačem Lubomír Sehnálek SLE4.
13. dubna ANALÝZA A REDESIGN TISKOVÉHO ŘEŠENÍ ALEŠ KLÍMA.
Technologie sledují pohyb Telematická řešení nad vozovými parky
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
2008 Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB – TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA.
Mobilní komunikace ve státní správě a samosprávě Možnosti využití mobilních sítí pro komunikaci s občany a a správními orgány.
Vysoké učení technické v Brně
1 Nástroje pro dohled a správu sítě 2 Protokolové Analyzátory (Odhalování a odstraňování závad…) Systémy založené na hardwarových sondách (Sledování.
EDC úloha k řešení č. 8 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Dušan Nenička Dostupné z Metodického portálu ISSN.
Možnosti využití mobilní komunikace při krizových situacích
T-Mobile Moje Info Možnosti využití SMS v komunikaci s občany.
Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %.
OECD iLibrary Mgr. Alena Doláková Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Telekomunikace a správa vozového parku Předmět: Technologie silniční nákladní dopravy.
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
Proč pořídit monitoring vozidel ? Víte kde Vám stojí … ?
Další služby internetu Šablona 32 VY_32_INOVACE_7_10_Další služby internetu.
Elektropříslušenství Autoelektrikář – 3. ročník OB21-OP-EL-ELP-VAŠ-U Záznam o pohybu vozidla.
 = jedná se o vzájemné propojení lokálních počítačových sítí pomocí vysokorychlostních datových spojů  vznikl spojením mnoha menších sítí  v každé.
 Jak zaměstnanci tráví pracovní dobu?  Zneužívají vaši techniku k vlastnímu podnikání?  Tisknou soukromé dokumenty?  Vynášejí interní data ke konkurenci?
Přednáška Akce: Přednášející: Agnieszka Markiewicz | Sales Digital Products | Kärcher | TFM Kärcher Digital Solutions.
Počítačová bezpečnostPočítačová bezpečnost -je obor informatiky, který se zabývá zabezpečením informací v počítačích (odhalení a zmenšení rizik spojených.
Internet věcí (IoT) v síti SIGFOX
Účinné zabezpečení IT a stálý dohled
CHARAKTERISTIKA INTERNETU
Vybudování Technologického centra MěÚ Vyškov
Monitorování systémů.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Monitoring sítě.
VYUŽITÍ PŘÍSTUPU EHEALTH V LÉČBĚ ZÁVISLOSTI NA TABÁKU
Transkript prezentace:

dohled analýza optimalizace dohled analýza optimalizace Advanced Farming Systems

GPS Síť mobilního operátora Server AFS Connect Přístup na webový portálu AFS Connect Telematika Case IH AFS Connect 3G modem s GPS přijímačem

Správa vozového parku & mapování Výhody: okamžitá znalost polohy všech strojů ve vašem vozovém parku informace o činnosti stroje, otáčkách motoru, zaplnění bunkru sklízecí mlátičky atd. záznam pohybu stroje a jeho aktivit na pozemku monitorování činnosti strojů pro optimalizování jejich činnosti (koordinace odvozců, lepší nasazení strojů, sledování prostojů atd. …)

Alarmy & Zabezpečení Výhody: Upozornění operátora na kritický stav stroje (vysoká teplota převodového oleje, chladící kapaliny, nízký systémový tlak, zkrat na elektrickém vedení atd. …) Definování virtuálních hranic a zakázaných oblastí pro pohyb stroje, které nesmí obsluha stroje překročit nebo opustit Zasílání zpráv na monitor stroje přes nebo SMS Monitorování ztrát nafty (krádeže) Possible Fuel theft Fuel level low.

Virtualní displej Výhody: přístup ke všem provozním parametrům stroje prostřednictvím uživatelsky přívětivému prostředí simulující displej v kabině stroje. Možnost sledování všech hlavních parametrů stroje na PC, které vidí obsluha na displeji v kabině stroje. možnost definování parametrů, které chce operátor sledovat nejčastěji možnost prohlížení chybových kódů ve vašem PC, které jsou na stroji generovány

Analýza výkonnostních parametrů Výhody: stahování a prohlížení provozních parametrů stroje prostřednictvím různých reportů (zatížení motoru, vývoj teplot, vývoj systémového tlaku apod. …) stahování a prohlížení výkonnostních parametrů stroje (volnoběžné otáčky motoru vs. pracovní otáčky, množství nasklízených ha, vlhkost, atd. …) stahování a prohlížení reportů vztažených ke spotřebě (spotřeba paliva, úspora paliva, hladinu paliva v nádrži, atd. …)

Zprávy Výhody: možnost zasílání zpráv na displej v kabině stroje z vašeho počítače. možnost komunikace se všemi stroji ve vaší flotile prostřednictvím jedné SMS nebo ové zprávy možnost upozornit obsluhu na kritický stav stroje a zabránit tak vzniku velkých škod v případě ignorování závady obsluhou

AF S Connect AFS Connect Telematik dvě uživatelské úrovně PAKET

AFS Connect Služba AFS Connect Telematics je dostupná ve dvou úrovních: 1) Základní úroveň “AFS Connect Manager”: sledování polohy strojů definování virtuálních hranic a zakázaných oblastí pro pohyb stroje, do kterých stroj nesmí vjet nebo je překročit s upozorněním na SMS nebo Sledování a analyzování pohybu strojů

AFS Connect Služba AFS Connect Telematics je dostupná ve dvou úrovních: 2) Exkluzivní úroveň “AFS Connect Executive”: Všechny funkce jako “AFS Connect Manager”, navíc: –virtuální displej s přístupem ke všem provozním a výkonnostním parametrů stroje dostupných na displeji AFS pracovního stroje –analýza dat v podobě grafů a tabulek –zprávy: přímá komunikace s obsluhou stroje prostřednictvím monitoru AFS nainstalovaného v kabině stroje –monitorování hladiny paliva v nádrži s upozorněním na ztrátu paliva

Další informace se dozvíte na stránkách AgriCS a.s. nebo na tel.: čísle Další informace se dozvíte na stránkách AgriCS a.s. nebo na tel.: čísle Advanced Farming Systems