StrongFutureInternational. Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?..

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Advertisements

Základní pravidla při finančním investování, rentabilita, riziko, likvidita Zdeněk Jelínek.
Informační materiál k projektu: Podnikání žen jako efektivní cesta k posílení rovných příležitostí na trhu práce. Projekt je financován z programu OPL.
Propagace ve firmách Zlínského kraje – FINCLUB plus, a.s.
Prémiová automatická objednávka
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Hospodaření domácnosti Rodinný rozpočet
Registrace Registrační Poplatek: 25 EU Podmínky pro výnosy z obchodní činnosti ve společnosti Agel: 1. Stanete li se Exekutivnim Členem 2. Stanete li.
Optimalizace chování firmy v podmínkách dokonalé konkurence
Vítáme Vás u revoluce v síťovém marketingu! S Falkitem se každý stane marketingovým expertem a bude tím pádem úspěšný!
OBCHOD A HOSPODÁŘSTVÍ Vyzkoušejte si samostatně obchodovat…
Nástroje finančního trhu
Vedlejší specializace MARKETING (3MK)
Dobrý den, Chci Vám nabídnout možnost podílet se na novém, celosvětovém projektu GLOBAL ONE.
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
ÚLOHA MARKETINGU V PODNIKU
VÍTEJTE HERZLICH WILLKOMMEN WELCOME. AVEQA je váš vstup do světa onlinové zábavy. Nabízíme mnoho možností her, jako je akční, sportovní, logické hry,
Kouzlo placeného poradenství!
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
5 TIPŮ PRO ÚSPĚŠNÉ INVESTOVÁNÍ. 2 1) Neorientujte se podle zpětného zrcátka ● Minulá výkonnost nezaručuje výkonnost budoucí.
PROINCOR – Inovační audit. ProIncor Inovační audit ProIncor Inovační audit analyzuje, hodnotí a stimuluje inovační proces a inovační prostředí v malých.
FINANČNÍ OHODNOCENÍ – ZPŮSOB ODMĚŇOVÁNÍ Platné od 1.května 2012.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
P3 - Marketingový plán „Jsou tři typy firem: ty, které předvídají, ty které reagují na podněty, a ty, které se diví tomu, co se stalo.“ Které jsou nejúspěšnější?
Jakub Stránský 3. října Program kurzu  Ekonomie jako věda  Ekonomické disciplíny.
Vstup na zahraniční trhy při výrobě v domácí zemi
Firma těží a nakupuje diamanty v Africe a Indii..
Jak registrovat nové členy V této prezentaci se naučíte jak registrovat nové členy do Conligus Jak doporučit vhodný aktivační balíček.
Pohodlí nade vše Využívejte všech služeb při investování Ing. Martin Viktora ředitel úseku podpory prodeje Investiční společnost.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_246 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Firmy Firmy iGoBidWin.com aukce stránek, které členové pracují, aby v internetových zákazníků, vydělávat si provize - Stejně jako účast v našich 3 vlastnických.
Vaše budoucnost s FM GROUP
Inmarket Nápad, pro který p ráv ě te ď nadešla ta pravá chvíle
Internet a jeho využití pro obchod Projekt SZIF. Popis a zaměření semináře Na tomto semináři se seznámíte s problematikou využití internetu a jeho různých.
WINALITE prodej MALOOBCHOD Kč ZISK Kč I II III IV 1 set = Kč distributor STŘÍBRNÝ 5 setů = Kč (jednorázový.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Jen málo lidí si uvědomuje, jak důležitá v podnikání je dobrá nálada a pozitivní atmosféra kolem Vás.
Ochrona praw autorskich © sierpień PLÁN MARKETINGU A SPOLUPRÁCE - základy.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 4. duben 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.8.
Network Marketing NINJA by Daniel Sikora V předchozích prezentacích jsme si řekli, jak zdarma vytvářet síť prostřednictvím Open-Pre-Launch a jak vytvářet.
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_PRA_313 Ročník: 1. Vzdělávací obor:
Jakub Petr. Bez možnosti vyzkoušet si oblečení Větší výběr sortimentu Nižší cena Ušetření času Nakupování z pohodlí Nakupování z pohodlí domova Problémy.
Než začnete podnikat Kdo je můj klient. Kdo je můj klient? S touto otázkou souvisí spousta dalších: Jak velký je „můj trh“? Je tam pro mě místo? Kolik.
Marketing Cena Jana Madejová, Ludmila Lichnovská, Monika Suchopárková,
Tento program je vytvořen nezávislými spolupracovníky projektu OpenEconomy za účelem maximalizace příjmů jednotlivých uživatelů, kteří se rozhodli k účasti.
KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ! VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!
602LAN SUITE 2004 Obchodní shrnutí referingového systému.
Franchising VY_62_INOVACE_ ledna 2014
Chování kupujících  Chování kupujících je složitý proces, který ovlivňuje řada vnitřních i vnějších činitelů a marketingový odborníci mohou znalost.
Finanční trh. Pojmy Úrok- peněžitá odměna za půjčení peněz Úroková míra- velikost úroků v procentech, procentní vyjádření navýšení půjčené částky za určité.
Zkušenosti s uplatňováním principů veřejné podpory v Královéhradeckém kraji Systém řízení a financování sítě sociálních služeb v Královéhradeckém kraji.
Prezentace produktů KB pro české exportéry do Ruské federace Business den Ruské federace Iveta Ocásková
Bankovní služby Úvěry Obchodní banky vykonávají : pasivní úvěrové operace (banka přijímá peníze) a aktivní ú.o. (banka poskytuje úvěry) Druhy úvěrů:
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
S K ARTA. Jedná se o platební kartu od České spořitelny sKartu postupně obdrží všichni klienti, kteří pobírají sociální dávky a podporu v nezaměstnanosti.
Nu Skin EMEA Majetkový zvyšovatelKompenzačního plánu prodeje.
Formy vstupu podniků na mezinárodní trhy Franchising.
Téma 10: Podnikový zisk a dividendová politika 1. Tvorba zisku (výsledku hospodaření) 2. Bod zvratu a provozní páka 3. Zdanění zisku a rozdělení výsledku.
Christian Blatchford Právní aspekty investování a podnikání v Etiopské federativní demokratické republice.
ESSENS CLUB   Parfémy, kosmetika, potravní doplňky - Colostrum, Aloe Vera Essens - Vysoká kvalita –Nízká cena Šárka Ksandrová, Essens ID: essens-club.cz.
5 FIRMA A SPOTŘEBITEL.
American Diamond Traders inc.
Marketingový systém řízení
FINANČNÍ TRHY Úvod, současné trendy.
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
AUKRO.cz Ladislav Majdič Dobrý den,
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
Transkript prezentace:

StrongFutureInternational

Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?..  Ve skutečném a seriózním businessu ?

 PRODUKT = celosvětový aukční server Tripleclicks s více než výrobky a službami  Silná společnost,která je na trhu od r.1998  Denně přes registrací z více než 130 zemí světa  Možnost začít podnikat online bez nutnosti shánět prostory,řešit dopravu,platby atd !!!  Až 45% provize z celkové výše komisí na daný produkt  V ČR/SR novinka,obrovská perspektiva !!! Jistota spolupráce se silnou a seriózní celosvětovou společností Pracujete jen na sebe a výše výdělku není nijak omezena ! SFI je členem BBB a prochází pravidelnými audity Jednoduchá registrace ZDARMA Ihned po registraci začínáte vydělávat Šest způsobů výdělku do neomezené výše ! Účinné marketingové nástroje pro snažší sponzoring i komunikaci s downline Vlastní školící kurz,který Vás naučí vše o tom,jak vydělávat online ! Týmová práce v globálním rozsahu Silná podpora díky většímu počtu sponzorů Motivační program díky kterému nemůžete neuspět Absolutní svoboda investic !

1/ VersaPoints – ihned po registraci můžete začít skutečně vydělávat sbíráním VP bodů.které určují výši Vašeho podílu na zisku z aukcí 2/ Přímé provize – za každý nákup na TC serveru provize z nákupu až 45% z CV (celková výše provizí,každý produkt má tyto údaje uvedené v detailu) 3/ Sponzoring a duplikace – učte lidi,jak si úspěšně budovat svou síť a duplikujte své postupy,Vaše downline může růst raketovým tempem 4/ Dodatečný příjem – možnosti spolufinancovaného sponzorství,ECA a PPA programu

 Tripleclicks je globální aukční server se širokým zaměřením zájmů  Přirovnat by se dal k CZ aukru s rozdílem,že TC je celosvětový !  Naleznete zde více než produktů a služeb,přibývajících denně …  Po registraci do SFI se TC stává Vaším e-shopem,ze kterého budete profitovat ! Možnosti využití Tripleclicks : Vlastní e-shop s provizním systémem Nákup produktů a služeb Prodej vlastních produktů a služeb Možnost distribuce cizích produktů a služeb Aukce Pricebenders (výherní aukce s přihozy) Možnost prezentace vlastní hudby Program W3 (možnost příjmu z reklamy)

Šekem Výplata na Paypal SFI výplatní kartou O vyplacení provizí přes SFI výplatní kartu můžete zažádat po dosažení výdělku 20USD.Karta bude vytvořena a Vám zaslána,poté si můžete díky této kartě vybírat své peníze z bankomatu po celém světě