tf hit – TECHFASS® Home in Touch

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Počítače v běžném životě kolem
Advertisements

IP AUDIO AND PAGING SYSTEMS
Nový Apple Mac Pro David Gamrát, 2.E. Základní verze  čtyřjádrový procesor Intel Xeon E Kč  šestijádrový procesor Intel Xeon E
1 1 1.
Ing. Adam Mikula FairNet Systems, s.r.o.
DSC Monitor DSC Monitor Obsah Tato PowerPointová prezentace je rozdělena do několika různých sekcí. Stisknutím názvu sekce.
PŘEVRATNÉ ŘEŠENÍ PRO VÝSTAVBU ROZSÁHLÝCH PŘÍSTUPOVÝCH SYSTÉMŮ
T r a d i č n í d o d a v a t e l z a b e z p e č o v a c í t e c h n i k o u s e c u r i t y s y s t e m s p ř e d s t a v.
Sintony® 60 - bezpečný domov v elegantním hávu
Adam Pechánek, Ján Ondrušek, Michal Táborský, Roman Machytka 1/5
Informační systémy a technologie
Základní součásti PC Základní Škola.
S OFTWARE PRO AUDIT PC Dostál David. OCS I NVENTORY Software pro automatický asset management pro PC a k němu připojené zařízení. Dimenzované na velkou.
Průmyslová komunikace
Softwarové inženýrství semestrální projekt PowerPlant - Modul pro vizualizaci biologických dat.
Třídění PA. Kompaktní PA (KPA) -menší - měly původně pevně danou konfiguraci integrovaných modulů a byly uzavřeny v jednom pouzdře. -Pouzdro se montuje.
Požadované vybavení pro připojení a komunikaci s IS OTE (CDS)
Nový obchodní model společnosti TECH FASS s.r.o.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
, InforumJiří Šilha, LANius s.r.o. Nové možnosti komunikace knihovních systémů firmy LANius s.r.o. Client-server varianta systému CLAVIUS ®
GX SOLUTIONS, a.s. Výrobce a dodavatel komplexních řešení pro monitorování a správu různých typů vozového a strojového parku v rozličných oblastech působení.
Vzdělávací materiál / DUMVY_32_INOVACE_02B2 Správa procesů AutorIng. Petr Haman Období vytvořeníProsinec 2012 Ročník / věková kategorie2. ročník Vyučovací.
© 2010 IBM Corporation Stanislav Michelfeit, IBM IDC ČR, Služby – výzkum a výuka IT jako služba SSME - Service – Science, Management and Engineering =
Ovládání budov 7. Centrální jednotka Josef Bardoň
1 | Kaspersky Endpoint Security Přehled. 2 | Kaspersky Endpoint Security Kaspersky Endpoint Security for Windows Kaspersky Endpoint Security for Mac Kaspersky.
Prezentace bakalářské práce. Josef Karliak, DiS. Monitoring záložních zdrojů UPS připojených do sítě Fakultní nemocnice v Hradci Králové.
Řešení elektronického docházkového systému Vema
Projekt z předmětu Strategie a IS Krejčík, Kučera, Roubíček
Copyright © 2011, atlantisProNGX nahrávání telefonních hovorů.
REKS - Regionální knihovnický systém Školení pro dobrovolné knihovníky 4. března 2008.
European Computer Driving Licence Informační a poradenské centrum PEF.
Komplexní řešení docházkového systému VEMA®
Multimediální přehrávač založený na operačním systému Linux Diplomová práce Autor : Richard Novák Vedoucí práce : Ing. Lukáš Mikšíček.
Přehled
DATOVÁ SÍŤ NP A CHKO ŠUMAVA
2N ® Helios IP Verso Produktová prezentace. Jsme česká společnost zaměstnávající 150 zaměstnanců, která se zabývá výrobou a vývojem telekomunikačních.
Představení nové verze OPSI Kamil Malinka Martin Lebeda PROJEKT financovaný z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZVYŠOVÁNÍ IT GRAMOTNOSTI.
Návrh systému evidence komponent měřícího řetězce stanic SampleFx.
Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS Luboš Výrostek Clearingové centrum centrální smlouvy.
8 ZÓN 16 KLÁVESNIC 32 TYPŮ ZÓN 6 VÝSTUPŮ 10 UŽIVATELSKÝCH KÓDŮ 100 UDÁLOSTÍ V HISTORII DETEKTORY KLÁVESNICE G8.
Digitální učební materiál
LonWorks  Otevřené distribuované systémy  Ucelená technologie  Komplexnost  Libovolná topologie  Nízká cena.
SOFTWARE PRO CESTOVNÍ KANCELÁŘ SNŮ T O M S. T O M S RAVEL FFICE ULTIFUNCTIONAL YSTEM.
Integrovaný regionální knihovní systém 3. generace Ing. Petr Štefan, Kp-sys s.r.o. Pardubice.
2 Karla Halenková Setkání uživatelů 2001 Báze znalostí produkt pro naplnění uživatelem.
Efektivní licencování Karel Klatovský,
informační portál MPSV Ing. Petr Hortlík , IT expert
Elektronické přístupové systémy. Od 125 kHz k 13,56 MHz = = Frekvence 125 kHz umožňuje používat kartu pouze jako identifikační číslo (občanský průkaz)
Inteligentní křeslo Sběr a vizualizace dat Aplikace Simulátor křesla Informační infrastruktura Aplikační studie Psota Jiří Musial.
IP digitální ústředna KX-TDA30CE.
Confidential1 KX-TDA100/200CE (Ver.1.0) KX-TDA100/200CE (Ver.1.0) Část 4 Programování Panasonic Communications Co., Ltd. PBX Division Servisní školení,
1 FPA-1200 ST/PRM2-EU | 13/11/2008 | © Robert Bosch GmbH All rights reserved, also regarding any disposal, exploitation, reproduction, editing, distribution,
IntelleQt ® a IntelleQt ® Pro červen Komunikace čipu s ovládací jednotkou prostřednictvím čtečky (antény) přiložením do vzdálenosti cca 1 cm První.
Vítejte ve světě 2N ZDENĚK PATOČKA K EY A CCOUNT M ANAGER.
Na Valentince 1003/1, Praha IMA s.r.o. NFC identifikační systém.
Historie počítačových sítí Co je to síť Důvody vzájemného sdílení zařízení Co je to rozhraní (interface) a protokol Historicky standardní rozhraní PC.
Základy práce s portálem CzechPOINT HW, SW, tokeny, certifikáty, administrace.
Jak dostat IT pod stoprocentní kontrolu během chvíle. 20. května 2011 Petr DokoupilADVANteach s.r.o. Obchodní ředitelŠkolská čtvrť 1343 Tel.:
PT – P750W Základní specifikace:
2N® Omega Series 2N TELEKOMUNIKACE a.s..
RF Ethernet komunikační interface LAN Komunikace po ethernetu
Operační systém Windows
Operační systém Windows
2N® Helios Vario analogue version
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
SKLADBA PC 13 OP VK VYT 2.13 Čtečky paměťových karet
Moderní nástroje analýzy a syntézy při návrhu řízení pomocí PLC
Počítače v běžném životě kolem
TRANSGREEN v praxi Michaela Běčáková AOPK ČR , RP Správa CHKO Beskydy
Transkript prezentace:

tf hit – TECHFASS® Home in Touch

Obsah TECHFASS® produktové řady tf hit – základní popis #2/21 Obsah TECHFASS® produktové řady tf hit – základní popis tf hit – standardní čtečky tf hit – koncept HW tf hit – topologie zapojení tf hit – standardní ovládání dveří tf hit – typické aplikace TECH FASS s.r.o., Věštínská 1611/19, Praha, Česká republika, hit@techfass.cz, hit.techfass.cz

TECHFASS® produktové řady

#4/21 Produktové řady Funkce: programovatelná Paměť pro ID: až 15,000 Režim autorizace z PC: ano Offline události: až 57,000 Přístupové skupiny: 128 Časové plány: 64 Adres na 1 kontrolér: 64 Kontrolérů v systému: <32 Správa systému: PC SW zdarma: programování systému, konfigurace, správa (do 10 ID) Licencované SW rozšíření: zákl. a komplexní docházka, vizualizace, přehledy, … Funkce: konfigurovatelná Paměť pro ID: 2,000 Režim autorizace z PC: ano Offline events: typ. 3,500 Časové plány: 64 Adres na kom. lince: 32 Linek / systém: neomezeně Správa systému: programovací karty nebo PC SW zdarma: konfigurace, správa Licencované SW rozšíření: zákl. a komplexní docházka, vizualizace, přehledy, … Funkce: základní Paměť pro ID: 2,000 Režim autorizace z PC: ne Offline události: ne Časové plány: ne Čteček na kom. lince: 32 Linek / systém: neomezeně Správa systému: programovací karty nebo PC SW zdarma: jednoduchý SW pro správu licence HEA typ. 3,500 licence HTP 64 upgrade licencí H400 upgrade licencí HMP TECH FASS s.r.o., Věštínská 1611/19, Praha, Česká republika, hit@techfass.cz, hit.techfass.cz

tf hit – základní popis

Základní popis tf hit = TECHFASS® Home in Touch #6/21 Základní popis tf hit = TECHFASS® Home in Touch Řada produktů zaměřená na nejjednodušší aplikace Vysoká cenová efektivita všech komponent Velmi jednoduchá instalace a použití Manuály krok za krokem, videonávody Podrobná dokumentace ke všem produktům Možnost provést upgrade na profesionální řady TECHFASS®: APS mini Plus, APS 400 TECH FASS s.r.o., Věštínská 1611/19, Praha, Česká republika, hit@techfass.cz, hit.techfass.cz

tf hit – standardní čtečky

montáž do panelu BPT Targha #8/21 Čtečky GO76-EM GO12-EM 125 kHz 433 MHz GO65-EM bezkontaktní GO80 TargGR-EM dlouhý dosah 125 kHz zápustná montáž 125 kHz bezkontaktní bezkontaktní nástěnná montáž montáž do panelu BPT Targha TECH FASS s.r.o., Věštínská 1611/19, Praha, Česká republika, hit@techfass.cz, hit.techfass.cz

tf hit koncept HW

Koncept HW Základní vlastnosti standardní čtečky #10/21 Koncept HW Základní vlastnosti standardní čtečky integrovaný dveřní kontrolér paměť pro 2000 uživatelů výstup pro přímé ovládání dveřního zámku vstup pro sledování kontaktu dveří vstup pro funkci odchozí tlačítko Možnosti pro upgrade licence HEA pro přístup k archivu událostí v programu HiT.Access licence HTP pro možnost použít časové plány v programu HiT.Access plně kompatibilní s produkty z profesionálních řad na HW úrovni: upgrade licencí HMP – plné použití v systému APS mini Plus upgrade licencí H400 – plné použití v systému APS 400 TECH FASS s.r.o., Věštínská 1611/19, Praha, Česká republika, hit@techfass.cz, hit.techfass.cz

Bezkontaktní systémové čtečky (125 kHz) #11/21 Bezkontaktní systémové čtečky (125 kHz) Správa při autonomním použití (programovací karty) Správa z PC (program HiT.Access) Ovládání modulu AUX-WO Komunikace (RS 485) Paměť Databáze ID Konfigurace (archiv událostí) (časové plány) Indikace Stav komun. Načtení ID Programování Autorizace Čtení ID RFID 125 kHz HID Proximity EM Marin Prastel Vstupy a výstupy Vstup 2 Odchozí tlačítko Vstup 1 Sledování stavu dveří Výstup Ovládání dveřního zámku Klávesnice ID kód WIEGAND interface Rezervováno Lokální databáze pro 2000 uživatelů Přímé ovládání dveřního zámku Jednoduchá instalace a použití Autonomní správa s pomocí programovacích karet Správa z PC s pomocí programu HiT.Access Archiv událostí s licencí HEA Časové plány s licencí HTP Rozhraní Wiegand pro možnost vzdálené ovládání modulu AUX-WO TECH FASS s.r.o., Věštínská 1611/19, Praha, Česká republika, hit@techfass.cz, hit.techfass.cz

tf hit topologie zapojení

Topologie zapojení Autonomní použití #13/21 Topologie zapojení Autonomní použití libovolné uspořádání systémových komponent správa čteček pouze s pomocí programovacích karet vhodné pro malé aplikace Systémové použití čtečky propojení společnou sběrnicí (každá komunikační linka) připojení k PC s pomocí USB nebo Ethernet komunikačních převodníků počet komunikačních linek není nijak omezen správa systému z PC s pomocí programu HiT.Access vhodné pro aplikace libovolné velikosti TECH FASS s.r.o., Věštínská 1611/19, Praha, Česká republika, hit@techfass.cz, hit.techfass.cz

#14/21 Autonomní použití PROGRAMOVACÍ KARTY PROGRAMOVACÍ KARTY DVEŘNÍ ZÁMEK ČTEČKA DVEŘNÍ ZÁMEK ČTEČKA NAPÁJENÍ NAPÁJEČ … DALŠÍ ČTEČKY KLÍČENKY ZDE KLIKNI ZDE KLIKNI TECH FASS s.r.o., Věštínská 1611/19, Praha, Česká republika, hit@techfass.cz, hit.techfass.cz

#15/21 Systémové použití DVEŘNÍ ZÁMEK ČTEČKA DVEŘNÍ ZÁMEK ČTEČKA DVEŘNÍ ZÁMEK ČTEČKA DVEŘNÍ ZÁMEK ČTEČKA NAPÁJEČ NAPÁJENÍ PŘEVODNÍK LAN ETHERNET … DALŠÍ ČTEČKY PŘEVODNÍK USB USB SYSTÉMOVÁ SBĚRNICE RS 485 PC KLÍČENKY USB ČTEČKA K PC TECH FASS s.r.o., Věštínská 1611/19, Praha, Česká republika, hit@techfass.cz, hit.techfass.cz

tf hit – standardní ovládání dveří

Konfigurovatelné parametry a standardní zapojení #17/21 Konfigurovatelné parametry a standardní zapojení Parametry konfigurovatelní v programu HiT.Access – vyžadováno systémové zapojení Hardwarová adresa: 1 ÷ 32 – identifikace čtečky na komunikační lince Doba uvolnění zámku: 0 ÷ 255 sekund Ovládání zámku: přímé / reverzní – definuje polaritu výstupu pro ovládání dveřního zámku (vyžadována pro možnost připojení reverzních zámků) Funkce druhého vstupu: žádná / odchozí tlačítko Signalizovat uvolnění zámku akusticky: ano / ne Standardní zapojení čtečky Napájení (vyžadováno) Výstup: ovládání dveřního zámku (vyžadováno) Vstup 1: sledování kontaktu dveří (volitelné) Vstup 2: odchozí tlačítko (volitelné) Sběrnice RS 485: připojení ke sběrnici systému tf hit (volitelné) Rozhraní WIEGAND: ovládání modulu AUX-WO (volitelné) TECH FASS s.r.o., Věštínská 1611/19, Praha, Česká republika, hit@techfass.cz, hit.techfass.cz

Standardní ovládání dveří #18/21 Standardní ovládání dveří VSTUP 1 … Stav dveří VSTUP 2 … Odchozí tlačítko VÝSTUP … ovládání dveřního zámku Čtečka ZDE KLIKNI ZDE KLIKNI TECH FASS s.r.o., Věštínská 1611/19, Praha, Česká republika, hit@techfass.cz, hit.techfass.cz

tf hit – typické aplikace

Typické aplikace Domy, byty, chaty Bytové domy, nájemní domy #20/21 Typické aplikace Domy, byty, chaty Bytové domy, nájemní domy Malé společnosti Hotely, pensiony Vjezdy na parkoviště a další typy vjezdů pro auta TECH FASS s.r.o., Věštínská 1611/19, Praha, Česká republika, hit@techfass.cz, hit.techfass.cz

Děkujeme za pozornost