HELPDESK Pomoc uživatelům s jejich IT problémy a zefektivnění práce servisních techniků.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SoftPC SQL Prezentace nového SQL modulu Mzdy a personalistika
Advertisements

Web Michal Žůrek Jak se na něj dívám já..
Stránka 1, © Vema, a. s.. Stránka 2, © Vema, a. s. Podnikové aplikace  Integrovaný podnikový systém (Integrated Business System):  komplex aplikací.
Webové rozhraní pro datové úložiště
Licenční politika Pro výuku devátého ročníku ZŠ Vypracoval: S.V.
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Výrobní program orientovaný na výrobu knih pro české i zahraniční nakladatele  Nabízí kompletní výrobu knihy od grafického.
CSS a HTML 5. HTML 5 HTML5 je nová verze specifikace značkovacího jazyka HTML, která přináší podstatné změny v technologiích webových stránek. HTML5 umožňuje.
Modernizace studijních opor Představení LMS Moodle
Pavel Řezníček v Brně  Výběr tématu  Tvorba aplikace  Ukázka aplikace  Zhodnocení práce  Další kroky.
PHP – vkládání souborů a html 5
Vedoucí:Dr.Ing.Bronislava Horáková Řešitel:Bc.Ondra Richard.
Tvorba webových aplikací
Definování prostředí pro provozování aplikace dosud jsme řešili projekt v obecné rovině aplikace bude ovšem provozována v konkrétním technickém a programovém.
Představujeme službu Samepage
„Firemní řešení avast! - rychle, efektivně, jinak“
Tomáš Dlouhý – prezentace Y13ANW - Redakční systém WNC Tomáš Dlouhý Y13ANW – První prezentace
Pravidelné zálohování dat
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Aplikace VT v hospodářské praxi internetové technologie Ing. Roman Danel, Ph.D. VŠB – TU Ostrava.
BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Tomáš Janda
Sdílení obsáhlých souborů na webu Výpočetní technika.
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Oborová informační brána KIV Jak ji využívat. Bránu KIV vytvořili Hlavní garant: Knihovnický institut NK ČR Technologie: Ústav výpočetní techniky UK v.
Krajský rok informatiky České Budějovice 26. –
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Výrobní program orientovaný na výrobu knih pro české i zahraniční nakladatele  Nabízí kompletní výrobu knihy od grafického.
Jazyk PHP Programovací jazyk PHP (Hypertext preprocessor) je skriptovací jazyk, který běží na straně serveru. KLIENT - SERVER Server posílá do vašeho počítače.
Seznámení se službami Office 365 Microsoft Online Services Přechod ze sady BPOS na služby Office 365 pro stávající uživatele BPOS.
Autor: Petr Řezníček Vedoucí práce: Mgr. Dana Majerová Ph.D. ČVUT FJFI v Děčíně1 / 10 Elektronická žákovská knížka.
ISSS Pavel Kopecký, Zlínský kraj Václav Mařík, Marbes consulting s.r.o.
AJAX nejmodernější webová technologie… seminář pro učitele ZŠ a SŠ Mgr. Marek Osuchowski Ostravská univerzita © 2011.
Úvod do JavaScriptu JavaScript je p JavaScript je programovací jazyk, který se používá na webových stránkách. JavaScript je typu KLIENT - KLIENT To znamená,
Oborová brána TECH tech.jib.cz Seminář „Okna oborů dokořán! Proč a jak využívat oborové brány & jak dál v CPK? “ Praha, NTK PhDr. Lenka Hvězdová.
Aplikovaná informatika Zimní semestr 2013/2014. Ing. Bohuslav Růžička, CSc. tajemník katedry K101 kancelář: 215 tel
Aneb proč to dělat složitě, když to jde jednoduše S Datronem proti proudu.
Webová prezentace základní školy
Informace a Informatika. Terminologie Informatika – anglicky information science Zabývá se zpracováním informací nejen na počítačích. Informatika (počítačová.
Elektronický registr oznámení Zpracoval(a): Mgr. František Rudecký
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
Počítačové sítě Informatika – 7. ročník
Jak vytvořit webovou stránku HTML Je základ každé webové stránky. Naučit se jej není složité a můžete říct „tento web jsem udělal/a já“
Databáze Lokální systémy a SQL servery VY_32_INOVACE_7B10.
POČÍTAČOVÝ SYSTÉM PRO NÁVRH TECHNOLOGIE BETONÁŽE ZA ZIMNÍCH PODMÍNEK Ing. Jan Čermák Ing. Vyacheslav Usmanov Ing. Kateřina Svobodová prof. Ing. Čeněk Jarský,
Global network of innovation Identity a Access Management v heterogenním prostředí Marta Vohnoutová 19. dubna 2015.
Miroslav Skokan IT Security Consultant
Vzdálená správa Tomáš Kalný.
Anopress: nová grafika, nové možnosti Mgr. Daniela Uhrová září 2010.
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
Převody pojistných kmenů Team4 Ciasnocha Michal, Kokaisl Standa, Mathauser Jan, Molda Milan, Puncman Daniel.
Základy práce s informačními zdroji pro bc. studenty SPSP Mgr. Dana Mazancová, DiS. Brno, 11. dubna 2013 Masarykova univerzita Fakulta sociálních studií.
IVANA BRABCOVÁ Jak na WEB … NODE.
SIMPLE freehosting UNIVERZITA PARDUBICE Fakulta elektrotechniky a informatiky projekt pro ISPWE.
Systém pro sledování vývoje cen produktů AVT LS 2015 Petr Kalas.
YOUR SYSTEM, spol. s r. o. Ing
Úvodní informace Informatika v agrobyznysu LS 2011/2012.
Rezervační systém v prostředí XUL Zdeněk Novák, Petr Ondrejka.
PACS Picture Archiving and Communication System
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
Jiří Prášek WLM: Mail: Web:
Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni Oddělení OVAVT Jestliže chcete oživit systém Vaší výuky, „online learning systém“ Vám nabízí? Jednoduché.
Inf Webové aplikace. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiálu:
LECTURA VALUATION Page 1 LECTURA Systém oceňování mobilní stavební a zemědělské techniky.
Cloud computing a ukládání dat Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastInternetové technologie, programování Datum.
Ústřední knihovna FSS MU
Windows 7.
„Firemní řešení avast! - rychle, efektivně, jinak“
Dobývání znalostí z databází znalosti
SOFTWARE II Aplikační software.
Demoverze QI Informace pro partnery DCC
Plně automatická linka pro produkci malonákladových knih
Transkript prezentace:

HELPDESK Pomoc uživatelům s jejich IT problémy a zefektivnění práce servisních techniků

CÍLE PROJEKTU POMOCI UŽIVATELŮM VYŘEŠIT IT PROBLÉMY USNADNIT PRÁCI SERVISNÍM TECHNIKŮM Pomoci nezkušeným servisním technikům s diagnostikou zákazníkova problému Zrychlení diagnostického procesu, využitím naší aplikaci namísto zdlouhavého hlédání příčiny problému na internetu Poskytnout firmám možnost vytvářet vlastí databáze problémů pro urychlení řešení často opakujících se problémů Nabídnout uživateli jednoduchou cestu, jak zjistit příčinu problémů s počítači Poskytnout uživatelům možnost samostatně si problém opravit i bez znalosti IT problematiky a technických pojmů Poskytnout uživateli nepřetržitou online technickou podporu, díky webové verzi naší aplikace

FUNKCE APLIKACE Základní mód je určen běžným uživatelům, formulace otázek je jednoduchá a výsledné řešení problému nevyžaduje hlubší technickou znalost Pokročilý mód je určen technikům, otázky jsou stručnější a celkový proces je časově méně náročný Aplikace nabízí možnost fungování ve dvou módech  Uživatel postupuje výběrem z určitých stavů, které mohou z počítačem nastat a porovnává je s těmi, které se objevují u jeho počítače  Pokud uživatel změní názor ohledně jednoho ze stavů je možné vrátit se o několik kroků zpět a změnit svou odpověď  Na konci každého hledání příčiny problému se uživateli zobrazí detailní postup, jak problém odstranit

TECHNICKE REŠENÍ WEBOVÁ APLIKACE DESKTOPOVÁ APLIKACE Tato aplikace funguje jako dynamická HTML5 webová stránka využívající technologie PHP. Stránka využívá dynamických AJAX požadavků. Tato aplikace funguje na technologii WPF. Tuto aplikaci lze používat i bez přístupu na internet díky lokální databázi. Možnost přidávání vlastních návodů na řešení problémů díky administračnímu rozhraní Obě verze aplikace využívají stejná data z MySQL databáze

DISTRIBUCE VEŘEJNÁ VERZE FIREMNÍ VERZE Firmy mají možnost po registraci na naších stránkách přidávat vlastní záznamy do své lokální databáze prolémů Každý uživatel má možnost využívat zdarma plnou verzi našeho systému prostřednictví webové i desktopové aplikace Databáze problémů je spravována naším technikem