a aktuální trendy v činnosti realitního portálu HyperReality.cz

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sreality.cz Trendy topování, novinky Jan Mertl / manažer Sreality.cz.
Advertisements

Mobilní služby a reklama
Návod pro práci s internetovými stránkami společnosti Acros • Produkty Acros/Fisher je možno nalézt na internetových stránkách nebo na stránkách.
AUKRO – TRENDY V PODVODECH
Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
… najdu tam, co neznám !.
Mobilní display kampaně
Český Internet po (uši v?) krizi Marek Antoš. snímek |datum |dokument | 1. Internetové prostředí 2.
WIKIREALITY Tomáš Vyskočil Czech Internet Forum
Reality.iDNES.cz – neustále se rozvíjející portál s nemovitostmi bytydomykancelářepozemky.
Váš silný partner ve světě realit
Rozbor a výsledky integrovaných mobilních kampaní Aktuálně.cz Ondřej Švihálek, Centrum Holdings 13. října 2010.
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky (veškeré základní poplatky jdou na vrub RK).  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování.
Školení internetového vyhledávače
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu,která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
ART Oborová brána umění a architektura České oborové brány - současný stav a výhled.
INTERNETOVÉ VYHLEDÁVAČE
Výsledky NetMonitoru a AdMonitoringu za červenec 2008 Sdružení pro internetovou reklamu (SPIR) MEDIARESEARCH, a. s. a GEMIUS, S. A
Prezentace webu studentské společnosti FimArt, o. s. – 1. Internetová strategie webu  Prolinkování s partnerskými weby  Microsite festivalu.
Informace – vyhledávání informací
Webové stránky obecních knihoven Seminář dobrovolných knihovníků 22. listopadu 2006 Ing. Jana Tomancová.
Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou
, Elektronické služby knihoven prakticky, Praha Portál STM Lucie Hejná Státní technická knihovna
Jak ušetřit peníze vložené do inzerce nemovitostí a přitom víc prodávat? Ing. Jan Cempírek Obchodní ředitel, Český Internet s.r.o. - provozovatel portálu.
1 Mobile Internet Fórum října Ekosystém internetové reklamy Cílení dle kontextu (klíčová slova, sekce) Reklamní formáty (bannery, text,
Případová studie internetového projektu Skladuj.cz Praha Tomáš Formánek, Logio.
SETKÁNÍ UŽIVATELŮ KNIH. SYS. TINLIB / T SERIES Městská knihovna Chrudim listopadu 2003.

ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
 Jsme RK, která se specializuje na poptávky klientů  V případě prodeje investiční nemovitosti máme databázi 850 nejbohatších investorů do nemovitostí.
Sdílením k úspěchu aneb Sdílením k profesionalizaci = úspěch Stanislava Kabele, Asim El Amin.
Moderní vzdělávací portál Tomáš Tuček a Ondřej Martinek
Aplikace pro mobilní zařízení v realitní praxi Clarion Congress Hotel Prague.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Novinky na webovém serveru Ministerstva vnitra
Jak přenést svět na display
Operační systém Android
Efektivní vyhledávání na internetu
WWW – hypertextový informační systém
MYCZECHREPUBLIC.EU Statistika návštěvnosti Říjen
Microsites systém satelitních webů od SEO EXPERTA 1.
O službě Webmium WEBMIUM je jednoduchý nástroj umožňující drobným a středním podnikatelům vytvoření a správu profesionálně vypadajících webových stránek.
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
Představení portálu Čeknito / přední pozice na slovenském a českém internetu více jak registrovaných uživatelů rychle rostoucí komunita.
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
MYCZECHREPUBLIC.EU Statistika návštěvnosti Prosinec
Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Naší dobře pracující smluvní Agenti dosahují průměrného zisku z této činnosti v rozmezí ,- až ,- Kč.
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 Portál veřejné správy portal.gov.cz Ing. Dana Bérová
Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.
časté dotazy uživatelů Editor článků Vložení formátovaného textu do článku z dříve připraveného dokumentu.
Miroslav Somr jednatel společnosti.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci Číslo DUM: III/2/VT/2/2/35 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
1 Adresář exportérů. 2 Bezplatná, ale značně omezená prezentace firmy:  základní identifikační a kontaktní údaje  Anotace (max. 250 znaků)  popis činnosti.
ANALYTICKÉ NÁSTROJE A JEJICH VYUŽÍVÁNÍ …CO LZE VYČÍST ZE STATISTIK NÁVŠTĚVNOSTI SEMINÁŘ K SOUTĚŽI PARÁDNÍ WEB 18. ÚNOR 2015 Ing. Kamil Válek, tajemník.
Centrální registr ●software a technické zabezpečení Ladislav Filip ●odborná konzultace Jaromír Kolařík ●zastřešuje jako celek Imatrade.
Provázanost mobilní reklamy s webem Tomáš Košťál … najdu tam, co neznám !
Portál Kudy z nudy Statistiky 2009 Marketingové aktivity v roce 2009 Plán aktivit 2010.
Adresář e xportérů Tomáš Kotiš Podpora státu českým exportérům, 14. ledna 2009.
23. – 25. dubna 2007 S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 1 Hotel Tatra, Velké Karlovice Portlety, navigace a personalizace UIS Milan Šorm.
SOFTWARE Operační systémy.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Redakční systém Číslo DUM: III/2/VT/2/2/40 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika.
Vyhledávání v Internetu
Pij s rozumem: Vyhodnocení webu a FB 2015.
Svět e-zdrojů na FSV UK Mgr. Daniela Uhrová
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_17_16_internetový vyhledávač.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci
Nový web Souborného katalogu ČR
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Nové webové mapové aplikace ČGS RNDr. Vít Štrupl, PhD. Nesuchyně 4. 4
Informatika Internet.
Transkript prezentace:

a aktuální trendy v činnosti realitního portálu HyperReality.cz Novinky ve službách a aktuální trendy v činnosti realitního portálu HyperReality.cz (Irina Hovhannisyan) Prezentace společnosti HyperMedia, a.s. a představení činnosti realitního portálu HyperReality.cz

Co představujeme? HyperMedia, a.s. v současné době provozuje již 28 internetových projektů. Jedním z nejúspěšnějších projektů je realitní portál HyperReality.cz, který funguje na webu od roku 2007 a projekt HyperInzerce.cz, která funguje od roku 2003. Patří k TOP nejnavštěvovanějším realitním serverům v ČR. Obsahuje přes 130 000 nemovitostí a přes 3 900 realitních kanceláří, developerských a oborově spřízněných společností. Návštěvnost je 216 000 lidí měsíčně s více jak 1 000 000 zhlédnutí.

Možnosti prodeje nemovitostí: Exportování nabídky RK na HyperReality.cz a zároveň HyperInzerce.cz Součástí služby je zasílání poptávek a nabídek z Vašeho regionu. Ročně rozešleme více jak 6500 poptávek nabídek! Průměrná návštěvnost HyperRealit a realitní rubriky HyperInzerce je 362 000 uživatelů měsíčně !   Nemovitosti naleznou uživatelé i na oborovém portále HyperBydleni.cz Podporujeme většinu realitních můstku k exportu nemovitosti. Podporujeme SEO optimalizaci a využíváme tisíce klíčových slov na vyhledávačích (Google.cz, Seznam.cz).

NOVINKY ve službách realitního portálu HyperReality.cz Spuštění nového designu, který výrazně přispěl k lepší přehlednosti databáze realit a k vylepšení uživatelského komfortu našeho portálu. Upravený nový ceník výhodný i pro menší realitní kanceláře.

Nová funkce „street view“, - při hledání nemovitosti reálně zobrazí konkrétní adresu na mapě. Sekci TOP makléři, která zahrnuje seznam všech makléřů, které je možno hodnotit a tím tak poskytnout ostatním uživatelům obrázek o jejich kvalitách. K nemovitostem lze přiřadit samostatného makléře včetně fotografie.   Možnost vložení 3D prohlídky u každé nemovitosti.

Nově doplněná funkce v menu „výměna“ a rozšíření kategorie „Dražby“ a „Nemovitosti v zahraničí“ Nově export nemovitosti na slovenský realitní portál HyperReality.sk Detailní měření statistik u realitních kanceláří. Kliky na www Klik na Email Zasílání Poptávek Detail zobrazené RK Zobrazení nemovitosti Počet odpovědí přes formulář A mnoho dalších---     

Jak mohou oslovit RK zahraniční klientelu ? Díky projektu HyperInzerce.cz a její masivní expanze do zahraniční a propojenosti s HyperReality mohou exportovat na níže uvedené zahraniční servery: www.hiperilan.web.tr/ www.giperobyavleniya.ru www.hyperanzeigen.ch www.hyperabjavy.by/ www.hyperanzeigen.de/ www.hyperclassifieds.co.uk/ www.hyperclassifieds.com/ www.hyperanzeigen.at A mnoho dalších…

Meziroční nárůst na HyperReality v počtu nemovitosti je o 33 %. !      Meziroční nárůst v počtu RK o 46 %.

Připravujeme do konce roku 2011 Verze HyperReality.cz mobilní telefony s operačním systémem od apple a mobily s androidem Verze HyperReality.cz pro iPad

ZÁVĚREČNÉ POZVÁNÍ Na závěr je mi ctí Vám oznámit, že od letošního října můžete nalézt naší společnost v objektu POLYGON HOUSE v Praze na Pankráci.   Budeme se těšit na možnost vzájemné spolupráce a jste srdečně zváni!

Děkuji Vám za pozornost. Irina Hovhannisyan