CONSTRUCT Evropský leader v zabezpečení vozidel 12. května 2010 Brno, Česká republika.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rusko Polsko Německo Ukrajina Česká republika Slovensko Maďarsko Rumunsko.
Advertisements

Řízení jakosti výrobků ve společnosti TESCOMA s.r.o.
CONSTRUCT Největší výrobce mechanického zabezpečení vozidel proti krádeži v České republice 2012.
Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Ekolabeling.
Lisovna plastů, spol. s r.o.
Komu je program OKNA určen. Úvodem •Firma TECHNOSOFT byla založena v roce 1996 a jejím předmětem podnikání je od prvopočátku vývoj a prodej software produktů.
PO BOX 8 (Českobrodská 108n), Praha 3, Česká republika
Scia - Nemetschek Postavení SCIA v holdingu Nemetschek
Veronika Dubská A09B0007P KMA/MAB
HISTORICKÝ VÝVOJ 1900 Výrobková normalizace, vojenský průmysl
Technická dokumentace
Výrobce toroidních komponentů značky
CZ.1.07/2.3.00/ Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko-výzkumnou kariéru Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL. Cíle projektu Vytvořit v Uherském Brodě regionální centrum pro další vzdělávání pedagogů - oblast strojírenství.
ČSN EN ISO 19011:2003 Mezinárodní norma
NÁZEV: Udržitelné stavebnictví a průmysl Přednášející KAM Sika CZ Vedoucí PS 12 v Czech BCSD FOTO.
ARMOR Tiskové kazety nové generace. Představení skupiny ARMOR a společnosti ARMOR s.r.o. Skupina ARMOR - vznik 1922 ve Francii (Nantes) - dnes 16 obchodních.
Strojírenství zaměření Automatizační a robotizační systémy
SKILLS Pracovní hodnocení zaměstnanců
Číslo-název šablony klíčové aktivityIII/2–Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tematická oblastEkonomika a účetnictví – Činnosti ve výrobním.
XI. jarní konference energetických manažerů Problémy ČR v kontextu evropského trhu s energiemi (Bezpečnost a dostupnost dodávek energií v ČR a EU) Vliv.
Ing. Jaroslav Prachař Dětská obuv a značka kvality CZECH MADE.
TAMTRON Group  Vedoucí výrobce dynamických a statických vážních systémů: železniční a silniční doprava lomy, pískovny, uhelné sklady, deponie průmyslová.
Moderní výrobní trendy ukázky z firmy Kovostal s.r.o.
EXPORTNÍ GARANČNÍ A POJIŠŤOVACÍ SPOLEČNOST, a. s. TISKOVÁ KONFERENCE EGAP 31. ledna 2005.
12. OPERATIVNÍ MANAGEMENT
Externí hodnocení kvality Kontrolní materiály
ŘÍZENÍ RETAILINGOVÉ FIRMY
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST
MUDr. Martin Kuba ministr průmyslu a obchodu Průmyslová politika ve vazbě na automobilový průmysl Zasedání rady ředitelů AutoSAP.
Technologie – výrobní proces ve strojírenství
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_32_INOVACE_03/A 1 AutorIng. Liběna Krchňáková Období vytvořeníZáří.
Parabel s.r.o. Padělky 192, CZ – Lukov Tel.:
Marketing Návrh výrobku Vývoj, konstrukce Příprava výroby Zásobování Výroba Montáž, kompletace Prodej Poprodejní služby měření, zkoušky, testy konkurenčních.
Business Inteligence a její nástroje ve veřejné správě Petr Zeman, Key Account Manager – Public Sector Adastra Corporation.
ESET - služby informační bezpečnosti Filip Navrátil, Sales Engineer, ESET software spol. s
MARKETING.
ÚTVAR TRANSFERU TECHNOLOGIÍ Praxe centra pro transfer technologií Pomoc komerčnímu uplatnění poznatků vznikajících na VUT v Brně Seminář k třetí roli VŠ.
Produkt Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na
SIMPLY CLEVER Projektový management Prezentace
A podpora prodeje.  Montážní společnosti  Velkoobchody  Především v České republice  Podpora  Akce pivo (2ks produktu = 1 pivo)  Množstevní slevy.
Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.
Armáda a druhý dech Českého zbrojního průmyslu a TATRY Žofín,
ŘETĚZY VAMBERK.
stavby pro veřejné stravování a cestovní ruch
AMiT, spol. s r.o.. O společnosti 2 Elektronika pro kolejová vozidla a veřejnou dopravu AMiT je společnost s ručením omezeným Vysoce kvalitní výrobky.
Projekt EVO1 Jednočlánkové bezbariérové tramvajové vozidlo typu EVO1 člen skupiny
Základy marketingu třetí přednáška Ing. Nina Kudláčková, Ph.D.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
Problematika zabezpečení a vyhledávání motorových vozidel ve vazbě na oblast pojišťovnictví Jan Toman
Regionální potravina. Projekt Regionální potravina podpora malých a středních producentů potravin cílem je představit to nejlepší z potravinářské produkce.
Firemní profil … technology in harmony with nature Upozornění: Tato prezentace slouží výhradně pro účely firmy TEDOM. Byla sestavena autorem s využitím.
Výrobky chráněny užitným vzorem v CZ, AT a DE.
Proces akreditace a certifikace systémů managementu a produktů.
Anotace: Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Zbožíznalství, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Navrhování a hodnocení technického produktu z hlediska.
Asociace dodavatelů montovaných domů Dokument národní kvality pro dřevostavby Zasedání odborné sekce Rady kvality ČR "Kvalita v průmyslu a stavebnictví",
Ivanovické náměstí 3, Brno1 Ivanovické náměstí č. 3, BRNO Obchodní zástupce: Jiří Derganz.
Skupina UNIPETROL Člen skupiny PKN Orlen Martin Růžička Úsek výzkumu a vývoje.
VY_32_INOVACE_AUT1_15 Požadavky na karoserii z hlediska bezpečnosti.
INTEGROVANÝ SYSTÉM MĚŘENÍ A OBRÁBĚNÍ DVOJKOLÍ KOLEJOVÝCH VOZIDEL.
Strojírenské výrobky Zbožíznalství 1. ročník Strojírenské výrobky ➔ Tvoří výrobní základnu každého průmyslově vyspělého ➔ státu ➔ Výroba navazuje na.
2N ® Helios IP Safety Produktová prezentace. Jsme česká společnost zaměstnávající 150 zaměstnanců, která se zabývá výrobou a vývojem telekomunikačních.
Mul-T-Lock® 7x7 Vložka se 7 stavítky
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
POKART spol. s r.o. provozovna: POKART spol. s r.o. Holešovská 1677
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Výukové a výzkumné centrum v dopravě
Transkript prezentace:

CONSTRUCT Evropský leader v zabezpečení vozidel 12. května 2010 Brno, Česká republika

Společnost CONSTRUCT  Společnost CONSTRUCT je největším českým výrobcem a dodavatelem mechanického zabezpečení vozidel proti krádeži  Na trhu od r  Ryze česká firma  Cca 130 zaměstnanců  Zaměření společnosti na zvyšování kvality a vývoj nových výrobků  Výrobky chráněny užitnými vzory a patenty

Výrobní závod  Výroba probíhá výhradně v České republice ve 3 výrobních halách v závodě ve Velkém Meziříčí, kde se nachází také vedení společnosti a administrativní zázemí.

Výroba  Ve úseku výroby pracují zaměstnanci ve dvou směnách. Výrobu zároveň zajišťují dvě plně robotizované pracoviště se svařovacími automaty.

Výzkum a vývoj  Zabezpečení musí splňovat přísné požadavky na konstrukci, funkčnost a celkové provedení.  Velký důraz kladen na zámkové vložky, protože právě ony jsou nejexponovanější částí v případě napadení.  Silnou stránkou značky CONSTRUCT je výzkum a vývoj.  Ve vývojovém centru pracuje více než 10% z celkového počtu zaměstnanců.

Výzkum a vývoj  Před nasazením do výroby musí každý nový model zabezpečení CONSTRUCT projít řadou zkoušek.  Použité materiály musí splňovat přísná kritéria, zkoumá se nejen jejich odolnost proti korozi, ale i rezistence v teplotách od -195°C do +125 °C.  Zařízení nesmí do konstrukce vozu přenášet žádné rušivé hluky a rezonance.

Prodejně – montážní centrum Praha  V roce 1998 bylo otevřeno obchodní zastoupení v Praze, které bylo v roce 2007 přestěhováno do nových moderních prostor.  Vedle obchodního ředitelství a marketingu společnosti zde najdeme distribuční sklad výrobků a montážní dílnu, která slouží zároveň jako vývojové pracoviště.

Prodejně – montážní centrum Praha

Prodejně – montážní centrum Bratislava, Slovakia  Obchodní zastoupení na Slovensku otevřeno v roce  V zázemí najdeme vedle vedení společnosti také obchodní tým, sklad výrobků a montážní dílnu.

CONSTRUCT v číslech  Vyrobeno více než ks  Více než typů výrobků  Ročně až 160 nových typů výrobků  Export na 20 světových trhů  Export tvoří 70% obratu firmy

Prověřená kvalita  Celý proces výroby a montáže je průběžně velmi přísně kontrolován. Díky vysoké kvalitě výrobního procesu získaly výrobky CONSTRUCT za dobu své existence řadu ocenění.  Společnosti CONSTRUCT byly uděleny tyto atesty:  ISO 9001:2000 (od r. 1997)  ISO/TS :2002 (od r. 2003)  prestižní značka kvality Czech Made  atest od státem akreditované společnosti Trezor test  atesty od Ústavu silniční a motorové dopravy  atest 8SD o schválení technické způsobilosti č. 789  certifikát TÜV platný v Německu a Rakousku  atest udělený mezinárodní zkušebnou ANPI  atesty a vysoká hodnocení kriminalistických ústavů a policie v řadě evropských zemí

Vysoká úroveň zabezpečení  Zabezpečení CONSTRUCT odolává tepelným a chemických vlivům.  Jeho účinnost není závislá na stavu autobaterie ani na jiných funkcích vozidla.  MZ CONSTRUCT vylučuje náhodné uzamčení.  Ztížený přístup značně komplikuje případné pokusy o jeho překonání.  Použitý materiál se nestává křehkým ani po podchlazení tekutým dusíkem.

Odolnost zařízení  Zkouška odolnosti po podchlazení tekutým dusíkem na teplotu -196°C

Mechanické zabezpečení CONSTRUCT  Jednoduchá obsluha  Elegantní design v interiéru vozidla  Odolnost proti chemickým vlivům  Nenáročnost na údržbu  Profesionální montáž  Nezávislost na stavu autobaterie ani na jiných funkcích vozidla  Špičková cylindrická zámková vložka CONSTRUCT, která svými vlastnostmi splňuje podmínky nejvyšších tříd bezpečnosti evropských norem

SAFETRONIC  SAFETRONIC = elektromechanické zabezpečení vozidel proti krádeži  Řídicí jednotka dává pokyn k zablokování zpětného chodu automaticky po vytažení klíčku ze zapalování.  Pro odblokování musí řidič přiložit bezkontaktní čip k místu, kde se skrývá identifikační modul, který ověřuje oprávněného uživatele.  Bez řádné identifikace není možno zařízení odblokovat.

CONSTRUCT 3 SYSTEM  Produktová řada 3. generace představuje zcela revoluční řešení blokující činnost převodovky s možností kombinace se zámkem kapoty.  K odemknutí nebo uzamknutí stačí jediné otočení klíčem v zámkové vložce, čímž se odblokuje zároveň převodovka i zámek kapoty.  Zabezpečení je použitelné pro většinu osobních vozů s mechanickou nebo automatickou převodovkou.

Slevy od pojišťoven

Děkujeme za pozornost 