Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

CONSTRUCT Největší výrobce mechanického zabezpečení vozidel proti krádeži v České republice 2012.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "CONSTRUCT Největší výrobce mechanického zabezpečení vozidel proti krádeži v České republice 2012."— Transkript prezentace:

1 CONSTRUCT Největší výrobce mechanického zabezpečení vozidel proti krádeži v České republice
2012

2 PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI

3 Společnost CONSTRUCT Společnost CONSTRUCT je největším českým výrobcem mechanického zabezpečení vozidel proti krádeži Na trhu přes 20 let! Ryze česká firma Cca 130 zaměstnanců Zaměření společnosti na zvyšování kvality a vývoj nových výrobků Výrobky chráněny užitnými vzory a patenty Vyrobeno téměř ks Více než typů výrobků Ročně až 160 nových typů výrobků Export na 20 světových trhů Export tvoří 70% obratu firmy

4 Historie 1991 – První vyrobené mechanické zabezpečení CONSTRUCT, založení společnosti 1994 – Schválení mechanického zabezpečení CONSTRUCT největší pojišťovacím ústavem v ČR – Českou pojišťovnou, a.s. 1994 – Počátek strategického partnerství se Škoda Auto, CONSTRUCT se stal originálním příslušenstvím značky Škoda 1996 – První exportní aktivity v Maďarsku 1997 – Začátek prodeje MZ CONSTRUCT v Rusku CONSTRUCT certifikován systémem kvality ISO 9001 Uzavření spolupráce s importérem vozů Volvo – CONSTRUCT se stal originálním příslušenstvím pro vozy značky Volvo 1998 – Otevření obchodního zastoupení v Praze

5 Historie 1999 – Zahájení spolupráce v Chorvatsku
2000 – Začátek exportních aktivit na Ukrajině 2001 – První elektromechanické zabezpečení s inteligentním servopohonem 2005 – Zavedení nového produktu na trh elektromechanické zabezpečení SAFETRONIC 2007 – Představen nový produkt CONSTRUCT 3 SYSTEM 2007 – Vyroben milióntý kus MZ CONSTRUCT 2007 – Otevření nové výrobní haly ve Velkém Meziříčí 2007 – Otevření nového sídla v Praze 2008 – Zahájení spolupráce s TCAT Malajsia 2009 – Vyrobeno již ks MZ CONSTRUCT 2011 – Výročí 20 let od založení společnosti

6 Výroba Výroba probíhá kompletně v České republice ve výrobním závodě ve Velkém Meziříčí. V úseku výroby pracují zaměstnanci ve dvou směnách. Výrobu zároveň zajišťují dvě plně robotizované pracoviště se svařovacími automaty.

7 Výzkum a vývoj Silnou stránkou značky CONSTRUCT je výzkum a vývoj.
Ve vývojovém centru pracuje více než 10% z celkového počtu zaměstnanců. Zabezpečení musí splňovat přísné požadavky na konstrukci, funkčnost a celkové provedení. Velký důraz kladen na zámkové vložky, protože právě ony jsou nejexponovanější částí v případě napadení.

8 Zkoušky a testy odolnosti
Před nasazením do výroby musí každý nový model zabezpečení CONSTRUCT projít řadou zkoušek. Použité materiály musí splňovat přísná kritéria, zkoumá se nejen jejich odolnost proti korozi, ale i rezistence v teplotách od -195°C do +125 °C. Jedním z prováděných testů odolnosti je zkouška tekutým dusíkem. Okamžité zmrazení až na -196oC nemá žádný vliv na změnu vlastností zařízení. Zabezpečení odolává podchlazení i za použití hrubého násilí pomocí sekáče, těžkého kladiva a vrtačky. Propracovanou konstrukci není možné překonat pomocí známých destruktivních metod (např. vytržením jádra vložky), stejně tak jako pomocí metod nedestruktivních (např. metoda Bump-key). Zámková vložka splňuje podmínky norem ČSN EN 1303 a ČSN EN 1627 a vyhovuje nejvyšší třídě bezpečnosti evropských norem.

9 Prověřená kvalita Celý proces výroby a montáže je průběžně velmi přísně kontrolován. Díky vysoké kvalitě výrobního procesu získaly výrobky CONSTRUCT za dobu své existence řadu ocenění. Společnosti CONSTRUCT byly uděleny tyto atesty: ISO 9001:2000 (od r. 1997) ISO/TS 16 949:2002 (od r. 2003) prestižní značka kvality Czech Made atest od státem akreditované společnosti Trezor test atesty od Ústavu silniční a motorové dopravy atest 8SD o schválení technické způsobilosti č. 789 certifikát TÜV platný v Německu a Rakousku atest udělený mezinárodní zkušebnou ANPI atesty a vysoká hodnocení kriminalistických ústavů a policie v řadě evropských zemí

10 Slevy od pojišťoven Špičkovou kvalitu produktů CONSTRUCT zohledňují také pojišťovny a leasingové společnosti, které poskytují při jeho instalaci do vozidla slevy na pojistném. Díky nim se investice do zařízení majiteli během pár let vrátí.

11 Originální příslušenství
Mechanické zabezpečení CONSTRUCT je již od roku 1994 originálním příslušenstvím pro vozy značky Škoda. Pro většinu ostatních značek je mechanické zabezpečení CONSTRUCT schváleným či doporučeným příslušenstvím.

12 PRODUKTY

13 Mechanické zabezpečení CONSTRUCT
Nejúčinnější způsob ochrany automobilu před odcizením je použití mechanického zábranného prostředku, který není závislý na autobaterii a nelze odblokovat pomocí rušiček či jiných podobných zařízení. Mechanické zabezpečení CONSTRUCT je masivní systém, který je pevně spojen s vozem pomocí bezpečnostních trhacích šroubů. Jeho překonání na ulici je prakticky nemožné, je náročné nejen na čas i vybavení, ale rovněž způsobuje značný hluk. U mechanických převodovek blokuje CONSTRUCT zařazený zpětný převodový stupeň, u automatických převodovek polohu Parkování. Jednoduchá obsluha Elegantní design v interiéru vozidla

14 SAFETRONIC Elektro-mechanické zabezpečení SAFETRONIC pracuje na poloautomatickém principu a zamyká řadící páku bez obsluhy. Řídicí jednotka dává pokyn k zablokování zpětného chodu automaticky po vytažení klíčku ze zapalování. Pro odblokování musí řidič přiložit bezkontaktní čip k místu, kde se skrývá identifikační modul, který ověřuje oprávněného uživatele. Bez této identifikace není možno zařízení odblokovat. V interiéru není zařízení vidět, jeho umístění zná pouze majitel vozidla. SAFETRONIC podstatným způsobem zvyšuje komfort ovládání zabezpečení vašeho vozu a snižuje nebezpečí jeho odcizení.

15 CONSTRUCT 3 SYSTEM Vyšší stupeň mechanického zabezpečení představuje produkt CONSTRUCT 3 SYSTEM. Toto zabezpečení blokuje činnost převodovky přímo v motorovém prostoru a zároveň otevírání kapoty. Znemožňuje tak přístup k motoru a odcizení zařízení pod kapotou, především řídících jednotek a xenonových světel. K odemknutí nebo uzamknutí stačí jediné otočení klíčem v zámkové vložce, čímž se odblokuje zároveň převodovka i zámek kapoty. Zabezpečení je použitelné pro většinu osobních vozů s mechanickou nebo automatickou převodovkou.

16 DISTRIBUČNÍ SÍŤ V České republice obchodujeme s více než 750 montážními organizacemi. Prodej produktů CONSTRUCT se realizuje prostřednictvím prodejců nových automobilů a autoservisů, kteří zahrnují 80% všech prodejů vozidel v ČR. Mezi zákazníky patří nejen soukromé osoby, ale také nákup firemních, fleetových a leasingových vozů.

17 Děkujeme za pozornost


Stáhnout ppt "CONSTRUCT Největší výrobce mechanického zabezpečení vozidel proti krádeži v České republice 2012."

Podobné prezentace


Reklamy Google