Tisková konference Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR 12. března 2013.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Stanislava Správková
Advertisements

Pracovní skupina národnostní menšiny a cizinci
Projekt uspěl při výběru v programu „Pomáháme lidem zlepšovat místo, kde žijí“ a byl podpořen Nadací VIA a Nadací České spořitelny částkou Kč.
Městská knihovna Ústí nad Orlicí
Rozvoj péče o osoby s duševním onemocněním na území Karlovarského kraje Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví.
Evropský rok dobrovolnictví • Evropský rok dobrovolných činností na podporu aktivního občanství (ERD) je tematickým rokem vyhlášeným pro všechny členské.
_ Setkání koordinátorů Počátky Mgr. Jan Martinec.
Kampaň Nahá celebrita Martin Kožíšek, Manažer pro internetovou bezpečnost.
Barbora Kalkušová 669 ZACHRÁNĚNÝCH ŽIVOTŮ.
Ocenění práce ředitele Plavecké školy Uherské Hradiště, Plavecké školy Uherské Hradiště a ocenění plaveckých škol Zlínského kraje.
Setkání kontaktních osob Praha Marta Rybičková.
Projekt CZ.3.22/2.3.00/ Spolupráce škol a veřejných institucí v česko-polském pohraničí v oblasti vzdělání k vyšší uplatnitelnosti na trhu práce.
PR KLUB Jsme tu pro vás?! Media relations…pojďme si to vyříkat.
Představení projektu Sympaťák Tipsport ELH 2005/2006.
/MZDM/. Členové jsou mladí lidé ve věku let, kteří jsou voleni na 2 roky Mandát vzniká řádným zvolením zástupců škol na Parlamentu dětí a mládeže.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Nicole.
VSTUPNÍ SOUSTŘEDĚNÍ ÚVODNÍ INFORMACE KOO FEL ZČU.
1. Ročníkový pohovor Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
Fórum prevence dětské nadváhy a obezity Hana Zamrazilová Školní stravování 2014, Praha, 20.–
Aktivity Asociace knihoven vysokých škol ČR v oblasti OA Mgr. Pavla Rygelová Ústřední knihovna VŠB-TUO 1 5. setkání českých uživatelů systému DSpace
Principy Typy Výhody Bariéry a řešení Konference „Podpora rodiny dle programového prohlášení vlády České republiky“ - 30.listopad Poslanecká sněmovna.
Mládež v akci Neformální volnočasové vzdělávání pro všechny mladé lidi.

Reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/
Ing. Stanislava Správková
Bezpečnost silničního provozu v roce 2009 Tisková konference, 15. ledna 2010 ministr dopravy Gustav Slamečka.
Internet – nejdřív Ochrana pak Radost (IOR) Mgr.Katarína Repková.
Volby – volba prezidenta v ČR
POHÁR VĚDY – Kvark 2014 David Michálek. Proč Pohár vědy?  Odmystifikace vědy a techniky  Smysluplné trávení volného času  Popularizace vědy  Zvýšit.
Mediální komunikace ČD
Projekt Svět techniky Obsah 1. Časová osa 2. Mise a cíle Světa techniky 3. Obsah Světa techniky 4. Next steps 2.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 8. prosince 2014.
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR „Sociální integrace na Jesenicku“
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.15 Téma: PowerPoint.
E-knihy v Jihočeské vědecké knihovně v Českých Budějovicích Jihočeská vědecká knihovna 2012, Mgr. Ivo Kareš.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Jak dotahovat věci do konce? Jak z ničeho udělat velkou věc? Co je nový marketing? Je důležitý sales? David Seibert.
Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.
Internet jako nástroj vlivu ? Dana Bérová
Národní konference eTwinning 28. – 30. dubna 2011 Praha Petr Chaluš.
Setkání účastníků neformálního konsorcia Praha
Činnost SK RVŠ za období prosinec 2010 – únor Sněm RVŠ, Praha Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Miroslav Jašurek.
Moderní vzdělávací portál Tomáš Tuček a Ondřej Martinek
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Ing. Jana Moravcová
Program EU MLÁDEŽ V AKCI. Program Mládež v akci  tvoří rámec Evropské unie pro podporu neformálních vzdělávacích aktivit pro mladé lidi  pro období.
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Hradec Králové, NKQ, 18. února 2014.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 12. P RVŠ, 19. září 2013 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání
Marek Vohradský.  komunitní server  profil – nový, Facebook, Twitter  zaměření na média(fotky, skladby, videa …)  a trendy(informace o celebritách)
Nicholas Winton * 19.května 1909 Jarošová.
Vzpomínka k mezinárodnímu dni BOZP a informace k aktivitám Evropské agentury pro BOZP v roce 2007 RNDr. Sedlák, ředitel odboru bezpečnosti práce a pracovního.
Revoluce
Vzdělávejte se, protože vždycky je dobré umět něco navíc. Ing. Jarmila Halouzková Liblice,
Jak by si definoval slovo hrdina? Co podle tebe musí člověk dělat, aby si ho označil jako hrdinu? Znáš nějakého hrdinu ve světě? Ve svém okolí? Promysli.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Jaroslav.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_50_Měsíce v roce AUTOR: Mgr. Zdeňka Buchtelová ROČNÍK, DATUM:
VYPRACOVAL: Jan Mrkvica VEDOUCÍ PRÁCE: Mgr. Luděk Páleník 2014/2015
Naše škola se do programu COMENIUS zařadila na podzim 2004, kdy jsme spolu s kolegy z Polska, Itálie a Španělska začali připravovat společný projekt pod.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu INOVACE_32_Nicolas.
OBDOBÍ KAMPANĚ: – REALIZÁTOR KAMPANĚ: Hl. m. Praha Centrum sociálních služeb Praha CÍL KAMPANĚ: Upozornit Pražany a návštěvníky.
Piráti do Parlamentu Krajský plán pro rok 2017 Piráti na Vysočině
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“
Piráti do Parlamentu Připoj se Piráti na Vysočině
Osobnostní rozvoj.
EU_32_sada1_13_SV_Prezidentské volby_Cup
Ing. Stanislava Správková
Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík
26. května 2017, ZŠ a ZUŠ Líbeznice
Rozbor vybrané judikatury
spolupracujeme s ekonomickou diplomacií
Transkript prezentace:

Tisková konference Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR 12. března 2013

Jak to celé začalo ? Seznámení s příběhem sira Nicholase Wintona Vzdělávací program Loterie života Leden 2011 – Premiéra filmu Nickyho rodina Květen Setkání se dvěma ze zachráněných dětí Leden 2012 – Křest knihy Nickyho rodina

Prosinec 2012 – Zahájení petiční kampaně Facebook, webové stránky, ředitelům Leden 2013 – Sběr podpisů v Praze Únor 2013 – podání nominace, spuštění nového webu s on-line peticí Březen 2013 – rozesílání ů do škol, kontaktování slavných osobností Jak to pokračovalo?

Podpořili nás podpisem Jaroslav Hutka Dana Morávková Jiří Bartoška Karel Heřmánek Veronika Freimanová Rudolf Hrušínský

Na co se soustředíme v tuto chvíli Rozesílání ů do zahraničních škol Oslovování významných osobností Natáčení informativního video spotu, pozvána byla a účast přislíbila Klára Issová Šíření online petice na sociálních sítích

Cíle naší kampaně Udělení Nobelovy ceny Šíření příběhu Nicholase Wintona Aktivizace mladých lidí Šíření viru dobra “Nic není nemožné, pokud to neodporuje zdravému rozumu.”

Děkujeme za pozornost Iniciativa za udělení Nobelovy ceny míru siru Nicholasi Wintonovi PhDr. Jiří Kostečka, PhD Mgr. David Nitsche Tomáš Titěra Karin Paštiková Dominika Kouřilová