Prezentace produktů a služeb

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
™. ™ Zprovoznění zařízení a zahájení jejich řízení během několika minut.
Advertisements

LAO - průmyslové systémy s.r.o.
Komplexní dodávky řídicích systémů po systémy s vysokým výkonem
Celostátní služba osobní dozimetrie, s.r.o.
nová bezdrátová technologie
Termoluminiscenční dozimetrie
Přístroje pro bezpečnostní funkce
ME Metrologická aplikace Prezentace SW produktu Verze ME: 2.8 Říjen 2010 / CZ Mgr. Cyril Modra.
Radiofrekvenční řízení budov
HARDWARE PC Uvnitř počítače.
Ing. Rudolf Drga, Ph.D. Zlín 2014 Měření směrových charakteristik detektorů narušení Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Fakulta aplikované informatiky Ústav.
Fyzikální týden 2002 na FJFI ČVUT v Praze
Strojírenství zaměření Automatizační a robotizační systémy
© 2010 IBM Corporation Stanislav Michelfeit, IBM IDC ČR, Služby – výzkum a výuka IT jako služba SSME - Service – Science, Management and Engineering =
Název navrhovaného projektu: Aplikace pokročilých statistických metod asimilace modelových předpovědí s pozorováními v terénu ve formě moderního programového.
Představení mydlink TM Co je mydlink Mobilní aplikace Proč mydlink Pro koho je mydlink určen Rodina produktů mydlink.
Video detektory pohybu
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Požadavky na programy Programové Měřící Systémy Sběr datZpracováníPrezentace systémy – uzavřené (omezená množina funkcí, nelze jednoduchým způsobem rozšiřovat.
Automation and Drives A&D AS Tomáš Halva Strana 1 (C) Si emens AG, 2002, Automation & Drives EK SIMATIC S7-200 SIMATIC S7-200 Komunikační procesor pro.
Liberalizovaný trh s elektrickou energií
Ústav automatizace a měřicí techniky
Základní pojmy v informatice
CleverTech Výzkum, vývoj a aplikace mobilních dohledových a asistenčních systémů. moderní spojení medicíny a techniky Spin-off firma (transfer a aplikace.
PATICOVÁ RELÉ Přehled 2007.
Využití Smart Meteringu při řízení spotřeby energie
Fakulta biomedicínského inženýrství, ČVUT v Praze, nám. Sítná 3105, Kladno Modernizace výukových postupů a zvýšení praktických dovedností a návyků.
Stanovení vodní páry v odpadních plynech proudících potrubím
Polovodičová spektroskopie
2008 Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB – TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA.
Ionizující záření v medicíně
Radiační zátěž na palubách letadel
Termoluminiscenční dozimetrie
Práce v radiochemické laboratoři Ověření zákonitosti radioaktivních přeměn © Anna Hrubá, Pavel Suk, Ondřej Fedor.
Měření přirozené radioaktivity na Vyšehradě
Po stopách radonu v Louňovicích
Identifikace neznámého zářiče použitím gama spektroskopie
Spektrometrie gama záření a rentgen-fluorescenční analýza
PACS Picture Archiving and Communication System
Procesní automatizace
Výsledky výzkumu a vývoje NUVIA a.s. pro monitoring ŽP po jaderné události Ing. Jan Surý APROCHEM 2016, Hustopeče u Brna Projekty řešené s finanční.
Security Systems BU Communication Systems Slide 1 a) Distribuce zpráv a upozornění na veřejných prostranstvích informační hlášení = místní rozhlas evakuační.
Systém pro automatizované měření chemických veličin v bioreaktoru Václav SteigerBrno 2014.
Rozdělení počítačů (2). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Laserová difrakce pro měření velikost částic Ing. Jana Kosíková SUPMAT – Podpora vzdělávání pracovníků center pokročilých stavebních materiálů Registrační.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Diagnostika řídících jednotek II. Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Elektrické měřící přístroje VY_32_INOVACE_Tomalova_ Osciloskopy_mereni Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním.
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Sledování ionizujícího záření na toku Dubeneckého potoka Jan Kolumpek, Matěj Klíma, Zbyněk Másler Fyzikální seminář 2008, FJFI ČVUT.
© IHAS 2011 Tento projekt je financovaný z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu ČR.
Elektromagnetická slučitelnost. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
ELEKTRICKÁ MĚŘENÍ Ing. Petr Hanáček ELEKTRONICKÉ MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE.
Radioaktivní záření, jeho druhy, detekce a základní vlastnosti Týden vědy na FJFI 2016 Matyáš Vohralík (Gymnázium Dr. Emila Holuba, Holice) Dominik Horák.
Mikropočítačová technika Úvod do mikropočítačové techniky a její aplikací.
Prezentace technologie MLA Od konfigurace počítače přes funkci až k aplikaci.
Informační a komunikační technologie 5. Co je to počítač, jeho využití Autor : RNDr. Zdeněk Bláha.
Radiofrekvenční řízení budov
Optické spojovací členy
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
SJ24DWO6/ Ruční vysavač Jive
Elektrické měřící přístroje
Radioaktivita VY_32_INOVACE_12_228
Informační a komunikační technologie
Termoluminiscenční dozimetrie
Vzduchové clony DoorMaster Comfort C a D
ELCOM,a.s. ZKUŠEBNÍ ZAŘÍZENÍ a NAPÁJECÍ ZDROJE ELCOM a.s., Divize Virtuální instrumentace a Divize Aplikované elektroniky Ing. Jindřich Kaluža Dr. Ing.
Velmi citlivý lineární teplotní detektor Transafe® ADW 511A
9. Konference radiologické fyziky Harrachov 16. –
Transkript prezentace:

Prezentace produktů a služeb Ing. Pavel Matoušek ředitel Ing. Hana Chaloupková product manager

Nukleární a laboratorní technika Dodávka, servis a instalace nukleární a laboratorní techniky Zastoupení výrobců a dodavatelů techniky pro měření a vyhodnocení radiochemických a radiometrických veličin, elektrochemické aplikace, zpracování elektrického a optického signálu a pro oblast radiologie Výhradní zastoupení ORTEC, Solartron Analytical, Princeton Applied Research, Signal Recovery, Thermo Scientific, Senya OY, Sun Nuclear a ANTECH v České a Slovenské republice Komplexní řešení pro jaderný průmysl, armádní, zásahové a bezpečnostní jednotky, medicínské aplikace a pro oblast základního i aplikovaného výzkumu

Dozimetrie a radiometrie Aktivní dozimetrie – elektronické dozimetry EPD Pasivní dozimetrie – Harshaw TLD Ruční a přenosné měřicí přístroje Monitorování kontaminace – osob, předmětů Monitorování prostředí

Aktivní dozimetrie - EPD EPD – Electronic Personal Dosimeter Vysoká citlivost - detekce gama, RTG, beta Verze N2 – neutronový dozimetr Používá standardní AA baterie – nízké provozní náklady SW EasyEPD – nastavení, zpracování dat SW EasyIssue – databáze uživatelů, evidence výsledků Thermo Scientific Dosimetry Solution Kit – kompletní dozimetrické řešení

Pasivní dozimetrie - TLD TLD materiály TLD dozimetrické karty Držáky/pouzdra a filtry pro TLD karty Dozimetrie celého těla a extermit TLD čtecí a vyhodnocovací zařízení (manuální i plně automatizované) TLD řídicí a obslužný SW Dávkové algoritmy Široké spektrum příslušenství

Ruční přístroje – FH 40 Víceúčelové zařízení pro široké spektrum aplikací Interní sonda a/nebo externí sonda (souběžné měření) Měření neutronového a gama záření Měření dávkového příkonu a alfa/beta kontaminace Možnost připojení k PC (konfigurace, výsledky měření)

Ruční přístroje – RadEye Nová generace přístrojů pro detekci radiace, měření dávkového příkonu a monitorování prostředí. Klíčové vlastnosti: malé a kompaktní rozměry, univerzálnost, vysoká detekční a měřicí výkonnost, minimální provozní náklady. RadEye G, G-10 - univerzální monitor gama záření, GM trubice RadEye PRD - vysoce-citlivý osobní detekční přístroj (scintilační detektor + fotonásobič) RadEye B20 - Pancake GM detektor, citlivost na alfa/beta, s energetickým filtrem - H*(10) gama RadEye N, NL - detekce neutronů RadEye AB100 - měření plošné kontaminace

Monitorování kontaminace Monitorování kontaminace osob (plynové nebo scintilační detektory, měření α,β nebo α+β a nízko-energetické γ) CM11 – universální osobní monitor kontaminace FHT 65 LL/LLX – monitor ruce/nohy HFM11 – monitor ruce/nohy Monitorování kontaminace předmětů SAM12, LAM12

Monitorování prostředí Systém FHT 6020 – komplexní systém pro monitorování prostředí Jednoduché aplikace i komplexní monitorovací sítě Indikace alarmu – zvuková a vizuální Široké spektrum připojitelných sond Měření dávkového příkonu gama i neutronů případně kontaminace Zobrazení naměřených hodnot lokálně na řídicí jednotce i vzdáleně na PC Monitor prostředí RadEye – rozšiřující aplikace pro ruční měřicí přístroje RadEye (G, PRD a N)

Děkujeme za pozornost