ZŠ Mohylová Iva Ondrášková – hlavní vedoucí

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
STRUČNÝ PRŮVODCE PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍM Ve školním roce 2012/2013.
Advertisements

Tábor na Suchém Dole se koná prvních 14. Dní o letních prázdninách.
Prezentace pro rodiče a uživatele Internetu © PaedDr. Miloslav Psota, 2012.
Junák - středisko Karla Šimka HK
Slovní úlohy o n méně/více 0-20
Atletický klub A.C. Sparta Praha
Obálka Výroční zpráva 2012 Česká inovace o.p.s logo.
Pro úspěšnost loňské rodinné dovolené se psy (nejen Saarloosy), si Vás dovoluji pozvat k zopakování této akce.  Termín : od soboty do  Místo.
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
Voltižní družstvo JK Hřebčín Albertovec.  Mistři ČR 2008, 2010  Vítězové Višegradské čtyřky  Držitelé poháru 2008, 2009, 2010  Účastníci Mistrovství.
Vzdělávací oblast: Český jazyk – gramatika Autor: Vlasta Lindovská
Moderní učebny Atrium s malým vodním prvkem, Zajímavou výuku s …
Konference Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Podstatná jména procvičujeme rod pád číslo vzor
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
Na dovolenou. Pár slov úvodem Od roku 1989 zažilo cestování Čechoslováků skutečnou revoluci. Pokud byste chtěli v této době odcestovat, bez větších problémů.
Naše obec Nový Oldřichov Mistrovice. Obecní úřad.
Letní tábor Topoly 2009.
Letní tábor Topoly 2011.
ZŠ a MŠ Brno, Křídlovická 30b Tereza Bartošová VII.C 2011/2012
HC LUBENEC Vedoucí týmu: P.Strunz Kapitán týmu: V.Fišer.
SLEDUJTE NAŠE WEBOVÉ STRÁNKY, KDE SE DOZVÍTE PODROBNOSTI !!!
Název: Co nám hrozí na internetu
TÁBOR STANOVICE 7.ODDÍL.
 Projekt je samostatná práce frekventanta kurzu – součást absolvence kurzu  Každý frekventant samostatně vymyslí, naplánuje, zrealizuje a zhodnotí:
Prezentace školy.
Tábory ve statistice I lustrativní statistika ke kampani „Opravdu dobrý tábor“ Použita reálná data z roku 2005.
Program Ekoškola je mezinárodní vzdělávací program, který v České republice organizuje sdružení Tereza. Jeho cílem je, aby žáci zlepšili prostředí ve.
Výjezd NTM Praha a JE Temelín ZŠ Školská 16. – 17. září 2014 Výjezd se uskutečnil v rámci projektu „Učíme se pozorováním“ Reg. č.:cz.1.07/1.1.24/
Většinu cesty jsme jeli vlakem Vypadal asi takhle:
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
Pro ty, kteří nemohou publikovat na obecních stránkách a mají chuť a zájem napsat svůj příspěvek k aktuálnímu dění v obci, nebo třeba popřát i svému příteli.
TĚ ZVE NA VÝPRAVU: Občanské sdružení. Jirkův nový domov v horách Kdy: Kde: Josefův Důl v Jizerských horách ( nový domov Jirky Hajníka) Náplň.
Tj Sokol Cítov – přípravka 2013
POHÁR VĚDY – Kvark 2014 David Michálek. Proč Pohár vědy?  Odmystifikace vědy a techniky  Smysluplné trávení volného času  Popularizace vědy  Zvýšit.
DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ NA ŠKOLE. ANO, NE?
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
6. Skautský oddíl Ivanovice na Hané.
ZÁPIS DO I. TŘÍDY V ZŠ LEŠNÁ PROBĚHL 11. ÚNORA 2015 ZÁPIS DO I. TŘÍDY PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ZÚČASTNILO SE JEJ 20 PŘEDŠKOLÁKŮ. VŠICHNI SE SNAŽILI UKÁZAT,
LETNÍ TÁBOR SH ČMS JIČÍN
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Více obrázků najdete na
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_11.
Zpracovala: Hana Májková 1. stupeň ZŠ 5. ročník
2.oddíl Slavkov Něco o Nás! Slavkov u Brna Ve Slavkově je škola J. A. Komenského a Tyršova. U Slavkova se konala významná Bitva tří císařů roku 1805.
11. setkání metodiků škol okresu Vsetín Základní a střední školy
KVĚTINOVÝ DEN-ČESKÝ DEN PROTI RAKOVINĚ
Všechno v mém životě souvisí
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Martina Burgetová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Zapojení ZŠ Krnov, Dvořákův okruh 2 do projektu. Mgr.Ivana Procházková Krnov
Co můžete z této karikatury vyčíst? Co podle vás představuje? Na co upozorňuje? Britská karikatura Cecila Rhodese z r
EXKURZE DO SPŠ TÁBOR TECHNIKA OČIMA DĚTÍ. V pátek šli žáci 9. třídy ZŠ Bernarda Bolzana na Exkurzi do Střední Průmyslové školy v Táboře.
Praha 4, Tajovského1309 IČ:
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
Mapa webových stránek SSK Kolín Hlavní strana Střelci Střelci Střelci Trenéři Trenéři Trenéři Informace Informace Informace Historie Historie Historie.
Geocaching Marek Bešta, , OV3-TE3. Geocaching hra na pomezí sportu a turistiky hledání schránky (cache) za použití GPS schránky jsou situovány na.
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
Letní tábor Pumprnákl I. turnus. Naše tábořiště ve Vratěníně.
Abf- auta DaNnDy. Historie firmy Naše firma byla zložena v listopadu roku 2011 Naše firna se nachází v Korlupech, v malé vesnici v Jihomoravském kraji.
NÁZEV ŠKOLY: ZAKLADNÍ ŠKOLA KOLÍN V., MNICHOVICKÁ 62 AUTOR: Mgr. Iva Zatřepálková, OBDOBÍ: březen 2012 NÁZEV: VY_32_INOVACE_17_CJ4_Shoda přísudku s podmětem.
kurzy tenisu pro děti z mateřských a základních škol
ORIENTAČNÍ BĚH (SILVA O´ CAMP - )
Czech club in Birmingham
EXPEDICE „BAŤŮV KANÁL“
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Dagmar Šaflová
Co bychom měli také o internetu vědět
Městská knihovna jevišovice
KALUMET STARÉHO INDIÁNA
Tvorba webových stránek na google – Sites (6.)
Transkript prezentace:

ZŠ Mohylová Iva Ondrášková – hlavní vedoucí LETNÍ TÁBOR 2012 ZŠ Mohylová Iva Ondrášková – hlavní vedoucí INFORMACE LOŇSKÝ TÁBOR FOTKY

Termín konání – 30.6. – 14.7.2012 Místo konání – chatová základna pod Svákovem, Soběslav Stále se snažíme najít pro naše táborníky nové a vhodné místo pro uskutečnění tábora. Rádi bychom jim ukázali i jiná místa u nás, zajímavá i pro stálé účastníky. V případě úspěchu budete informováni na webových stránkách školy. Uvítáme jakýkoli nápad či upozornění na vhodnou lokalitu pro pořádání tábora.

Ohlédnutí za rokem 2011 Co nás čeká letos V roce 2011 jsme cestovali lodí i letadlem kolem světa. Jedli jsme sushi, v Africe s vizáží pravých domorodců sháněli vodu. V Rusku se chránili pomocí PIPCHO před radiací a nesčetněkrát šli k zemi před nálety. Také jsme byly v Temelíně nebo na rytířském turnaji. Nechyběla voda na koupání i nějaká ta vlna tsunami. Ale tak otrávené děti poslední den, že musí domů, jsme dlouho neviděli… Celotáborová hra bude i tento rok. Pojedeme stavět pyramidy do Egypta. Vaše děti se setkají s historií i současností této nádherné země. Co nás čeká letos

Fotky – odkaz na fotky on-line - http://svakov.rajce.idnes.cz/