Anvis AVT s.r.o. Vsetín.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
AUTOMOBILOVÝ PRŮMYSL V SASKU
Advertisements

Automobilový průmysl ČR v roce 2013 Základní údaje a fakta
Třebechovická slévárna a strojírna
Výrobní závod Hajnice H.L.F. spol. s r.o. Hajnice 127
Představení společnosti
1 Sdružení EPS ČR Pěnový polystyren (EPS) pro stavebnictví Ing. František Vörös konzultant Sdružení EPS ČR reprezentant Plastics Europe ČR
Proč recyklovat vozidla s ukončenou životností - autovraky? Mgr. Milena Marešová Praha 2006.
Lisovna plastů, spol. s r.o.
ČÍM SE ZABÝVÁME?  SANACE PANELOVÝCH DOMŮ  PLASTOVÁ OKNA  FASÁDY  REKONSTRUKCE  STAVEBNÍ ČINNOST.
Prezentace pro Forum 2013, SME Union
Investiční pobídky Pierburg s.r.o.. © Pierburg GmbH 2011– Respect protective note ISO Pierburg s.r.o. – Investiční pobídky 2 Představení.
Automobilový průmysl země Sasko
Přehled KONKURENCE.
Škoda auto Mladá Boleslav
© Copyright Siemens Business Services Global network of innovation Siemens Business Services: Vedoucí poskytovatel eGovernment řešení v Evropě Pasová agenda.
DITA výrobní družstvo invalidů T ÁBOR. H ISTORIE Firma byla založena roku 1956 Výrobní program v počátcích zahrnoval: N ožířství Sklenářství Zámečnickou.
Implementace SAP Business One
Výrobce toroidních komponentů značky
Váš komunikativní , flexibilní a spolehlivý partner
Třískové obrábění v Kamax, s.r.o. Turnov
Siemens PLM Software © Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. All rights reserved Využití CAM Express pro řízení obráběcích strojů a.
STROJÍRENSKÝ PRŮMYSL ČR Autor: Mgr. Jana Závodná
Věda v Olomouci III. Agentura CzechInvest Lenka Gondová Olomouc
Vítejte. Vznik firmy Dovoluji si představit Vám, modelářům, novou firmu, která vznikla 1.dubna Firma vznikla spojením sil tří nadšenců, kteří nabízí.
Projekt Zvýšení kvality vzdělávání na Středním odborném učilišti obchodním Prostějov prohloubením spolupráce s regionálními zaměstnavateli a rozvojem kariérového.
Podnikatelské prostředí: Mezoprostředí
TPK, spol. s r.o fúze dvou závodů
Inoutic / Deceuninck, spol. s r. o
Wieland Lufttechnik GmbH & Co. KG, Německo. Vývoj společnosti Založeno 1959 panem Ulrichem Wielandem Závod v Erlangenu vybudován v roce 1970 První sací.
AEV, spol. s r.o. Analýza konkurenčního prostředí společnosti 2012.
BAUMANN SPRINGS s.r.o.,Karviná
KDM s.r.o. Majitel firmy - Dominik Mašík. Základní informace o firmě: Založení společnosti KDM s.r.o. v dubnu 2014 Sídlo společnosti: Ždírec nad Doubravou.
Německo 23. listopadu 2005.
Případová studie Robotické pracoviště
Motivační program.
Jiří Kučera Natalia Rubinova Martin Sloup Jindřich Štefan.
Retailing v Rakousku od roku 2006 Kateřina Srnská 2012/2013.
První registrace nových osobních automobilů v zemích EU + EFTA za období 1990 až 2014 (z ) První registrace nových osobních automobilů Kontakt,
ZPRACOVATELSKÝ PRŮMYSL
Greiner Perfoam.
Projekt Zvýšení kvality vzdělávání na Středním odborném učilišti obchodním Prostějov prohloubením spolupráce s regionálními zaměstnavateli a rozvojem kariérového.
Benson Oak: Plány na rozvoj společnosti Setkání s novináři KK Central, Praha 22. květen 2008 | 14:00 hod. CONFIDENTIAL UNTIL RELEASE SUBJECT TO BO REVIEW.
SIMPLY CLEVER Projektový management Prezentace
STARTEK Profil společnosti Společnost STARTEK spol. s r.o. je výhradně česká soukromá strojírenská společnost, která vznikla roku 1996 jako nástupce původní.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Předmět:zeměpis Ročník:7. ročník Klíčová slova:Evropa, západní Evropa,
ABC, s.r.o. Na Okraji 6 Praha 10. Historie společnosti 1992 – založení společnosti 1992 – založení společnosti 1995 – sloučení se společností AB Real.
Sekundární sektor Průmyslová výroba ČR.
Automobilový průmysl v ČR
Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.
ŘETĚZY VAMBERK.
Návrh opatření ke zlepšení pozice firmy na trhu. Cíl práce stanovit postavení firmy IMPRESS Znojmo, a.s. na trhu zjistit postavení plechovky mezi ostatními.
Kraj Vyso č ina. Základní informace Počet obyvatel: Počet obyvatel: Krajské město: Jihlava ( obyv.)Krajské město: Jihlava (
Odborný seminář k projektu GA ČR 402/03/ Analýza vývoje plastikářského průmyslu a perspektivy budoucího rozvoje Ing. Adriana Knápková.
Výpočet potřeby zaměstnanců Pracovní list Zpracoval Ing. Jan Weiser.
VY_52_INOVACE_33_02_opakování průmyslu Evropy 3. snímek – průmyslová výroba 4. snímek – elektrotechnika a elektronika 5. snímek – chemický průmysl a.
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
Zakázková výroba plastových a pryžových dílů
Vysoká škola technická a ekonomická
Návrh logistiky skladového hospodářství ve vybraném podniku
Tisková konference ČMKOS
Firma byla založena v roce 1921 a v současné době má v průměru 650 zaměstnanců. Isolit–Bravo, spol. s r.o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem.
Informace o společnosti
Chemický průmysl Pardubického kraje
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Diana Jančářová NÁZEV: Hutní a strojírenský průmysl TÉMATICKÝ.
Výpočet potřeby zaměstnanců
Poradenství pro řízení marketingu a odbytu
Tisková konference ČMKOS
Podniková logistika ve společnosti INOTECH ČR spol. s.r.o.
Vánoční odměny Tři zaměstnanci velké firmy si povídají, co udělají s vánočními odměnami.
Transkript prezentace:

Anvis AVT s.r.o. Vsetín

Výrobní závod v Drnovicích

Historie společnosti Zakladatelem firmy Anvis AVT s.r.o. byla v roce 1995 německá firma WOCO s.r.o., kterou založil dne 15. 8. 1956 pan Franz Josef Wolf, jako závod na zpracování gumy a plastických hmot. V prvních letech své činnosti se firma soustředila na výrobu lisovaných pryžových dílů pro elektrotechnický, stavební a optický průmysl. Strategickým cílem firmy však bylo stát se vývojovým partnerem a dodavatelem pro automobilový průmysl. Od roku 1995 se datuje založení firmy Antivibrationstechnik s.r.o. (AVT) Drnovice. Specializace AVT nebyla ihned orientována na produkci automobilových komponent. Proto první výrobkové komponenty byly firmou AVT dodávány výrobcům bílé techniky tj. praček, myček, a část sortimentu byla určena pro stavební průmysl. V roce 2003 začala firma AVT produkovat již ve větší míře komponenty pro automobilový průmysl Koncem roku 2005 a v roce 2006 se do AVT Drnovice přesídlila výroba automobilových komponent ze sesterské společnosti ve Francii. Jedná se o montáž dílů pro uložení převodovky pro platformu VW PQ35, která přinesla cca. 8x větší obrat firmy. v roce 2007 dochází u firmy WOCO s.r.o. prodává společnost AVT s.r.o. Drnovice finančním fondům ARQUES. Následně v Drnovicích vzniká nová firma Anvis AVT s.r.o. Drnovice, která je součástí skupiny Anvis Group, která působí v devíti zemích světa a základnu má v německém městě Steinau . V roce 2013 pak převzala Anvis Group nadnárodní japonská společnost Tokia Rubber Industries (TRI) a tím se stává Anvis AVT součástí největšího koncernu na světě na poli výroby antivibračních komponent do aut. Název společnosti se tak rozšířil na Anvis AVT, member of TRI Group.

Čím se zabýváme? V současné době firma vyrábí cca. 70 druhů komponentů pro automobilky VW, Audi, Škoda, Seat, Mercedes-Benz, Porsche, BMW, Nissan, PSA a další. V areálu firmy pracuje cca 340 zaměstnanců a výrobní kapacitu zajišťuje 30 vstřikolisů, na nichž je vulkanizována nastříknutá guma v kovových formách. Firma pracuje v 3směnném pracovním režimu, kdy na jedné směně pracuje 40 zaměstnanců obsluhující vulkanizační lisy a 30 zaměstnanců zajišťující 100% kontrolu kvality výrobků, balení výrobků a polotovarů. Součástí firmy je též hala pro montáž a hala pro nástřik adhezivních prostředků na plastové a kovové vkládané díly určené k vulkanizaci. Roční obrat firmy v současné době činí cca 1,4 mld. Kč. Firma má výrobní závod v Drnovicích / 10 km od Valašských Klobouk /.

Kontakty Adresa společnosti: Výrobní závod: Anvis AVT s.r.o. Vsetín Výrobní závod Drnovice Benátky 904 Drnovice 146 755 01 Vsetín 763 25 Újezd Česká republika Česka republika Všeobecný kontakt: anvisavt@anvisgroup.com www.anvisgroup.com + 420 577 311 411 Personální oddělení: juher@anvisgroup.com + 420 577 311 410

Jak se k nám dostanete? Zdroj: www.google.cz/maps