C c e r b Implementace Aspe ve společnosti Brex spol. s r.o. stavební společnost.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Advertisements

ARBES FEIS [BI] ARBES Technologies, s.r.o.
Harmonogram implementace IS v běžné praxi - informatika ZMVS.
Magistrát města Mostu Radniční 1/ Most IČ: DIČ: CZ Národní konference kvality 2014 Hradec Králové Kompetence.
Studijní program Stavební inženýrství
13. Koordinace projektů Realizace změn Koordinace projektů
METODOLOGIE PROJEKTOVÁNÍ NÁVRH IS PRO TECH. PROCESY Roman Danel VŠB – TU Ostrava HGF Institut ekonomiky a systémů řízení.
Siemens PLM Software © Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. All rights reserved Využití CAM Express pro řízení obráběcích strojů a.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Sledování realizace v ASPEONLINE Michal Hlavnička, BSc.
Value Engineering a Risk Management v přípravě dopravních staveb Ing. František Benč, Ph.D. Zajištění kvality projektu při snížení.
SKILLS Pracovní hodnocení zaměstnanců
Moderní způsob zjišťování postojů veřejnosti k veřejné hromadné dopravě osob Ing. Zdeněk Strádal.
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Energetický management jako nízkonákladové opatření k dosažení úspor
Přeskočte standardy v monitoringu! GX SOLUTIONS, a.s., organizační složka V oblouku 114, Čestlice, Říčany u Prahy
Didaktické prostředky
Prezentace bakalářské práce. Josef Karliak, DiS. Monitoring záložních zdrojů UPS připojených do sítě Fakultní nemocnice v Hradci Králové.
2 Jan Tomíšek Nová organizace služeb 3 Základní typy služeb poskytovaných společností Vema operativní hotline konzultace školení implementační implementace.
Prezentace společnosti Metrostav a.s.
Informační systémy Tomáš Maděra.
Máme spolupracovníky, kteří plní naše vize a odpovídají potřebám společnosti ?
4.SETKÁNÍ AUDITORŮ PRŮMYSLU. strana 2 TÉMA 4.SETKÁNÍ RISK MANAGEMENT.
Podnik 6.hodina. Podnik jako soubor osobních,hmotných a nehmotných složek podnikání Podnik je právně samostatný subjekt trhu, zakládaný a provozovaný.
Dr. Kurimoto převzato z přednášky Obsah přednášky -
Řízení realizace Pro IT, a.s. Ing. Jarmila Šarmanová … průzračnost, která je vidět.
Internet a cestovní ruch
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Pojmové vymezení. Proč pojmové vymezení? Spousta firem deklaruje svou projektovou orientaci Ve skutečnosti pouze používají několik metodik pro podporu.
Dokumentace informačního systému
„ Nové moderní nástroje práce organizátora veřejné dopravy“ Veřejná doprava je složitý systém zabezpečení dopravních potřeb obyvatel. Jeho efektivní poznávání,
2008/2009 REPORTING Tereza Mulačová Česká zemědělská univerzita v Praze Tereza Řezníčková Provozně ekonomická fakulta Marek Tláskal obor Veřejná správa.
Případová studie (řešení kontaktního centra a portálu HelpDesk) Petr Taševský Obchodní manažer – oddělení ENTERPRISE Případová studie (řešení kontaktního.
Řízení obchodu Pro IT, a.s. Ing. Zbyněk Sonnek … průzračnost, která je vidět.
1 Průběh implementace IS Přehled jednotlivých etap.
ASP a.s. ASP a.s. ASP a.s. je mezinárodní softwarová společnost zaměřená na komplexní implementaci a maintenance FM systémů společností a institucí. 
Schéma procesu vstupy Průběh procesu výstupy činnost ZDROJE.
VAZBY MEZI ÚZEMNÍMI ENERGETICKÝMI KONCEPCEMI A UŽIVATELI ENERGIE.
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
Zvýšení vědeckovýzkumného potenciálu pracovníků a studentů technických vysokých škol v oblasti dopravy a nových dopravních technologií Registrační číslo:
Typická implementace 1 2,5 měsíce = 10 týdnů, bez větších integrací, vč. feasibility study, konverze/importu dat a pilotního provozu Analýza (1 týden)
1 14.Postakviziční integrace-jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Kateřina Čepeláková, E-72 Šk.rok:2009/2010.
26. uživatelská konference 28. – 29. května 2015, Deštné v Orlických horách PRODEJ - SKLADY - VÝROBA V ORSOFT OPEN 2015 Šárka Vaňková.
INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ JAKO ODEZVA NA KVALITATIVNÍ POŽADAVKY PRŮMYSLU doc. Ing. Josef NOVÁK, CSc. VŠB-TU Ostrava.
1 Inovace vzdělávacího procesu založeného na získávání kompetencí prostřednictvím výstupů z učení ve studijních oborech PODNIKÁNÍ
Trainee new life for waste. VIZE CÍLE VIZE VIZE HODNOTY CÍLE.
Plánování a controlling 1
Helios Orange - Implementace systému
Miroslav Somr jednatel společnosti.
Návrh a realizace informačního a rezervačního systému pro společnost DecStore Diplomová práce Autor: Bc. Martin Procházka Vedoucí práce: Ing. Pavel Haluza,
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
Centrum ekonomického vzdělávání v Olomouckém kraji Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.26/ Ing. Josef Peškar Obchodní akademie, Mohelnice, Olomoucká.
Řízená praxe Asistence oddělení vývoje , Informatické praxe 2011, Jitka Němečková.
SIKP – Státní informační a komunikační politika Prezentace – aplikace vybraných zákonů ve společnosti NeXA, s.r.o. Eva Štíbrová Zdeňka Strousková Radka.
Řízení investičních projektů DSZ DÚR DS ZBV RS DVZ DSP Systém Aspe.
CS ES SS GS Cíle společnosti KOITO CZECH pro rok Navýšení ziskovosti, Nové zakázky Nové zakázky & Splnění střednědobého obchodního plánu zavedením.
Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropským.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav technicko-technologický Obhajoba diplomové práce Téma: Optimalizace skladového hospodářství.
Didaktické prostředky
E-tržiště vortalGOV.cz
Prodej - sklady - Výroba v orsoft open 2015
Tradiční metodiky vývoje softwaru
Ekonomika podniku STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Městská část Praha 6 Postup příprav GDPR Ing. Jan Holický, MBA
Tradiční metody vývoje softwaru
KPV/PIS Websol s.r.o. Jaroslav Plzák Lukáš Choulík Tomáš Kraus.
Setkání kariérových poradců Louny –
Setkání kariérových poradců Chomutov –
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Změny na trhu práce?.
Transkript prezentace:

c c e r b Implementace Aspe ve společnosti Brex spol. s r.o. stavební společnost

Obory společnosti Dopravní stavby Vodohospodářské stavby Železniční stavby Pozemní stavby Průmyslové haly Protihlukové stěny Výroba oken stavební společnost

Implementace Aspe c c e r b Původní řešení IPOS, Helios, RSV …výrobní a ekonomická část Rozhodnutí o výrobní části ASPE ekonomické KARAT a výstupy MIP vstupem do společnosti. Nasazeno Aspe 9, LWC a MIP – celkem pro 30 uživatelů Pokryté oblasti – obchodní oddělení, příprava, realizace, management Nabídky zpracovávané v KROSu (uživatelská znalost) Plán zpracovávat nabídky v Aspe. Kompletní sledování výroby v ASPE a MIP stavební společnost

Hodnocení průběhu Implementace Aspe c c e r b Nový SW a neochota zaměstnanců učit se nové věci (změny)!!!!! Okamžitý přístup k požadovaných informacím ze strany managementu (MIP) Pokrytí oblasti sledování realizace – fakturace vs. výroba Zavedení nových modulů a funkce vytvořených v Aspe dle požadavků (nabídky, reklamace, rizika, import z KROS,..) Přístup implementačního týmu Aspe - rychlost Většina uživatelů pracuje samostatně stavební společnost

Děkuji za pozornost stavební společnost Josef Holba Jednatel společnosti