 Tvorbu textu pro informační tabule - 12 tabulí si rozebrali třídy prvního i druhého stupně ZŠ, každá tabule tak bude jiný originál s básničkami, povídkami,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
Advertisements

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost • V roce 2012 se Střední odborné učiliště zapojilo do Operačního programu Vzdělání pro konkurenceschopnost.
Specializovaná databáze pro výzkum astronomie a astrofyziky Mgr. Radka Svaškova, Astronomický ústav AVČR, v. v.i.
Projektové vyučování na SOU v Šenově u Nového Jičína.
zpracovaný v rámci projektu EU
ŠKOLA Napiš adresu svojí školy. ________ ___________________
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Elektronická učebnice - II
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: MGR. JINDRA BENEŠOVÁ, 2011 – 10 – 31 NÁZEV: VY_12_INOVACE_35_ PÉČE O ZDRAVÍ TÉMA:
Vzdělávací oblast: Český jazyk – gramatika Autor: Vlasta Lindovská
Ptáci v okolí lidských sídel
Zlepšování vnitřního i vnějšího prostředí školy. Nové okna, zateplená a barevně omítnuta budova.
Český jazyk 3.třída Ostrov pokladů-Jiří Žáček- práce s textem
Rostliny 1.třída.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Mluvnice jazyka českého na 1. stupni ZŠ Slova s u, ú, ů VY_32_INOVACE_12 Sada 22 Základní škola T.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL. Cíle projektu Vytvořit v Uherském Brodě regionální centrum pro další vzdělávání pedagogů - oblast strojírenství.
Projekt ZŠ Staňkov. O projektu  Projekt pro žáky s poruchami učení  Dotace z ESF – ,- Kč  Doba trvání – 2 roky.
Centrum vzdělávání pedagogů odborných škol. Zahájení projektu: Ukončení projektu: Délka realizace projektu:19 měsíců.
Obchodní akademie, Vyšší odborná škola ekonomická a Jazyková škola
(Tvorba naučné stezky, na které se seznámíte s hlavními druhy našich dřevin)
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115
SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ DO 20 S PŘECHODEM DESÍTKY
Prezentace školy.
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_550_Geometrické obrazce AUTOR: Mgr. Jarmila Šochová ROČNÍK,
ŠKOLY PRO VENKOV. Počet žáků: stupeň: stupeň: 185.
COMENIUS FIT FÜR EUROPA ZŠ Mendelova, Karviná, Česká republika ZŠ Hurbanova, Martin, Slovensko Lucas-Cranach-Schule, Gotha, Německo.
II.Etapa únor – červen 2012 Přehled výjezdů Průběžné pořadí skupin Konečné pořadí skupin.
Anotace: Prezentace seznamuje žáky s funkčními styly. V pracovním listu pak žák se pokusí rozdělit texty podle jednotlivých stylů. Vzdělávací oblast: Český.
Liberecký kraj L.
VY_32_INOVACE_Čj-Ml 6.,7.16 Anotace: Prezentace uvádí přehled a stručnou definici jednotlivých neohebných slovních druhů. Vzdělávací oblast: český jazyk.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_PEK248.
ŠKOLY PRO REGION modernizace ŠVP ZV v českorakouském příhraničí Novohradska registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.10/ Datum zahájení projektu:
VY_32_INOVACE_407, 21. sada, Přírodověda
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Úrokovací období.
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Mgr. Jakub Karásek ZŠ Liberec, Na Výběžku 118,p.o. Vytvořeno: leden 2013 EU peníze školám CZ 1.07./1.4.00/ VÝROBEK ZE DŘEVA KUCHYŇSKÉ PRKÉNKO 8.
INFORMATIKA 7 Záhlaví stránky III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
VÝSLEDKY SBĚRU PAPÍRU Který se uskutečnil –
Průřezová témata klíčových kompetencí
INFORMATIKA 7 Odstavec V. III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Matematika - 1. stupeň ZŠ Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_03_13.
Název šablony: Inovace v HV 32/Hv43/ Zbíral Vzdělávací oblast: Umění a kultura Název výukového materiálu: Hudební nauka na 1. stupni ZŠ Autor:
2. ZŠ Dobříš se představuje e- Twinningu. Vítejte uprostřed brdských lesů u nás na Dobříši!
Slovní úloha 1.třída VY_32_INOVACE_44_Opakovani_petim_1tr Matematika a její aplikace, 1.ročník Autor: Veronika Biskupová, Základní škola a Mateřská škola.
Pohádka (čtení souvislého textu) Jazyková výchova (český jazyk pro 1. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění.
Geometrické tvary Matematika a její aplikace (matematika pro 1., 2. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: Název: VY_12_INOVACE_1.2.2ČJ2,3_31.
Matematika – 4. ročník. Pracujeme s diagramy
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Sčítání a odčítání do 10 Matematika a její aplikace (matematika pro 1., 2. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění.
ZŠ VRCHLICKÉHO ŠKOLNÍ družina.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
IMPLEMENTACE KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNU
Pedagogičtí pracovníci - VŠ
Slovní úlohy Matematika a její aplikace (matematika pro 2. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující.
Vítáme Vás na ZŠ Šalounova - Halasova
Název školy Autor: Název: Téma: Číslo projektu: ZŠ a MŠ Březno
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: Olga.
Název školy: ZŠ a MŠ Březno
Nedvědová, Kotlárová, Bannertová
Transkript prezentace:

 Tvorbu textu pro informační tabule - 12 tabulí si rozebrali třídy prvního i druhého stupně ZŠ, každá tabule tak bude jiný originál s básničkami, povídkami, ale i odbornými údaji stromech vytvořený jedním ročníkem, popř. třídou nebo seminářem  Tvorbu informačního letáčku  S panem Kolářem vyrobí vybraní žáci budky pro ptáky

 SOU Lišov – výroba dřevěné informační tabule  p. Kolář s p. Adamcem – výroba 10 menších informačních tabulí  pod patronátem MÚ v Lišově proběhne v roce 2011/2012 druhá etapa prací, která bude mít za cíl obnovit a rekonstruovat stromovou alej