Studio Jana vás zve na třetí ročník Kreativní výstavy v Jihlavě,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem 15. srpna 2009
Advertisements

Nabídka odpoledních klubů od října 2013 Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením.
„S NŮŠÍ DO SVĚTA ŘEMESEL“. „S nůší do světa řemesel“ • projekt národní spolupráce, oblasti podpory:i. + iii. + v. • koordinační MAS:Via rustica o.s. •
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Výrobek – vánoční vyšívané přání
Občanské sdružení Komunitní škola Krok za krokem
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
32_09_22: Výtvarné materiály: Jak? Na co?
VÁS SRDEČNĚ ZVE na své slavnostní OTEVŘENÍ 27.února 2012 v hodin Hradec Králové Pivovarské nádvoří.
Stavebniny Dobrý den jmenuji se Tomáš Bejbl a vítám Vás na prezentaci naší nové firmy. Naše firma se jmenuje STAVTOBE.
D r o b n o s t i hra barev kontakt: Vítejte, Právě jste rozevřeli stránky, na kterých najdete nabídku drobností ( nejen) pro radost.
12. – 14. října 2012 PÁTEK Pivní pochod PPPPPP Podesáté Páteční Pěší Pivní Průzkumný Pochod – pěší trasa IVV - 10 km Nepomuk – Sokolovna.
Srdečně Vás zveme a těšíme se na Vás na pochodu Okolo Bohdanče.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku 8/9/ S Babičkou z Třemošné do Horní Břízy přes Hromnici.
Vítejte v Městské knihovně Čelákovice
Fotonoviny oddílu Pusík a Knoflíci z PS Nepomuk Podzimní schůzku začínají Knoflíci s pavouky.
Obrázek s motýly Autor: Mgr. Helena Uhříková Škola: Základní škola Fryšták, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
KTV PRŽNO Prosinec Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Klub seniorů – prosincové pozvánky Svoz odpadů v prosinci Upozornění řidičům.
Cestovní kancelář SUPER-IN
Návštěvnické centrum Thun 1794 a.s.
VY_32_INOVACE_ZB04_2964TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Karel.
Program KTV Březnoví jubilanti Klub seniorů - pozvánka Co najdete na úřední desce Zápis do MŠ Pržno Kulturní pozvánky z Frýdlantu Velikonoční turnaj –
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Design.
Obchodní akademie a Střední odborná škola,
Nejlákavější kulturní památka
Dobrý den, jsme firma zabývající se výrobou, importem a velkoobchodním prodejem dárkového a dekorativního zboží. Na několika příštích stránkách naleznete.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_194.
VÁNOČNÍ JARMARK Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Dohnalová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN ,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Březinová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
15. Prosince 2012 Ve zdraví jsme se doklouzali do ZOO k tučňákům.
Mgr. Vladimíra Mikulášková ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_185
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p. o Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 26 Číslo.
NAŠE NÁVŠTĚVA UMĚLECKÝCH DÍLEN A MUZEA Připravily: Tomáš Haladej Pavel Strážnický Dan Gašper Jakub Grochol.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p. o Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 26 Číslo.
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
STUDENTSKÝ MINIPODNIK MATĚJ MAREK. firma Matěj Marek (Manufaktura Wolkerova) sídlo: Wolkerova 2941, Havlíčkův Brod,
Výstava 2005 Čelákovice v obrazech a fotografiích
Festival ZE MĚ MY na Základní škole T.G. Masaryka v Praze
Datum: Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_189 Jméno autora: Ing. Lenka Findejsová Název.
Zájmový kroužek nejen pro děti předškolního věku školní rok Šikovné ručičky.
DO JABLONCE NAD NISOU ZA SKLEM A BIŽUTERIÍ. navštivte JABLONEC NAD NISOU město sklářských tradic a bohaté bižuterní současnosti bránu do Jizerských hor.
PUTOVÁNÍ ZA ŘEMESLY Základní škola Konstantinovy Lázně.
 Nádvoří  Letecké motory  Realizace expozice textilní výroby  Realizace expozice řemesel s vazbou na region  Drobné výstavní.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Ája hledá supertalent pod záštitou Mgr. et Bc. Petra Krčála, radního Kraje Vysočina Rodinné pasy a Kraj Vysočina představují další ročník talentové soutěže.
DOMOV PRO SENIORY JEVIŠOVICE, p. o. ve spolupráci s Městem Jevišovice
pod záštitou Mgr. et Bc. Petra Krčála, radního Kraje Vysočina
ŠIKULKY II Kreativní dílna pro dospělé s Pavlou Petrnouškovou
neděle ve 14:00 v tělocvičně ZŠ Štoky
neděle ve 14:00 v tělocvičně ZŠ Štoky
Vánoční Jarmark na ZŠ Svážná 9
nastavení holí účastníkům, rozcvička – zahřátí,
Horní Moštěnice.
TEXTILNÍ GALANTERIE - MĚKKÁ
ČLENSKÁ SCHŮZE Spolku FČAS
Učiliště v Hubálově Den otevřených dveří pro děti
ŘEMESLNÉ CHOLTICE
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ Klecany
Sušenčino cukrářství Tento web vznikl roku 2011.Díky tomuto webu se můžete podívat jaké cukroví,dorty pro vás máme připravený.
Lidové umění a užitá tvorba 1
Infokanál obce Vigantice
Druháci na Pernštýnském náměstí.
VSTUPNÉ: dospělí 40 Kč, děti do 15 let 20 Kč
„Andělská křídla“ Na výstavě „Andělská křídla“ v Ateliéru HDD jsme vpluli do vánoční atmosféry díky krásným koledám a příjemné vůni skořicových svíček.
Tradiční řemesla v konírně
Učiliště v Hubálově Den otevřených dveří pro děti
Transkript prezentace:

Studio Jana vás zve na třetí ročník Kreativní výstavy v Jihlavě,   Studio Jana vás zve na třetí ročník Kreativní výstavy v Jihlavě, která se bude konat pod záštitou radní Kraje Vysočina RNDr. Marie Kružíkové   Ve dnech 8. a 9. listopadu 2014 od 10,00 do 16,00 hodin v areálu ZŠ Jihlava, Demlova 32

Připravili jsme pro Vás ukázku výrobků rukodělných užitkových a dekorativních výrobků obyvatel kraje Vysočina Ozdobné svíčky Enkaustika – malování horkým voskem Látkové hračky a látkové panenky Malování na hedvábí Malované obrazy Patchwork – výrobky z látek Pedig – pletené výrobky z různých materiálů Pergamano – výrobky z papíru Šperky vyráběné různými technikami Vitráže – kombinace skla a kovu Výrobky z keramiky Výrobky ze šustí a rouna Vyšívané a háčkované výrobky

Dále výstava nabízí: Možnost zakoupit si některé vystavené výrobky Ukázku šicích a vyšívacích strojů Bernina, Pfaff Zakoupení pomůcek a látek pro patchwork Ukázku práce s řezacím plotrem Brother Ukázku práce s accuquiltem Dětský koutek Na dalších stránkách si můžete prohlédnout ukázku exponátů, které budou k vidění

Enkaustika

Patchwork

Pedig

Richelie

Malované obrazy

Šperky

Keramika

Malování na hedvábí

Bižuterie

Šustí

Vyšívané obrazy

Svíčky

Látkové hračky, doplňky

Látkové panenky

Dekorace z přírodních materiálů

Pergamano

Vitráže

Křížková výšivka

Háčkované ozdoby

Těšíme se na Vaši návštěvu Vstupné: Dospěli 30,- Kč Důchodci 25,- Kč Děti do 15 let zdarma Více informací najdete na: www.patchworkjana.eu