ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Advertisements

Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Rozvojový program Excelence středních škol 2012
Výstavba sportovního areálu 20
Služby čtenářům a uživatelům Dětští čtenáři
KOUS Vysočina, o.s. KOUS je zkratka pro Koordinační uskupení nestátních neziskových organizací, které působí v kraji Vysočina.
Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
Zdravím ze školy v přírodě Nový Dvůr - Poustky
Dům dětí a mládeže Valašské Klobouky, okres Zlín.
Vítáme Vás!! Závěrečná konference projektu OPVK oblast podpory Zvyšování kvality ve vzdělávání Centrum podpory EtV v Olomouckém kraji 5. června.
„Tělesná výchova a sport na naší škole“
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
KOPANÁ 4.
Oddělení mládeže a sportu
Vysoké mýto.
Petr Kurz Krasec, o.s. Fr. Šrámka České Budějovice KRAjská Síť Environmentálních Center
ROZVÍJEJÍCÍ AKTIVITY V PROCESU VÝUKY V PRAXI
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
ELTODO CUP První jarní homerun
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
střední odborná škola služeb
Pro střediska volného času, školní kluby a školní družiny a NNO pracující s dětmi a mládeží NÁRODNÍ INSTITUT DĚTÍ A MLÁDEŽE Ministerstva školství, mládeže.
Základní škola Merklín, okres Plzeň - jih
POHÁR VĚDY – Kvark 2014 David Michálek. Proč Pohár vědy?  Odmystifikace vědy a techniky  Smysluplné trávení volného času  Popularizace vědy  Zvýšit.
Hry III. tisíciletí Melchiorova Huť 2013 Mgr. Monika Pelánová.
Zdokonalování systému celoživotního vzdělávání v oblasti pedagogické, psychologické a výchovné péče o děti se sociokulturním znevýhodněním Arteterapie.
Základní škola T. G. Masaryka, Studénka ředitelka školy: Mgr. Alena Dvorská počet žáků 291, počet pedagogických pracovníků 20 součásti školy: škola, školní.
P ROJEKT E S AFETY L ABEL 9. Národní konference eTwinning, , Olomouc Zpracoval: Bc. Roman Máca Národní centrum bezpečnějšího internetu Prvního.
Co je program Mládež v akci?. Komunitární program Evropské unie na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Implementace ECVET v České republice. HLAVNÍ ZÁSADY ECVET Nástroj k podporování mobility Využití v počátečním i dalším vzdělávání Podpoření stáží v ČR.
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
ATLETIKA.
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
ZŠ a MŠ České Velenice. Stručný obsah 1. O naší škole 2. Tým PROJEKTU ŠVNS 3. VNS České Velenice.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
Projekt Centra sportu AŠSK ČR
SOŠ a SOU Šumperk SOŠ a SOU Šumperk.
YMCA Young Men´s Christian Association Křesťanské sdružení mladých mužů.
Co je Eurorebus? vědomostní soutěž pro žáky 1. a 2. stupně základních škol a pro studenty středních škol začala ve školním roce 1995–1996, letos bude již.
Hotelový provoz VY_INOVACE_Kaluzova_ Organizace hájící zájmy hotelů. Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám.
Zlatá koruna Královéhradeckého kraje 2016 Ocenění.
Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina.
N ÁRODNÍ CENTRUM BEZPEČNĚJŠÍHO INTERNETU „Nebezpečí číhá všude“ workshop Brno 2011.
Název školy: Základní škola speciální Litvínov, Šafaříkova 991 Autor: Mgr. Jaroslava Stejskalová Název materiálu: VY_32_INOVACE_43_Člověk a společnost.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
Asociace školních sportovních klubů České republiky Základní škola Hustopeče, Komenského 2 Preventan Cup Propozice V Y B Í J E N Á Okresní kolo ve vybíjené.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
Šachy do škol 2016/17.
NABÍDKA PROGRAMŮ A KURZŮ CCV PF UJEP
FC Slovan Rosice, z.s..
Největší úspěchy v historii československého a českého fotbalu
NEPROFESIONÁLNÍCH KLUBŮ
Šablony OP VVV a podpora nadání
Otakar Mestek, Michal Blažej
Organizační formy ve školní TV vyučovací jednotka
BSE České Budějovice o. s.
Stáž 2017 Czech Club Birmingham.
Název projektu: Ve škole po škole
Porada ředitelů škol a školských zařízení
Informace o projektu IKAP
Implementace Krajských akčních plánů rozvoje vzdělávání
Soutěže mládeže organizované Olomouckým KFS
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY

Co je AŠSK ČR? Multisportovní občanské sdružení, které iniciuje a podporuje pohybové a sportovní aktivity ve školních sportovních klubech v ČR Školní sportovní kluby působí na školách. Bylo založeno již na podzim 1992

Motto AŠSK ČR Volný čas mládeže je velmi cenná deviza, věnujme mu tedy patřičnou pozornost a pečujme o podmínky pro jeho naplnění.

Cíle AŠSK ČR Uchovat a zlepšit sportovní aktivity na ZŠ A SŠ Podpora činnosti školních sportovních klubů mimo vyučování Budovat vztah dětí k TV Zdatnost a zdraví dětí a mládeže

Sportovní a pohybové aktivity Organizace kroužků dle zájmu žáků. Kroužky - součást vzdělávacího programu školy kroužků

AŠSK ČR soutěže → školní finále → okrskové finále (volitelné) → okresní finále → krajské finále → kvalifikace (ve sportovních hrách) → republikové finále Možnost účasti všech ZŠ a SŠ, členů i nečlenů.

Mezinárodní aktivity AŠSK vysílá vítězná družstva z republikových finále na mezinárodní soutěže organizované ISF (Mezinárodní federace školního sportu). AŠSK ČR pořádala 10 světových finále ISF. Naposledy Atletické v roce 2013 v Karlových Varech.

Úspěchy ISF ISF Swimming 2011 chlapci z Gymnázia a SOŠ Nový Jičín 10. místo ISF Orienteering 2011 Primiero, Itálie ZŠ a MŠ Studenec Chlapci 11. místo Dívky 8. místo ISF Floorball 2011 Chlapci I 3. místo, Dívky I 4. místo, Chlapci II 6. místo, Dívky II 5. místo ISF Orienteering 2013 Algarve, Portugalsko ZŠ a MŠ Studenec Dívky 2. místo

Hry třetího tisíciletí Podpora volnočasových aktivit již od roku Náhodně sestavené týmy z žáků ZŠ a SŠ, různé soutěže i nesoutěžní aktivity. Nejde o porovnávání výkonnosti družstev. Příjemné prostředí.

Vzdělávací aktivity pro pedagogické pracovníky Organizace odborných seminářů TĚLOPRAHA, Škola hrou, kurzy školního lyžování, cykloturistiky, fotbalu, frisbee…

Centra sportu

Propagace AŠSK ČR Webové stránky Časopis – Zrcadlo školního sportu E-shop Direct mail na všechny členské školy Facebook

Partneři AŠSK ČR

Soutěže s Partnery McDonald‘s Cup

Soutěže s Partnery Pohár Josefa Masopusta

Soutěže s partnery AND1 Cup

S pozdravem Vaše AŠSK ČR…