Pokrmy z těstovin.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
Advertisements

Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
ZÁMECKÁ MEZINÁRODNÍ KUCHAŘKA
Babiččiny recepty Andrea Smáhová, 4. B.
Minidezerty z italských cukráren
Projektový den - vaření
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Zdravá výživa a příprava jednoduchých pokrmů
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.01 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
KUŘÁTKA NA X ZPŮSOBŮ 2 POSUN MYŠÍ.
Pokrmy z brambor.
 INGREDIENCE:  125 g másla (v kostce), 1 lžíce citrónové šťávy, 1 lžíce nastrouhané citrónové kůry, sůl, bylinky  POSTUP PŘÍPRAVY: Máslo necháme povolit,
ROZDĚLENÍ ZAHRANIČNÍCH A KRAJOVÝCH KUCHYNÍ
Příprava vánoční večeře. Kapr s pivní omáčkou. Ingredience 1,5 kilogramu kapra bez vnitřností a šupinbez 1 velkou cibuli 1 mrkev 1 lžíci másla 1 lžíci.
ZAHRANIČNÍ KUCHYNĚ.
Příprava Vánoční večeře
VÁNOČNÍ KUCHAŘKA.
Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku
Příprava stravy v rodině
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Ingredience Brokolice 1/2 kg Brambory 4 ks Cibule střední 1 ks Česnek 2 stroužek Tavený sýr - trojúhelníček 2 ks Pomazánkové máslo velká, vrchovatá 1 lžíce.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Štědrovečerní večeře.
Lasaně zapečené se zeleninou
Omáčky Základy omáček Zahuštění omáček Ochucení omáček
Technologie pokrmů 1.Ročník obor kuchař s maturitou 26.hodina
Houby a ryby… Místo pro snímek směsi hub…. Připravené suroviny poskládejte do pekáčku…
Pečení na anglický způsob
Řím - Ristorante Trinità de Monti Benátky – La Zucca Pisa – La Mescita Neapol – Pizzeria Brandi San Marino - Ristorante Luna Caprese di de Riso Andrea.
Omáčky.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
CHARČO PANÍ MANČO (Paní Man č o) 24/05/15 | Recept | GruzieGruzie
Čtvrtek BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a smaženým hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Podkrkonošské kyselo 16,60 Kč / 21,- Kč.
STŘEDA Polévka Hovězí vývar s játrovou rýží 20,- Kč Polévka Jemná zeleninová polévka se smetanou 25,- Kč.
Dietní Normování. Dietní systém Historie jednotného dietního systému sahá do padesátých let minulého století byl publikován v Praze: Nový dietní.
GHANSKÉ KUŘE NA ZELENINOVÉ OMÁČCE (Mustafa) 14/10/15 | Recept | GhanaGhana
PONDĚLÍ Polévka Zeleninový vývar s mušličkami 20,- Kč Polévka Selská polévka 25,- Kč.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_7_INOVACE_TE 18 Název školy: Střední průmyslová.
ÚTERÝ Polévka Kuřecí vývar s drobením 20,- Kč Polévka Hrachová 25,- Kč.
Kuřecí vývar se zeleninou a smaženým hráškem
května PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – hotelnictví
DUM - Digitální Učební Materiál
9. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
20. – 24.června PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Kuřecí vývar se zeleninou a rýží
6. – 10. června PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
BE soup 1 Toskánská 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Bramboračka s houbami
BE soup 1 BE soup 2 Toskánská Bramborová s paprikou 10,60 Kč / 16,- Kč
OMÁČKY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Eva Pospíšilová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  Provozuje.
23.1. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Zeleninový vývar s rýží a hráškem
Jednoduché pomazánky na večer- salámová
7. – 11. listopadu 2016 PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Zeleninový vývar se zeleninou a kapáním
27.2. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
17.4. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
Hovězí vývar se zeleninou a fridátovými nudlemi
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
8.4. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
25.3. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Hovězí vývar se zeleninou a fridátovými nudlemi
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
Transkript prezentace:

Pokrmy z těstovin

Těstovinový salát s kuřecím masem za studena Ingredience 1 balení těstovin – vrtulek (tříbarevných) 100g másla Mražená zelenina-s kukuřici,hráškem a mrkví 1 cibulka 100g slaniny 100g majonézy 1 kelímek bílého jogurtu 200g pečeného kuřete 1 dl olivového oleje Sůl a pepř na dochucení

Špagety se sardelkami 400 g špaget 4 lžíce oleje 1 stroužek česneku 10 sardelových filátek 100 g strouhaného parmezánu sůl mletý pepř

Těstovinoví dort Timballo 1 jemně nasekaná cibule 2 bobkové listy 3 stroužky prolisovaného česneku olivový olej 1 plechovka loupaných rajčat 700 g kuřecích prsou 1 dl bílého vína hrst jemně nasekaného tymiánu hrst jemně nasekané petrželky 300 g žampionů na plátky 100 ml smetany 4 vejce 200 g sýru Provolone sůl a pepř 500 g makaronů

Masové kuličky s těstovinami 250g těstovin 200g mraženého hrášku 3 středně velké cibule 75g anglické slaniny 250g žampionů 200g mrkve 400g mletého míchaného masa 1 vejce pepř kelímek smetany na šlehání 1/2 l vývaru z kostky 1 lžíci solamylu čerstvá petrželka

Těstoviny s nivou a česnekem balíček těstovin 20 dkg nivy 4-5 stroužků česneku voda sůl lžíce oleje

Těstoviny na sladko těstoviny pro 2 malé osoby 1 lžíce másla 4 lžíce strouhanky 2 lžíce moučkového cukru

Celozrnné těstoviny se zeleninou a mozzarelou Těstoviny - mohou být i normální zelenina mražená či čerstvá kapka olivového oleje lžíce kečupu koření na těstoviny od f. Sonnentor a mozzarela

Těstoviny se smetanovo-citrónovou omáčkou 2 žloutky smetana citron parmezán (nebo jiný tvrdý strouhaný sýr)

Zapečené těstoviny s nivou a uzeným niva 15dkg Grilovací koření giros uzené maso 15dkg 2 cibule 2 šlehačky Olej

Prezentaci vitovořila Simona Kučerová