X-Cup 2006 ČESKÝ POHÁR FREESTYLE BMX. Co to je : X-cup je série závodů tykající se sportu na kolech tzv. Freestyle BMX.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Václav Metlička Cyklokros
Advertisements

Jan Větrovský Jsem juniorský reprezentant České republiky ve vodním slalomu. Tento sport dělám již 9 let. Trénuji 6 dní v týdnu v Pražské Troji. Trénuji.
SPEED DOWN Mladá Boleslav
Minikárový sport Minikárklub Mladá Boleslav při ÚAMK AMK ŠKODA.
O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.
Fotbal Kopaná Fočus.
Historie zimních olympijských her!!
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
BASKETBAL II..
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
Literatura 20 Literatura 30 Literatura 40 Literatura 50 Historie 10 Historie 20 Historie 30 Historie 40 Historie 50 Všeobecné 10 Všeobecné 10 Všeobecné.
Downhill Downhill - Co je to downhill - historie
JÍZDA V BOULÍCH.
SKIKROS. CO TO JE Skikros je poměrně mladá disciplína akrobatického lyžování, při níž několik lyžařů zároveň sjíždí trať s umělými překážkami vytýčenou.
SKOKY NA LYŽÍCH.
21. ROČNÍK ČERVENCE 2012 NEJSTARŠÍ FUTSALOVÝ TURNAJ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ OD ROKU 1992 KONANÝ TRADIČNĚ V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ HÁZENKÁŘSKÉHO AREÁLU.
19. ROČNÍK ČERVENCE 2010 NEJSTARŠÍ FUTSALOVÝ TURNAJ NA MORAVĚ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ OD ROKU 1992 KONANÝ TRADIČNĚ V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ HÁZENKÁŘSKÉHO.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
Začali to Finové Do České republiky se florbal dostal třemi různými cestami. Vůbec první setkání s florbalem v České republice se událo díky výměnnému.
NEJSLAVNĚJŠÍ SJEZDAŘI
Judo Sokol Praha Vršovice
SPORTOVEC ROKU 2012 MĚSTA MORAVSKÁ TŘEBOVÁ. 17. ročník Sportovce roku Cíl: ocenit nejúspěšnější sportovce a mimořádné sportovní výkony Poprvé se tak stalo.
SVĚTOVÝ POHÁR V ALPSKÉM LYŽOVÁNÍ
JARMILA KRATOCHVÍLOVÁ
olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy
CHELSEA Chelsea je anglický fotbalový klub v Londýně.
TOUR DE SKI. HISTORIE Tento etapový závod vznikl v roce 2006 Uskutečňuje se pravidelně na přelomu dvou roků Jde o sérii 7 až 9 závodů v běhu na lyžích.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
TURNÉ ČTYŘ MŮSTKŮ.
NEJLEPŠÍ SDRUŽENÁŘI. HISTORIE Mezi nejslavnější závodníky je možné zařadit především olympijské vítěze a mistry světa, kterými jsou Anssi Koivuranta (FIN),
RYCHLOBRUSLENÍ.
ATLETICKÝ DESETIBOJ.
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
DÁLKOVÉ BĚHY.
* 30. června 1981 – Jablonec nad Nisou je česká oštěpařka, světová rekordmanka, olympijská vítězka a držitelka světového rekordu v hodu oštěpem (výkon.
HISTORIE LYŽOVÁNÍ V ČECHÁCH
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
LEDNÍ HOKEJ NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH
SEVERSKÁ KOMBINACE.
1 PALESTRA KBELSKÁ DESÍTKA silniční běžecký závod 7. března 2009.
ALPSKÁ KOMBINACE.
Libor Bucifal juniorský reprezentant ČR na vytrvaleckých tratích.
NEJLEPŠÍ SJEZDAŘKY.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
BFM cup 11 Sportovní klub orientačního běhu SKOB Frýdek-Místek BFM Tato oddílová soutěž charakterizuje kvalitu závodníků z hlediska výsledků a úspěšnosti.
Skateparky,grafity,bmx !!!A vše kolem toho!!!. BMX-FREESTYLE Historie Pokud chceme psát o historii freestyle BMX, tak pochopitelně nelze vynechat odvětví.
S motokrosem jsem začal v 10 letech. Do tajů tohoto sportu mě zasvětil můj otec, který mě vzal v necelých devíti na první motokrosovou trať, kde jsem jezdil.
Krtčí norou denní hra, Brno, tři ročníky krtci.webz.cz.
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
Snowboarding. Snowboard  je prkno pevně připnuté k nohám jezdce, určené k sportovnímu využití na sněhu  dlouhé je přibližně cm (mělo by jezdci.
Vancouver je daleko! Věřte mi jsem divák ! O MĚSTĚ VANCOUVER Vancouver se nachází v Kanadě a je.
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
Praha – Modřany, Základní informace o akci Název akce : Škoda Cycling Challenge 2011 Termín konání akce : (7-22hod) Místo konání.
Neboli můj život… Dominik Prok 2009/2010 Základní škola a mateřská škola Regionu Karlovarský venkov.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
OKŘÍŠSKÝ UNIVERZÁL 2007  Okříšská laťka  Hujerův memoriál  O krále zeleného stolu  O univerzálovy koule  Zlatá diabolka  Okříšský rychlík  Okříšský.
LIGA ZÁKLADNÍCH ŠKOL V ORIENTAČNÍM BĚHU XXXXVI. ročník.
FC Slovan Rosice, z.s..
Největší úspěchy v historii československého a českého fotbalu
HISTORIE A SOUČASNOST DOSTIHOVÉHO SPORTU
Zpráva z druhého závodu v rakouském Red Bull Ringu COMPLEX Development solutions SE, Vídeňská 1764/158 Praha IČO: DIČ: CZ
Ivo KOBLASA Projekt 23letého paralympijského reprezentanta, vicemistra světa, mistra ČR OD RIO DE JANEIRA PO TOKIO „Za 4 roky, při Paralympic.
České hokejové zlato v Naganu 1998
LIGA ZÁKLADNÍCH ŠKOL V ORIENTAČNÍM BĚHU
Lyžaři TJ Žďár nad Sázavou
Druhy číslovek – číslovky základní, číslovky řadové
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
Transkript prezentace:

X-Cup 2006 ČESKÝ POHÁR FREESTYLE BMX

Co to je : X-cup je série závodů tykající se sportu na kolech tzv. Freestyle BMX

Historie: X-cup a jeho první oficiální závod začal roku 2002 kde byla velmi nízká účast jezdců. Závody začala pořádat česká freestylová asociace. V roce 2005 se odjíždí všechny discipliny (street,flatland,dirt)

Rok 2006 Patří k nejlepším ročníkům. Vše začíná ve Frýdku – Místku což je rodné město Honzy Janečky Honzy Martínka atd. Přes krutý déšť se závod dočká obrovských úspěchů. Zde se poprvé ukazuje parta s názvem LiveStyle BMX která postupně dobývá freetsylovou scénu svým stylem.

Frýdek Místek První závod seriálu X CUP 2006 vyhrál ve Frýdku Místku Jan Janečka před Michaelem Beranem a Jakubem Skupinem. Vítěz kategorie Experts se stal Patrik Ručka. Druhé místo získal David Neuman a třetí pak David Kadlíček.

Nový Bydžov Dnes se odjel další ze závodů seriálu X CUP Mistrem ČR v disciplíně minirampa se pro rok 2006 stal zaslouženě Michael Beran. Druhé místo získal Jan Martínek a třetí místo pak Dan Miler. V kategorii experts si první místo odnesl Patrik Ručka před Davidem Neumannem a Tomášem Kudrnáčem.

místo

Brno Závod Mistrovství ČR v Dirt jumpu byl pro špatné počasí zrušen. Titul Mistra ČR v této disciplíně se přesouvá k pražskému závodu, který se uskuteční v sobotu 2. Září v areálu Quiksilver parku ve Strašnicích

Úpice Čtvrtý závod v Bikeparku Úpice vyhrál Jan Janečka z Frýdku Místku před Johnem Martínkem a Ondrou Šlézem. A přes velblouda se málej odjela 180 to fakie od Projektyla

Strakonice Další zastávku série X CUP vyhrál ve strakonickém Temple parku Michael Beran před Janem Martínkem a Ondrou Šlézem. Do závodu se přihlásilo celkově devadesát jezdců ! Celkově závod provázela vynikající atmosféra a krásné letní počasí.

Praha MČR flatland Závod Mistrovství ČR ve Flatlandu vyhrál Dominik Nekolný. I přes dešťové přeháňky měl závod vynikající úroveň a také mezinárodní účast. Dominik Nekolný obhájil loňské vítězství před Marcusem Reichem a Miroslavem Hanžlem.

Praha MČR dirtjump Mistrem ČR v disciplíně Dirt jump se stal pro rok 2006 Pavel Caha. Před ním byl pouze vítěz závodu, Dušan Antalík ze Slovenska. Zde platí pravidlo prvního umístěného čecha a tím je právě Pavel.

Praha MČR streetstyle Po Mistrovství ČR v disciplíně Streetstyle a tou je jméno čerstvého Mistra ČR. Pro rok 2006 se jím stává Libor Beneš z Benátek nad Jizerou na 2. se umístil John Martínek a na 3. David Benda ! Gratulujeme !

A nakonec ukázka