INFORMAČNÍ SCHŮZKA S RODIČI DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce MATEMATIKA Kroužek matematických.
Advertisements

Projekt Budu školákem Program pro předškoláky a jejich rodiče:
Evropský parlament – Informační kancelář v ČR Natalie Šťastná
Projekt EU – OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Přijímací řízení na střední školy
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Výstavba sportovního areálu 20
V PŘEDŠKOLNÍM VZDĚLÁVÁNÍ
V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/
Projekt Bolzanova kreativní škola • Vývoj školního vzdělávacího programu • Informační centrum (knihovna) • Zvýšení kvality výuky cizích jazyků • Elektronický.
Olomouc, RCO, 16. června 2008 ZÁVĚREČNÉ SETKÁNÍ A VYHODNOCENÍ VÝUKY PROJEKTOVÉHO ŘÍZENÍ NA VYBRANÝCH STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH Projektové řízení na SPŠS Olomouc.
Odborné praxe na ÚISK Informační schůzka. Program setkání  Základní informace o praxích  Termín praxe  Postup při výběru instituce  Průběh praxe a.
54.mateřská škola Plzeň se sportovním zaměřením Staniční 72, Plzeň
Časová dotace:16 hodin měsíčně. možnost konzultace problémů souvisejících se speciálními vzdělávacími potřebami žáků vytváření podmínek pro integraci.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
Třídní aktivy Základní škola a mateřská škola Chotíkov, příspěvková organizace Chotíkov 173, tel.:
ROZVÍJEJÍCÍ AKTIVITY V PROCESU VÝUKY V PRAXI
ŠKOLSTVÍ V ÚJEZDĚ NAD LESY. MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY V Újezdě nad Lesy.
1 Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Přátelské setkání.
Informační schůzka ŠANCE – před - po 1. výzvě.
Útvar sociální prevence - dětské dopravní hřiště
zahajovací třídní schůzka 14. června 2013
Třídní setkání 11. září 2012 Změna člena Školské rady Aktuality a informace na webu Informace stravování Novinky z družiny Rozvrh hodin.
v 1. ročníku Praktické školy jednoleté
odloučené pracoviště Teplice, Kapelní 2
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Třídní schůzka 25. září 2014.
Pro střediska volného času, školní kluby a školní družiny a NNO pracující s dětmi a mládeží NÁRODNÍ INSTITUT DĚTÍ A MLÁDEŽE Ministerstva školství, mládeže.
Základní škola Merklín, okres Plzeň - jih
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Vítáme vás na Vánočním koncertě s jarmarkem Žádáme všechny příchozí, aby dbali své vlastní bezpečnosti!
Stáže v EP. Druhy stáží Placené stáže Neplacené stáže Stáže s obecným zaměřením Stáže určeny mladým lidem, kteří mají absolvovat stáž v rámci svého vzdělávání.
Zápis do 1.ročníku ZŠ Základní škola Bohumila Hrabala, Praha 8, Zenklova 52 (Škola jazyků a informačních technologií) anglický jazyk od 1.ročníku 2.cizí.
 1. Třídní schůzka + plenární schůze SRPDŠ čtvrtek PS od 15.30hod., TS od hod.   2. Třídní schůzka úterý nižší.
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_PEK248.
InspIS ŠVP pro ZV, SV.
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
ZPŮSOBY KOMUNIKACE V PROJEKTU
NÁRODNÍ INSTITUT PRO DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
Masarykova základní škola
Základní škola a Mateřská škola Stařeč, okres Třebíč
Přijímací řízení v roce Kontakty na výchovného poradce tel
Třídní schůzky 1. A Třídní učitelka:
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
Škola pro všechny EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA K DOLŮM V PRAZE 12.
Součásti:  základní škola – 15 žáků(1 třída s 5-ti postu- povými ročníky)  mateřská škola – 34 dětí (2 třídy)  školní družina – 15 žáků  školní jídelna.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
VÝSTUPY Z DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ POTŘEB MATEŘSKÝCH ŠKOL A ZÁKLADNÍCH ŠKOL pro ORP ŠUMPER Mgr. Ivana Hanáková.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Zadání projektu Kupr Jaroslav. Zadání: Vytvoření fiktivního programu pro jednodenní akci. Prezentace Prezentace projektu na cvičení ve stanovený termín.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
Základní škola a mateřská škola Pavlíkov, okres Rakovník Pavlíkov 77, tel.:  756, 731 225 743, IČO :
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
Třídní schůzka 3.A
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Klub rodičů při ZŠ Mokrá-Horákov
Šablony I a jejich realizace Hradec Králové/Pardubice/Liberec
PaedDr. Dagmar Kuzníková
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Transkript prezentace:

INFORMAČNÍ SCHŮZKA S RODIČI DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU 6.1.2014 Základní škola a mateřská škola Chotíkov, příspěvková organizace Chotíkov 173, 330 17 tel.: +420 377 821 580 e-mail: skola@zs-chotikov.cz ___________________________________________________________________________ INFORMAČNÍ SCHŮZKA S RODIČI DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU 6.1.2014 Zuzana Houdková zuzana.houdkova@zs-chotikov.cz www.zs-chotikov.cz

Informace 1. Termín zápisu: 17. ledna 2014, 14:00 – 18:00 hodin 2. Personální obsazení 1. třídy: Mgr. Silvie Kučerová, kontakt: silvie.kucerova@zs-chotikov.cz 3. Schůzka informační před nástupem do 1. třídy: červen 2014 (potřeby a pomůcky, web)

Informace 4. Požadavky na úroveň znalostí a dovedností http://www.zs-chotikov.cz/pozadavky-na-uroven-znalosti-dovednosti-pri-nastupu-do-1-tridy 5. Výchova a vzdělávání: ŠVP platný od 1.9.2013, KUPOLE AJ – od 2. třídy (od 1. třídy možnost výběru kroužku AJ) Interaktivní sety – interaktivní programy (ukázka) Materiální vybavení školy (multifunkční hřiště) Bruslení, plavání, škola v přírodě Družina – 4 oddělení (kroužky) Jídelna – domácí strava, návaznost na spoje Mléko do škol – projekt (dotace) Ovoce a zelenina do škol – projekt (zdarma) 6. Mimoškolní aktivity

Informace 7. 1. třída – počet dětí, řešení 8. Komunikace – e-mail, telefon 377 821 580 ŠKOLA ONLINE – veškeré dokumenty v elektronické podobě, pouze ŽK duplicitní 9. Konzultační hodiny, 2x v týdnu 10. Třídní aktivy – 3x do roka 11. Akce s rodiči – Chotíkovská šlápota

Děkuji za pozornost Zuzana Houdková Zuzana.houdkova@zs-chotikov.cz 377 821 580 www.zs-chotikov.cz