Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – 12 00 hod,13 00 hod - 18 00 hod Kontakt: Tel.číslo: 312 565 279 Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kuperóza v kosmetické praxi
Advertisements

Název šablony: Inovace v přírodopisu 52/P22/ , Vrtišková Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Název výukového materiálu: Biologie člověka Autor:
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Zveme Vás na den otevřených dveří v salonu Saphira
Zveme Vás na předvánoční den otevřených dveří Studia Nefertiti
Nová řada Herbal Aloe Připravila: Křížová Vlaďka.
TianDe krása a zdraví z Tibetu.
Vítejte v kadeřnickém salónu Jana, zde vám můžeme nabídnout. Všelijaké účesy, melíry, barvení, stříhání, holení a různé typy účesů. KADEŘNICKÝ SALÓN Jana.
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
Vnější výživa Můj životní styl !. 1. Najděte si svůj důvod ( baví mě, peníze, kontakty, čas.....) 2. Zadejte si konkrétní cíl (čeho chcete dosáhnout (
Anotace Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:Péče o pleť Kód VM:VY_52_INOVACE_08 Vzdělávací předmět:Výchova ke zdraví Tematická oblast:Zdraví.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Clarins se zrodil z lásky. Z lásky a respektu Jacqua Courtin-Clarins k ženské kráse. Jeho zájem o estetiku dal vzniknout značce, která chápe, že pro ženy.
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:Péče o nehty Kód VM:VY_52_INOVACE_05 Vzdělávací předmět:Výchova ke zdraví Tematická oblast:Zdraví a jeho.
Kyselost a zásaditost látek
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Kde nás najdete: V Kladně v ulici Tomáše Garika Masarika 825 Kontakt: telefonní číslo: Otevírací doba: Po-St : od ,
Jolana Fialová SOU Domažlice KOSMETIKA VY_32_INOVACE_01-11.
Gelové nehty.
MINIKURZ LÉČEBNÉHO MEDICÍNSKÉHO LÍČENÍ Neutralizace zelenou korekční tyčinkou Neutralizace zelenou korekční tyčinkou.
Periorální dermatitida
KOSMETIČKA L /004.
Ročníková práce Péče o kůži 2013/14 Honza Sokolář 6. Třída Obr. 1.
KOŽNÍ SOUSTAVA 5.ročník.
Obohacujeme životy žen!
Kde Nás najdete ? Vanessa Connor Papiererstraße 27, Landshut, Germany Tel. :
Whitte street 156 Pink 5 Tel.č Pondělí 10 – 19 Úterý 10 – 18 Středa 10 – 18 Čtvrtek 9 – 17 Pátek 11 – 15 Péče o pleť Váš.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Kosmetika.
Den matek s Neděle
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Testování léků a kosmetiky na zvířatech
Přírodní mycí houba «KONNYAKU» 100% se skládá z hlíz exotické květiny Amorphophallus Konjak Jemná jako bílý mráček, Účinná i bez čisticích prostředků.
M E T O D Y H O D N O C E N Í K O S M E T I C K Ý C H P Ř Í P R A V K Ů V Č S N Ing.Karel Janeš, CSc.
KRÁSNÉ VÁNOCE S MARY KAY
VY_52_INOVACE_ZB03_1064TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
LIDSKÉ RASY (PLEMENA) 8. ročník.
STUDIO GLAMOUR. Studio Slu ž by Studia GLAMOUR Kade ř nictví Brazilský keratin Prodlu ž ování vlas ů Indická masá ž hlavy Masá ž e Depilace cukrovou.
Speciální vánoční balíčky
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
VY_52_INOVACE_ZB03_1664TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
VY_52_INOVACE_ZB03_1364TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Kožní soustava.
Základní péče o pokožku. Základní péče:  Čištění  Tonizace  Přípravky na oční víčka a rty  Přípravky denní a noční péče  Přípravky na krk a dekolt.
SPIRIT s. r. o. „… protože vlasy dělají člověka…“ katalog 2010/11.
BUSINESS PLÁN – FRANŠÍZA - YVES ROCHER Lucie Palečková, Aneta Koláčná,
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR. JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_10_NÁKUP.
JAFRA COSMETICS představuje NOVINKY Revitalizační čistící prášek Rozjasňující pleťové tonikum Rozjasňující denní emulze SPF 15 Rozjasňující.
ZŠ Praktická a ZŠ Speciální Uherský Brod Projekt číslo CZ.1.07/1.4.00/ Prvouka 2. ročník Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_14_Základní hygienické návyky.
Ředitelství firmy ELEGANCE s.r.o. a vizážistické centrum Tyršova 9, Moravská Ostrava
Číslo projektu MŠMT: CZ / / Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1 3 _05_úvod do chemie Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_VERA_MERKLOVA_PECE_O_VLASY_MYTI_VLASU_A_POKOZKY_HLAVY_ PREZENTACE_1_04 Název školyStřední.
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV50 Název školy.
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1 3 _05_úvod do chemie Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská 679,
(Nabídka platí od 1. září do vyprodání zásob. Na akci se jiné slevy nevztahují.) Babí léto s kosmetikou SOTHYS Paris.
SOTHYS make-up kolekce jaro/léto Make-up trendy TRENDYTRENDY PODLENELLY RODIPODLENELLY RODI Barvy květin na rtech a nehtech Lehké opálení, velice.
Krém anti-âge + oční krém créme anti-rides za ½ ceny PROGRAM ANTI-ÂGE PÉČE V EXKLUZIVNÍM BALENÍ EXKLUZIVNÍ KOSMETICKÁ TAŠTIČKA (V nabídce jsou krémy č.1,
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640,PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR.JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_11_SLUŽBY-
Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám.
ESSENS CLUB   Parfémy, kosmetika, potravní doplňky - Colostrum, Aloe Vera Essens - Vysoká kvalita –Nízká cena Šárka Ksandrová, Essens ID: essens-club.cz.
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Drogerie – osobní hygiena I
Naše firma Naše firma leží v Rancířově.Obci nedaleko měst jako třeba Jemnice,Slavonice nebo Dačice. Jsme firma zabývajicí se vlasovou i pleťovou kosmetikou.
DOMINIKA EBRLOVÁ 3.B Valéria baťková 2.o
Výsledky ankety Tým AlterEko – Květa Kupková, Daniela Šmídová, Michaela Dvořáková, Martin Prívara.
Č. DUMu: VY_32_INOVACE_18_lidské tělo
Č. DUMu: VY_32_INOVACE_14_předměty osobní hygieny
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá
Transkript prezentace:

Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323

V dnešní uspěchané době je čím dál více vyskytujících se problémů s pokožkou. Kůže je naším zrcadlem a odrazem našeho mikrokosmu v nás. Je- li třeba očistit tělo, můžeme použít vhodné alternativní metody nebo potravinové doplňky, které doplňují účinnost kosmetického ošetření v salonu i doma. LÍČENÍ: denní líčení večerní líčení svatební líčení fotolíčení

Pleťová kosmetika Čistící kosmetika Masky Krémy Proti akné Tělová kosmetika Sprchové gely Mýdla Peelingy Tělové oleje a mléka Péče o ruce Péče o nohy a chodidla Dekorativní kosmetika Kosmetika na oči Kosmetika na rty Make-upy Odličovadla Laky na nehty KOSMETIKA:

Vlasová kosmetika Šampony Kondicionéry a balzámy Kúry, masky a séra Laky a tužidla Sluneční kosmetika Na opalování Po opalování Samoopalovací Kosmetika pro muže Kosmetika pro děti

Kartáček na barvení řas a obočí Oboustranný univerzální štětec Paletka kosmetických štětců Houbičky na make-up Kleštičky na řasy Kosmetické pomůcky: Štětec na pudrový make-up