Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Vítejte na konferenci k národnímu projektu Návrat do práce.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, financování, vykazování činnosti Jana Moravcová
Advertisements

Závěrečná konference k regionálním individuálním projektům (RIP) „Dobrá práce v Jihočeském kraji“ reg.č.: CZ.1.04/2.1.00/ a „Cesta do práce v Jihočeském.
1 RESPONSIBLE CARE Projekt „Adaptabilita a posílení konkurenceschopnosti chemického průmyslu ČR“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
k regionálním individuálním projektům (RIP) kulturní centrum Bazilika
„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
SLUŽBA MENTOR Sdružení pro probaci a mediaci v justici, o.s.
Další profesní vzdělávání, realizované prostřednictvím úřadu práce
Rekvalifikace realizované Úřadem práce ČR a projekt UNIV 3
CZ / /0314 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
1 Opatření 1.1 JPD3 Rozšíření a zvýšení adresnosti aktivní politiky zaměstnanosti Úřad práce hl.m. Prahy 19.října 2004.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
PREZENTACE KA 7 KONFERENCE PROJEKTU ITP ITP Ing. Jaromír Čáp, Národní vzdělávací fond, o.p.s. Velké Karlovice, Institut Trhu Práce.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Kulatý stůl s odbornou veřejností FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Stroupežnického 30, Praha
Projekt PŘÍPRAVA+ v Moravskoslezském kraji Závěrečná konference CLARION CONGRESS HOTEL 29. února 2012 Mgr. Martin Kovalský vedoucí monitoringu trhu práce.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY Systém péče o ZP formou pracovní rehabilitace občanů evidovaných.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Evropský sociální fond v ČR
Dalším profesním vzděláváním k rozvoji Písecka – Tvorba a pilotní realizace modulárních vzdělávacích programů CZ / Tento projekt je spolufinancován.
Příležitost dělá(t) zaměstnance
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
Projekty na podporu cílů vzdělávací politiky ČR v kontextu Lisabonské strategie a dalších iniciativ EU Jana Švecová MŠMT odbor pro záležitosti EU 20.října.
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
Evropský sociální fond v Karlovarském kraji „ESF – rovné příležitosti pro všechny“ Úřad práce v Karlových Varech Mgr. Martina Hronková oddělení správy.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
Vzdělávejte se pro růst v Jihočeském kraji reg. č. CZ /1. 1
ZAMĚSTNANOST. Práce, pracovní síla práce = účelná a cílevědomá lidská činnost přeměňující přírodní látky na statky nebo činnost spojená s poskytováním.
3K – Krok Ke Kariéře podruhé Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/D Oblast podpory: Posílení aktivních politik zaměstnanosti Tento projekt je financován.
Podporované zaměstnávání -metoda boje proti nezaměstnanosti osob se zdravotním postižením reg. číslo: CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků.
Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková, MŠMT Pardubice, 2.dubna 2004 Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková,
Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Datum,místo. Národní program Phare část II Zaměření programu:  podpora podnikatelské infrastruktury (MMR) 
Regionální individuální projekt OSOBNÍ ASISTENCE A PRÁCE V OBLASTI SOCIÁLNÍ PÉČE (CZ.1.04/2.1.00/ ) Informační seminář pro poskytovatele sociálních.
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
Regionální individuální projekt Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT.
Grantové schéma Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Seminář pro auditory Část obsahová Praha, 15. března 2006 Ing. Jarmila Modrá Národní vzdělávací.
Mgr. Ilona Kostadinovová, advokát I.K.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
Regionální individuální projekt „Program aktivizace a podpory uchazečů a zájemců o zaměstnání se zdravotním omezením v Královéhradeckém kraji“
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Prezentace ITP ÚP Ústeckého kraje pro konferenci ITP ve Velkých Karlovicích Úřad práce v Chomutově – metodiky realizace postupových kroků v oblasti poradenství.
Krátce bez práce Závěrečná krajská konference Projekt Krátce bez práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
1 prezentuje : Mgr. Helena Adamcová vedoucí odboru zprostředkování a poradenství Úřad práce v Liberci Postup resortu práce a sociálních věcí v oblasti.
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Způsob financování sociálních služeb v rámci projektu „Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Ing. Pavel Poles Odbor strategického rozvoje kraje.
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
PLÁNOVANÉ REGIONÁLNÍ INDIVIDUÁLNÍ PROJEKTY PRO KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ PROGRAMOVACÍ OBDOBÍ 2014 – 2020.
Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Ústí nad Labem Dvořákova 1609/18 Ústí nad Labem-centrum Ústí nad Labem
Logo Úřad práce ČR - krajská pobočka v Brně Mgr. Pavel Ondrák, Ing. Jiří Šimbera.
1 Se sousedy k vzdělávání I, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ERDF pro vysoké školy Mgr. Stanislava Podolková Praha, duben 2016.
Most, 24. ledna 2008 Univerzita půl třetího věku Závěrečný seminář Mgr. Jaroslava Barbara Sporková
Informační schůzka k 1.výzvě pro předkládání projektů pro roční program 2012 Evropského uprchlického fondu Praha 11. října 2012 Evropský uprchlický fond.
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
1 Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
KONFERENCE PROJEKTŮ ZAMĚSTNANOSTI KARLOVARSKÉHO KRAJE.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
Kontroly na místě a nesrovnalosti projektů realizovaných v OP LZZ
INOVACE ŠVP ZAČLENĚNÍM PŘEDMĚTU FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část řízení projektu (seminář pro příjemce – 1. a 2. výzva)
Transkript prezentace:

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Vítejte na konferenci k národnímu projektu Návrat do práce v Jihočeském kraji konané dne 29. října 2008 v kulturním centru Bazilika „Návrat do práce v Jihočeském kraji“ reg. č. projektu: CZ / /0029

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Realizátor projektu: Úřad práce v Českých Budějovicích Partneři projektu: Úřad práce v Českém Krumlově Úřad práce v Jindřichově Hradci Úřad práce v Písku Úřad práce v Prachaticích Úřad práce ve Strakonicích Úřad práce v Táboře „Návrat do práce v Jihočeském kraji“ reg. č. projektu: CZ / /0029

Místo plnění Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Jihočeský kraj

Klíčové aktivity projektu Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Příprava a zpracování projektu do formy Žádosti o finanční podporu z OP RLZ Přípravná fáze – zpracování zadávací dokumentace, výběrový proces - veřejná zakázka Příprava pracovníků ÚP Publicita Zahájení realizace projektu Předběžný výběr a pohovor Aktivity projektu pro účastníky – Informační schůzka, Vstupní modul, Základní informační a vzdělávací program, individuální podpora a poradenství, profesní školení a rekvalifikace, zhodnocení programu Monitorování – monitorovací návštěvy, monitorovací zprávy Závěrečná konference k ukončení projektu „Návrat do práce v Jihočeském kraji“ reg. č. projektu: CZ / /0029

NÁRODNÍ PROJEKT „Návrat do práce v Jihočeském kraji“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. je realizován v rámci Opatření Posílení aktivní politiky zaměstnanosti při zaměstnávání uchazečů a zájemců o zaměstnání řídí se pravidly Evropského sociálního fondu a národními pravidly Součástí projektu byla nadlimitní veřejná zakázka na služby „Návrat do práce v Jihočeském kraji“, která byla vyhlášena v režimu zákona č. 40/2004 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Dne byla podepsána smlouva o dílo se sdružením KP projekt s.r.o. a Employment Service, a.s. Celková cena předmětu plnění veřejné zakázky včetně DPH a prostředků na přímou podporu činí ,- Kč. „Návrat do práce v Jihočeském kraji“ reg. č. projektu: CZ / /0029

Údaje o projektu Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo projektu CZ / /0029 Celková doba trvání realizace projektu je od do , tedy 31 měsíců. Realizován ve třech na sebe navazujících cyklech. Celkové náklady na projekt byly schváleny ve výši Kč, v září 2008 byl rozpočet projektu snížen na Kč. „Návrat do práce v Jihočeském kraji“ reg. č. projektu: CZ / /0029

Cílová skupina Předpokládaný počet osob zařazených do projektu v jednotlivých okresech Jihočeského kraje České Budějovice100 Český Krumlov100 Jindřichův Hradec100 Písek90 Prachatice35 Strakonice90 Tábor85 Celkem 600 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Osoby dlouhodobě nezaměstnané, které jsou v evidenci déle než 6 měsíců, resp. 8 měsíců Uchazeči musí splňovat některé z následujících kritérií: 18 – 24 let, délka evidence nad 6 měsíců (nad 183 dnů v členění na muže a ženy) 25 – 39 let, délka evidence nad 8 měsíců (nad 244 dnů v členění na muže a ženy) nad 39 let, délka evidence nad 6 měsíců (nad 183 dnů v členění na muže a ženy) „Návrat do práce v Jihočeském kraji“ reg. č. projektu: CZ / /0029

Cílové indikátory Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Minimálně 600 osob vstoupí do projektu Minimálně 600 osob bude zařazeno do aktivit – Vstupní modul, Základní informační a vzdělávací program Minimálně 400 osob vstoupí do rekvalifikačního kurzu Minimálně 100 nových pracovních míst bude podpořeno mzdovým příspěvkem Minimálně 322 osobám bude zprostředkováno zaměstnání „Návrat do práce v Jihočeském kraji“ reg. č. projektu: CZ / /0029

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Návrat do práce v Jihočeském kraji Závěrečné výsledky v kulturním centru Bazilika „Návrat do práce v Jihočeském kraji“ reg. č. projektu: CZ / /0029 Sdružení firem KP projekt s.r.o. a Employment Service, a.s. Mgr. Nina Mocová

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. „Návrat do práce v Jihočeském kraji“ reg. č. projektu: CZ / /0029 PŘÍMÉ NÁKLADY ZAKÁZKYČÁSTKA REALIZACE ZAKÁZKY Kč PŘÍMÁ PODPORA Kč CELKOVÁ ČÁSTKA Kč

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. „Návrat do práce v Jihočeském kraji“ reg. č. projektu: CZ / /0029 Zadavatelem požadované cílové indikátorySkutečný stav požadovaných indikátorů aktivitaPožadovaný početSkutečný počet Počet účastníků projektu Zařazení do Vstupního modulu Zařazení do Zákl. inf. vzděl. programu (ZIVP) Úspěšné absolvování (ZIVP)90%89,4% Zařazení do rekvalifikačních kurzů Úspěšné absolvování rekvalifikací75% (300osob)94% (357 osob) Vytvoření nových prac. míst se mzd. příspěvkem10043(+3zrušené) Počet zaměstnaných osob s Potvrzením o zaměstnání účastníka déle než 90dní Nástup do práce po ukončení projektu – nehledě na dobu 90ti dní - 564

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. VÝBĚRY A INFORMAČNÍ SCHŮZKY V REGIONECH „Návrat do práce v Jihočeském kraji“ reg. č. projektu: CZ / /0029

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. CÍLOVÁ SKUPINA ÚČASTNÍKŮ DLE VĚKU, DÉLKY EVIDENCE, A DOSAŽENÉHO VZDĚLÁNÍ „Návrat do práce v Jihočeském kraji“ reg. č. projektu: CZ / /0029

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. ZÁKLADNÍ INFORMAČNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM „Návrat do práce v Jihočeském kraji“ reg. č. projektu: CZ / /0029

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. REKVALIFIKACE- POČTY ÚČASTNÍKŮ „Návrat do práce v Jihočeském kraji“ reg. č. projektu: CZ / /0029

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. ODBORNÉ PORADENSTVÍ „Návrat do práce v Jihočeském kraji“ reg. č. projektu: CZ / /0029

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. ZPĚTNÁ VAZBA ÚČASTNÍKŮ PO ABSOLVOVÁNÍ AKTIVIT „Návrat do práce v Jihočeském kraji“ reg. č. projektu: CZ / /0029

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. HODNOCENÍ ÚČASTNÍKŮ - DŮVODY VSTUPU A SPLNĚNÍ JEJICH OČEKÁVÁNÍ „Návrat do práce v Jihočeském kraji“ reg. č. projektu: CZ / /0029

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. HODNOCENÍ ÚČASTNÍKŮ – ZLEPŠENÍ SVÉ POZICE NA TRHU PRÁCE PO ABSOLVOVÁNÍ AKTIVIT „Návrat do práce v Jihočeském kraji“ reg. č. projektu: CZ / /0029

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. PŘEHLED ZAMĚSTNANOSTI ÚČASTNÍKŮ V REGIONECH „Návrat do práce v Jihočeském kraji“ reg. č. projektu: CZ / /0029

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. FINANČNÍ NÁKLADY stav k „Návrat do práce v Jihočeském kraji“ reg. č. projektu: CZ / /0029 AKTIVITA ČÁSTKA Základní informační vzdělávací program Kč Odborné poradenství Kč Rekvalifikace Kč Přímá podpora Kč Nepřímé náklady Kč Náklady 1 účastník/ projekt Kč

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Kontaktní údaje: Úřad práce v Českých Budějovicích Odbor implementace projektů ESF Klavíkova České Budějovice Pracoviště OIP ESF: Krajinská 42, České Budějovice Sdružení firem KP projekt s.r.o. a Employment Service, a.s. Riegrova 1756/ České Budějovice Okresní střediska: Český Krumlov, Strakonice, Písek, Prachatice, Tábor, Jindřichův Hradec „Návrat do práce v Jihočeském kraji“ reg. č. projektu: CZ / /0029

Děkujeme za pozornost Tato prezentace bude k dispozici ke stažení ve formátu PDF na webových stránkách UPCB: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. „Návrat do práce v Jihočeském kraji“ reg. č. projektu: CZ / /0029