Irské štěstí OPRAVDU to funguje..

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poučení od motýla Jednoho dne se v zámotku objevil malý otvůrek; člověk seděl a několik hodin pozoroval motýla, jak se usilovně snaží protlačit tělo tímto.
Advertisements

Rozhovor s Bohem.
Pro někoho něco znamenáš
Kdyby ses zeptal/a....
Byl jednou jeden mladý pár s chlapcem ve věku 12 let.
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
CINSKE PRISLOVI.
Citáty O LÁSCE.
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
Člověk náhle zemřel... Najednou uviděl, jak se k němu blíží Bůh - s kufrem v pravici. -Synu, přišel čas, musíme jít... Člověk se zeptal: - Proč tak.
Vyvolám na Tvé tváři úsměv? Měla jsem trochu volného času, otevřela jsem svoji mailovou schránku, abych viděla, jestli jsem od Tebe něco dostala.
Dobrý den online příteli - přítelkyně!.
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Zastav se, aby sis přečetl tuto zprávu –
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Medvídek Pú.
Já vím, takových věcí chodí hodně, ale tohle je vážně miloučký.
Každé ráno začíná život....
Kdybych uměl(a) polapit duhu, udělal(a) bych to.
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Přátelství.. .. je něco hezčího ? ...
Irské štěstí.
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
Čtěte pomalu a tiše!  .
Svět v miniatuře aneb analýza populace Země.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
Prosím nepodvádět a čestně odpovídat. Jinak podvádíš jenom sebe ! ! !
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Irské štěstí.
To funguje..…   Ať mají Tvé ruce vždycky co dělat, Ať je v Tvé peněžence vždycky.
Kdybych uměl polapit duhu, udělal bych to
10 „zadečků“ pro Tebe.
Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty
O polibcích.
Dopis od Boha.
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“.
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
Žil kdysi chlapec se zlým charakterem. Jeho otec mu dal sáček hřebíků a řekl, aby zabil hřebík do plotu jejich zahrady vždy, když ztratí trpělivost nebo.
Pracuj, jako by si nepotřeboval(a) žádné peníze...
Miluj tak, jako by tě ješte nikdy,
MÁM PRO TEBE 10 RŮŽÍ.
Miluj tak, jako by tě ještě nikdy
CHVÁLÍM DEN, KDY JSI PŘIŠEL K NÁM, PORAZIL SMRT, ZACHRÁNIL JSI NÁS, V RADOSTI TEĎ ŽIJEM V TOBĚ DÁL. PRÁZDNÝ KŘÍŽ A PRÁZDNÝ HROB, ŽIVOT VĚČNÝ PRO NÁS BYL.
Irské štěstí. Jmenoval se Fleming a byl to chudý skotský rolník. Jednou, když se snažil vydělat pro rodinu na živobytí, uslyšel volání o pomoc z nedaleké.
Zdravím Tě! Mám Tě rád, protože jsi tu i pro mě ...
10 RŮŽÍ JEN PRO TEBE !.
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
O polibcích.
Zastav se, aby sis přečetl tuto zprávu –
Rozhovor s NÍM.
Kdybych uměl(a) polapit duhu, udělal(a) bych to.
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
Irské štěstí.
Rozhovor s Bohem.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
Rozhovor s NÍM.
Rozhovor s NÍM.
Rozhovor s NÍM.
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
Zdálo se mi, že jsem měl rozhovor s Bohem ...
MÁM PRO TEBE 10 RŮŽÍ.
VŠE O PENĚZÍCH..
Kdyby ses zeptal/a....
Poučení od motýla Jednoho dne se v zámotku objevil malý otvůrek; člověk seděl a několik hodin pozoroval motýla, jak se usilovně snaží protlačit tělo tímto.
Zem v miniatuře.
10 „zadečků“ pro Tebe.
Transkript prezentace:

Irské štěstí OPRAVDU to funguje.

Jmenoval se Fleming a byl to chudý skotský rolník Jmenoval se Fleming a byl to chudý skotský rolník. Jednou, když se snažil vydělat pro rodinu na živobytí, uslyšel volání o pomoc z nedaleké bažiny. Zahodil nářadí a běžel k močálu. Tam našel vyděšeného kluka po pás v černém bahně, jak křičí a snaží se dostat ven. Rolník osvobodil mladíka a zachránil ho tak před pomalou a úděsnou smrtí.

Další den se u Skotovy zahrádky zastavil luxusní vůz Další den se u Skotovy zahrádky zastavil luxusní vůz. Vystoupil z něho elegantně oblečený šlechtic a představil se jako otec chlapce, kterého rolník Fleming zachránil. „Chci se s vámi vyrovnat," řekl šlechtic. "Zachránil jste život mému synovi" „Ne, nemohu přijmout peníze za to, co jsem udělal," odvětil skotský rolník a odmítl nabídku. V tu chvíli se ve dveřích objevil rolníkův syn. "Tohle je váš syn?" zeptal šlechtic. "Ano," odvětil rolník hrdě. "Udělám vám nabídku. Dovolte, abych mu poskytl stejnou úroveň vzdělání, jaké se dostane mému synovi. Pokud je mladík aspoň trochu po otci, určitě z něho vyroste muž, na kterého budeme oba pyšní." A tak se stalo.

Syn rolníka Fleminga chodil do nejlepších škol a po čase promoval na Lékařské fakultě St. Mary's Hospital Medical School v Londýně a posléze dosáhl světového věhlasu jako vynálezce penicilinu Sir Alexander Fleming. Po letech, syn téhož šlechtice, který byl zachráněn z močálu dostal zápal plic. Co mu zachránilo život tentokrát? Penicilin.

Ten šlechtic se jmenoval Lord Randolph Churchill. A jeho syn Ten šlechtic se jmenoval Lord Randolph Churchill. A jeho syn? Sir Winston Churchill.

Říká se: Co chodí dokola, to se nakonec vrátí.

Pracuj, jako když nepotřebuješ peníze Pracuj, jako když nepotřebuješ peníze. Miluj, jako bys nebyl nikdy zklamán. Tancuj, jako by se nikdo nedíval. Zpívej, jako by nikdo neposlouchal. Žij, jako by byl ráj na Zemi.

Je národní svátek přátelství Je národní svátek přátelství. Pošli to každému koho považuješ za PŘÍTELE. Pošli to dál a prozáříš někomu den. IRSKÉ PŘÁNÍ PRO PŘÁTELE Radši to pošli i zpátky!! Mnoho štěstí!

Doufám, ze to funguje...

Ať tvé ruce mají vždycky co dělat; Ať máš v peněžence vždycky pár mincí; Ať ti do oken stále svítí slunce; Ať je po každém dešti duha; Ať máš pomocnou ruku vždy nablízku; Ať ti Bůh naplní srdce laskavostí aby tě povzbudil.

OK, a teď co musíš udělat. Pošli to všem svým přátelům OK, a teď co musíš udělat... Pošli to všem svým přátelům.. Ale – MUSÍŠ to poslat během jedné hodiny po otevření! Ted ..... si něco přej!! Doufám, že sis něco přál!

Teď, když to pošleš: jednomu --- přání se ti splní do roka třem lidem --- do 6 měsíců 5 lidem --- do 3 měsíců 6 lidem --- do měsíce 7 lidem --- do 2 týdnů 8 lidem --- do týdne 9 lidem --- do 5 dnů 10 lidem --- do 3 dnu 12 lidem --- do 2 dnů 15 lidem --- do 1 dne 20 lidem --- do 3 hodin.

Když to přečteš a vymažeš, budeš mít rok smůlu!

Ale když to pošleš 2 přátelům budeš mít automaticky 3 šťastná léta!!!

tak do toho …