Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

O polibcích.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "O polibcích."— Transkript prezentace:

1 O polibcích

2 Polibek 1. Polibek na ruku ...... Ctím tě.
2. Polibek na tvar Chtěl bych, abychom zůstali přátelé. 3. Polibek na šíji Chci tě. 4. Polibek na rty Miluji tě. 5. Polibek na ucho Jen si s tebou pohrávám. 6. Pohledy do očí Polib mě. 7. Hraje si s tvými vlasy..... Bez tebe nemůžu žít. 8. Má ruce kolem tvého pasu .Vychutnám si tě.

3 Tři dobré rady Pro dívky: Když je na tebe chlap drzý, zpohlavkuj ho.
Pro chlapce: Když tě dívka pohlavkuje, polib ji. Pro dívky a chlapce: k líbáni nepatři oči - kdo je má otevřené, často přehlédne to nejdůležitější.

4 Zásady správného líbání
Příliš tlusté pysky se nakonec slisuji. Neptej se zda smis líbat. Prostě to jen udělej, nebo jdi od toho. Využij každé vhodné i nevhodné příležitosti k líbání.

5 !!!NEZAPOMEŇ!!! Růže je růže, fialka zůstane fialkou. Polibek
však není žádným polibkem bez řádné dávky vášně. Proto otevři ústa, zavři oči a líbej, líbej, líbej - opakování je matkou znalosti. A to je veliká pravda 

6 Následky Když přetrhneš řetěz dopisu, budeš mít v lásce smůlu. Pokud tento dopis jednou přečteš, musíš jej IHNED odeslat pěti lidem!!!!!!!!! Až splníš úkol, něco si přej! Splní se ti to do několika dnů. O kolik hodin se zpozdíš s odesláním, tolik dni bude trvat, než se přání splní.

7 Nepřehlédni Čím více lidí tento dopis dostane, tím více štěstí budeš mít ve svém životě.

8 HODNĚ ŠTĚSTÍ


Stáhnout ppt "O polibcích."

Podobné prezentace


Reklamy Google