KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
= pramáti všech léčebných systémů světa
Advertisements

1.Význam kosmetického účinku šamponu
SPIRULINA BARLEY + BARLEY
Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
NEOMEZENÝ SYSTÉM PROMĚNY SYSTÉM VYTVOŘEN PRO ZMĚNU, KTERÁ PŘINÁŠÍ NĚCO ZCELA NOVÉHO. Je navržen tak, aby splnil přání každé ženy, která touží po ulehčení.
Set SPA Aromatherapy Aromatický SPA šampon Zjemňující SPA kondicionér Relaxační SPA pěna do koupele.
Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí!
Produkty ILLUMINATING
Vyživující řada, vytvořená speciálně pro vlasy suché a bez života. Díky nejnovější technologii, která se zabývá péčí o vlasy suché a bez života, se účinek.
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
KOŽNÍ SYSTÉM.
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
COLOR PROTECTION. Zdroj: Nielsen Research pro UNIPRO 2009 italský trh TRH S VÝROBKY NA OCHRANU BARVY 45% žen si barví vlasy a 24% žen má ve vlasech melírované.
HISTORIE Společnost ALFAPARF MILANO byla první společnost, která si uvědomila, že je zapotřebí zpomalovat proces stárnutí vlasů. INSPIRACE V současné.
PRODUKTY FLP NA PODZIMNÍ MĚSÍCE
TÓN V TÓNU Inovace 2007.
MÓDA ZAČÍNÁ U ZDRAVÝCH VLASŮ VLASY OSLABENÉ A CHEMICKY NAMÁHANÉ
Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy...
“Vhodné moderní jídlo”
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Automatické předvádění Víte, jaké bohatství se skrývá v jednom litru piva?
Být rodičem je úžasné … Každý rodič vždy dá to NEJLEPŠÍ svému dítěti … WINALITE BabyCare
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
SPIRIT s. r. o. „… každý pokus má svou cestu“ 1/2011.
VITAMÍNY A MINERÁLY.
BELEX-08 EXCELLENS.
IMMUBLEND.
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
Superfoods superpotraviny.
FOREVER Vit♀lize™ Women’s FOREVER Vit♀lize™ Women’s Jak ženy stárnou, mohou využít další pomoc v boji proti volným radikálům, na zvládnutí stresu, zvýšení.
KRÉMOVÝ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM VIACOLORE ODSTRANĚNÍ UMĚLÝCH PIGMENTŮ PRODUKTY KOMPAKTNÍ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM.
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.
SPIRIT s. r. o. „… protože vlasy dělají člověka…“ katalog 2010/11.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
Eternity FuCoyDon SpectraMaxx
Legendární série «Sibiřská kolekce balzámů» 18 let úspěchů! Více než 25 států.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
GHESER Síla přírody pro silné na duchu. Gel na holení Ultra comfort PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* 4EN ml T Tento osvěžující gel vytváří bohatou.
ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLUVYS_32_INOVACE_493_OŠETŘENÍ A REGENERACE VLASŮ NÁZEV ŠKOLYVyšší odborná škola, Střední průmyslová škola.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_VERA_MERKLOVA_PECE_O_VLASY_MYTI_VLASU_A_POKOZKY_HLAVY_ PREZENTACE_1_04 Název školyStřední.
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV50 Název školy.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_VERA_MERKLOVA_PECE_O_VLASY_MASAZ_POKOZKY_HLAVY_PREZEN TACE_1_12 Název školyStřední škola.
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
SUCHÁ FYTOKOSMETIKA Vyloučením z receptury vody, jsme úplně upustili od konzervantů, emulgátorů, parfémů a jiné chemie Nejefektivnější péče o pokožku 100%
Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám.
Sezonní profesionální obličejové ošetření jaro/léto 2012 s pomerančovými a grapefruitovými výtažky.
ODHALTE TAJEMSTVÍ KRÁSNÝCH A SILNÝCH VLASŮ
Drogerie – osobní hygiena I
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Ošetření pro lehké nohy 2017
Chlorophyl Chlorela Spirulina Tolice vojteška Mladá pšenice Mladý ječmen.
Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou!
HYPRACID Čištění a dezinfekce dojícího zařízení Výhody Hypracidu
Regenerační přípravky II.
Živina Funkce (dle schválených tvrzení) Významný zdroj Vitamin A
ŠPIČKOVÁ DEZINFEKCE A OCHRANA STRUKU
gelová konzistence zaručuje delší kontaktní čas
FILMADINE Vysoce přilnavý namáčecí přípravek na bázi přírodní molekuly
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Víte, jaké bohatství se skrývá v jednom litru piva?
NOVINKA ALOE LIGHT ALOE VERA JE TRENDEM VE VÝŽIVĚ I KOSMETICE
Co je to zdravá výživa ?
Transkript prezentace:

KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů je nezbytné věnovat péči pokožce hlavy. ALFAPARF Milano představuje novou generaci péče o vlasovou pokožku: nyní můžete zvýšit účinnost terapie o vlasovou pokožku bez obětí na kráse Vašich vlasů

PRODUKTY Prevence proti vypadávání vlasů Proti lupůmAntiseboroický Šampon unisex Šampon Ampulky pro ženy Ampulky pro muže Ampulky

PRODUKTY ENERGY SHAMPOO – unisex Díky vitamínovým nanosférám upravuje rovnováhu ve výživě vlasů a za pomoci jedinečného Energy Complex stimuluje metabolismus vlasových kořínků. AHA ovocné kyseliny vykonávají jemný peeling na pokožce hlavy a tím ji jemně očišťují a zbavují folikuly mrtvých buněk – čímž jim pomáhají lépe dýchat a připravují pokožku na aplikaci Energy Concentrate. Oligoelementy vyživují a vyplňují vlasový stvol. Naneste do mokrých vlasů, chvíli masírujte a důkladně opláchněte. Ještě jednou opakujte. Potom aplikujte Energy Concentrate. Balení: 250 ml / ml

PRODUKTY ENERGY CONCENTRATE PRO ŽENY Díky vitamínovým nanosférám upravuje rovnováhu ve výživě vlasů, obnovuje energii vlasového kořínku a podporuje cirkulaci kyslíku. Za pomoci jedinečného Energy Complex stimuluje metabolismus vlasových kořínků a tím napomáhá v boji proti vypadávání vlasů a proti atrofii vlasových folikulů a aktivuje růst vlasů. Obsahuje Panthenol, který hydratuje a dodává objem vlasům. Mentolová složka působí okamžité osvěžení. Po umytí Energy šamponem naneste v sekcích do mokrých vlasů. Masírujte krouživými pohyby. Neoplachujte. Používejte 2x týdně po dobu 6 týdnů. Balení: 6 ampulek po 10 ml

PRODUKTY ENERGY CONCENTRATE PRO MUŽE Díky vitamínovým nanosférám upravuje rovnováhu ve výživě vlasů, obnovuje energii vlasového kořínku a podporuje cirkulaci kyslíku. Za pomoci jedinečného Energy Complex stimuluje metabolismus vlasových kořínků a tím napomáhá v boji proti vypadávání vlasů a proti atrofii vlasových folikulů a aktivuje růst vlasů. Činí vlasy silnějšími a více odolnými. Obsahuje Serenoa Repens, speciální složka, která zamezuje činnost enzymu 5-Alfa Reduktáza, který u mužů způsobuje vypadávání vlasů. Mentolová složka působí okamžité osvěžení. Po umytí Energy šamponem naneste v sekcích do mokrých vlasů. Masírujte krouživými pohyby. Neoplachujte. Používejte 2x týdně po dobu 6 týdnů. Balení: 6 ampulek po 10 ml

PRODUKTY PURIFY SHAMPOO Šampon proti lupům Odstraňuje lupy za pomoci Zinc Pythione. Mentolová složka zklidňuje zčervenání a svědění pokožky. Vitamínové nanosféry upravují rovnováhu ve výživě vlasů. Výsledek je viditelný hned po první aplikaci. Naneste do mokrých vlasů, chvíli masírujte a důkladně opláchněte. Ještě jednou opakujte. Potom aplikujte Purify Serum. Balení: 250 ml / ml

PRODUKTY PURIFY SERUM Sérum proti lupům Zamezuje tvorbě lupů za pomoci Piroctone Olamine. Mentolová složka zklidňuje zčervenání a svědění pokožky. Vitamínové nanosféry upravují rovnováhu ve výživě vlasů. Po umytí Purify šamponem naneste v sekcích do mokrých vlasů. Masírujte krouživými pohyby. Neoplachujte. Používejte 2x týdně po dobu 4 týdnů. Balení: 6 ampulek po 10 ml

PRODUKTY BALANCE SHAMPOO Šampon na mastné vlasy Zamezuje rozšíření nadměrného mazu za pomoci Balance Complex, speciální komplex aminokyselin a vitamínů. Díky vitamínovým nanosférám upravuje rovnováhu ve výživě vlasů. Extrakt z mořských řas obnovuje optimální pH vlasové pokožky. Zanechává vlasy lehké a lesklé. Výsledky jsou viditelné již po první aplikaci. Naneste do mokrých vlasů, chvíli masírujte a důkladně opláchněte. Ještě jednou opakujte. Potom aplikujte Balance Lotion. Balení: 250 ml / ml

PRODUKTY BALANCE LOTION Sérum pro regulaci mazových žláz Reguluje činnost mazových žláz a tvorbu mazu za pomoci Balance komplex, speciálního komplexu aminokyselin a vitamínů. Vitamínové nanosféry upravují rovnováhu ve výživě vlasů. Extrakty z lékořice a koňského kaštanu hýčkají vlasovou pokožku. Po umytí Balance šamponem naneste v sekcích do mokrých vlasů. Masírujte krouživými pohyby. Neoplachujte. Přípravek může způsobit zčervenání v oblasti aplikace. Používejte 2x týdně po dobu 4 týdnů. Balení: 6 ampulek po 10 ml