Digitalizace a záznam audio/vizuálního materiálu prodej záznamových médií, skenování, kopírování.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Petr Luzar I/IT3 2006/2007.
Advertisements

III/2 XVII A
Můj mobilní telefon Nokia X2.
Zařízení pro trvalé uchování dat
Záznamová média.
POČÍTAČ.
Periferní zařízení počítače
Doučování Bc. Jiří Švec Doučování Předměty: ◦ Účetnictví  Převážně pro studenty obchodních akademií, středních a vyšších odborných škol.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 28Číslo.
Zařízení pro trvalé uchování dat
Rezervace služby PICK - UP Podrobný návod. Otevřete Váš internetový prohlížeč a do adresy webové stránky napištewww.pneusafranek.cz/flotila Vyplňte Vaše.
PC komponenty.
KOMPONENTY PC Klára B ř ezíková Procesor Operační paměť RAM-lze smazat ROM- z ů stává(CD- ROM,DVD- ROM)
MOBILNÍ TELEFONY.
CD-ROM Compact Disc - Read Only Memory
Multimédia ve vzdělávání VIDEO Litomyšl.
Paměťová média Jiří Beran Paměťová média Jiří Beran.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM VY_32_INOVACE_01C11 Autor Ing. Jiří Kalousek Období vytvoření březen.
Datový balíček Ufonův internet U:fon přichází s další atraktivní datovou nabídkou. Od budou moci zákazníci, kteří už mají nebo si pořídí Ufonův mobilní.
MP5 přehrávač MP5 přehrávač s 3 palcovým QVGA displejem. Vychutnejte si videoklipy, filmy nebo hudbu kdekoliv se budete nacházet.
Záznamová média Obsah: Rozdělení ZM…………………… HDD………………………………
Opakování učiva pro 7. ročník
Ukládání dat. 1) Komprese dat speciální postup p ř i ukládání nebo transportu dat. Úkolem komprese dat je zmenšit datový tok nebo zmenšit pot ř ebu zdroj.
Disky Martin Klejch 3.B.
Paměťová média.
Informační a komunikační technologie 8. ročník Multimédia – Instalace přehrávače Bohumil Bareš.
Mezinárodní autopůjčovna - auta na elektřinu nebo CNG -
Mgr. Miroslava Černá ZŠ Volgogradská 6B, Ostrava-Zábřeh
MULTIMÉDIA VE VÝUCE VYPALOVÁNÍ CD a DVD. Co je CD ? Optický disk CD-R a CD RW Kotouč 12 cm šířka pro zápis je 3,3 cm Klasické hudební CD až 80 minut 700.
Ondřej Kostka 3IT.  Je technologie pro zachycování, zaznamenávání, přehrávání, přenos a obnovu pohyblivých obrázků používající elektronické signály nebo.
NERO 11 praktický kurz Ing. Jaroslav Parma.
Multimédia Autor: Ivana Hampelová Třída: 4. B. Vytvořeno:
Co jsou to multimédia Bohumil Bareš.
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Datum vytvoření:
Paměťová média.
DIGITALIZACE Datové formáty. Nekomprimované formáty původní algoritmy záznamu datových souborů umožnily pouze jejich převod do digitální podoby:  formát.
Informatika akademický rok 2013/2014 Optická média.
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
Optická média.
MÉDIA.
Počítačové komponenty Jiří Vohradský. Co je počítač? Počítač je zařízení pro zpracování informací. Informace jsou v počítači ve formě různých druhů dat.
1 Číslo-název šablony klíčové aktivityIII/2–Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tematická oblastZáklady informatiky a hardware DUMVY_32_INOVACE_ODB_536.
Blue-Ray vs. HD-DVD Zbrusu nová technologie Zbrusu nová technologie Nové velkokapacitní multimedia Nové velkokapacitní multimedia Rychlejší čtení a zápis.
Informatika vnější paměti – Optické disky
Karel Vrba, ME4A, Šablona by Marek Malík. Obsah prezentace: 1. Analogový záznam 2. Digitální záznam 3. Mechanický záznam 4. Magnetický záznam 5.
* Zařízení pro záznam pohyblivého obrazu a zvuku. * Jedná se v principu o fotoaparát, který dokáže zaznamenávat a ukládat snímky rychle za sebou (50/s)
HARDWARE Co je to ?.
Multimédia.
Co je co? Hardware = =fyzické vybavení pc.Je vše na co si můžeme sáhnout, vše co je vidět a co je ve skříni pc. Software = = programové vybavení pc. Je.
Multimédia Žlutířová Eva.
Informatika Soubory a složky
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák Název: VY_32_INOVACE_52_Inf8_9 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma: Paměťová.
VY_32_INOVACE_ MOVIE MAKER Příručka pro tvorbu prezentací z obrázků a fotografií.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA: III/2 TÉMATICKÁ OBLAST: Informační a komunikační.
ZÁZNAMOVÁ MÉDIA. Podle principu čtení se datové nosiče dělí na : Magnetická média, tzn. disketa, pevný disk, magnetická páska (audiokazeta, videokazeta,
Záznamová média NÁZEV ŠKOLY2. ZŠ J. A. Komenského Milevsko, J. A. Komenského 1023, okres Písek ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.4.00/ ČÍSLO ŠABLONYIII/2.
2.5 BluRay a HD DVD BluRay  rozměrově stejné jako CD  vlnová délka 405 nm – modrý laser umožňuje zmenšit pit a rozteč stop  záznamová vrstva.
Inf Formáty zvukových souborů a videosouborů. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Vzdělávací oblast dle RVP:Základy výpočetní techniky Okruh dle RVP:Hardware Tematická oblast: Hardware osobního počítače Název vzdělávacího materiálu:Hardware.
Periferní zařízení počítače - opakování
Název školy Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Nymburk, Soudní 20 IČO Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu.
Záznamová média.
Záznamová media Vaníčková Zdeňka 1.L.
UKLADANIE DÁT NA CD, DVD Lucia Senková 3.A.
Herní zařízení-tablety
Opakování učiva pro 7. ročník
Záverečný projekt
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
INFORMATIKA – záznamová media
Datový nosič, záznamové médium Slouží k ukládání či zálohování dat
Transkript prezentace:

Digitalizace a záznam audio/vizuálního materiálu prodej záznamových médií, skenování, kopírování

Kontakty Adresa: Řeznická 7, Praha 1 Telefon: ICQ: Skype:kingpinrec Nevíte, kudy ke mě? Stačí zavolat nebo napsat.

Mapka Kde mě najdete.

Ceník pro p ř evod audia/videa Převod audio (LP, MC, MD) a video (VHS) záznamů na digitální disky CD a DVD AUDIO Převod LP a SP desek na CD……………………………………100 Kč/ks Převod MC kazet na CD……………………………………… Kč/ks Převod MD disků na CD……………………………………… Kč/ks Převod CD disků na MD……………………………………… Kč/ks Převod z MP3 a WMA formátu na CD…………………….150 Kč/ks Převod z disku CD do formátu MP3 a WMA……… Kč/album Na jedno CD se ve formátu MP3 a WMA vejde 10 alb VIDEO Převod formátů MPG, MPEG, AVI na klasické DVD………..110 Kč/ks Převod Hi8, mini DV, VHS na DVD…………………...……..100 Kč/ks + 3 Kč/min Jedno DVD má kapacitu 4,7 GB, DVD dual layer má kapacitu 8 GB Je možno doobjednat i nálepku na CD či DVD týkající se motivu na disku, tato nálepka se provádí s příplatkem 50Kč/ks za 1 disk V ceně je započítán papírový obal na disk, plastová krabička se dodává za příplatek 10 Kč/ks K LP lze objednat také igelitové ochranné obaly v ceně 8 Kč/ks

Ceník záznamových médií Nenahraná média CD CD Sony 10 ks………………………………………………….79 Kč/bal CD Sony 25 ks…………………………………………..…….169 Kč/bal CD Sony 50 ks……………………………………………… Kč/bal CD BenQ 50 ks – zlacené……………………………...………299 Kč/bal DVD DVD+R Sony 10 ks…………………………..………………..119 Kč/bal DVD+R Sony 25 ks………………………………………… Kč/bal DVD+R Sony 50 ks……………………………………………499 Kč/bal DVD-R Sony 10 ks…………………………………………….119 Kč/bal DVD-R Sony 25 ks…………………………………………….219 Kč/bal DVD-R Sony 50 ks…………………………………………….499 Kč/bal BLUE RAY (BD-R) Blue ray disk Fujifilm 25 GB …..………………………...……280 Kč/ks Blue ray disk Sony 50 GB………………………………...…….790 Kč/ks Obaly CD/DVD Obal papírový CD/DVD……………………………………….1,20 Kč/ks Obal plastový slim………………………………………………...6 Kč/ks Obal DVD………………………………………………………..10 Kč/ks Obal na 2 CD…………………………………………………..5,50 Kč/ks Flash paměti Flash disk 1 GB……………………………………….………300 Kč/ks Flash disk 1 GB aluminium………………………………… Kč/ks Co nenajdete zde, můžete samozřejmě objednat, pokud máte dotazy ohledně dodacích lhůt, plateb nebo jakýkoli jiný dotaz, neváhejte mě kontaktovat.

Pro objednávky Pro objednávky CD, DVD a BD-R zašlete SMS ve tvaru: CD xx jméno, dodací adresa xx -počet objednaných kusů Vaše objednávka bude vyřízena do 72 hodin od odeslání SMS Nebo jednoduše pošlete na adresu, kterou najdete v sekci kontakty SMS objednávky budou vyřizovány přednostně

Prodej krabi č ek a obal ů na CD/DVD

Krabi č ka na 2 ks CD Krabička bez disku Krabička s diskem (disk není součástí dodávky)

Obal na CD vhodný do šanonu Samotný obal CD (disk není součástí dodávky) Uchycení disku v šanonu

Krabi č ka na DVD Samozřejmě vhodná i pro CD (disk není součástí dodávky)

P ř evody audio/video

Z MC na CD Disk CD je limitován délkou 80 minut, kazety, které jsou delší než tento čas budou rozděleny po stranách. Druhý disk se fakturuje poloviční cenou.

Z LP na CD Samozřejmostí je převod z SP desek

Z VHS na DVD

Z Hi8 a miniDV na DVD Nebo i z paměťové karty, kterou donesete.

Z digitálního fotoaparátu na CD Nezáleží, jaký typ fotoaparátu máte, stačí jen donést kartu nebo celý fotoaparát s propojovacím kabelem a zbytek necháte na mě. Během pár minut jsou Vaše snímky na CD.

Dopl ň kové slu ž by

Skenování Potřebujete dostat fotografie či dokumenty z papíru do počítače, nechce se Vám je přepisovat? Nabízím i tyto služby, tak neváhejte a obraťte se na mě.

Kopírování Černobíle-2,50Kč Barevně-5 Kč Také možno na fotografický papír-25 Kč Do formátu A4