ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO. Úvod Společnost D-NET, a.s. působí více než deset let v oblasti telekomunikací a automatizovaného zpracování dat. Během úspěšného rozvoje.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Právních služeb firmy proMIKRO s.r.o.
Advertisements

P ILOTNÍ OVĚŘENÍ VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU V RÁMCI PROJEKTU Průvodce CR – Specialista pro Jihomoravský kraj CZ.1.07/3.2.04/ Tento projekt je spolufinancován.
Střední odborné učiliště gastronomie, u Krbu 521, Praha 10
Strategie CŽU ČR a její implementace
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
SOU a SOŠ Weilova – Praha 10 Automobilní a informatiky
HYDRONET Václav Herman, vedoucí Jaroslav Nosál, tester Evžen Kneifl, analytik a návrhář Jaroslav Nušl, ekonom Radek Tykal, grafik a programátor Tomáš Hála,
koncepce rozvoje IT učeben ve škole
© Radek Maca Státní informační politika ve vzdělávání SIPVZ w w w. e - g r a m. c z ICT plán školy možný přístup k jeho zpracování odbor 55 SIPVZ MŠMT.
Základní pojmy ( HW, SW, data, Bit a Byte)
Moderní učebny Atrium s malým vodním prvkem, Zajímavou výuku s …
Informace o škole  Zaměření školy na Informační technologie, Elektrotechniku, Automatizační techniku a Strojírenství, studijní a učební obory.  Počet.
Multimediální počítač 3. tisíciletí Jakub Fiala IT - 2.
MP Orga, spol. s r.o. MP Orga MP Orga Maestro Informační systém pro správu organizační struktury.
Výpočetní technika Břetislav Regner Centrum výpočetní techniky Lékařská fakulta Masarykova univerzita v Brně.
Technická 2896/ Brno tel.: fax: Ústav jazyků
SPECIFIKA VÝUKY POČÍTAČOVÝCH KURZŮ UNIVERZITY TŘETÍHO VĚKU Michal Vojkůvka.
Požadované vybavení pro připojení a komunikaci s IS OTE (CDS)
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Zkvalitňování dalšího profesního vzdělávání zaměřeného na stavebnictví, elektrotechniku a gastronomii.
Prezentace zasedacích místností. Předsálí kongresového sálu možnost pořádání cateringových akcí provádění prezenčních úkonů prezentace výrobků a služeb.
Prezentace PROJEKTU SENIOR POINT
Počítačové vybavení Gymnázium Šlapanice. Školní síť Server s OS Linux Stanice s OS Win98, NT, XP Možnost bootování OS Linux ze serveru Rychlost sítě 100.
Naše nabídka kurzů A-B Spektrum, počítačové kurzy.
Mechatronika v okresu Plzeň-sever (a nejen tam) Ing. Jiří Prantner, Klastr Mechatronika o.s., prezident Tel: Mail:
Autoškola STOPKA Svět řidičů. Kdo jsme Autoškola Pánek vznikla v roce 1992, od roku 2008 nový obchodní název Autoškola STOPKA Autoškola Pánek vznikla.
Informační podpora managementu
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Vytvoření řadiče Windows Serveru Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec.
2 Jan Tomíšek Nová organizace služeb 3 Základní typy služeb poskytovaných společností Vema operativní hotline konzultace školení implementační implementace.
Informace o projektech MVČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě 20. června 2011 Odbor řízení lidských zdrojů Oddělení rozvoje a vzdělávání.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Software – úvod.
Dotace Robert Šedivec. obsah Co vám nabízíme = EUGA Aktuální příležitosti Konkrétní příklady.
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
"Jak pomoci firmám lépe fungovat v Ostravě? Flexibilní, plně vybavené kanceláře na míru..." Kateřina Camerino General Manager Regus Ostrava.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Počítačové sítě Architektura.
Ozdincová, Krížová. Učebna původně:
Školicí a ubytovací středisko IAT
Adresy a odvolací údaje
Apple Computer Jan Šimík, Education manager, Apple IMC
Jan Procházka vedoucí skladu Hledám stále kvalitní zaměstnáni a je mě jedno jaké bude hlavně slušně placené abych se uživil. Snad ho někdy najdu než odejdu.
1.Cesta do školy (animace) 2.Vyučované obory 3.Historie 4.Prostory školy a vybavení 5.Exkluzivity ( vč. ECDL a CISCO )ECDLCISCO 6.Uplatnění absolventů.
David Klíma- 1 - Opáčko Jaké jsou typy pamětí? Co je to RAM, kde jí najdu? Co je paměť cache? Které paměťi se používají v současných základních deskách.
Algotech Telefon: Fax: Web: Adresa:Zirkon Office Center, Sokolovská 366/
STRUKTURA POČÍTAČOVÝCH SÍTÍ. Co to je PC síť  PC síť - propojení dvou a více PC za účelem sdílení dat nebo komunikace.
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Počítačové vybavení Gymnázium Šlapanice. Školní síť Server s OS Linux Stanice s OS Win XP Možnost bootování OS Linux ze serveru Rychlost sítě 100 Mb/s.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-15.
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
CATE 2001 – Brno, 9. května 2001 Bezpečnost a ochrana informací Pavel Věchet, IBM Česká republika, spol. s r.o.
Síť a MS Windows.
ČESKÉ CENTRUM-ČESKÝ DŮM MOSKVA
...dává ti šanci stát se úspěšným!. O škole Založena 1991 (2) Soukromá škola  Nezisková organizace, obecně prospěšná společnost ISO 9001 : 2009 Středisko.
Záznamová média Informatika – 6. ročník
Katedra počítačů ČVUT FEL
Smíchovská střední průmyslová škola Preslova 25 Praha 5 - Smíchov Představíme Vám ve zkratce naši školu…
Zkvalitnění výuky německého jazyka na Vyšší odborné škole Zahradnické v Mělníku CZ.1.07/2.1.00/
„Multimediální vybavení ZŠ Dvorského“ Datum zahájení projektu: Datum ukončení projektu: Doba trvání projektu: 21,4 měsíce Celkové.
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák Název: VY_32_INOVACE_01_F9 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma: Složení PC Anotace:
Prezentace zasedacích místností. Předsálí zasedací místnosti 440 možnost pořádání cateringových akcí provádění prezenčních úkonů prezentace výrobků a.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Úvod do studia DSP Tomáš Kott
SLUŽBY KRAJSKÉ VĚDECKÉ KNIHOVNY V LIBERCI z hlediska technického vybavení Dana Petrýdesová.
Metodika trvalé archivace dat
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT   Vzdělávací materiál: Pracovní list – předloha pro žáky Určen pro: 3. ročník.
Prioritní cíl: Zajišťování kvality
Transkript prezentace:

ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO

Úvod Společnost D-NET, a.s. působí více než deset let v oblasti telekomunikací a automatizovaného zpracování dat. Během úspěšného rozvoje společnosti se z malé firmy stala jedna z nejvýznamnějších společností poskytujících služby v oblasti telekomunikací v brněnském regionu. V současné době je převažujícím předmětem činnosti poskytování bezdrátového připojení, připojení optickými kabely pro společnosti a soukromé osoby k internetu. V poslední době sledujeme zvýšený zájem o zvyšování kvalifikace pracovníků ze strany jejich zaměstnavatelů, a to jak formou školení, tak i formou E-learningu. Na tuto poptávku jsme zareagovali otevřením vlastního oborového Školícího střediska. Dovolujeme si Vám tedy představit naše Školící středisko a těšíme se na budoucí spolupráci. Za společnost D-NET, a.s. Robert Škárka, DiS.

ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO Budova se nachází v klidné části Brna – Králova pole na adrese Škárova 16. Pro školení jsou k dispozici 3 školící místnosti vybavené moderní počítačovou a multimediální technikou. Učebny č. 1 a 2 jsou plně vybavené PC učebny, každá s kapacitou 12 míst + pracoviště lektora. Učebna č. 3 je postavena jako přednášková místnost s kapacitou 25 osob + pracoviště lektora. Tato učebna je samozřejmě vybavena veškerou technikou umožňující kompletní prezentace, vč. audio soustavy a výbavy nutné pro kamerové zkoušky.

Učebna č.1 Kapacita: 12 ks PC stanic + lektorské pracoviště Konfigurace PC: Intel Celeron 3 GHz; 512 MB RAM; HDD 120 GB; 17“ LCD Software: MS Windows XP, MS Office 2003 Prezentační technika: projektor, plátno, Flip chart Pronájem školící místnosti:dle dohody Služby související z pronájmem školící místnosti, zahrnuté v ceně pronájmu: výdejní stojan na vodu (chlazená i horká voda) káva a čaj v termoskách

Učebna č.2 Kapacita: 12 ks PC stanic + lektorské pracoviště Konfigurace PC: Intel Celeron 3 GHz; 512 MB RAM; HDD 120 GB; 17“ LCD Software: MS Windows XP, MS Office 2003 Prezentační technika: projektor, plátno, Flip chart Pronájem školící místnosti:dle dohody Služby související z pronájmem školící místnosti, zahrnuté v ceně pronájmu: výdejní stojan na vodu (chlazená i horká voda) káva a čaj v termoskách

Učebna č.3 Kapacita: 25 ks míst + lektorské pracoviště Konfigurace lekt. PC: Intel Celeron 3 GHz; 512 MB RAM; HDD 120 GB; 17“ LCD Software: MS Windows XP, MS Office 2003 Prezentační technika: projektor, plátno, Flip chart, videokamera, fotoaparát, audiosystém Pronájem školící místnosti:dle dohody Služby související z pronájmem školící místnosti, zahrnuté v ceně pronájmu: výdejní stojan na vodu (chlazená i horká voda) káva a čaj v termoskách

D – NET, a.s. KONTAKTNÍ CENTRUM Škárova 16 Brno, www stránky: OBCHODNÍ ODDĚLENÍ Robert Škárka Tel.: Mob.: