1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
 OBCE a MĚSTA  SPONZOŘI  VEŘEJNÉ SBÍRKY  AKCE JEDNOTY  NADAČNÍ FONDY  DOTACE EU  ČESKÁ OBEC SOKOLSKÁ.
Advertisements

JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. –
Společenský ples ATVS a VŠ Palestra
Mgr. David Mánek Josefův Důl
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
PF 2009 Příjemné prožití a úspěšný vstup do přejí všem občanům zastupitelé obce Pržno a zaměstnanci OÚ.
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Představení projektu Sympaťák Tipsport ELH 2005/2006.
Činnost klubu Členská základna Původní stav 9 členů Původní stav 9 členů Od začátku Kiwanis roku přijati 4 členové - celkový stav 13 Od začátku.
Lobbying Pavel Čech Učo: Úvod Prezentovaný projekt již úspěšně 15 let funguje. Vše se povedlo, ale jak to začalo……. Na počátku byl internet v plenkách.
Memoriál L. Kollerta ročník turnaje žáků v kopané o putovní pohár.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
 Školní parlament má na naší škole dlouhou tradici.  Ve školním parlamentu působí většinou 2 zástupci z každé třídy (3. – 9. ročník).  Parlament vede.
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
Výběr projektů Leader ČR 2006 (Ing. Olga Ondráčková, manažerka MAS) Logo- návrh 13ti leté studentky Konečná podoba loga MAS Konečná podoba loga MAS.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
FIRE DANCE 2013.
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 28. března ve 13 hod  Disciplíny přípravka: Mazurka, volný tanec  Disciplíny mladší žáci: Polka, mazurka, volný tanec.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
Ekonomická část. Informace:  účetní závěrky sestavené k – termín odevzdání do (pozdější termín – po domluvě s příslušnou účetní)
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Nabídka 1.
1. Datum vytvoření: Téma: Datum vytvoření: Téma: Inzerát Cíl prezentace: Zvládnutí základů inzerátuCíl prezentace: Zvládnutí základů inzerátu.
E X H I B I C E PLESOVÁ SEZONA ROKU 2008 Pořádáte maturitní nebo firemní ples? Máte již zamluvený termín a chybí Vám v programu předtančení standardního.
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
EVVO v Královéhradeckém kraji. Situace na KÚ KHK a strategické dokumenty pracovníci EVVO – 1 úvazek na odboru životního prostředí, spolupráce s odborem.
Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
1 PALESTRA KBELSKÁ DESÍTKA silniční běžecký závod 7. března 2009.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Programový výbor MAS Hradecký venkov Nechanice, 10. června 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
V ÍTÁME VÁS NA PONDĚLNÍM SETKÁVÁNÍ NESLYŠÍCÍCH SNN v ČR Centrum denních služeb pro sluchově postižené Vodova 35, Brno.
Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 17. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
14. července 2015 Informační TV obce Kamýk nad Vltavou Poslední úprava dne 14. července 2015.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
MA-G 21 Konference pro podnikatelský sektor Náměšť nad Oslavou 15. října 2012 Petr Holý.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Název:VY_32_INOVACE_VVP_9A_5F Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Helena Židová Ročník:9.r. Tematický okruh,
Projekt společenské odpovědnosti („PSO“) Mgr. Pavel Olšovský, KÚ MSK květen 2010.
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
František Kroutil, starosta obce Telnice porotce – kategorie Dění v obci, komunikace Kategorie „obce“ …při hodnocení… …je třeba rozlišovat… …velikost.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
KTV PRŽNO Červen 2016.
KTV PRŽNO Květen 2017.
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
POZVÁNKA T.J. Sokol Domoušice pořádá dne oslavy 120. výročí vzniku Sokola v Domoušicích. 120 let T.J. SOKOL DOMOUŠICE 120 let Program oslav:
REGIONÁLNÍ ANALÝZA II ÚKOL 1.
Drhovská Drakiáda 2015 Dračí Akademie – alias stavění draků
BSE České Budějovice o. s.
Stáž 2017 Czech Club Birmingham.
Děti tam budou mít nakreslená nebo napsaná svoje vánoční přání.
Krajský Fotbalový Svaz Vysočina
KTV PRŽNO Únor 2018.
Firemní dárcovství Radek Jiřičný Research Director
KTV PRŽNO Leden 2018.
Vážení a milí spoluobčané,
Infokanál obce Vigantice
Potvrzení souhlasu (GDPR) v systému Bakaláři
Transkript prezentace:

1.SK Rouchovany

Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový ples“.Tak jako v předchozích létech je naší snahou i tentokrát připravit návštěvníkům příjemný sobotní večer. Kromě dobré hudby, tance a chutného občerstvení, budou si moci naši hosté zatraktivnit kulturní večer mírným hazardem v rámci soutěží o zajímavé ceny v naši tombole. Na předešlých ročnících se nám podařilo i zásluhou firem, podnikatelů a přátel naší organizace, uspořádat pro hosty opravdu hodnotnou tombolu, o kterou byl veliký zájem. Proto se na vás obracíme i v letošním roce s žádostí o věcný či finanční příspěvek do tomboly na náš 7.fotbalový ples. Výtěžek z plesu použijeme především na potřeby našich mládežnických mužstev a zajištění provozu klubu. Naše veřejné poděkování, s uveřejněním vašeho jména či názvu vaší firmy, bude součástí propagačních materiálů na plese, dále bude otištěno v příštím čísle Obecního zpravodaje naší obce, objeví se na stránkách regionální kabelové televize (Rouchovany,Dukovany,Horní Dubňany) a bude prezentováno na našich internetových stránkách ( Pokud se tedy rozhodnete podpořit naši kulturní akci, byli bychom rádi, kdyby jste tak mohli učinit nejpozději do středy 12 února. Ještě jednou vám děkujeme a věříme ve spolupráci i při dalších podobných akcích pořádaných naší organizací 1.SK Rouchovany. Přejeme vám příjemný a úspěšný nový rok Za 1.SK Rouchovany Radek Pasterný – člen VV 1.SK Rouchovany Milan Svoboda – člen VV 1.SK Rouchovany Kontaktní spojení: mob: nebo Alena Škarabelová mob: