Novinky na jednotkách od 28 a dál Změny softwaru 471.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Řízení výtahu po AS-i sběrnici
Advertisements

Řízení motorových vozidel
PowerPoint - hudba na pozadí prezentace
 AutorIng. Martin Allmer ŠkolaEuroškola Strakonice Datum6. Června 2013 Ročník3. Tematický okruhPráce s počítačem Číslo VM Anotace Obnovení systému Windows.
MultiFunkční kontrolní Panel ( MFP ) AKCmed
PROVOZNÍ ASPEKTY APLIKACE ERTMS/ETCS V ČR
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 6.3 (Data vložená z MS Excel)
Nová vozidla dodávaná k splnění závazku veřejné služby
Co je to uživatelské menu? Ve WinBase si můžeme ke každé aplikaci vytvořit vlastní menu, které po otevření nahradí standardní menu WinBase. Toto uživatelské.
Výuka Excelu: posloupnosti Co to vlastně jsou posloupnosti? Jednoduše řečeno posloupnosti jsou jakési ulehčeni od zbytečné práce a unavené ruky Existuje.
Digitální učební materiál
Speciální vozidla Dle předpisu SŽDC (ČD) S8
Martin Adam Švadlenka. Úvod Téma Desková aplikace Zadání Vytvořit funkční deskovou aplikaci, která by dokázala spustit hru Lodě, podobnou těm které známe.
Lyžař musí mít pokrývku hlavy, jízda a výstup VPRAVO Před spuštěním vleku kontrolovat - 1.Volnost lana- tahem za lano pootočit hnacím kolem stanice 2.Poškození.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_3.7 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi II. Databáze - sestava Typ: DUM - kombinovaný Předmět:
PRŮVODCE e-žk zpracovala: Mgr. Silvie Szymurdová.
Hromadná korespondence
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_Dopravní výchova TÉMA:
Zapínáme PC. Spouštíme aplikace pomocí kláves.
Nastavení koncových poloh u pohonů J4WT
Dispečerské řízení pražského metra
Cvičení Podle předlohy vytvoř tabulku pro přehled známek.
VY_32_INOVACE_48_OS_Windows_7_II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
Jaroslav Páral Středoškolská odborná činnost ŘÍDÍCÍ PULT PRO PŘESNÉ OVLÁDÁNÍ ROBOTA.
Baterie (110V) pojistka + pólu; pojistka - pólu Pružinovka bílý terč s křížem nedefinovaný stav může být zabržděno i odbržděno.
SMART Board - náš kamarád
Animace v PowerPoint u Ročník: 7 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: PowerPoint - animace Ověřeno ve výuce: 1.
Ovládání prezenčního systému Auly. Ovládání pomocí touch panelu Celý prezentační systém se ovládá pomocí dotykového displeje (touch panelu) viz.foto.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_3.6 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi II. Databáze - formulář Typ: DUM - kombinovaný Předmět:
Provozní displej Diagnostický displej Bliká při zahřívání displeje
Hlasovací systém SMART Response
Klávesové zkratky 1 Ročník: 6 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Klávesové zkratky 1 Ověřeno ve výuce:
„Stroop-Simonov“ test Prostorová varianta. Dobrý den, následující elektronický test obsahuje 8 částí. Nejdřív, prosím, uveďte KÓD, který jste obdržel/a.
Operace s grafickým objektem ve Wordu 2010
12.1 Mimořádné události, IZS
A NEOBSAZENÝCH LOKOMOTIV LOK ŘADY – 743
Mo.13: Elektrické přístroje pro regulaci – stykače, kontroléry, přepojovače. Zajišťují zapínání a vypínání požadovaných obvodů bez jakýchkoliv rušivých.
GSM Lift Watch.
Předpis pro používání návěstí pro organizování a provozování drážní dopravy Návěstní předpis D1.
GSM Lift Watch. Požadavky zákazníka – Snadná komunikace z kabiny výtahu – Bezdrátové spojení z kabiny výtahu – Dálkové nastavení a ovládání pomocí SMS.
Odstavení vozidla – příčiny a důsledky, prevence (povolená kola, vadné dveře – jejich zajištění) Spotřeba elektrické energie na vozidle MHD (vybité akumulátory.
Tramvajová vozidla.
Ing. Zdeněk Šťastný daňový poradce.  zkušební verze:  ostrá verze:
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky 3.3 Ovládací a signalizační.
Provozování systému ETCS L2 v rámci PP Poříčany – Kolín Seminář ČVTSS 2012, Praha, Ing. Vladimír Říha, TÚDC Bezpečnost železničního provozu.
Problematika rádiového prostředí SŽDC Bc. Ondřej Borovský.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338 Hradec Králové Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_11_A_20.
Ivanovické náměstí 3, Brno1 Ivanovické náměstí č. 3, BRNO Obchodní zástupce: Jiří Derganz.
SPÍNAČE, OVLADAČE A TLAČÍTKA NN Spínače domovní a ovladače jsou přístroje, které slouží v domovních a průmyslových instalacích k ručnímu spínání obvodů.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 32 AnotaceProgramové.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338 Hradec Králové Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_11_B_05.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou, Smetanova 123 AUTOR: Mgr. Hana Dvořáčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_54_POHYB TĚLES TEMA: FYZIKA.
VY_62_INOVACE_ – Přímé bankovnictví Autor Ing. Hana Sůvová
Řešení inventarizace hmotného majetku
Tabulky traťových poměrů
MIREL verze 3 ZSSK Svoboda, rev
Elektrické vyhřívání.
Vzorový příklad výpočtu křižovatky se SSZ
Tiskárny.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Předpis D2 Výprava vlaku.
Tato prezentace byla vytvořena
Středoškolská odborná činnost
Microsoft Excel Funkce Když. Microsoft Excel Funkce Když.
Prázdniny bezpečnější – NÁKLADNÍ DOPRAVA
Ovládání dopravního pásu s bezpečnostním
Transkript prezentace:

Novinky na jednotkách od 28 a dál Změny softwaru 471

Nová verze řídícího softu (4.5) Jak ji zjistím? – ve snímku Komunikace vpravo nahoře POZOR při odlišných verzích a propojení nebudou dvě jednotky spolupracovat !!!!!!!!!!! Co s tím? Rozpojit a pokračovat samostatně Kdy v Bohumíně? –Předpoklad k GVD 2010 / 2011

Základní snímek – pozor na nové položky

Tak postupně Na jednotce je provedena úprava k možnému překlenutí aktivované Záchranné brzdy nebo-li cestující zatáhne za rukojeť záchranné brzdy a tím vytvoří díru do hlavního potrubí. Abychom ale nezastavili v nepříhodném místě (tunel, most, špatně přístupné místo pro IZS) máte možnost tuto brzdu vyloučit a s vlakem dojet na příhodnější místo viz D2.

Nová rukojeť záchranné brzdy ve všech prostorách pro cestující Kam se podělo lanko a záklopka s gumičkou???

Další nové prvky záchranné brzdy

Řídící stanoviště – ovládací pult Tady to je

Při strhnutí ZB ono červené tlačítko bliká a zní pískání - strojvedoucí pozoruje únik vzduchu v HP a rozhodne o překlenutí. Stiskne tlačítko a ztichne pískání, tlačítko svítí trvale, doplní se vzduch v HP, nasvítí se hláška o překlenutí ZB a po souhlasu lok. vyrazí.

Pro kontrolu funkčnosti systému je v základním snímku nová butonka PZB Dotyk PZB Spustí se test každé záklopky na každém voze Každou musíte při testu překlenout Kontrolní dotaz: kolikrát musíte stisknout tlačítko? Doporučuji vytáhnout vzduchové schema

Dobře čtěte hlášky a řiďte se dle pokynů. Předpisy zatím nic takového nenařizují, ale kdo ví, unie nespí

A co ten skluz ? Při špatných adhezních podmínkách máte možnost nad ránem, vypnout houkačku skluzu

Změny v ovládání IS 1.Zadávání na pravé obrazovce, tedy i za jízdy 2.Lze spustit speciální hlášení i za jízdy (zpoždění apod.) Neprojeďte kvůli IS zastávku nebo návěstidlo !!! Nechybí tu něco ?

S výhodou je možno používat ve Svinově při volbě IS „Úvrať “

Používání rozhlasu Všechny polohy aretovány Nutno klíčovat

Nepodceňujte Hlavní rozvaděč !!!

Doplněk v AO

Nouzová jízda od tl. spínačů

Najdeš tři rozdíly ? / 029 / a další

Poznej kde se nacházíme.

Uhádli jste ?

A další perla, gelové akumulátory

Tož hodně štěstí s tím p---, vlastně hliníkem. přeje Martin Šlimar